nad tezave s prostato na naraven nacin m

Nad težave s prostato na naraven način

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Založba Cangura.com predstavlja novo svetovno uspešnico: Nad težave s prostato na naraven način – Priročnik z nasveti o prehrani in prehranskih dopolnilih za zdravo prostato.

O KNJIGI:

»Pri petdesetih letih imajo trije od štirih moških težave s povečano prostato, kar lahko povzroči resne zdravstvene težave. Pri enem od treh moških pa so pri teh letih v prostati prisotne rakave celice. Med uveljavljene načine zdravljena bolezni prostate sodijo kirurški posegi, obsevanja, kemoterapija in celo odstranitev reproduktivnih organov (kastracija). Omenjene metode so nevarne, njihove posledice pa so lahko zelo hude. Najbolj zaskrbljujoče pa je dejstvo, da niso usmerjene v resnične vzroke za težave s prostato.« 

Avtor Roger Mason predstavlja edinstveno in učinkovito alternativo operacijam prostate in terapijam z zdravili.

Smo v 21. stoletju in zdravniki še vedno »kastrirajo« moške in odstranjujejo njihova moda. Takšno nesmiselno početje se mora končati. Prav nobenega razloga ni, da bi morali zdravniki še naprej brez potrebe zastrupljati moške, jih izpostavljati sevanju in kirurškemu nožu. Zdravljenje simptomov bolezni prostate namesto vzrokov za njih, ima lahko krute posledice  – vključno z obsojenostjo na plenice in impotenco do konca življenja. Težave s prostato je mogoče zdraviti z zdravo prehrano, preverjenimi dodatki, naravnimi hormoni in postenjem. Bolezni lahko ozdravimo s prehrano in življenjskim slogom. 

V knjigi so zbrani izsledki štiridesetih let raziskav o prostati. Vsi podatki so bili obdelani in so predstavljeni v preprostem jeziku. V zadnjih devetih letih je bila ta knjiga trinajstkrat popravljena in dopolnjena, zato velja za najbolj informativno, celovito in temeljito knjigo o zdravju prostate na svetu. Doslej je knjigo Nad težave s prostato na naraven način prebralo že več kot dva milijona moških v domala vseh državah sveta. S pomočjo podatkov, ki jih najdejo v knjigi se moški naučijo prevzeti odgovornost za svoje zdravje in poiskati načine za naravno zdravljenje. 

Prostata je pomemben del reproduktivnega organskega sistema, kar pomeni, da lahko vsakršna zdravstvena težava, povezana s prostato, resno ogrozi moško spolno zmogljivost. Med tri najpomembnejše vrste težav uvrščamo vnetja (prostatitis), povečanje prostate (benigna hiperplazija ali BPH) in raka. Do dopolnjenega petdesetega leta se s povečano prostato soočajo trije od štirih moških, pri enem od treh moških v tej starosti pa so na prostati prisotne rakave celice.

Bolezni prostate torej še zdaleč niso nekaj, kar doleti le »stare« moške. Do dopolnjenega petinsedemdesetega leta se rak prostate razvije pri kar treh četrtinah moških v Ameriki. To je najpogostejša oblika raka pri moških. Simptomi so zelo očitni – težave pri uriniranju, nezmožnost popolnega praznjenja mehurja, bolečine med spolno aktivnostjo ali uriniranjem, spolna disfunkcija in zlasti nočna potreba po uriniranju. Vsi našteti znaki so značilni simptomi težav s prostato.

Pravo zdravilo predstavljajo rezultati, ki jih moški doseže s spremembo prehranjevalnih navad in življenjskega sloga. Zdraviti je namreč treba temeljni vzrok težav. Prehrana je ključnega pomena. Naravna pot do zdravja vključuje primerno prehrano, preverjena prehranska dopolnila, naravno hormonsko ravnovesje, tedensko postenje, redno vadbo, izogibanje zdravilom na recept in opustitev slabih navad (kot so pitje kave, prekomerno uživanje hrane, alkohola in kajenje). Holistična medicina se osredotoča na zdravljenje človeka kot celote in ne le simptomov bolezni, ki so zgolj fizična posledica dejanskih vzrokov. So torej le znanilci šibkega zdravja. Zato je treba vedno odpraviti vzrok bolezni in ne le simptomov.

Življenjsko nevarne operacije in nevarna zdravila niso edini način za zdravo prostato. V knjigi boste odkrili načine za varno, učinkovito in naravno odpravljanje težav s prostato.

Naslovi poglavij iz knjige zelo dobro na kratko povzemajo njeno vsebino:

 1. Prehrana
 2. Maščobe
 3. Dodatki
 4. Minerali, ki jih potrebujete
 5. Beta-sitosterol in zdravje prostate
 6. Druge prednosti beta-sitosterola
 7. Zdravljenje vnetij in raka prostate
 8. Osnovni hormoni
 9. Testosteron je vaš prijatelj
 10. Estrogeni
 11. Domači hormonski testi
 12. Sedem korakov do zdravja po naravni poti

O AVTORJU:

prostata[1]Roger Mason je mednarodno priznani raziskovalec ter kemik, ki se že več kot 30 let ukvarja s preučevanjem naravnega zdravljenja, podaljševanjem življenjske dobe in obvladovanjem raka ter drugih "neozdravljivih" bolezni s pomočjo naravne prehrane, dodatkov in hormonov.

Razvija edinstvena naravna prehranska dopolnila in izdelke ter svetuje moškim, ki želijo ozdraviti prostato brez zdravil, operacij ali obsevanja. Napisal je že 7 knjižnih uspešnic, med katerimi so tudi 'Lower Blood Pressure Without Drugs' (Nižji krvni tlak brez zdravil) in 'Lower Your Cholesterol Without Drugs' (Nižji holesterol brez zdravil).

Mason je kot zagovornik naravnih alternativ terapijam z zdravili reden gost ameriških radijskih oddaj. Doslej je knjigo Nad težave s prostato na naraven način prebralo že več kot dva milijona moških v domala vseh državah sveta. 

Avtorja lahko kontaktirate preko spletne strani http://www.youngagain.com.

V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem