Išči
Generic filters
tehtnica
Letni horoskop 2017 Tehtnica

Letni horoskop 2017 Tehtnica

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Irena Stopar
X

Spremljaj objave: Irena Stopar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Letni horoskop 2017 Tehtnica pravi, da ga ni v zodiaku, ki vam ne bi zavidal vsega dobrega, kar lahko pričakujete v letu 2017. V kolikor ste rojeni v sredini znamenja, vas bo še vedno pričakalo nekaj nujnih zadev, ki jih boste morali spremeniti pri sebi. Vsi ostali pa se lahko sprostite in uživate v zmagoslavju, ki bo trajalo vsaj do prve polovice oktobra, na finančnem področju pa se bo nadaljevalo še v naslednje leto. Posvetite se sebi in poskrbite za svoje finance, pa boste srečni kot še nikoli.

S srečo, ki se giblje skozi vaše astrološko znamenje v tem letu, prihajajo tudi množične priložnosti za osebno rast, duhovni razvoj in srečo v dvoje. Obetate si lahko tudi kakšen dodaten kilogram. Ne skrbite glede tega. Z nekaj sprememb v prehrani in rednim gibanjem lahko zadevo nadzorujete. Zavedajte se, da ste lepi takšni kot ste, zato se osredotočite na svoje talente.

Ljubezen in partnerstvo

V ospredju bosta ljubezen in partnerstvo, ki sta kot zrak za vaše življenje. Samozavest in zaupanje v življenje, ki vas bosta obdajala, vam bosta v veliko pomoč pri navezovanju stikov z različnimi ljudmi. V kolikor ste še samski, izkoristite priložnosti, ki jih leto pred vami ponuja, in poiščite partnerja, s katerim boste uživali. Če ste v resnem odnosu, imate odlične možnosti, da odnos še polepšate.

Denar in finančne zadeve

Če komu v zodiaku zdaj ni potrebno skrbeti glede denarja, ste to vi! Lahko se zgodi, da pridejo zaslužki na malce lažji način kot običajno. V kolikor menite, da prepoceni prodajate svoje talente, izdelke ali storitve, je čas, da malce dvignete cene. Z vsem dobrim, ki ga dodajate, bodo ljudje pripravljeni plačati več. Kljub lepim finančnim napovedim, pa nikar ne porabite vsega denarja.

Poklic in kariera

Poslovno področje za vas letos ni tako zelo pomembno kot je bilo morda v preteklosti, saj se boste glede vaše prihodnosti odločali, ko se dogovorite s seboj, kdo ste v resnici in kaj natančno si želite. Če ste rojeni v sredini znamenja, pa se pripravite na nekaj ovir, ki vam bodo pokazale, kje morate skreniti na drugo pot. Februarja in avgusta si lahko obetate še dodatno pošiljko podpore v obliki ustvarjalnosti in prijateljskih vezi.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem