Napoved za avgust 2016

Napoved za avgust 2016

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Vzhajajoči Sirius in prihod boginj

Ponovno smo v fazi najmogočnejšega premika, ki se zgodi vsako leto. Ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. S 23. julijem je nastopila vladavina znamenja Leva, ta pa oznanja fazo realizacije, žetve in uspeha. V tem obdobju se bo marsikaj v vašem življenju izkazalo tako kot je, saj vas zdaj življenje postavi v center. Če ste uspešno vlagali svojo energijo, lahko zdaj, skozi spremembo, pričakujete velik napredek in razcvet. V nasprotnem primeru se boste soočali z obdobjem, kjer boste obkroženi z eno samo dramo… na veliko in to povsod.

Zdaj vas energije podpirajo, da bi se lahko realizirali tudi vaši plani.

Vse, kar se je do konca meseca julija v vašem življenju izkazalo, da se mora spremeniti, vam prinaša na dolgi rok res velik uspeh. Če ste se v tem obdobju preselili, prenovili svoj dom ali spremenili svoj način poslovanja, se lahko veselite… kajti, v avgustu se bo novo nastala situacija v vašem življenju že začela postavljata na svoje mesto, v oktobru lahko že pričakujete svoj prvi premik k željenemu, v novembru pa sledi uspeh.

Kočija, arhetip julijskega cikla, nas bo z avgustom pripeljala v cikel arhetipa Pravice.
Ta arhetip pooseblja boginja Maat. Še predno pa spregovorim o napovedi za avgust, pa poglejmo, kaj je vsako leto v začetku avgusta tako fascinantnega na nebu… kajti, če ta val izkoristite, lahko zdaj »skreirate čudeže«.

Zvezda Sirius in otvoritev Levjih vrat

V zadnjem tednu meseca julija se začenja faza, ko se vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo. Prav 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Dan prej pa se poravna še z Merkurjem, ki je v Levu. Ta konfiguracija prinaša zelo aktivno povezavo in komunikacijo med Nebesi/Nebom in Zemljo. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno Sonce. Ta ob otvoritvi portala 8-8, ki se odpre v začetku avgusta, prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo. Takrat je tudi zvezda Sirius poravnana s Soncem in tudi vidna.

Čas kreacije bo… zato mislite na to, da »kakor zgoraj, tako spodaj«… kar boste razmišljali v glavi, to boste kreirali v svojem življenju.

Če ste v sredini julija, od 14. do 18. julija, ko smo vstopili v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«, v dnevih »brezčasja« res pazili, kje je vaša naravnanost, potem ste zdaj na kreativnem valu, kompas nastavljen in čas žetve bo prinesel lahko željen rezultat. Vsako leto pa se med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje nove svetlobne kode, za razvoj Zemlje za naslednje leto oziroma cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius.

Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden ponovno, 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa še z zvezdo Regulus. Tako se na Zemljo zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in občutna in zares daleč vseobsegajoča. Ta prehod so v stari egipčanski v tradiciji imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo novo Leto.

boginja
Boginja Isis

Ob mlaju bosta v tesnem spoju tudi Venera in zvezda Regulus, najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus pa je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas, skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost.

Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca. Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo. Ta cikel velike spremembe bo sprožil, da boste na svoje vrednote, skozi novo sprejemajočo kreativnost, gledali popolnoma drugače.

Prav rojenim v znamenju Device in Ribe, bo to obdobje prineslo največ… priložnosti poslovne narave bodo pripomogle, da se vaše življenje popolnoma spremeni, seveda v smeri vaših želja. Pot usode za te dve znamenji se aktivira v septembru z mrkom, ko bo čas, da izstopite iz neustreznih odnosov in partnerstev ter se lotite vsega od začetka ali pa požanjete, kar ste vlagali zadnja leta. Biki in Škorpijoni, vi se lahko soočate s svojo resnico na način, da če ste si srečo umetno napihnili skozi lažni uspeh in zadovoljstvo, se vam ta zdaj lahko res dobro razblini in pristanete lahko na trdih tleh… v realnosti, ko boste res morali zavihati rokave in začeti z delom. Ovni se boste ponovno soočali s preteklostjo, ja še vedno iščete krivca in izgovore povsod drugje, a zgodovina se vam ponovno ponavlja. Dvojčkom sledijo spremembe v odnosih, pri delu in doma… vsi Raki, vi pa se zdaj predvsem učite sprejemanja in spuščanja kontrole, Kozorogi pa se posvečajte predvsem… delu, če želite premik v smeri želja. Vsi Levi se lahko veselite novega začetka, ki vas bo izstrelil med zvezde. Tehtnice… vam se bo trud bogato obrestoval, zato boste res dobesedno lahko stopili na oder in poželi svojo slavo … Strelci pa, lahko se pripravite na zelo kreativno jesen, enako pa velja tudi za vse Vodnarje.

Njen prihod… prihod boginje Izis

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 888 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«. Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

Pred vami je torej intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo. 8. avgusta, je torej dan, ko se odpirajo Zvezdna vrata 8-8, ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami.

»… ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas. Vse to seveda se bo kazalo skozi odnose vseh vrst, kjer boste imeli lekcije in preIzkušnje…«

Še posebej pomemben dan v mesecu avgustu je 11. avgust, saj je to čas, ko se aktivira faza meteoritskega dežja – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre namreč v tem času, vsako leto, skozi meteoritski pas. V tem času bo tako tudi letos na Zemljo pritekala velika količina meteoritskega železa.

S tem pa se aktivira faza, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je že omenjena Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Isis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«… Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmičo uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan, ko se aktivira v polnosti portal 8-8 Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije, za te Nove božanske energije Velike svečenice Isis.

To bo dan, ko lahko vdahnete življenje tam, kjer ga ni bilo.

Skozi dve veličastni arhetipski energiji, ki se bosta v avgustu znova aktivirali – 8.8. boginja Izis in 15.8. Marija Magdalena – si lahko, ko se z njima povežete, skreirate Resnično partnerstvo (prijateljstvo, poslovni odnos ali namera glede statusa), kot si ga v svojem Srcu želite. Namera naj bo iz Srca. V avgustu smo v vidiku arhetipa Pravice… boginja Maat, ki bo mnogim prinesla večji mir, harmonijo, urejenost, strukturo in pravičnost.

15. avgust, je dan posvečen materi Mariji, ko vas njena energija pozdravlja in pomaga poZdraviti skozi Hvaležnost vaše karmične rane, Njena Prisotnost pa vam daje lahko Moč, za odpiranje dušnemu partnerstvu. Oba vidika, tako Marije, kot Marije Magdalene… bosta v tem času izjemnega pomena, saj bo obdobje povezano tudi z Odločitvami, kar se tiše starševstva. Tudi Marijina energija bo v temu mesecu zelo močno prisotna, saj vam bo pomagala pri zdravljenju globokih ran in občutkov Krivde, ki bodo vreli iz globin… »… ta čas bi vam znal tako prinesti energije za poMoč pri Izbiri Resničnega dušnega partnerstva, kako pri vzgoji otrok in starševstvu…« Prihajajoči val svetlobe bo ponovno učinkovito reKalibriral/preUmerjal planetarne frekvence za višje ravni zavesti našega planeta. To pomeni, seveda, da se bodo vse stare, za ta čas neuporabne tretje-dimenzionalne strukture »Iluzije« še naprej sesuvale in se poRušile. Tistim, ki se še držijo tretje dimenzionalne zavesti, se bo to zdelo, kot da Kaos skozi norost bruha ven od vsePovsod in da nujno potrebujejo ravnovesje.

Pomembno bo, da ste Prisotni v Trenutku, sicer boste obČutili skozi odnose, da bi ti ali vi, lahko postajali Vse bolj paranoični, duševno zmedeni, jezni in obupani.

Tistim, ki lahko Vidite in Čutite z višjo zavestjo, se bo to zdelo, kot da se pojavlja nova jutranja zarja in vstaja Nov način življenja, kar seveda je Resnica, ki pa je tudi arhetip tega meseca Pravica/Resnica. Vse kar ste ali niste razrešili, uredili v odnosih ali v pravno-formalnem smislu v letu 2014… boste zdaj ponovno z vsemi vsebinami soočeni.

Poglejmo, kaj lahko še pričakujete v avgustu?

Ključna beseda bo »intenzivnost«. Vse se bo lahko zdelo zelo intenzivno, vse do te mere, da se bo zdelo nad-Resnično. V vaših osebnih življenjih… karkoli še ostaja karkoli od vaše stare zavesti, bo potrebno odstraniti in nadomestiti z nečem na višjih vibracijah. To bi lahko bilo težko, če boSte čustveno še vedno navezani na Stare odnose, navade, energije in zapise, ki so v vas. Te se bodo kazale skozi vaše odnose, zato vam bo še toliko težje. Kakorkoli že…

Ta čas bo blagodejno vplival, če začnete z razstrupljanjem telesa in ponovno vzpostavitvijo ravnovesja v življenju.

Za tiste od vas, ki ste že aktivirali vaša svetlobna telesa, bo ta čas lahkoten, saj se boste zlahka odLočevali od »starega«… enostavna za vas pa bo tudi stvar Integracije prihajajočih svetlobnih valov v vaše svetlobno Telo. Zdaj bo vaše fizično telo še enkrat šlo skozi nadgradnje vaših virtualnih ovojev DNK, da bi lahko omogočila fizični obliki, da se uravna z novimi svetlobnimi kodami za nadaljnji razvoj v novem letu. Počivajte in si vzemite čas zase, za svoje odnose in naredite spremembe tam, kjer so te nujno potrebne.

Zdaj bo vladal arhetip Pravice, mesec uravnave in urejanja bo Arhetip Pravica ali Uravnava, je splošno načelo ravnotežja in povezave. Avgust vam prinaša čas, ko si boste oddahnili in odpočili od silnih sprememb preteklega meseca in leta 2014. Zdaj boste imeli možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene… in to v dobesednem pomenu. Povsod, na vseh področjih v svojih življenjih, kjer ste doživeli spremembe, pretrese, kaos ali izgube vseh vrst, boste v avgustu imeli priložnost, da sebe in svoje okolje ponovno spravite v ravnovesje.

Zdaj se boste morali v le globoko zagledati v svoje Srce in najti Resnico.

V avgustu boste lahko urejali denarne in pravne zadeve, kar se bo odražalo lahko tako na osebnem, gospodarskem kot tudi na političnem področju. Zdaj se bo veliko govorilo o številkah, izgubah, prevarah, lažeh in vsekakor lahko pričakujete, da bo vidik Pravice prinesel veliko neResnice na dan. Tudi v vaših življenjih. Arhetipska vladarica Pravice je boginja Maat, ki je zaveznica prava, sodišč in pravičnosti. Ona je tista razSodnica, ko na tehtnico pri tehtanju srca, postavi svoje pero Resnice. No, mnogim bi lahko postalo jasno, da če ni bilo v odnosih, kjer ste delovali in v vsem kar ste počeli v preteklosti, vsaj kanček vašega srca, bi se zdaj lahko znašli pred vrati Hada, podzemlja, s katerim se boste morali soočati skozi svoje najtemnejše senčne dele sebe. Mnoga podjetja, partnerstva in posamezniki bi se lahko znašli na poti Pravice, ko bodo po pravni poti izkazovali kako resnično in »lahko« je v resnici njihovo srce.

»Da bi našli Resnico, boste morali zdaj poGledati s srcem.«

Načelo ravnotežja pooseblja vidik boginje Maat, ki je nosilka pravičnosti in kozmičnega reda, je Raa-jeva hči in Tothova žena. Ne glede na situacijo v življenju, vam jo vedno kaže skozi Njeno prisotnost. Nihče se ji ne more izogniti, ne človek ne Bog, kajti je Resnica. Skozi Njo se soočite na poti, ko se je potrebno zagledati v svoje Srce. Maat pooseblja Resnicoljubnost in Poštenost. In če jo resnično živite, potem jo poznate. Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce.

Tudi vas bo Resnica našla… pa ji boste lahko pogledali v oči?

Naše razsvetljenje je v resnici Spoznanje, ki vodi v pomiritev s seboj in s svetom okoli, to pa ustvarja notranji mir in kozmično harmonijo, ki se razširi skozi Ljubezen. Naš proces je samoosveščanje, prepoznavanje in zavedanje sebe, kot del neskončne Poti, po kateri hodimo. In smisel ni cilj ampak pot… pot je Delovanje skozi Integriteto, kajti Vi boSte zdaj na tej poti samemu sebi vaš Cilj.

»Maat pomeni vaš cilj, spojitev zavesti in delovanja, ko lahko prepoznate, kako močno so povezani tudi deli razcepljenosti, razdeljenosti in ločenosti v Enosti.«

Prav to pooseblja Maat, ko nas uči. Svojo pravičnost Ravnotežja ponazarja s kozmično Resnico, ki je v vas povezana s čistostjo Srca. Čistost Srca pa je povezana z vašo Vestjo in Etiko. Prav ti dve vrlini bosta energijo leta vodili. Kjer je Maat – Resnica, Pravica, se vedno znajede tudi bog Thoth, ki je nosilec (notranjega) Miru in Modrosti. Maat in Thoth-a si lahko predstavljate tudi tako, da pravzaprav predstavljata osnovo univerzalne Ljubezni, Modrosti in Razmerij, pravilnih ustvarjalnih odnosov med stvarmi, situacijami in ljudmi. Pogledati boste morali s svojimi notranjimi očmi, da boste lahko ugledali Resnico. Poletni čas vas bo maksimalno podprl v tem, da si boste globoko v sebi zopet zaželeli poenostaviti življenje. Želeli si boste harmonije in to povsod… v partnerstvih, odnosih in v življenju na splošno.

Kako dobro pa ste v Harmoniji s sabo, pa bo odvisno od vašega iskanja Resnice.

Pa še nekaj besed o Iskanju, tudi s tem se boste soočali… ste še vedno v prepričanju da Jo morate najti in ali Jo še vedno iščete? Ste tudi vi sami večni iskalec Ljubezni, Svobode, Pravice, Sreče… še vedno iščete? Ste se vmes ustavili na poti, obupali in se skregali z Bogom, da ta ne obstaja, da ni resnična… potem vedite da ste na pravi poti, kajti skregali ste se s sabo, s svojim Egom. Ljubezni… Nje se ne išče, še posebej ne v drugih, ta je, je bila in vedno bo… v vas. Dokler je ne prepoznate v sebi, jo boste mrzlično iskali zunaj in se spraševali, »a je ta tista prava«? Drugi okoli vas so tam zato, da vas spomnijo, da jo prepoznate in se spomnite da je tam zato, da jo Delite. Nekoli vas ni zapustila in vas ne bo… zapustila vas je ali bo samo za toliko časa dokler boste vi v Njo podvomili in verjeli, da vas je zapustila, da ne obstaja, da ni Resnična. Takrat boste vedeli, da Vi niste resnični, da vi ne verjamete in da ste vstopili v čas, ko boste morali vstopiti skozi vrata Zavesti v svoje Srce, do sebe, do svoje Resnice, kdo ste in kam greste: In vprašanje, ki naj vas zanima zdaj je: »ali ste jo prepoznali« in »ali jo boste tudi delili z drugimi«… ali ste pač, preprosto odkorakali?

Ljubezen bo tema, ko se boste morali resnično vprašati ali ste ji Vi obrnili hrbet ali je Ona vam? In kje je zdaj vaša Maat? Kje? Zdaj je čas da se odpravite na potovanje, na potovanje vase, zdaj boste morali dati na tehtnico svoje Srce, kako iskreno je vaše Srce in ali bo pero odtehtalo Resničnost, ki je v njem. Zdaj se boste morali soočiti z Resnico, ki jo pozna samo vaše Srce.

Tesno za petami ji bo sledila Svoboda… ko se boste spraševali ali ste svobodni…in kaj svoboda pravzaprav je… ali je to, da zbežite iz odnosa, prekinete službo, vzamete nahrbtnik in greste na potovanje… je to svoboda? Morda… a je le začasna… ker se spet oglasita Sreča in Resnica… ko preverita, kako resnično je vaše srce. Naj vam zaupam skrivnost… tudi takrat, ko boste fizično odšli, boste vi še vedno obstajali skozi vaša prepričanja, ki vam bodo sledila kamorkoli boste odšli in kjerkoli boste delovali… resnična svoboda je Mir, v vašem Umu… in to je resnična Svoboda, ki jo marate doseči zdaj… z Njo se boste spoznavali v letu, ki je pred vami na vseh ravneh, boginja Maat vam bo pri tem pomagala. Pomiriti se boste morali s seboj.

Tako…mesec »čudežev« je pred vami, odvisno od vas pa bo, koliko in kako boste ta val energij, ki se nas bodo dotaknile v avgustu, vzeli in izkoristili za svoj prid. Predvsem vam bodo zdaj veliko pomenili: mir, harmonija, red in disciplina. Čas urejanja bo. Zazrite se v svoje srce in preTehtajte, kako lahko je v Resnici vaše Srce, vaša Vest in kako močan bo Vdih, pred končim finalom, ki ga boste doživeli v prihodnjem mesecu. Še enkrat… dobro nastavite kompase, vdihnite in sledite Maat povsod in v vsem. Bodite v miru.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem