Napoved za 23.10.2012

Angelska sporočila

Napoved za današnji dan je… Odmik ni izgovor. »Če ste se v zadnjem času upirali svojim sposobnostim ali morda niste mogli slediti svoji življenjski poti, se bodo te Spremembe zgodile zdaj zelo hitro, saj so čakale na pravi in Resnični signal, da bi lahko vstopile v vaša življenja.

Ne vdajajte se Paniki in ne bežite! Zdaj je čas ker… če ne zdaj, kdaj potem?

Zato… zdaj je čas za akcijo… in premik naprej, po poti srca… Ljubezni in Harmonije. Sledite ji… a brez nepotrebne Drame… pustite jo ob strani.

Ali ste resnično pripravljeni? Prelomnica v vašem življenju zahteva akcijo. Odmikanje ali izogibanje ni odgovor… prav tako kot bežanje od resničnega bistva kar Ste globoko v esenci svojega Duha. Zdaj je čas, da greste v akcijo in se soočite s svojimi strahovi.
Na ta način vam bo vaša transformacija dala veliko Moči in Modrosti. Soočite se s težavami za katere mislite, da jim niste kos, z odnosi, ki vas obremenjujejo, ne obračajte se stran. SpoPrimite in soočite se s Temo, tako svojo kot od drugih, z vso Nepravičnostjo sveta in spremenite pravila, ki vas zavezujejo… opustite vse kar vas izčrpava… zaupajte v svoje Sanje… ne sanjajte jih, začnite korakati v njihovi smeri… začnite jih živeti, tako da vsak dan naredite en korak k njim…
Sledite Njenemu vodstvu, in vedite, da vam tudi On sledi…«

Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: