Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Maj in junij v znamenju novih akcij

IMG_20181224_104955
Oglas

7. maja nas je doseglo obdobje, ki bo aktivno (najmanj) do vstopa v poletni letni čas (poleg vseh ostalih aktivnih energij, o katerih sem pisala v preteklih člankih), ko lahko pričakujemo več energije, volje, zagona, motivacije. Energije nas bodo silile v akcijo, vsakega na svojem področju, odvisno od postavitve planetov v naši djotiš rojstni karti. Lahko nam prinese hitre napredke, uspehe, neustrašno se bomo podajali v nove akcije. Naš um bo izjemno gibljiv, delovanje hitro.

Vendar pozor, naše akcije – reakcije so lahko pretirane, nepremišljene, usmerjenje zgolj v videnje svojega prav. Naša »glava«, misli, um, lahko pretirano delujejo, lahko si zadamo več, kot v resnici zmoremo. Tako se lahko v nas aktivira pretirana borbenost, potreba po dokazovanju, kar zbuja v nas dodatno prepirljivost, konfliktnost. Zlasti v mesecu juniju bodimo pozorni na naše delovanje. Poskusimo ohraniti zavedanje, da je potrebno ohranjati ravnovesje, saj se v nas krepijo občutki jeze, vodila nas bo želja po uporu, dominiranju, kontroli, ob takem čutenju in delovanju, pa nas kaj hitro zanese v destrukcijo, potrebo po maščevanju, vrže nas iz ritma, krepi se živčnost in nemir.

Ob takšnem notranjem dogajanju postanejo zunanje posledice kaj hitro neprijetne. Zunanje dogajanje je ogledalo nas samih, čustev, čutenj in delovanj, ki so globoko v nas. Ogledalo je tu z namenom, da nam pomaga prepoznati, katerih ujetosti, prepričanj, vzorcev (nas samih ali naših prednikov) še nismo prepoznali, ozavestili, ozdravili.

Tako je lahko v tem času prisotnih več poškodb, nesreč, več agresije, nasilja, napadov. Dogodki so lahko nepričakovani, nenadni. Gnani bomo v ekstreme, v nenehno preizkušanje naših moči, poguma. Ob tem si sicer lahko obetamo tudi uresničevanje vsega, kar se nam je do sedaj zdelo nemogoče. Lahko bomo premikali meje verjetnega.

Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega

Marsikdo bo v sebi čutil nenehen pritisk, boj, razkol. Na eni strani bo močno izražena potreba po delovanju, na drugi strani pa umik iz posvetnega vsakdana v globje sfere življenja in nas samih. Glava bo želela eno, srce bo sililo v drugo, vprašanje pa je, koliko bomo tega zavestni.

V tem obdobju lahko dosežemo velike preboje, uvide, v kolikor bomo zavestno delovali in se ne prepuščali impulzivnim občutkom, ki se bodo budili v nas. V tem obdobju bo še bolj pomembno za nas, da skušamo ohranjati ravnovesje, notranji mir, da iščemo notranjo stabilnost skozi meditacijo, jogo in drugimi praksami, ki vzpostavljajo ravnovesje med umom in telesom, kar bo za marsikoga v tem obdobju precej težko. Pomembno je vztrajati! Povezujmo se z naravo, z Zemljo, z živalmi … Zlasti živali nam lahko ogromno dajo, opazimo jih in jim pomagajmo, v kolikor vidimo, da potrebujejo našo pomoč.

Energijo, ki se budi v nas usmerimo v šport, športne aktivnosti nam bodo pomagale pri premagovanju destruktivnosti, agresije, prepirljivosti. Športne aktivnosti ohranjajmo zmerne, v ekstremnih športih nas lahko dosežejo poškodbe. Močnejša bo tudi seksualna energija, ki pa ne bo v domeni nežnosti, laskanja, zapeljevanja, temveč bo bolj groba, prvinska, zemeljska.

Ne morem reči, da s poletjem lažje zadihamo, da nas dosežejo bolj prijetne in ugodne energije. Ne, še bomo pod vplivom energij letošnjega leta, še se bomo učili, rasli, rušili staro, odsluženo, da ustvarimo prostor za novo.

Mogoče te zanima  Kaj nam prinaša polna luna v kozorogu - Napoved Vedska astrologija Jyotish

Nekateri bomo dogajanja občutili zelo osebno, zelo globoko, spet drugi gredo lažje skozi turbolentnejša obdobja. Kako in na katerih področjih občutimo posamezna dogajanja, nam pove naša rojstna karta.

In ponovno – djotiš (vedska astrologija) ne napoveduje dogodkov, to je le orodje, ki nam pomaga prepoznavati, katere energije nas lahko dosežejo, kam usmeriti svojo pozornost in kako iz danega »potegniti« največ. Zase, za lastno zorenje in doseganje ravnovesja.

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Svetovalka pri Lotos svetovanje - svetovalnica za osebno in duhovno rast (djotiš, Tesla metamorfoza®, karmična diagnostika, delavnice, tečaji)
No Tab Selected
No Tab Selected
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem