Angelska sporočila

Napoved ob Luninem mrku – 28.11.2012

»Polna Luna v Dvojčkih. Mrki na splošno že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah,… požare, poplave, potrese, nemire, pretepe, škandale, umore…  

Že sami mrki niso ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti… zato danes in vse do konca tedna, še ne postopajte s pomembnimi odločitvami ali delajte korakov.

Čas bo za globok vpogled vase. Danes boste čutili izjemno transformativno energijo, ki jo bo mrk sprožil, saj bo v znamenju Škorpijona … temu pa vlada bog podzemlja Had ali Pluton. To znamenje predstavlja podzemlje, podzavest, senco, največje strahove, silno notranjo moč, ki ima napetost enakovredno atomski bombi… tako, bi se znala vsa sila čustev (Lune), ki so v vas nekje globoko potlačena (Pluton), se znala pretresti, prebuditi in … nič več ne bo tako, kot je bilo. Ne, v vas, ne okoli vas.

To bo dodatno pripomogla še pozicija, ker sta oba, tako Luna in Pluton bližje Zemlji kot sicer (periglej). Taki mrki imajo zaradi takega položaja, še večji vpliv na Zemljo in povzročajo več naravnih nesreč, kot so poplave, cikloni in potresi ter dejstvo, da je to južna polobla, kjer bo mrk aktiviran, tako bodo nevarna omenjena območja, vključno z Novo Zelandijo in Pacifiško ploščo.

Cel mesec je že pod močnim vplivom eklips ali mrkov, ki se vedno pojavijo v parih. Medtem, ko bo današnji lunin mrk prinesel preteklost v sedanjost, z namenom, da se vidi kaj deluje in kaj ne, je sončev mrk prinesel prihodnost v sedanjost in sprožil nove potenciale. Vse bo v teh dneh intenzivno, zavito v skrivnosti in lahko bi rekli, da smo v fazi katarzičnega čiščenja. Nekateri premiki in večje spremembe se že dogajajo, od samega začetka meseca…

Zdaj pa, ko se neusmiljeno premikamo skozi Vrata Nove Zavesti, prihajamo v čas Vstajenja, … a še prej, pa se bo potrebno Prebuditi. Ta mrk bo proces transformacije celotnega leta nadaljeval naprej in vas očistil in osvobodil vseh neustreznih vibracij.
Razmislite o temu procesu in se pripravite na popolni duhovni detox. Na začetku, ko se telo začne čistiti vseh strupov, se boste počutili slabo, spremlja vas morda že nekaj dni utrujenosti, zmedenost, bolečine in slabosti.
Potem boste dosegli kritično točko v ciklu RAZSTRUPLJANJA, saj boste začutili, da ste močnejši in obnovljeni. Zdaj nujno spravite iz svojega življenja vse, kar vas bremeni, teži in vas spravlja iz tirnic vaše Resnice. To pomeni, pospravite smeti iz vašega življenja! Poiščite nekaj, kar vas dela strastnega in začnite to tudi delati!

Saturn je učitelj, mojster Lekcije, tisti, ki postavlja strukturo in disciplino in prav v Škorpijonu, lahko doseže mojstrstvo, zato se ne bojte odcepiti od starega, saj vam to prinaša… Novo.« 

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !