Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Lunin mrk, 10.1.2020

Oglas

Zlati prijatelji!Luna raste, ob Ščipu, 10.1. bo Lunin mrk, viden tudi pri nas. Vsi mrki so pomembni, ker ponazarjajo možnost transformacije in velikih korakov naprej v duhovnem razvoju.Mrki vedno prinesejo veliko dogajanja, kot veste je pomembno, da v času pred in med mrkom najdete notranje ravnovesje, da ste posvečeni svoji energiji in širite pozitivne vibracije.V času Luninega mrka bosta Merkur in Sonce kazimi, kar prinaša zavedanje, kot sem omenila, da vrata 12:12 prinašajo zavedanje, zavedanje o pomenu življenja, o tem, da smo vsi čuteča, zavestna bitja, tudi živali. Saturn in Pluton v konjunkciji pa prinašata napete družbene situacije, ki smo jim tudi priča te dni.

Portal 12:12 po šamanski tradiciji pomeni prebujanje zavedanja in razumevanja.
Mrki bodo po svojih astroloških konstelacijah imeli pomemben učinek na globalno družbo.Po mrku, 12.1. se bodo zaprla vrata 12:12, kar pomeni, da se je ta močan val energije zavedanja do tedaj dokončno spustil in ustvaril dobro podlago, za naše čudovite korake v prihodnjem letu. Sledite svoji energiji, svoji nalogi.V času mrkov lahko vsakdo naredi pomemben korak naprej v svojem osebnostnem in duhovnem razvoju. Zdravilne pesmi nosijo v sebi močno sporočilo in so pridobljene na zelo poseben način. Nagovarjajo srce, ki jim prisluhne in edino srce je tisto, ki se mora prebuditi, da začnemo slišati njegovo govorico in to je tista glavna sprememba sveta, za katero pojem in si želim, da se uresniči.Svete pesmi objavljam na youtubu, da so dosegljive vsem. Prav s prepevanjem zdravilnih pesmi ali ikarov si lahko pomagate sami, ko ste čustveno na tleh, ko želite nekaj rešiti, videti ali razumeti, tedaj si prepevate. Zaupanje, Notranji mir in Ljubezen so stalnica v novih vibracijah, ki so z mrkom začele delovati, vse ostalo se bo spreminjalo.
Mogoče te zanima  4 faze duhovne rasti - V kateri se nahajate vi?
Z našimi prijatelji smo posneli pesem Pachamama – Mati Narava, ki nas v tem času potrebuje bolj, kot kdaj koli. Zdaj je čas, da spremenimo svoje življenjske navade in ji s tem pomagamo. Delite in pojte pesem, da podpre ljubezen, sočutje, radost in hvaležnost.Vrata 12:12 so prebujanje in zavedanje o materi Naravi, pesem Pachamama že veselo potuje po svetu in osvešča. Pridružite se ji.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Diplomirana astrologinja, razvija smer Astrologija sprememb (Shamanska astrologija), je zdraviteljica, prinašalka čiste ljubezni, na delavnicah vas spozna z vašimi planeti, kajti poznavanje osebnih lastnosti in talentov vam pomaga ustvarjati lastno življenje. Razvija mogočne Vilinske ikarose, svete pesmi, s katerimi poletite v svojo preteklost in prihodnost in se samoozdravite, saj so starodavne pesmi povezane z naravnimi elementi in planeti.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem