Astrološke napovediFeatured

Letni horoskop 2017 za vsa astrološka znamenja

Letni horoskop je splošni horoskop, kakršen lahko velja za veliko ljudi po vsem svetu. Namreč, pripadniki istih astroloških znamenj imajo nekatere skupne lastnosti. Zato se nekateri vplivi lahko zgodijo več ljudem hkrati.

Imate unikaten rojstni horoskop (astrološko rojstno karto), ki z vami iz leta v leto zori. Nekatere svoje slabosti ste do danes že izpilili in ste postali pravi mojstri spremembe. Druge še vedno čakajo, da jih preobrazite.

Enako velja za vaše talente. Kaj so vam pripravili planeti za leto 2017 splošno, je zapisano v splošnem letnem horoskopu pred vami.

Oven 21. 03. – 20. 04.

Leto 2017 vam bo postreglo z mnogimi izzivi. Zlasti, če ste rojeni v zadnji dekadi ovna, boste želeli pripeti varnostni pas, ki vas bo ščitil pred nepredvidenimi zadevami. Planeti letos od vas zahtevajo, da se nekoliko spremenite. Lahko bi rekla, da potrebujete še kak nov izziv le zato, da boste prerasli del negativnega egoizma, tako značilnega za vaše znamenje. Z nekaj lekcijami s področja diplomacije boste nato lahko ustvarjali (še) boljše odnose. To pa vam bo koristilo še dolgo zatem, ko boste na leto 2017 že pozabili.

Bik 21. 04. – 20. 05.

Vam leto 2017 obljublja precej zanimivo in pestro življenje. Ob tem pa boste imeli dovolj priložnosti tudi za počitek in uživanje v vaših priljubljenih aktivnostih, ki jih lahko predstavlja tudi poležavanje v vašem najljubšem naslanjaču. Dovolj bo časa tudi za kak piknik z ljudmi, ki jih imate radi. Le nekje v ozadju se vam bo zdelo, da se lahko pojavi nekaj nepričakovanega, kar vas lahko malce spravi iz tira. Zaupajte, da bo vse dobro, pa se bo dobro izšlo.

Dvojčka 21. 05. – 20. 06.

Spodobilo bi se, da bi si leto 2017 zapomnili po mnogo dobrega. Zvezde se vam namreč lepo nasmihajo na mnogih področjih in prav bi bilo, da bi se odločili, da bo to leto vaše najboljše leto doslej. Najlažje boste izkoristili čas do oktobra, saj se zatem nekatere priložnosti za vas začnejo zmanjševati. Da boste priložnosti lahko dobro izkoristili, se boste morali naučiti discipline in vnesti malce več reda kot si želite. Zlasti je to lahko za vas malce večji izziv, če ste rojeni okoli polovice ali v zadnji dekadi znamenja dvojčka.

Rak 21. 06. – 22. 07.

Verjeti je, da bo leto 2017 z najlepšimi darovi za vas postreglo v začetku in ob koncu leta. Vmes vam lahko pripravi kakšno tegobico, ki jo bodo zakuhali vaši družinski člani ali pa partner. Če ste rojeni v sredini ali v zadnji dekadi znamenja, ne podcenjujte možnosti, da morate nekaj spremeniti pri sebi ali na poklicnem področju. V kolikor se pojavijo zahteve po spremembah, se nikar ne upirajte, ker boste svoje dosegli le tako, da upoštevate nekoga, ki bi mu morda najraje »zavili vrat«.

Lev 23. 07. – 22. 08.

Pričakujete lahko zanimivo leto, ki vam lahko prinese ogromno dobrega. Zdi se, kot da bi se planeti odločili, da se bodo letos intenzivno ukvarjali z vami. Skozi nekatere omejitve, ki jih ne želite priznati, vas bodo okoliščine prisilile, da nekaj pri sebi temeljito spremenite. V kolikor se že več let ukvarjate s seboj, s svojo osebnostno in duhovno rastjo, vam bo leto pisano na kožo. Če pa se šele spogledujete z njima, boste spoznali, da pot do sreče in uspeha vodi skozi disciplino in bolj odprto sprejemanje drugačnosti.

Devica 23. 08. – 22. 09.

Pred vami je lahko zelo srečno in uspešno leto, v katerem vam bodo planeti ponujali obilo možnosti, da postanete, kar si želite biti. Ne le to. Dobili boste priložnost, da ponovno zadihate s polnimi pljuči in počnete več tistega, kar vam dosti pomeni. Vaše vrednote bodo prišle do izraza in lahko boste zastavili življenje na svojih v srcu zapisanih zakonih. Le nemir v sebi ukrotite, pa se bo vse odlično izteklo.

Tehtnica 23. 09. – 23. 10.

Ni ga v zodiaku, ki vam ne bi zavidal vsega dobrega, kar lahko pričakujete v letu 2017. V kolikor ste rojeni v sredini znamenja, vas bo še vedno pričakalo nekaj nujnih zadev, ki jih boste morali spremeniti pri sebi. Vsi ostali pa se lahko sprostite in uživate v zmagoslavju, ki bo trajalo vsaj do prve polovice oktobra, na finančnem področju pa se bo nadaljevalo še v naslednje leto. Posvetite se sebi in poskrbite za svoje finance, pa boste srečni kot še nikoli.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.

Večina planetov vam v letošnjem letu zelo lepo sveti in vas vzpodbuja, da izpustite svoje strahove. Letos je čas, da zažarite v vsem svojem sijaju in tudi drugim pokažete, kako čudoviti znate biti. Bolj, kot boste izkoriščali dobre energije z neba v lastnem življenju, bolje se boste počutili. Drugi ljudje vas bodo opazili in vam bodo precej bolj naklonjeni kot v preteklosti.

Strelec 23. 11. – 21. 12.

Leto 2017 vam bo postreglo z unikatno mešanico priložnosti in omejitev. Na največja nihanja se pripravite predvsem, če ste rojeni od sredine do konca znamenja. Že nekaj časa lahko čutite, da se ne morete povsem premakniti in vam manjka tistega, za vas tako značilnega naravnega optimizma. Dobra novica je, da bo pritisk v zadnjih dneh leta nekoliko popustil in boste spet postali »tisti pravi«.

Kozorog 22. 12. – 20. 01.

Še nekaj let se ne boste znebili vladarja popolnih sprememb, ki od vas ne zahteva nič drugega kot le to, da dobro pogledate vase, poiščete kakšno svojo slabost in jo preobrazite. Letos ste na vrsti, če ste rojeni v sredini znamenja. Čeprav proces ni prijeten, prav zaradi njega morda že zdaj vidite koristi zase in svoje življenje. Obeta se vam spoznanje, kako do boljših odločitev. Ne zamudite priložnosti!

Vodnar 21. 01. – 18. 02.

Leto 2017 bo polno odličnih priložnosti. Bo zanimivo, pestro, pa vendar prijetno. Na toboganu dobrega in malce stresnega, se boste počutili domače. Skratka, ne bi vam smelo biti dolgčas! Vse leto pa boste v ospredju vi osebno. Morali boste delati na sebi in se intenzivno ukvarjati z osebnostno rastjo. To je področje, ki vas naravno vabi in vam je blizu, zato stresa, ki se bo pojavil ob spremembah, ne bi smeli pretirano močno čutiti. Ob tem vam toliko planetov prijazno sveti, da preprosto morate uživati.

Ribi 19. 02. – 20. 03.

V letu 2017 ni pričakovati kakšnih res velikih in pomembnih sprememb v vašem življenju. Glavnina zadev bo tekla po ustaljenem redu in vas morda celo malce uspavala. Hkrati določene zadeve, kot so vaše finance, uvajanje več reda in discipline ter odnosi s partnerjem, lahko malce razburkajo vaš svet. Zlasti, če ste rojeni od druge polovice znamenja dalje, se lahko pripravite na več dogajanja. A tudi ostalim planeti že trkajo na vrata.

Letni horoskop 2017 – napotki za vsa astrološka znamenja

Najmočneje boste stresne vplive planetov skozi vse leto čutili, če ste rojeni v sredini astrološkega znamenja, in vaše znamenje sprejema stresen vpliv. Prav na ta del horoskopa večina pomembnih planetov, povezanih z izzivi, najmočneje vpliva. V zadnjih mesecih leta pa bo delno vpliv prešel na zadnjo dekado (tretjino) astroloških znamenj.

Ne glede na to, v katerem astrološkem znamenju ste rojeni, se vam lahko zgodi, da boste imeli kakšen dodaten izziv pri nakupih, v sporazumevanju, pri podpisovanju pogodb ali v prometu v začetku meseca januarja, v aprilu, avgustu, začetku septembra in v decembru. Kadar ne boste povsem prepričani v odločitev, jo poskušajte prestaviti na ugodnejši čas. Obdobje pa je ugodno za akcijske nakupe, inventuro, pospravljanje in zadeve, ki jih bi že morali urediti, pa jih še niste uspeli.

V ljubezni pa se obeta več napetosti od marca do aprila. V tem času bodite pozorni na svoje in partnerjeve želje in potrebe, naredite vse, da s pogovorom razrešite nejasnosti in nezadovoljstvo, saj se v nasprotnem lahko zgodi, da boste postali ali ostali samski. V tem času se lahko vračajo stare ljubezni, nerešene zadeve iz preteklosti v obstoječem odnosu ali se zgodi kak »skok čez plot«.

Karkoli se vam bo že dogajalo v prihajajočem letu, vedite, da vam zvezde naložijo samo toliko, kot lahko nosite. Zaradi senc, v stresnih obdobjih nikar ne spreglejte priložnosti, ki se obetajo prav vsakemu od nas.

Naj bo leto 2017 vaše najbolj srečno leto doslej!

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !