Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Na koncu kaotičnega retrogradnega predora je Luč

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

In zdaj?

Poglobite se vase in sprejmite tisto, kar vas osrečuje. Na drugi strani se zavedajte dejstva, da sta še vedno Mars in Merkur v svoji retrogradni fazi…. in ja, vsi tu in tam imamo kakšne mini napade zaradi dejstva, da se nikamor nič ne premakne. To vas res jezi… Zato vseeno imejte to v mislih in pazite, kako ravnate z drugimi, pred vsem se izogibajte prestrogemu obsojanju… za vse je težek čas.Globalna slika bo na žalost v tem ciklusu pokazala veliko agresije in jeze po vsem svetu, še posebej ob koncu oktobra, ko bo Mars prinesel nekaj večjih spopadov. Politika bo imela veliko vlogo in priča bomo političnim škandalom in mnogi bodo razkrinkani.Vedite… Šele, ko se bo Mars ponovno postavil v svoje direktno gibanje bo vaš let miren in boste lahko uspeli. Do takrat, pa se bo še veliko nemirov zaključilo pred vašimi očmi, a kljub vsemu, če boste samo gledali, mnogo Resnic, ki so se pokazale, ne boste Videli. Ko se bo to končalo, boste začutili mir. Vsi smo utrujeni od te atomske energije, ki je bila izpuščena… ves ta čas, pred našimi očmi.

Za konec pa, da vas pomirim…

Po 13. novembru se bodo stvari začele umirjati in se normalizirati. To bo čas za uresničitev vseh načrtov, o katerih smo v zadnjih nekaj mesecih razmišljali in o njih ponovno razmišljali.Dobro je da veste, da ko se soočate z ovirami, bolj ko jih potiskate stran, težje bodo stvari postale. Na koncu tega kaotičnega retrogradnega predora je Luč.Do takrat vam bo pomagalo vse, kar lahko storite, da se pripravite na kaos: imejte seznam opravkov organiziran, meditirajte pogosteje kot običajno.Ohranjajte visoko vibracijo in se osredotočite na iskanje ravnotežja, tako znotraj kot zunaj sebe.
In za konec tale misel: »Če vam bo uspelo skozi to, boste lahko naredili karkoli.«
Ohranjajte visoko vibracijo. ? Ostanite zdravi. ?
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem