Napoved za avgust 2014

Mesec avgust bo v znamenju arhetipa Ljubimca. To je simbol razmerij in prav v tem obdobju, ki je pred vami, boste čutili potrebo po prevrednotenju vseh razmerij, v katera ste zapleteni … prijateljska, poslovna, družinska in ljubezenska… skratka vsa. 

To bo seveda tudi čas, ko boste vse odnose Vrednotili po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne.

Zdaj bo čas, ko boste nekatera razmerja želeli Poglobiti,

tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko Prekinili.

Čas bo za globok razmislek in tehtanje med dvemi zadevami… odLočitve vam vsekakor ne uidejo. Ljubimca sta simbol Dvojčkov in kot sem omenila, bo šlo zdaj za tehtanje med dvema možnostima, morda dvema stališčema, dvema smerema ali dvema človekoma. V vas bo neUmorno pretehtavanje, katera nadvse privlačna Izbira bi bila boljša ali kako spojiti v življenju dve Možnosti, ki sta si mogoče na prvi pogled popolnoma nasprotni. Vse to boste hoteli združiti v višjo, večjo Celoto, pa naj je to v poslovnem ali osebnem smislu.

Zdaj boste jasno spoZnali…

 kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite. Vedeli boste tudi, kaj je tisto česar ne potrebujete in česar si ne želite več.

Pred vami je pomembna točka v vašem življenju… Odločanje… v obdobju spremembe, ki ga trenutno živite in ta kaže, na obdobje Sprejemanja odLočitev o pomembnih odnosih. Prav posebno pozornost boste morali dati tistim, ki bi jih radi poglobili in razširili ali tistih, od katerih se morate oddaljiti ali jih začasno tudi prekiniti. Vse bo kazalo tudi na Odločitve, katere ste si zastavili že v obdobju vladavine Dvojčkov, od 21. maja do 21. junija. Predvsem bodo zdaj pomembne čustvene odločitve, in prav zaradi vpletenosti določenih ljudi, boste nekatere lahko zRealizirali šele malce kasneje, v jeseni… in prav te Odločitve, so zdaj za vas zelo pomembne.

Lahko se boste odLočevali…

za poroko, lahko ločitev ali pa za selitev.

Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi. Predvsem pa bi se v tem mesecu lahko ukvarjali z izbiro načina, kako združiti dve ali več situacij v celoto ali kako sprejeti dokončen izbor med dvema možnostima.

Pred vami bi se znalo pokazati veliko Razpotje, ki vam bo že v jeseni lahko spremenilo življenje.

Zdaj je na vas, da Izberete smer. Morate se odločiti. Ne glede kako se bi trudili ostati v svoji »varni coni ugodja«, je sprememba  neizbežna… smer spremembe namreč, no ta,  pa je Odvisna od vas. Sledite najGlobljemu klicu, ki se bo preBudil v vas. V sebi točno veste, kaj je prav in kaj želite… prav tako, kot, da je zdaj najprej potrebno doLočiti, da gre verjetno gre za večjo odLočitev, ki pa vas bo na koncu tudi poPeljala k vašemu željenemu cilju.

Sledite svoji notranji Modrosti… popeljala vas bo k vaši Usodi.

Zdaj bodo ponovno pod drobnogledom tudi temelji, če ste jih postavili in če ste »odrasli«. Kajti, zdaj vam bo praksa poKazala… če ste in ko prevzamete odgovornost zase in za svoje življenje, za vse svoje pretekle korake – Izbire – šele takrat v resnici dosežete Odraslost… ko se morate Postaviti in zaVzeti Svoj Prostor v svetu.

Resničnost obstajanja v svetu pa lahko pogosto pride skozi Soočenje, kot boleč šok… in morda bi se znali s čim takšnim na poti Križišč zdaj tudi srečati. Morda se bo en del vas čutil jezne, žalostne, zapostavljene in razočarane, saj bo iztrgan iz »cone udobja« in bo prisiljen, da prevzame poPolno Odgovornost zase vTrenutku tukaj in zdaj, se sprejeti takšnega kot je… Zdaj je na vas, da se pomirite sami s seboj in s svetom… na vas bo, da prevzamete lastništvo nad svojim življenjem, no šele potem se vam poNudi svet Novih Priložnosti.

Ko resnično prevzamete odgovornost za svoje življenje in se resnično zaveste Moči, ki obstaja v vas, potem boste dobili Moč, da ustvarite natančno tako življenje, kot si ga želite.

Prav manifestacija in zavestna Prisotnost boSta zelo pomembna v času okoli polne Lune, ki bo v nedeljo, 10.8.2014. Se spomnite, kaj sem pisala za julij? Ob otvoritvi portala 777, so se odprla Saturnova vrata. Na ta dan se je na Zemljo zlil nov val energije, ki vas je pognal v smeri željenega. Moč je dosegel v času od 14. do 18. julija, zato močno upam, da ste bili  s svojimi dobro Prisotni in »pri stvari«. Zdaj je čas za vstop v »svojo Moč«, za prevzem lastništva nad svojo močjo v svetu. Spraševali se boste…

Kakšno življenje si želite zase? S kom, Kje in Kam greste?

Zdaj je na vas, da se Odločite in Prevzamete lastništvo nad svojim življenjem. Edine omejitve, ki jih imate, so v resnici… v vašem Umu. Odločiti se boste morali tudi, kako boste tudi te sprostili in se osvobodili Kritike… Tvegajte in vstanite v svoji moči…sicer vam bi znale prav prav te, prinesti še več Dvomov, Strahov in »umskih motenj«, ko boste situacijo ali odnos razčlenjevali do te mere – norosti, da na koncu niti sami ne boste vedeli kaj pravzaprav hočete oz. kaj pravzaprav razčlenjujete.

Sirius in otvoritev Levjih vrat

Vsako leto, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«… vse energije, se najmočneje integrirajo na Zemljo prav na zadnji dan v mesecu juliju. Prav 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. V temu obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Na Zemljo se zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna in prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu  hitra in daleč vseobSegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

Od 14. do 18. julija je bila pomembna vaša naravnanost… ko ste ob dnevih »brezčasja« pazili, kje je vaša naravnanost. Vsako leto, se med 26. julijem in 12. avgustom,  usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji, ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

Prav v zadnjem tednu meseca julija, pa je bilo tudi že čutiti močan vpliv mrka, ki se bo zgodil v oktobru… ko sem zapisala v Dnevnih sporočilih, kaj se je dogajalo v tem tednu… preverite… je bila »prisotna Norost«?

»Obsedeno stanje? V vas in okoli vas… razčiščevali se bodo še zadnji koščki vaše preteklosti… vsega, kar vas veže na vašo družino tako ali drugače. Postavljanje mej in temeljev, se bo počasi zaključilo… nekateri ste že prišli do nekih svojih zaKljučkov… odLočitve pa vas čakajo čez nekaj dni, ko vstopimo v avgust. Novice zadnjih dni so vas lahko nekako lahko pretresle, lahko se še vedno »pobirate« od šokov, izgub in sprememb, ki ste jih utrpeli v začetku meseca… lahko pa… se pravzaprav veselite, kajti globoko v sebi veste, da se: »dobro z dobrim vrača…« in da ima na globji ravni vse nek svoj smisel, čeprav vam Trenutno ni prav nič jasno. Če ste bili Vztrajni, Brezgrajni do sebe in drugih skozi dejanja, Sočutni in Milostni, potem vedite, da nagrada sledi. Vsi Ovni in vsi, ki imate močno povdarjeno to znamenje v svojih rojstnih kartah… vi boSte še vedno najbolj na udaru… vse kar Niste razČistili vas čaka zdaj… nič vam ne bo prizanesenega… hočete ali nočete… čas bo za Soočenje z Resnico… in če vam je življenje ali pa ste si ravnokar kar sami nalili kozarec »čistega vinca«… potem se zaGlejte… morda boste tudi Videli… »vino e veritas«. Kdaj, če ne zdaj? Vstopite v Trenutek Brezčasnosti Njega skozi Njo. Saj veste … Ali je nebo enako kot zemlja, po kateri hodite? Ne, ni … Pa poglejte njun harmonični odnos … Na enak način je tudi nerealno Pričakovati, da je lahko uspešna Božanska zveza samo s tistim, ki je isti kot vi. Vaše Prebujenje je v biti Zavedanje, da lahko samo Vi Ustvarite drug v drugemu Dom… Družino… skozi Varnost, Sprejemanje in Spoštovanje. Drug v drugem boste poiskali najboljše, a najprej Sprejmite Vse, kar je v vas samih!« Naj bo nov teden… skok k novim zmagam, ki so Vam na poti… Hvala, ker ste…«

Pred vami je torej intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo. 8. avgusta se ponovno odpirajo Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva, aktivirala pa bodo naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. Hkrati, pa se tudi doKončno zaključuje na tem nivoju karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Proses bo doživel višek v naslednjem letu, 2015 na isti dan. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vlada v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu,

ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj nas. Vse to seveda se bo kazalo skozi odnose vseh vrst, kjer boste imeli lekcije in preIzkušnje.

Zato, če enkrat, da ne pozabite, čas pred Polno luno je čas odpuščanja in energije ta mesec bodo kot nalašč za to. 10.8. bo Luna vstopila v znamenje Vodnarja… in bo tvorila opozicijo na Sonce in Jupitra, ki sta v znamenju Leva, 12.8.2014 pa se jima pridruži še Venera, ko boste svoje vrednote skozi Novo sprejemajočo kreativnost gledali popolnoma drugače. V temu obdobju se zaradi ognjenega trigona, ki se ustvari z Uranom in karmičnim – južnim Luninim seščiščem v Ovnu, pojavi lahko »hubris« ali napuh… ko bo lahko pri mnogih Ego lahko popolnoma iztiril… prav tako kot rojeni v znamenju Ovna… za vas bo ponovno čas, da se odLočite. Predvsem bo, vmesni dan, 11.8. izjemno pomemben, saj se bo takrat po Polni luni aktiviral meteoritski dež – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre v temu času vsako leto skozi meteoritski pas, na Zemljo pa bo tako pritekala velika količina meteoritskega železa.

To bo čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Isis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«…  Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmičo uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan Polne lune, ki bo 10.8., Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije, za te Nove božanske energije Velike svečenice Isis. Ponovno bo rekalibracija obstoječe Matrice, ki se je aktivirala v aprilu… V ta namen imamo tudi iniciacije z Izis in teden dni pozneje ob Marijinem prazniku še Iniciacije z Marijo Magdaleno. Skozi te dve arhetipski energiji se bomo povezali in zmanifestirali partnerstvo, kot si ga želite. Vabljeni, da se nam pridružite.

V avgustu smo v vidiku arhetipa Ljubimcev… mnogim bo prinesel soočenja in križišča… nekatereim celo odLočitve. 15. avgusta, je dan matere Marije, ko bomo pozdravili in naZdravili v Hvaležnosti odpiranju dušnemu partnerstvu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva. Tudi Marijina energija bo v temu mesecu zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin… ta čas bi vam znal prinesti energije za poMoč pri Izbiri dušnega partnerstva, kako pri vzgoji otrok in starševstvu.

Prinesla vam bo Moči… Sočutja, Milosti in Negovanja.

Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral/preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, seveda, da se bodo stare tretje-dimenzionalne »Iluzije« še naprej sesuvale in se poRušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod.

Pomembno zdaj bo, da ste Prisotni v Trenutku, sicer bodo vse te duše postajale vse bolj paranoične, duševno zmedene in jezne ter obupane.  

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja Nov način življenja, kar seveda je resnica.

Poglejmo še, kaj lahko še pričakujete v temu času? Ključna beseda bo »intenzivnost«.Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja karkoli od vaše stare, tretje-dimenzionalne zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečem na višjih vibracijah. To bi lahko bilo težko, če boSte čustveno še vedno navezani na Stare energije in zapise, ki so v vas. Kakorkoli že, če enostavno Odpustite in Dopustite spremembe, potem bi bile te lahko dosežene z minimalnimi motnjami in stiskami.

Vodilo meseca je… da Zaupate procesu, v katerem ste in Dopustite, da karkoli je in se mora… da se Zgodi.

Za tiste od vas, ki ste aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste odLočevali od »starega« zelo enostavno… enostavna za vas pa bo tudi stvar integracije prihajajočih svetlobnih valov v vaše svetlobno Telo. Zdaj bo vaše fizično telo še enkrat šlo skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK, da bi lahko omogočila fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novem letu.

Prav ta pritok energije, pa bi za mnoge lahko pomenil, da bi se mnogi od vas lahko počutili Intenzivno Kreativni in bi bili obsedeni z novimi Idejami.

Vedite pa, da vam ni treba delati na vsem, kar bi vam aktivacija teh energij prinesla. Na vas je, da  enostavno Sprejemate tok Obilja in Svetlobe v tem Novem valu, na svoj način in z zMožnostmi, ki jih imate. Izberite, kar se Vam zdi najBoljše za vas.  Malce bolj pazite tudi na vašo dieto in izbor jedi… saj bi znali, če se boste dobro opazovali, občutiti željo po spremembi vaše diete in boste naredili prav Vse, da pripeljete vaše telo na višje frekvence. V temu obdobju bi lahko morda naleteli tudi na težave pri spanju in občutili, da ste lahko celo preveč energizirani in tudi zaskrbljeni.  Ne skrbite. To bo minilo, ko boste vi integrirali prihajajoči svetlobni val.

Osredotočajte se na svoje sanje… Izbirajte…

…kajti, kmalu boste dosegli cilj, ki ste si ga zastavili. Vaše trdo delo in vzTrajnost bosta poPlačani. Vedite, da si zaslužite ves Uspeh, ki prihaja k vam. Za začetek si potiho to tudi priznajte in se veselite dosežkov. Zahvalite se Zemlji in vesolju za ta blagoslov v zavedanju, da je Vse, kar delate… v Biti soustvarjanje z višjimi silami. Potem usmerite svojo Pozornost nazaj na trenutne naloge…. na Izbiro, kam in kako naprej…s kom? Ne izgubite izpred oči svojega osnovnega cilja in namena. Veliko več lahko dosežete, če se boste osredotočali na svoje sanje.

Ne pozabite, kaj vam je res pomembno.

Morda bi si bilo dobro zastaviti nov cilj.

Za konec pa še… Pazite na Kritiko… ne grajajte, ne sebe ne drugih. To je vaš čas, da ste popolnoma Odkriti do sebe. Kaj vas v tem trenutku motivira? Ali živite resnično bistvo samih sebe ali se ponovno goljufate in imate ponovno cel kup izGovorov za življenje? Včasih je soočenje s svojo Pravo Motivacijo in Samoutvaro nič kaj prijeteno…, a če boste res dobro Izbrali in se odLočili, potem lahko  pričakujete, da se vam prava Moč poVrne. Preverite tudi…

»ali si morda v odnosih lažete o nečem?… no, zdaj je čas, da se iskreno Soočite… s sabo seveda.«

Sprememba, ki vas čaka v septembru, bo nujna…  ta proces, ki se dogaja zdaj, pa vas bo osvobodil vaših lastnih verig. Do takrat pa… z Milostjo kreirajte skozi popolno Prisotnost, tukaj in zdaj. 

Avtor: Shana Flogie

www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: