Napoved za april 2020

Napoved za april 2020

V mesecu marcu nas je energija Kočije popeljala v fazo velikih sprememb, ki je mnogim povsem spremenila življenje in način delovanja. V april vstopamo z arhetipom Pravice, ki jo pooseblja boginja Maat. Ta vibracija bo prinesla resnico, prinesla notranji mir, harmonijo in pravičnost. Zdaj se boste morali globoko zagledati v svoje Srce in najti Resnico.

Astrološki vidik meseca

April prinaša močan val planetarnih energij, saj bodo Mars, Jupiter, Saturn, Uran in Pluton zelo aktivni. Mars bo v začetku meseca vstopil v zračnega Vodnarja in bo v tesnem spoju s Saturnom, kar pomeni, da bo čutiti kot bi nekdo pritiskal hkrati »na gas in na bremzo«. Militativni Mars bo v spoju s Saturnom, ki je planet reda, discipline, ki ustrahuje, če je to potrebno, oba bosta v revolucionarnem Vodnarju. Njuna konfiguracija lahko prinese akcijo »čez noč«, vojaški udar ali nekaj, kar se na družbeno socialnem nivoju lahko pokaže, kot ukrep skozi priSilo, ustrahovanje s pomočjo moči.

Tudi Jupiter, ki je sicer benefik in prinaša obilje, rast in širjenje, je zdaj v nič kaj zavidljivi poziciji s Plutonom. Oba sta v natančnem spoju, na 24 stopinji Kozoroga, obema vlada Saturn, ki je zdaj zvezan z Marsom, kar… dragi ljudje, ne kaže nič dobrega. Torej, posredovanje vojske, vojaški ukrep ali uporaba sile bo v začetku meseca pod velikim vprašajem. Pluton transformira, uničuje, ubija, Jupiter krepi in vse razŠiri, Saturn želi omejiti, Uran pa prinaša spremembe. Prav Jupiter je zdaj ključen, kajti vse česar se dotakne ojača in razširi. Tukaj gre za veliko vprašanje virusa, ki je trenutno aktualno, kajti nekaj dni prej, zadnji dan meseca marca, se Luna v Raku sreča v spoju z južnim luninim sečiščem, kar lahko pomeni, da se bo virus dejansko razširil globalno.

Ta kombinacija kozmičnih sil bo precej nestanovitna, občutili pa jo bomo skozi močne čustvene odzive na kolektivni ravni. Prosim, delajte na svojem mentalnem nivoju in obvladujte svoja čustva. Predvsem še enkrat kontrolirajte kam usmerjate vso svojo pozornost… strah, vzbuja paniko in s tem padate iz svojega ravnovesja. Da na koncu pa tako predate svojo moč.

Pa vendar… ob vsem tem obstaja tudi neverjetna priložnost za rast in obilje. Poglejmo, kakšne smernice so za april…

Prva večja poravnava, ki se bo zgodila aprila, je vez Plutona in Jupitra. To je ena najpomembnejših konjunkcij, ki se bo zgodila v letu 2020 in se začne 4. aprila.

Če pogledamo v zgodovino… Nazadnje sta se ta dva planeta združila pred približno 13 leti, 2007-2008 tudi takrat sta osvetlila gospodarstvo in naše finance. Začela se je recesija. Oba sta vladarja gospodarstva, financ in globalne ureditve, zato se lahko vseeno na drugi strani skozi konec starega, rodi novo. Na svetovni ravni lahko na Jupiter in Pluton ustvarita nove priložnosti za rast in obilje.

Ta planetarna energija nas spodbuja k iskanju novih idej in povezovanja z obiljem na nov, globlji način.
Morda nas situacija na globalnem nivoju uči, da začnete prepoznavati obilje, ki je že okoli vas. Uporabite zdaj to energijo za »ogled« vrat, ki se odpirajo, namesto tistih, ki se zapirajo.

Naslednja velika poravnava bo potem 7. in 8. aprila. Aprilska polna luna bo Superluna, ki bo v znamenju Tehtnice. Pustila bo močan pečat, saj bo najbližje Zemlji. Osvetlila bo vaše odnose in osvetlila vse povezave, ki jih imate v življenju. Vodila vas bo tudi, da se osredotočite na odnos, ki ga imate do sebe in je lahko kot katalizator, ki vam pomaga doseči globlje stanje ljubezni in sprejemanja.

Velik izziv bo občutek osamljenosti.

Srečevali se boste lahko z osamljenostjo…

Prav ta bo dosegel vrhunec prav okoli te polne lune, zato, če bi se počutili tako, se še dodatno potrudite, da se povežete z ljubljenimi. Če se boste zaradi kakršnih koli ukrepov počutili izolirane, vam bo morda pomagalo tudi, da izkoristite to kot umik iz kaosa, ki bo divjal zunaj in posvetite čas sebi, svojim najbližjim in se posvetite prioritetam, ki jih boste postavljali znova.

Teden, po polni Luni, prinaša več aktivnosti, saj se 14. aprila Pluton postavi v kvadrat s Soncem, ki bo v Ovnu. V tem časovnem obdobju boste začutili klic, da se spomnite, kje leži vaša resnična Moč. Nekaj v vas se bo prebudilo. Upor bo.

Kako se lahko opolnomočite? Kako se lahko povežete z neverjetno močjo in modrostjo, ki živi znotraj?

Ne pozabite… V vas je neverjeten vir Ljubezni, Moči, Modrosti, Znanja in Božanskega. Uporabite te energije kot opomnik, da se povežete s tem. Ne klonite kaosu, ki bo vladal zunaj. Povežite se znotraj sebe. Vstopite v svoje Srce.

Ko se Sonce 19. aprila premakne v zemeljskega Bika, se boste začeli počutiti bolj udobno in prizemljeno, bolj boste usklajeni s smerjo svojega življenja. To vam bo tudi pomagalo, saj bo 23. aprila mlaj. Prazna luna, ki bo v Biku bo v tesnem spoju z Uranom, kar bi lahko prinesla neke revolucionarne rešitve. Ta Luna nosi energijo sprememb in na površje lahko pridejo nove informacije, ki nas vse lahko presenetijo.

24. aprila gre Pluton v retrogradno gibanje, kjer ostaja do 4. oktobra, kar pomeni, da se na končni epilog »virusa« lahko pripravimo šele jeseni letos, enako kot z vsemi ukrepi, ki bi jih razglasili. Ta proces bo občutiti bolj na notranji ravni kot na zunanji. Ker bo prazna luna, ki je bila dan prej v Biku, in bo še vedno počasi bledela, se boste morda tudi sami počutili tako, kot da niste čisto prepričani v vse kar se dogaja, zato boste morda spremenili svoje cilje in strategije za prihodnje leto.

26. aprila se Sonce poravna z Uranom, ki nas opominja, da še naprej jezdimo na valu izjemno močne energije in se predamo procesu globalne revolucije, ki se dogaja po svetu.

To je čas za neomajno Vero vase in v pot, ki se kaže pred vami.

April ponuja neverjeten val planetarnih energij, ki jih izkoristite zase. Ne glede na to, kako kaotično in negotovo bo vse skupaj zgledalo navzven, vedite da se boste počutili močnejši, kot kadarkoli prej, bolj usklajeni in bolj samozavestni vase.

Ne pozabite, da se naša 3D realnost spreminja in se nadgrajuje. Zato poglejte s širšega zornega kota iz višja stanja, iz stanja duha… Kot Prebujeni.

April prinaša fazo uravnave in urejanja

Arhetip Pravice, je splošno načelo ravnotežja in povezave. Pred vami je obdobje, ko boste prisiljeni spraviti v ravnotežje stvari, na vseh področjih v svojem življenju, kjer ste doživeli spremembe, pretrese, kaos ali izgube vseh vrst. Zdaj bo čas aktivnega delovanja, učenja in iskanja globine v srcih ljudi.

Zavladalo bo srce

In, saj veste naključij ni. Vladavina boginje Maat nam bo zdaj prinesla to kar iščemo… ravnotežje. Maat je nosilka pravičnosti in kozmičnega reda. Je Raa-jeva hči in Tothova žena. Ne glede na situacijo v življenju, vam jo vedno kaže skozi Njeno prisotnost. Nihče se ji ne more izogniti, ne človek ne Bog, kajti Ona je Resnica. Skozi Njo se soočate na poti, ko se je potrebno zagledati v svoje Srce. Maat pooseblja Resnicoljubnost in Poštenost. In če jo resnično živite, potem jo poznate. Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce. In prav njen vidik zdaj tako jasno opisuje trenutno nastalo situacijo tako pri nas, kot v svetu. Resnici boste morali pogledali v oči…

Boginja Maat… ta bo zdaj tehtala vaša srca, kako preDana so resnici.

“Svet umira in zdaj je na tehtnici človeška srčnost.”

Vse več bo težnje po harmoniji in skladnosti. Urejali boste svojo poslovno plat in reševali vprašanje statusa. Kako naprej…

Od silnih sprememb preteklega meseca si še ne bomo odpočili, kajti šele zdaj prihajamo v višek energetskega kolektivnega balona, ko se bo sploh videla resnica, kaj leži za vsem tem v ozadju. Maj bo mesec preloma in konca, zato… delajte na prestrukturiranju svojega življenja in ne čakajte na »boljše čase«. Odvisno bo od vas, kakšne korake boste naredili.

V vaših življenjih se je veliko spremenilo. Izgube in posledično spremembe, vam dolgoročno prinašajo veliko novih priložnosti in zmožnosti, da lahko skozi nov način razmišljanja in ureditev sistema, končno zadihate in se posvetite temu, po čemer vaša duša že nekaj časa hrepeni. Faza učenja je in povezovanja, zato lahko zdaj skozi to vrstna poznanstva začnete z novimi poslovnimi idejami in sodelovanji. Prav na poslovnem področju boste lahko v že obstoječem delovanju začutili nekakšen svež veter, ki bo zapihal že v poletnih mesecih.

Težili boste k večji skladnosti, redu in ravnovesju. Prav zdaj vas energija navkljub vsemu podpira, saj imate možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene, neurejene in kaotične v vašem življenju. Ne pozabite tudi odnosi, so zdaj na preizkušnji, zato je čas, da jih spravite v red. Čas bo primeren za urejanje denarnih in pravnih zadev, kar pomeni, da lahko zdaj uredite in oddate vlogo za denarno pomoč, kredit ali posojilo, lahko pa sklenete povsem nova poslovna sodelovanja.

V aprilu boste več časa posvečali tudi svojemu zdravju in razvijanju novih stvari na bolj uporabne, praktične načine.

Čas bo, ko so vas okoliščine prisilile, da si boste želeli poenostaviti življenje… želeli si boste le harmonije in preprostosti. Prav iskanje neke zlate sredine, vas bo najverjetneje pripeljalo do tega, da izkoristite to obdobje za čiščenje stanovanja, garaž, kleti in omar. Dajte prostor novemu, prilagodite svoj dom danim okoliščinam in se znebite »navlake«, ki vam je še ni uspelo odstraniti. Zdaj vam bodo red, jasnost in ravnotežje vse bolj pomembni.

Kaosa, ki trenutno vlada, kolektivnih iluzij, razočaranj in varanja samega sebe ne boste mogli več prenašati, prav tako boste to težko prenašali pri drugih.

Vzemite si čas za ponovno povezavo… s sabo, s partnerjem, s prijatelji in s svojim delom.

Odmaknite se in se napolnite z energijo narave, sonca. Meditirajte. Dihajte in prečistite svoje misli. Najdite ravnovesje v svojem delovanju, ne pozabite da je »ne delo« zdaj pravzaprav ključ do rešitve, kako naprej. V svojem niču, boste začutili svoj klic po, kaj je vaš naslednji korak. Predvsem pa, preverite, kaj je na vaši listi prioritet. Prav narava sama in bivanje v njej, bosta postala vaše pomembno sredstvo za zdravljenje, uravnavanje in pomladitev. Kombinacija zelenja, vode in sončne svetlobe, zdaj prinaša v vaše življenje smisel za ravnotežje in zdravilno vpliva na vaše najglobje bistvo narave. Ohranjajte visoko vibracijo, vaše misli in naravnanost sta zdaj ključni, kaj se dogaja v vašem življenju. Je kot seme za vašo prihodnost.
Morda je čas, da se odklopite iz matrice laži in začnete poslušati svoje srce.

Srčnost bo zdaj ključna …

In kaj, če moramo pozabiti na vse kar smo vedeli do zdaj in se začeti učiti novega, na novo? Prav to nas učijo naši novodobni otroci, oni poslušajo svoj instinkt, občutke in intuicijo. Na vas je, sprejmite situacijo tako kot je in se začnite posvečati sebi. Raziskujte in se učite. Osveščajte se.

Izkoristite ta čas in dobro pretehtajte možnosti, ki se vam odpirajo. Tudi, če boste rabili kakšen nasvet ali posvet s strokovnjakom, se posvetujte. Ljudje, ki so rojeni v znamenju Tehtnice, od 22. septembra do 22. oktobra, bodo zdaj kot vaša zunanja ogledala ali pa bodo v vlogi vaših učiteljev oziroma boste celo vi lahko tisti, ki boste ogledalo njim. Zdaj je ugoden čas za razreševanje odnosov s Tehtnicami, od njih pa se lahko naučite umetnosti ravnotežja, ki vam lahko povrne zdravje in preprostost bivanja.

Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih zdaj le premišljujete, uspešno pa boste podajali tudi predloge, prošnje za denarno pomoč.

Čas vas podpira tudi pri pisanju in pisani besedi, lahko pa boste izvedli tudi uredniške ali raziskovalne projekte. Kreativnost energija zdaj podpira, zato izkoristite ta čas. Veliko se je od januarskega luninega mrka zgodilo, ta je imel fokus za financah, se spomnite? Prav faza, ki bo trajala vse do junija bo faza močnega vpogleda. Za ohranjanje ravnotežja sta pomembna dva vidika oziroma načina kako rešite oviro ali problem.

Imejte v svojih mislih, da boste hitro razreševali konflikte z odkritim sporazumevanjem in hitrimi dejanji ter da delujete bolj modro, brez silnega zadrževanja ali prizadevanja. Neravnovesje po navadi povzročamo s pretiranim razčlenjevanjem in prekomernim razsipavanjem svoje energije. To sta vidika, s katerima najpogosteje povzročite v sebi zmedo in dvom. Tak način, pa vas meče iz ravnotežja, hkrati vas lahko vodi v izčrpanost, lenobo in razne vzorce odvisnosti čustvene narave. In zdaj v razmislek, kaj ni prav to trenutno na največji izziv, ki nam ga zadajajo mediji?

Osvobodila nas bo resnica

Vrnimo se ponovno k Maat, bo lažje razumeti… Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce. Naše razsvetljenje je v resnici Spoznanje, ki vodi v pomiritev s seboj in s svetom okoli, to pa ustvarja notranji mir in kozmično harmonijo, ki se razširi skozi Ljubezen.

Naš proces je samo osveščanje, prepoznavanje in zavedanje sebe, kot del neskončne Poti, po kateri hodimo. In smisel ni cilj ampak pot… pot je Delovanje skozi Integriteto, kajti Vi ste na tej poti samemu sebi vaš Cilj.

“Maat pomeni vaš cilj, spojitev zavesti in delovanja, ko prepoznate kako močno so povezani tudi deli razcepljenosti, razdeljenosti in ločenosti v Enosti.”

Maat prav vse to pooseblja, ko vas uči. Svojo pravičnost ravnotežja ponazarja s kozmično resnico, ki je v vas povezana s čistostjo Srca. Čistost Srca pa je povezana z vašo vestjo in etiko. Kjer je Maat – Resnica, Pravica, se vedno znajde tudi bog Thoth, ki je nosilec (notranjega) Miru in Modrosti. Maat in Thoth-a si lahko predstavljate tudi tako, da pravzaprav predstavljata osnovo univerzalne Ljubezni, Modrosti in Razmerij, pravilnih ustvarjalnih odnosov med stvarmi, situacijami in ljudmi. In tega, dragi ljudje, se pravzaprav na kolektivnem nivoju, skozi lekcijo »virusa«, zdaj učimo.

Kaj lahko naredite zdaj vi?

Pogledati boste morali s svojimi notranjimi očmi, da boste lahko ugledali Resnico. Čas vas bo maksimalno podprl v tem, da si boste globoko v sebi zopet zaželeli poenostaviti življenje. Želeli si boste harmonije v poslovnih razmerjih, partnerstvih, odnosih in v življenju na splošno. Ponastavili boste svoje vrednote in preverili kaj sploh hočete od življenja, kaj je res pomembno. Kako dobro pa ste v Harmoniji s sabo, pa bo odvisno od vašega iskanja Resnice. Vaše resnice!

Pazite na svoje misli in se osredočajte na Ljubezen.

Na poti do te, se boste soočali z Iskanjem. Pa vas vprašam… Ste še vedno v prepričanju da Jo morate najti in ali Jo še vedno iščete? Ste tudi vi sami večni iskalec Ljubezni, Svobode, Pravice, Sreče… še vedno iščete? Ste se vmes ustavili na poti, obupali in se skregali z Bogom, da ta ne obstaja, da ni resnična… potem vedite, da ste na pravi poti, kajti skregali ste se s sabo, s svojim Egom. Ljubezni se ne išče, še posebej ne v drugih, ta je, je bila in vedno bo… v vas. Dokler je ne prepoznate v sebi, jo boste mrzlično iskali zunaj in se spraševali, »a je ta, tista prava«?

Drugi okoli vas so tam zato, da vas spomnijo, da jo prepoznate in se spomnite, da je Tam zato, da jo Delite. Nikoli vas ni zapustila in vas ne bo… zapustila vas je ali bo samo za toliko časa, dokler boste vi v Njo podvomili in verjeli, da vas je zapustila, da ne obstaja, da ni Resnična. Takrat boste vedeli, da Vi niste resnični, da vi ne verjamete in da ste vstopili v čas, ko boste morali vstopiti skozi vrata Zavesti v svoje Srce, do sebe, do svoje Resnice, kdo ste kam greste: In vprašanje, ki naj vas zanima zdaj je: »ali ste jo prepoznali« in »ali jo boste tudi delili z drugimi«.

Ljubezen bo tudi tema, ko se boste morali resnično vprašati ali ste ji Vi obrnili hrbet ali je Ona vam? In kje je zdaj vaša Maat? Kje? Zdaj je čas, da se odpravite na potovanje, potovanje vase, zdaj boste morali dati na tehtnico svoje Srce, kako iskreno je vaše Srce in ali bo pero odtehtalo Resničnost, ki je v njem. Zdaj se boste morali soočiti z Resnico, ki jo pozna samo vaše Srce. Zato ozrite se v svoje odnose, v odnos doma… Ste resnični, pravični, iskreni?

Tesno za petami ji zdaj sledi Svoboda… Trenutna situacija nam je vzela fizično svobodo, zaprti smo, sami sabo, izolirani od družine, prijateljev, dela… od sveta. In morda se že lep čas sprašujete ali sploh ste bili kdaj svobodni… in kaj svoboda pravzaprav je? Ali je to, da ste tako kot do sedaj, ko vam kaj ni bilo po volji pač zbežali? Pa vseeno ali iz odnosa, da ste prekinili službo, vzeli nahrbtnik in šli na potovanje… je to svoboda? Morda… a, zdaj vidite, da je bila le začasna… zdaj sedite z vso vsebino na svoji »ta zadnji«, na varnem, doma na kavču, kjer se soočate z vsem od česar ste kadarkoli bežali.

Kako vam je, ko se oglasita Sreča in Resnica… ko preverita kako resnično je vaše srce. Naj vam zaupam skrivnost… tudi takrat, ko boste fizično odšli, boste vi še vedno obstajali, skozi prepričanja, ki vam bodo sledila kamorkoli boste odšli in kjerkoli boste delovali… resnična svoboda je Mir v vašem Umu… in to je resnična Svoboda, ki jo marate doseči zdaj… z Njo se boste spoznavali v tem mesecu, boginja Maat vam bo pri tem pomagala.
In na vse zadnje… Kje se še vedno omejujete sami, s svojim »naučenim« načinom razmišljanja,… ker ste to »prebrali« v neki zelo »duhovni« knjigi, od nekoga »ki nekaj velja« in je avtoriteta ali pa vam jo je zaupal Mojster, ki ga častite na svojem oltarju? Resnični Mojster je tisti, ki se ga boste najverjetneje najkasneje v življenju prepoznali, navadno šele takrat ko boste v življenju vse okoli sebe »uničili« porušili in ko boste bili še zadnjo bitko z Egom, takrat boste prepoznali, da vam je prav ta oseba v življenju pokazala pot do Maat.

Na vrsti je čas mojstrstva

Zavedanje Resnice sega vedno globlje od tega, kar vidijo vaše fizične oči in daleč preko tega, kar presodi vaš Um. Resnica vedno sega v Srce in videti jo je potrebno skozi Duhovne oči, takrat namreč odložite očala skozi katera gledate, sodite in presojate. Zdaj je čas, da ponovno Vidite, in se s tem se odpoveste vsem vzorcem, mnenj in projekcij drugih ljudi. Vse to temelji na energiji vaše preteklosti, iz vaših izkušenj in strahovih preteklosti, ki jih zdaj ni več. Zdaj je čas, da jih ne oživljate več. Pospravite vse svoje okostnjake nazaj in jih pustite tam, kamor spadajo, v preteklost. Na svojem potovanju naprej, pa vzemite s seboj Thotha. To bo mogoče samo, ko boste resnično sprejeli sebe in svojo Maat in ko boste sprejeli odgovornost za svoja dejanja.

Prav začetek meseca aprila bo močno nabit z energijo samo osveščanja in tehtanja kako dobro in resnično stojite v svoji Resnici. Resnično si vzemite čas, in se zaglejte v svoje srce. Kolektivna energija bo na višku, kar pomeni, da se najhujše šele začne, ustrahovanje bo ključ do moči in prevlade. Zato izstopite iz tega kolektivnega balona in se usmerite vase. Vse, kar vam resnično leži na duši povejte, pokažite, naredite… sledite Resnici, ki vam jo bo razodevala vaša pot, na poti do Srca.

…. zaljubite se vase…

Prebudite se. Začnite živeti.
Živeti pomeni preDati se.

Živeti pomeni zaLjubiti se. Koga ali kaj? Predati se sebi in ljubiti sebe. Spustite se v iz »mislim« in »vem« v »občutim« – v telo in se začnite premikati. Začnite skrbeti zase. Prevzemite odgovornost in bodite fizično aktivni. Ojačajte telesa in poskrbite za fizično aktivnost. Razstrupite se, okrepite svoje telo skozi dobre misli in hrano, ki vas bo energetsko napolnila. Prečistite svoj jedilnik. Vi ste Kreator svoje prihodnosti. Nehajte pričakovati, da vas bo odrešila nova ustava, država, služba, nov partner nova tehnika ali nov par čevljev, ki ste jih ravnokar naročili…

Razsvetljenje in Vstajenje morate najprej doseči v sebi, sami zase… tukaj in zdaj.
Ker, vse kar je, je Tukaj in Zdaj!

Preteklost in prihodnost… sta iluzija, čista »maya«. Duhovnost ni ideja, še manj modna muha, kot se vedno bolj pogosto v realnosti zdi. Je način življenja, ko vse, kar ste se na svoji poti duha naučili, skozi orodja – tehnike in učenja, zdaj uporabite v svojem vsakodnevnem življenju in v praksi. Je pot, ki povezuje vaše Misli, Srce in vam omogoča delati korake naprej. Šele ko boste stali, sami, v svoji lastni integriteti… potem vam bo univerzum to vrnil nazaj, skozi tisto, kar si srčno želite in to zdaj še vedno iščete. No, ko srečate sebe, potem boSte na konju! Potem ste v Enosti.

Sekvenca 444 in otvoritev Portala 444

Naš planet se spreminja, prehod se dogaja hitro in čutimo ga vsi. Vse se pospešuje, spreminja, morda čutite, da se vaša frekvenca pospešuje in nekaj v vas je, kar vas sili v »novo«, nekaj kar je vam popolnoma »neznano«. Se strinjate?

Smo v času, ko se vstajenje hitro bliža. Ključno je bilo leto 2011…

Postavite se zase in vzemite svojo moč nazaj!

Poglejmo v sekvence letnih ciklov, samo da boste razumeli… Leto 2010 je bilo »leto manifestacije«, leto 2011 »leto aktivacije«,… in o tem letu sem zapisala takole:
»…ko boste resnično začeli vaditi, kako se zavestno manifestira, se bo zgodilo, da boste aktivirali svoj DNK. Spremenili boste lahko svoj genetski material, lahko boste spremenili stanje svoje genske kode, »vklopili« ali »izklopili« kodo. Kot rezultat tega bo leto 2012, ki bo »leto preobrazbe«. Začeli boste spreminjati svoj svet, stabilnost na planetu, začeli boste spreminjati svoje telo in ustvarili boste novo telo zase, ki bo temeljilo na novem vibracijskem sistemu, ki ste ga ustvarili zase s pomočjo manifestacije in s popolnim razumevanjem, da ste VI »kreator« in so-ustvarjalec Izvornega kreatorja – Boga.

Obstajala bo možnost, da se bo zgodilo veliko groznih stvari, vse povsod okoli vas, pa vendar… vedno je možnost, da se lahko zgodi tudi veliko čudovitih stvari.

Kje bo torej vaš fokus? Na uničenju ali širjenju veselih idej, ustvarjalnosti in človečnosti, na splošno o uresničevanju človeštva. Trudimo se, da bi verjeli vase, verjeli, da ste vi glavni akter v svojem življenju. Zato zdaj v »letu aktivacije« dvignete svoje vibracije, začnite aktivirati dele svojega DNK, ki so bili neaktivni. S spremembo frekvence vključite tudi kode za izključitev, da lahko začnete aktivirati svojo kodo DNK. Začeli se boste povezati v svoje »višje« energetske čakre.

Aktivacija čaker je zdaj pomembna…

Imate 12 glavnih čaker, 7 je v telesu, za katere je večina slišala, 5 pa je v telesu (v vašem energijskem polju) zunaj telesa. Teh 5 čaker vas povezuje na univerzalni ravni. 8. čakra vas bo povezala s planetom, 9. čakra vas bo povezala s sončnim sistemom, 10. čakra z galaksijo, 11. čakra z vesoljem in 12. čakra z multi svetom (naše vesolje je eno izmed mnogih, del multi svetov). In ko so vsi povezani in aktivni, se lahko nato povežete s prvotno energijo. In to je smer, v katero greš. Leto 2011 je leto aktiviranja vaših energetskih centrov in ko jih aktivirate, lahko začnete s preobrazbo.

Vaše fizično telo temelji na energijski šabloni. Vaše telo je odsev vibracij vašega energijskega jaza. Ko spreminjate energijski vzorec, si ustvarite drugačno telo zase. In pride do vas. Dejansko aktivirate novo plast v svojem energijskem telesu. Trenutno delujete na podlagi svojih čustev (vibracije čustev) in kar se bo zgodilo, boste začeli delovati na vibracijski podlagi novega sloja energijskega telesa, ki ga trenutno ustvarjate. To je nova predloga za vaše telo in bo lažja (manj duhovne gostote / več razsežnosti) različice vašega telesa.

Absolutno vsakdo ima izkušnjo, da je prvo pospešil čas, kot drugo pa se vrši pospešek v vaših čustvih. Torej niste sami. Videli boste, da se o tem pogovarja vse več ljudi, še posebej o pojavu manifestacije. To niso več »New Age« ideje. Naša znanost se s tem strinja. Naša znanost je dokazala, da vaše misli vplivajo na vašo zadevo. Zdaj imate integracijo znanosti in duhovnosti. In to je še en odraz dvojnosti, ki jo poskušate vključiti. Vsi greste v to smer.
Tole zgoraj je samo za okus, kako pomembno je, kaj ste delali v preteklosti in kako dobro ste pripravili sebe na energetski preObrat, že takrat, saj določene poteze, ki ste jih naredili takrat, lahko zdaj odigrajo ključno vlogo vašega Novega življenja. Če se niste pripravili v 2011, potem se vam nekaj v tej smeri dogaja zdaj… je res?

In za konec… v slogi je moč. Samo skupaj lahko kot družba nekaj naredimo. Prebujeni. Povezani v srcu. Brez egoističnih teženj po preVladi. Zdaj boste Videli, zato nehajte gledati. Prepoznali boste ko boste odprli svoje srce, kdo so tisti, ki nesebično delajo, delijo dobro in služijo ljudem in kdo vse se okorišča skozi moči teme. Vedite, da vse se vrača, vse se plačadelujte dobro. Poskrbite najprej zase, da boste lahko pomagali potem drugim. Delite svoje znanje in pomoč. Čas učenja je, zato se ne bojte novih znanj. In vedite, da mnogi, ki se prav ta trenutek odločajo v mojem, tvojem, v našem imenu… delujejo iz teme, pohlepa in dobičkarstva. Vsak glas šteje. Tudi vaš… zato v razmislek, če menite, da ne morete narediti v dani situaciji, glede ukrepov, nič, razmislite še enkrat.
Ohranjajte visoko vibracijo. Poglejte s srcem.
Se beremo. Hvala, ker ste.
Iz srca, Shana

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem