Išči
Generic filters
skorpijon
Letni horoskop 2017 Škorpijon

Letni horoskop 2017 Škorpijon

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Letni horoskop 2017 Škorpijon nakazuje, da vam večina planetov v letošnjem letu zelo lepo sveti in vas vzpodbuja, da izpustite svoje strahove. Letos je čas, da zažarite v vsem svojem sijaju in tudi drugim pokažete, kako čudoviti znate biti. Bolj, kot boste izkoriščali dobre energije z neba, bolje se boste počutili. Drugi ljudje vas bodo opazili in vam bodo precej bolj naklonjeni kot v preteklosti.Na svoje najboljše možnosti, priložnosti in srečo boste morda morali počakati do druge polovice oktobra. Do tedaj boste namreč morali predelati nekaj svojih razočaranj in dokončno opraviti z njimi. Spustite prevelika pričakovanja do drugih ljudi in poskušajte ponovno zaupati v lepšo prihodnost. Zlasti rojeni v sredini znamenja boste to morali storiti. Obetajo se zelo lepe nagrade za pogum in plemenita dejanja.

Ljubezen in partnerstvo

V ljubezni in partnerstvu si lahko obetate največ sreče v zadnjih mesecih leta. Še boljša novica je, da se vam obeta ugoden vpliv tudi v letu, ki sledi. V kolikor še iščete svojo dušo dvojčico, se odprite možnostim nove ljubezni od februarja do aprila ter od oktobra dalje. Če ste v resni zvezi, ne podcenjujte tega obdobja. Zaupajte partnerju in naredite vse, kar je v vaši moči, da ponovno skupaj najdeta čarobne trenutke.

Denar in finančne zadeve

Vse leto boste čutili potrebo po varčevanju in zatiskanju pasu. Imate naravni talent za ravnanje z denarjem, vendar ga morda v preteklosti niste najbolje uporabljali. Letos je skrajni čas, da ga povlečete na plan. Že od jeseni dalje, pa še skozi vse naslednje leto se vam namreč obeta ogromno priložnosti za dodaten zaslužek ali druge višje dohodke. Takrat boste veščine ravnanja z denarjem še kako potrebovali, da ga bo nekaj ostalo tudi pri vas.

Poklic in kariera

Precej se boste morali ukvarjati tudi s poslovnimi in družinskimi zadevami. Zlasti v februarju in avgustu lahko pride do nepričakovanega dogajanja na obeh področjih. Včasih se zgodi le zato, ker si ljudje prizadevajo za lepše in bolj udobno življenje. Tako preživijo preveč časa v službi in pozabijo na potrebe svojih domačih. Pripravite se in poskušajte najti ravnotežje, pa se bo vse dobro izteklo.Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem