Angelska sporočila

Napoved ob koncu tedna – 30.11.2012

Napoved ob koncu tedna je… izkoristite vsak Trenutek za Njo… »Cenite in užijte vsak skupni Trenutek, z vsem kar imate radi, z vsemi, ki jih Ljubite… ter vedno ohranite v svojem Srcu prižgan ogenj Ljubezni.

Ljubezen je namreč magnet… in ne morete si pomagati, da ne bi privlačili ljubezni, kadar nosite Ljubezen v Srcu. Vaše razmerje, ki je vam pomembno, se bo zdaj lahko poglobilo, a le če boste odprti drug z drugim in Pozorni na Potrebe drugega.

Vedno izrazite vse negotovosti, ki jih morda imate in videli boste, da se bo vaš odnos še naprej krepil. Ali veste, da v molčečnosti čaka nepoznano, Praznina, ki želi biti napolnjena? Čas je, da Stopite vanjo s Pogumom in Močjo… tako kot vzbrsti vrtnica, ki sega po Svetlobi… sledite Priložnostim, kajti Ljubezen vas bo vodila, ker boste kmalu izkusili najgloblji občutek ljubezni in blaženosti.

Ta izkušnja bo mogočno vplivala na vaše življenje. Častite jo, saj je resnično sveta… Zahvalite se Vesolju za ta blagoslov, saj je bil to le Njegov odgovor na vaše priprošnje! Ozrite se tudi okoli sebe, saj morda nekdo, ki vam je pri srcu, prav v tem trenutku potrebuje ljubezen in podporo… Globoko v sebi veste…

Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali… saj je resnična Ljubezen tista, ki pomaga preseči vse ovire in dvome, ki so še v vas. Spoštujte sebe, vse okoli vas, individualnost sveta… in zavedajte se, da ste lepa Duša, ki stopa po poti svojega Srca… Čas je, da prisluhnite Njegovi melodiji.«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !