Išči
Generic filters
Lunin mrk 16.7.2019 – napoved za vsa astrološka znamenja po Vedski astrologiji

Lunin mrk 16.7.2019 – napoved za vsa astrološka znamenja po Vedski astrologiji

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek
X

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Lunin mrk 16.7.2019 – napoved za vsa astrološka znamenja po Vedski astrologiji 7Lunin mrk 16.7.2019 – napoved za vsa astrološka znamenja po Vedski astrologiji 7Lunin mrk 16.7.2019 – napoved za vsa astrološka znamenja po Vedski astrologiji 7

Letošnji julij je astrološko izredno zanimiv mesec

16.7.2019 se bo zgodil še Lunin mrk, po Sončevem, ki smo ga imeli priložnost spremljati 2. julija 2019. Sončev mrk je nastopil v znamenju dvojčka, medtem, ko bo Lunin nastopil v znamenju strelca.

Na splošno so mrki zelo zanimiv pojav, gledano z astrološkega vidika, saj mrki najprej zatemnijo svetlobo, ki jo v astrologiji predstavljata Sonce in Luna. Skozi to zatemnitev pa nato spet posveti luč, svetloba. In luč v tem primeru predstavlja resnico, ki posveti na dan. Tako se nam stvari preko mrkov tudi razjasnijo. Osvetlijo nam naše notranje konflikte in podzavestne vzorce, zato, da jih imamo možnost spremeniti in da na njih lahko začnemo delati.

Polna Luna v tem času stoji skupaj s Ketujem – Južnim Luninim vozlom in pa Saturnom, kar nam omogoča pravo razumevanje stvari. Saturn je namreč planet karme in karmičnih lekcij, ima resen pristop in odpira resne življenjske probleme. Posebej, ker stoji v znamenju strelca, ki pa predstavlja učenje in pa resnico. Poleg tega tudi Luna stoji v ozvezdju, ki prav tako odkriva resnico. Tako, da ta mrk resnično omogoča odkrivanje resnice, ki bo priplavala na površje.

Nasproti Lune pa stoji Sonce, skupaj z Venero in pa Rahujem – Severnim Luninim vozlom v znamenju dvojčkov, tako, da je pri tem mrku zelo v ospredju komunikacija, stvari, ki se razkriva preko govora in prihajajo na površje. Gre tudi za močno osvetlitev dogodkov in stvari preko komunikacije, saj Sonce v času mrka stoji v ozvezdju, ki prinaša svetlobo oziroma vrača svetlobo v naša življenja.

Torej ta mrk dejansko prinaša odkrivanje resnice v luči svetlobe, kar pomeni, da nam bodo stvari končno postale jasne, poleg tega pa bomo zagledali in prepoznali resnična dejstva, ki jih prej nismo videli in stvari, povezane z nami, se bodo razjasnile in odkrile. Predvsem so to stvari iz preteklosti, ki se bodo odkrile, da se pozdravijo. Stvari za katere smo mislili, da so take kot so, v resnici niso. In to je pravi poduk mrkov v tem mesecu.

Preko Sončnega mrka do Luninega, ki se dogaja zdaj, bo prišlo ozaveščanje preko komunikacije, ki bo stvari, ki so bile do zdaj skrite, potisnila na plano. Tako, da bodite pripravljeni, včasih tudi na kruto iskrenost in resnico.

Zdajšnji Lunin mrk je tako izrednega pomena, saj bo vsem nam resnično prinesel možnost, da delamo na sebi in stvari končno spremenimo, kar nam ni uspelo prej.

Tisto, kar v tem svetu resnično imamo je možnost, da spremenimo sebe, vse ostalo ni pod našim vplivom. Zatorej izkoristimo ta astrološki vpliv, da razrešimo in razčistimo za nazaj. Če bomo spremenili sebe, se bo spremenil tudi zunanji svet. Saj zunanji svet je naše ogledalo. Kar nosimo v sebi, se odseva v zunanjem svetu. In kar damo v svet, se bo odrazilo tudi v naši notranjosti. Zato je to čas prebujenja! Da se zbudimo, da ozavestimo in poglobimo naše razumevanje sveta in nas samih.

Seveda je odvisno od vsakega posameznika kaj se mu bo odkrilo v tem času, od njegovega ascendenta in pa postavitve Lune v njegovi rojstni karti. Razlaga je splošna in ne konkretna.

Strelci ali Luna v strelcu

Mrk vam bo prinesel osebne spremembe, saj se le ta dogaja v vašem znamenju. Vaši občutki bodo bolj globoki in razkrile se bodo stvari, v povezavi z drugimi, posebej vašo družino, partnerji, lahko pa tudi sodelavci. Do zdaj ste namreč jemali vse preveč osebno in tako ste dajali svojo moč in energijo drugam. Pozabili ste pa na partnerja in družino in v tem času boste morali postati bolj pozorni na partnerjeve občutke, saj je to obdobje zdravljenja odnosov. Poleg tega pa se boste vprašali tudi kdo ste vi in kaj vi v resnici potrebujete. Že nekaj časa ste v družini namreč tisti, ki ste sprejeli veliko odgovornosti, veliko ste si naložili na svoja ramena in tako dolgo ne boste več mogli. Ste tudi precej resni zadnje čase in morate se zavedati, da s tem hladnim in včasih prestrogim načinom delovanja zelo vplivate tudi na druge. Lahko, da ste se od partnerja umaknili na nek način in ohladili odnose, zato je dobro, da ne bežite več, ampak se poskušate pogovarjati o svojih in partnerjevih potrebah in željah. Ker včasih res preveč ustrezate drugim in imate občutek, da je vaš partner preveč zahteven ali pa da vas preveč kontrolira, za kar pa on ni kriv. Vi ste namreč odgovorni zase in če ste se v tem obdobju preveč razdajali, se zdaj malo potegnite nazaj in poskrbite zase. In preko odkrite komunikacije to poskušajte partnerju tudi razložiti.

Kozorogi ali Luna v kozorogu

To obdobje bo prineslo na plano globoke občutke iz preteklosti, verjetno so to občutki žalosti in obžalovanja, povezani s partnerjem in odnosi preko prijateljev in prihodkov. Toda preko razumevanja stvari, se vam bo razkrilo na kaj naj bi bili pozorni v prihodnosti. Ker če boste razumeli napake, ki ste jih storili v preteklosti, vam bo to pomagalo, da boste dosegli, kar sanjate in upate. Zato spustite preteklo žalost in vsa obžalovanja, saj vam ne koristijo več. Tako boste uvideli nove možnosti, novo življenje, ki čaka na vas.

Vodnar ali Luna v vodnarju

Mrk se za vas dogaja v 11. hiši prijateljev, dobitkov in želja, kar za vas pomeni, da se bodo dogajale spremembe na tem področju. Nekateri ljudje vam enostavno ne bodo več prišli blizu, saj se z njimi nikakor ne morete več ujeti na isti valovni dolžini, kot včasih. Zato se v tem času verjetno počutite izolirani in osamljeni, brez prijateljev. Toda ne skrbite, to se bo spremenilo in prišli bodo novi ljudje, novi prijatelji. Toda zdaj čistite pretekle odnose in to čiščenje je naporno, saj šele ko odide staro, ostane prostor za novo, to pa nekaj časa traja. V tem času vas bo potrebovala vaša mama, saj bi lahko imela zdravstvene probleme in težave.

Ribi ali Luna v ribah

To je za vas čas, ko se počutite neizpolnjeni na področju, kjer delate, v karieri. Imate občutek, da potrebujete nekaj, da vas ponovno vzpodbudi in motivira za delo. Ne glede na to kaj delate, se počutite nezadovoljni in zato iščete nekaj novega, kar bi dalo vašemu življenju nov zagon in smisel v življenju. In to boste tudi našli. Vendar zdaj še iščete in ste zelo nesigurni, kar vas lahko dela žalostne in zaskrbljene. Toda ne skrbite, saj se bodo stvari spremenile na bolje.

Oven ali Luna v ovnu

V tem obdobju se za vas spreminjajo vaši pogledi na življenje. Stari načini gledanja in mišljenja vam namreč ne ustrezajo več in zato so se stvari začele precej spreminjati. Lahko je to v povezavi z učitelji, šolo, poučevanjem, lahko pa samo z načinom razmišljanja, če ne hodite več v šolo. Nekaj v vas se je sprostilo in cel koncept sveta, ki ga vidite zdaj, se je drastično spremenil. Toda to je pozitivno, saj boste na ta način lahko ovrgli zastarele vzorce, ki vam ne služijo več in zaživeli drugače. Tako se bo za vas zgodila močna transformacija, saj ste spremenili način razmišljanja. Ko pa spremenimo naš način razmišljanja, pa se spremeni tudi svet okoli nas.

Biki ali Luna v biku

To je za vas čas globokega psihološkega iskanja, saj se ta mrk pri vas dogaja v 8. hiši globokih psiholoških sprememb in iskanj. Tukaj se sprašujemo kdo smo na globji ravni in kakšen je svet okoli nas. Lahko da se vam v tem času prebudijo intuitivne sposobnosti in vam razkrijejo drugačen svet okoli vas, kot ste ga bili vajeni do zdaj. Lahko se vam razkrijejo globoke stvari glede družine in partnerja, povezavi z vašo kariero in srečo na tem področju. Do zdaj ste v karieri namreč omejevali svoje sposobnosti in se prilagajali družini, zdaj pa je prišel čas, da se vprašate kaj bi vi lahko dosegli tudi na kariernem področju, v povezavi svojimi talenti in danosti.

Dvojčki ali Luna v dvojčkih

V tem času ste doživeli močan občutek, da ste končno prispeli na cilj, saj ste končno imeli možnost spoznali samega sebe ter si postaviti prednostne naloge v življenju. Tudi sebe ste končno postavili v ospredje in se lahko samorealizirali. Vendar ne pozabite na druge, na partnerja, saj najbrž ne bi bili tukaj, če njih oziroma njega ne bi bilo. Zato dajte ljudem, ki so vam pomagali ali pa partnerju malo potrditve in pohvale, saj je tudi on zaslužen, da ste danes tukaj kjer ste zdaj.

Raki ali Luna v raku

V tem obdobju morate biti posebej pozorni na svoje zdravje, saj, če nimamo zdravja, v resnici nimamo ničesar. V tem obdobju prihajajo na površje znaki oziroma opozorila v povezavi z vašim zdravjem, za katere je resnično pomembno, da jih ne ignorirate. Če boste na ta opozorila pozorni, vas to lahko pripelje do popolne ozdravitve, če pa ne pa se vam bo maščevalo. Posebej bodite pozorni v službi in z ljudmi, s katerimi delate. Tisto, kar ne želite, da bi prišlo v javnost, raje zadržite zase, saj ljudje, za katere mislite, da so vaši prijatelji, to v resnici niso.

Levi ali Luna v levu

V tem obdobju ste najbrž v delu precej zablokirani in se nikakor ne morete ustvarjalno izražati. Vendar morate vedeti, da se vseeno ustvarjalnost trenutno razvija globoko v vas in da bo prišel čas, ko se bo lahko izrazila v zunanjem svetu. Takrat boste lahko izrazili svoje talente in se pokazali na ven. To je tudi obdobje, ko morate dati svojim otrokom več pozornosti, če jih imate. Tudi več časa boste preživeli s svojimi otroki v tem času. Pazite pa v ljubezenskih razmerjih, če ste na tem, da z nekom skočite v ljubezensko zvezo. Lahko se namreč izkaže, da bo ta oseba, s katero ste se zapletli, hotela manipulirati z vami, vam lagala ali pa vas bo hotela imeti pod kontrolo. Pred vstopom v zvezo namreč niste imeli realne slike o tej osebi in ste jo preveč idealizirali. Zdaj pa se vam bo razkrilo, kakšna ta oseba v resnici je in mogoče vam ne bo več do tega, da bi ostali z njo.

Devica ali Luna v devici

V tem obdobju bodo pri vas v ospredju vprašanja povezana s domom in družino. Vse kar ste hoteli izvedeti o svoji družini, se bo v tem času najbrž razkrilo in razjasnilo. Zelo pa bo v ospredju tudi vaš občutek za varnost, ki je lahko ogrožen, zato bi bilo najbolje, da to rešite s selitvijo, ki bo ključnega pomena v vaši prihodnosti. Ali pa vsaj prerazporeditve prostorov oziroma pohištva v vašem domu, če ne selitve. Lahko kupite tudi zemljo, posest. Zelo je pomembno, da v tem času rešite družinska vprašanja, posebej tista, ki so povezana z vašo mamo, do katere ste v tem času morali sprejeti večjo odgovornost.

Tehtnice ali Luna v tehtnici

Za vas je to obdobje čas učenja in borbe pri šolanju ter pridobivanju izobrazbe. Težko vam je bilo, oziroma vam je pri stvareh, v katerih ste drugače dobri in uspešni. Zelo vas v tem času skrbi status in najbrž se ukvarjate s svojimi kariernimi možnostmi, poklicem in statusom. Vendar bo vse to kmalu minilo in se uredilo. V tem času je pod velikim vprašanjem tudi vaš odnos do bratov in sester, če jih imate, posebej mlajših. To je čas za ozdravitev odnosov in pomiritev z njimi.

Škorpijoni ali Luna v škorpijonu

Za vas je to obdobje čas ukvarjanja s financami, z denarjem. Vendar se bo to kmalu uredilo, zato ne skrbite preveč. Je pa to obdobje pravo za to, da pogledate nazaj v preteklost, posebej v vaše družinske odnose in izkušnje, ki ste jih imeli kot otroci. V ospredju bi lahko bi vaš odnos z očetom, v povezavi z mamo. Tukaj bi lahko nekatere stvari prišle na plano in bi jih lahko v tem času močno ozavestili. Nekatere stvari iz otroštva bi namreč lahko vplivale na vas v tem času in vam preprečevale, da v življenju uspete. Posebej v povezavi z denarjem. Vaša družina je najbrž negativno vplivala na vas v tej meri, da mislite, da si denarne nagrade ne zaslužite in to vam povzroča težave pri financah. Vendar se zavedajte, da ste lahko uspešni in da to lahko premagate. In vse te težave so le prehodnega značaja, v tema času mrka boste ugotovili, zakaj se vas včasih finančne težave dotaknejo, z ozaveščanjem od kje te težave izvirajo, pa jih lahko dokončno razrešite.

Uršula Zakrajšek, Vedska astrologinja, Tarot svetovalka, doTERRA wellness Advocate

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek
X

Spremljaj objave: Uršula Zakrajšek

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem