Angelska sporočila

Napoved za 16.11.2012

Napoved za današnji dan je… zakaj čakate, če si želite… »Pred vami so dnevi za romantično avanturo, torej se sprostite, zabavajte, bodite pogumni, in Odprite se… tvegajte v čustvenem smislu in predvsem prevzemite iniciativo, zakaj še vedno čakate?  

Čas je, da se zavedate, da je od vas odvisno, kako močna bo okoli vas energija Privlačnosti… kar pomeni, da je pred vami obdobje, ko se boste morali povezati z mogočnimi silami, ki vas poganjajo proti Njej. Seveda pa se morate prej povezati s Svojim božanskim središčem Lepote, da bi sploh lahko izkusili ta magnetizem, ki se prav zdaj Dogaja za vas. To bo zelo Vznemirljiv in zelo Čuten čas, ko je čutiti Njeno Prisotnost.

Zgrabite Trenutek… ne glede v kakšnem razmerju ste ali niste, je to čas, da se otresete majhnih neGotovosti, preteklih Bolečin in vseh starih, utrujenih Navad ali Vzorcev, ki vas ohranjajo še vedno na romantičnem vrtiljaku, zaradi Strahu, Varnosti in neprevzemanja Odgovornosti. Čas je za Resnico… da se ponovno povežete s Spontanostjo, Domišljijo, Avanturo in Zabavo. Omejitev te zabave, vznemirjenja, romantike in čutnosti je le vaša domišljija in zmožnost, da se odcepite od svojih Strahov pred intimnostjo in tem kako se Resnično Predati.

To je resnično tisto dejanje, ko se vsak najmanjši preboj občuti kot naval Strahu, Osvoboditve in Vznemirjenja ter predstavlja naravo romantične Ljubezni in Lepote, rojene iz obojega… nadzemskega in fizičnega Kraljestva. Mit o Njenem rojstvu izraža božansko naravo… predstavlja iskro, ki jo poganja Strast… Prebudite svoj čut povezanosti z nečim večjim, kot ste vi sami in Bodite… v Njej.«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !