Lili Sorum: Leto 2021 bo čas dinamičnih sprememb

Lili Sorum: Leto 2021 bo čas dinamičnih sprememb

Leto 2021 bo leto sprememb in uveljavljanja svoje volje

Obeta se nam dinamično leto s hitrejšimi premiki. Leta 2020 smo bolj kot ne nihali iz enega ekstrema v drugega, v 2021 pa bom bolj podobni mačjemu mladičku: izjemno veliko bo gibanja, poskakovanja, lovljenja lastnega repa in bolj malo dejanske produktivnosti. Lahko, da bomo z levo roko podrli, kar smo z desno zgradili.

Odnosi

Pojavila se bo močnejša potreba po individualnosti, zato bi se lahko razhajanja še okrepila. Še bolj bomo želeli dokazati svoj prav, svoj jaz in svojo identiteto kot edino pravilno. Ta vpliv bomo opazili že konec leta 2020.

Svet

Zatirani bodo še močneje vstali. Priča bomo nenadnim in nenavadnim spremembam in pa tudi vse več bo lažnivega poročanja.

Spremembe

Spremembe bodo hitrejše, a največkrat le začasne. Živeli bomo bolj z danes na jutri, predvsem pa se bomo vse bolj razlikovali od okolice, v kateri smo.

Dogajanje leta 2020 je pričelo proces prepoznavanja samih sebe – predvsem tistega dela sebe, ki nam ni najbolj všeč, pa naj gre za posameznika ali za celotno družbo. Dogodki 2021 nam ne bodo dopustili, da bi mirne vesti sedeli križem rok. Prvi resnični kolapsi sistema so pred vrati.

Več pa v Webinarju o letu 2021, ki bo 3.11. ob 21h, kjer bom razkrila kaj nam prinaša nepredvidljivo 2021. Več: TUKAJ >>

 

Lili Sorum: Leto 2021 bo čas dinamičnih sprememb 7

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem