Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Linearni čas

Oglas

Ali čas meri gibanje in starost atomov v obstajanju, ker izkušamo relativno dimenzijo. Ali pa jih morda ni možno izmeriti v ne obstajanju, ker smo prehitri?

Ali morda v relativni dimenziji obstajamo, ker smo narejeni iz materije? Ali pa v absolutnih dimenzijah ne obstajamo, ker smo večni?

Ali morda v naši dimenziji izkušamo strah, ker želimo na novo spoznavati sebe v bolj razviti različici? Ali pa ga morda izkušamo zato, ker želimo prenehati obstajati zaradi zaključenih inkarnacij?

Ali morda velik pok zajema vse dimenzije, ker je vse nastalo istočasno? Ali pa morda velik pok zajema samo tretjo dimenzijo, ker smo skupaj ustvarili materijo zaradi spoznavanj kdo v resnici smo?

Ali morda astralne frekvence širijo in popačijo skrivnosti vesolja, ker vse galaksije oddaljujejo od bistva in morda intuitivno sprejemamo astralne informacije zaradi zamašenega filtra? Ali pa morda težnostna gravitacija vpliva na materijo, ker nas prizemljuje zaradi jedra našega izvora?

Ali je sonce jedro obstajanja, ker od tam izvira toplota in svetloba? Ali pa je morda sonce vzklilo, da bi zapolnilo praznino vesolja?

Ali se je svetloba začela širiti po prostoru z oddajo samega sebe skozi prostor? Ali pa se je začela širiti z nastankom velikega poka, ker je pričelo oddajati magnetno valovanje zaradi prenos energij?

Ali čas v obstajanju merimo, ker merimo svetlobne žarke? Ali pa morda v ne obstajanju ni možno meriti časa, ker ni materije?

Ali je morda materija trdna snov, ker je otipljiv zaradi zgoščene energije? Ali pa je morda zgolj zaznaven zaradi frekvenc, ki ga oddaja?

Ali se morda energija nenehno premika skozi relativno dimenzijo, ker smo jo ustvarili, da se imamo možnost premikati? Ali pa se morda v ne obstajanju ni mogoče premikati, ker ni zakonov?

Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega

Ali morda v ne obstajanju ni zakona svobodne volje, ker smo vse kar je na enem mestu? Ali pa morda zakon svobodne volje izkušamo skozi tretjo dimenzijo, ker se tako lahko na novo spominjamo kdo v resnici smo v skladu s tem kar smo zaradi tega kar smo?

Avtor : Aleš Breznik

Vir slike : pixabay.com

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Čutim da je moja pot učenje o smrti in strahu. Ali pa morda dviganje zavesti o astralu in velikem poku. Veseli me kvantna fizika in se poglabljam v izboljšavo samega sebe, ker je to namen strahu. Ali pa strah na koncu uniči samega sebe, ker vztraja do konca in ne popušča

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem