Maitrejeva zvezda nad Jeruzalemom

Številni očividci so 28. januarja 2011 okoli enih ponoči videli in posneli sijoč NLP, ki je lebdel nad Kupolo na skali na jeruzalemskem Tempeljskem griču. Kupola na skali je pomembno muslimansko svetišče na Tempeljskem griču v starem delu mesta Jeruzalem.

Dva očividca, ki sta bila na panoramski opazovalnici Armon Hanatziv nad goro Sion in tempeljskem griču v Jeruzalemu, sta posnela posnetek, ki bi lahko bil eden izmed najbolj zanimivih posnetkov NLP. Od takrat so bili na Youtube naloženi štirje video posnetki – vsak od njih je bil posnet neodvisno in iz drugega zornega kota, vendar vsi potrjujejo isto izkušnjo.

Kot prikazuje eden zmed posnetkov, je zelo svetel objekt podoben zvezdi najprej negibno lebdel nad mestom Jeruzalem; po določenem času pa se je navpično spustil proti zemlji in nato spet negibno lebdel tik nad obzorjem. Nekaj minut kasneje je prišlo do sijajne eksplozije svetlobe in NLP je poletel navzgor v nočno nebo in izginil. Ko je svetla bela luč izginila, so se na njenem mestu pojavijo številne rdečo oranžne žareče krogle, ki se začnejo pomikati po nebu v različnih ureditvah.

Sydney Morning Herald je poročal: “Morda je najbolj zanimivo dejstvo, da je bil dogodek sočasno posnet iz različnih zornih kotov, še posebej trenutek, ko predmet z veliko hitrostjo leti navzgor.” Območje je zelo zastraženo, zračni promet v bližini pa ni dovoljen, je omenil Britanski Channel 4 News: zgleda, da video posnetki prikazujejo “isto kroglo svetlobe, misterij je še večji, ker je letenje nad svetim krajem prepovedano, tako da svetloba ni mogla izvirati iz letala”.

(Po informacijah mojstra Benjamina Crema je bil jeruzalemski NLP ena od štirih “zvezd”, ki jih od decembra 2008 vidijo po svetu in najavljajo Maitrejev javni prihod. Rdečo oranžne krogle svetlobe so bile manjše vesoljske ladje, ki so oskrbovale “zvezdo”.)
Vir: www.share-international.net

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: