Astrološke napovedi

Nagovor duše za obdobje 1.6. do 30.6.2015

V nadaljevanju najdete kratki reading za posamezna nebesna znamenja, kaj posamezne skupine duš v tem trenutku najbolj potrebujejo za čim bolj uspešno potovanje na svoji poti.

OVEN   (21. 3. – 20. 4.)
Kako pa bi naj prišel tja, kamor si želim, če pa ne vidim svoje prave usmeritve? No, mogoče je za tebe prišel čas, da prenehaš hlastati za nemogočim in se osredotočiš na tisto, kar že veš.

BIK   (21. 4. – 20. 5.)
Bik je trmast ali pa ne, vse ja odvisno od pretekle karme. Poglej še globlje, kdo je tisti, ki te ovira v življenju in se prepusti toku. Teh več ne potrebuješ.

DVOJČKA   (21. 5. – 21. 6.)
Dvojnost je tvoja težava. Stisni se in poglej v sebe. Dovoli, da ti pogled prinese to kar potrebuješ, ne naprezaj se preveč.

RAK   (21. 6. – 21. 7.)
Grrr. Nisi edini na tem svetu, ki ima težave. Ne išči rešitev tam kjer jih ni, temveč raje pojdi globoko v svoje bistvo in odkrij kdo si. Bo bolje tako.

LEV   (22. 7. – 22. 8.)
Lepo(slovje) ni lepo, če ga gledaš iz napačne strani. Vidi in poglej, obrni se in zaglej. Ladja je na obzorju, le vstopiti moraš, če je to to, kar si želiš.

DEVICA   (23. 8. – 22. 9.)
Nihče ti ne more povedati kdaj je čas. To lahko vidiš le sama. Ne odnehaj od tistega, kar je očitno.

TEHTNICA   (23. 9. – 22. 10.)
Tik, tak. Nič ni minljivega, če se tako odločiš… Le pogledati moraš v sebe, v svojo dušo in odkriti ta večni vrelec. Ne odnehaj. Nikoli.

ŠKORPIJON   (23. 10. – 22. 11.)
S škrgami človek ni še nikoli prišel daleč po suhem. Odpri svoja pljuča in zadihaj. Ni vse tako črno.

STRELEC   (22. 11. – 20. 12.)
Vsi, ki so prišli domov, so s sabo prinesli ključe. Pa jih imaš ali še vedno iščeš nekoga, da ti odklene vrata tvojega srca?

KOZOROG   (21. 12. – 20. 1.)
Kamor že seže pogled, tam si doma. Zato ne odlašaj in se raje podaj v neznano. Bo bolje tako.

VODNAR   (20. 1. – 19. 2.)
Vodo nosi tisti, ki je ima največ. A res misliš, da si to ti? Nihče namreč ni še odkril polnega vodnjaka, med tem, ko ga je nosil na hrbtu.

RIBI   (19. 2. – 20. 3.)
Prrr. Polzi čas. Vreme je tisto, ki ga oblikuje in mu daje krila. A ne boš mogel videti, ne vedeti, kaj je onstran njega, če boš večno le tu, kjer si. Odrini že, odrini.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !