Angelska sporočila

Napoved od 12.10. do 14.10.2012

Napoved ob koncu tedna je… Nežnost in Lepota. 

»Ste kot popek rože, ki je zrel in pripravljen, da se odpre in zraste. Veste, tako veliko ljudi vidi Lepoto, pa je ne razume, Gledajo a… Resnične esence ne Vidijo.
Kakšen vrt ste zasadili vi? In kaj v njem zdaj raste? Žalost? Skrbi? Hrepenenje? Obžalovanje? Strast? Ljubezen?… In kje na vrtu ste zdaj Vi?Toliko Lepote v njem… jih Vidite… ali gledate samo kaj se še vedno dela in skrbi, ki pogojujeta vaše domovanje bivanja. Vedite, da je Njegova lepota, rezultat Ljubezni, nege, duhovne rasti in Pozornosti, za vsakega izmed njegovih prebivalcev. Ko se okoli vas pojavi rast semen, ki ste jih posadili, si vzemite čas in skrbite za ta vrt. Ne poskušajte prehiteti tega procesa, ker je le del vaše čudovite poti, ki je posuta z Novimi Priložnostmi. Pridobite Pomoč… enako mislečih Duš.
Lepota je v tem, da ostanete Zvesti viziji svojega ustvarjanja in si resnično vzemite vsak dan malo časa, za oskrbovanje svojega vrta, pa naj gre za Ljubezen, zaMisli ali ustvarjalni Trud, vse, dokler ne bo močan in bo začel rasti v Svojo Lastno Energijo.
Za zdaj je to nežni čas, čas, ko so brstiči najbolj občutljivi na pozabo zaVrnitve… strup Obsojanja in prijem Krutosti… Odpustite… Bodite čuječi… pa boste tudi vi imeli vrt, v katerem boste Uživali in ga Ljubili. Mnogi okoli vas bodo Čutili, celo govorili bodo, da imate srečo… da ste ustvarili tako lep rajski vrt ker… ne bodo zmogli Videli Truda, ki je bil zanj potreben. Prebujajo se… zato, jim tega ne zamerite… vedite, da On Vidi… in… Jaz ga Vidim. Jaz vidim Vse.«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !