Horoskop

Letni horoskop 2017 Oven

Leto 2017 vam bo postreglo z mnogimi izzivi. Zlasti, če ste rojeni v zadnji dekadi ovna, boste želeli pripeti varnostni pas, ki vas bo ščitil pred nepredvidenimi zadevami.

Planeti letos od vas zahtevajo, da se nekoliko spremenite. Lahko bi rekla, da potrebujete še kak nov izziv le zato, da boste prerasli del egoizma, tako značilnega za vaše znamenje. Z nekaj lekcijami s področja diplomacije boste nato lahko ustvarjali (še) boljše odnose. To pa vam bo koristilo še dolgo zatem, ko boste na leto 2017 že pozabili.

Dobra novica za vas je, da boste imeli najboljše možnosti za spremembe že v februarju. Povezane naj bodo z vašo osebno rastjo, uresničevanjem ciljev ter poslovnimi zadevami. Ugodno obdobje se bo nadaljevalo maja, junija, julija, avgusta, novembra in decembra. Bolje, kot se poznate, lažje boste uresničili svoje želje in k njihovi uresničitvi pritegnili še druge ljudi.

Ljubezen in partnerstvo

Na ljubezen in srečo v partnerstvu lahko računate predvsem v februarju in marcu, nato še od druge polovice julija do septembra. Takrat se odpravite »na lov«, če ste še samski, saj imate dobre možnosti, da spoznate nekoga, ki vam bo všeč. V kolikor ste v resnem odnosu, se raje posvetite partnerju, da vam štren ne zmeša kakšna tretja oseba.

Denar in finančne zadeve

Glede denarja vam ni potrebno skrbeti, a vam letos ne svetujem najemanja novih kreditov ali drugega dodatnega zadolževanja. V kolikor imata s partnerjem skupen bančni ali varčevalni račun, se pogovorita kako bosta ravnala z denarjem. Lahko bi se zgodilo, da bi partner pozabil povedati, da je nekaj kupil ali pa bi ga ujezili, če bi se sami odpravili po nepotrebnih nakupih. Najbolj ugoden čas za dodaten zaslužek se vam obeta od aprila do junija.

Poklic in kariera

Lahko se zgodi, da boste morali malce več časa kot si želite posvetiti karieri ali svojim poslovnim projektom, če jih imate. Hkrati se vam lahko zazdi, da družinski člani zahtevajo preveč pozornosti z vaše strani. Poskrbite, da ne boste postali razdražljivi. Ker vam bo zmanjkovalo časa za aktivnosti, ki jih imate tako radi, se v vas lahko naseli nemir. Poskrbite, da boste čas skrbno načrtovali in se držali obveznosti, pa boste našli dovolj časa tudi zase.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !