Mlaj v levu - Čas za osebno rast in razvoj

Mlaj v levu – Čas za osebno rast in razvoj

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Tokratni mlaj na površje prinaša vse to kar nam omogoča prepoznati, kje izgubljamo stik s svojo osebnostjo in kje smo se izgubil na svoji poti življenja ali pri iskanju smisla svojega življenja.

Omogoča nam uresničitev naših srčnih želja, ampak pod vplivom Saturna, planeta omejitev, v obliki zastojev preverja koliko smo resnično zvesti samemu sebi in ali ne počnemo nečesa samo zato, da bi dobili potrditev in priznanje drugih ljudi.

Ja, Saturn bo v obliki napetosti preverjal naše ˝živčke˝ in nas postavljal pod vprašanje ali smo resnično našli svoje poslanstvo in pravo mesto pod soncem.

Zato si lahko pod vplivom tokratnega mlaja postavimo vprašanje: ˝Ali je to kar počnem, resnično tisto, kar si želim početi?˝ in nanj dobimo odgovor.

Za vse tiste, ki so v preteklosti ubrali pravo pot, pa prinaša tokratni mlaj v ospredje uspeh in priznanje za dolgotrajno prizadevanje.

  • Članki
Sem astrologinja Lidija. Pred osmimi leti sem stopila na svojo življenjsko pot in začela skozi življenjske izkušnje odkrivati zakone narave s pomočjo magije. Svoje znanje astrologije sem tako združila z močjo magije po vodstvom mentorice parapsihologinje Suzane Antolin Glavan.
Deli to s prijateljem