Napoved za december 2014

foto:splet

Takole, pa smo našo Kočijo pripeljali skoraj do konca… Saturnovo leto se počasi izteka in pred vrati se že zbira energija Novega leta, v katerega bomo ob Silvestru tudi vstopili. Vas zanima kakšno bo? No, za to napoved boste morali še nekaj tednov počakati, pa vendar manjši namig za vse neučakane…

»Leto 2015 bo leto obilja, pravičnosti, harmonije in novih priložnosti…

uredile in umirile se bodo situacije, ki jih v tem letu niste uspeli pripeljati do konca.

Zato… glavo gor. Najhujše je že za vami.«

Preden pa pogledamo, kaj nam december prinaša, poglejmo, kakšnih lekcij smo bili deležni v tem letu. Bilo je karmično – Saturnovo leto, ki je od vas zahtevalo učenje in pot majhnih korakov, predelovale so se vsebine, ki jih niste predelali v letu 2007, lahko pa ste se ponovno soočali z lekcijami ali odnosi, pred katerimi ste zBežali, morda celo zaMižali,… a prav te lekcije, so mnoge izmed vas v letošnjem letu lahko celo spravile na kolena. Padci in zlomi vseh vrst, so se vrstili, zato je zdaj ob koncu, pomembno samo eno: kako ste predelovali lekcije čez celo leto in ali ste sploh jih? Zdaj sledi nagrada in premik naprej ali pa… boste v januarju 2015 zaradi svoje neaktivnosti in zunanjih okoliščin morali zaradi svoje nastale situacije celo poiskati pravno ali strokovno pomoč. Saturnovo leto je od vas zahtevalo delo na sebi, učenje in iskanje novih znanj ali poti… Bilo je leto odpuščanja starih, neuporabnih vedenjskih vzorcev in načinov odzivanja… z eno besedo karme in prtljage, ki ste jo nosili vrsto let. Če ste teste, ki vam jih je natrosil Saturn, predelovali dobro in sproti, potem boste zdaj občutili premik, ki vam bo prinesel nove možnosti in odprl nove poti, kajti v decembru se bomo vsedli na kolesja arhetipa Kolo sreče.  Kam vas bo odpeljala, pa je odvisno od vas v smislu, kam in kako visoko se boste na Kolo sreče vsedli.

Za nami je burno leto… že na začetku leta sem zapisala, da bo to leto velikih sprememb, premikov, migracij in selitev… vse prej kot mir, je bila stalnica Sprememba. Povsod in na vseh nivojih ste se ukvarjali s spremembami. Na vseh ravneh so se vrstile odLočitve vseh vrst, odnosi so bili pod drobnogledom… vse, kar je predstavljalo »jaz«, se je začelo postavljati skozi lekcije dinamike »midva«.  Tako ali drugače ste pristali na novih tirih… seveda, skozi sodelovanje. Ego je bil velik izziv mnogim in nekatere je pošteno »obesil«… pa ne obžalujte, tudi to, je bilo samo učenje.

Pred vami je mesec velikih prebojev, samouresničitev in globoke predanosti spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer.

V decembru smo pod vladavino arhetipa Kolo sreče in mogoče ste že ob izteku meseca novembra začutili, da se je vse začelo bliskovito premikati. Čutil se bo že počasni vpliv in vibracija leta 2015, ki bo, kot sem omenila resnično srečno in veliko bolj uspešno. Zdaj bo čas nepričakovanih priložnosti, nepričakovanih dohodkov, morda zapuščine in doseganja obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti. Ne pozabite, kaj sem zapisala v uvodu, da le pod pogojem, da boste odprti za nove priložnosti. Edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja.

Pred vami so tedni, ko bodo prišle nePričakovane Priložnosti, ki bodo vezane na Obilje na vseh ravneh, zato »spustite ročno zavoro« in bodite odprti. Te življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle razcvet in »boljše čase«. Posvečajte se predvsem rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih. Učite se in dovolite si, da se Naučite tudi še kaj novega. Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času ste si zaslužili z delom v preteklih mesecih.

Ponovno bo veljalo reklo: »tako kot ste sejali, tako boste želi«. Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije.

»Vsak razcvet se začne v zavesti in je odvisen samo od

poPolne uporabe vaše ustvarjalne domišljije«.

Zdaj veste, da je »temna noč« končana, začenja se nov dan. Ta mesec prinaša izbruh energije, saj so vam zdaj odprte vse možnosti. To je dober čas za svež začetek, nove načrte, nove zamisli in realizacijo ideje. Odprite se rastoči kreativni inspiraciji, ki je prisotna v vaših življenjih prav zdaj.

Čas je pravi za nove začetke.

Ne bodite presenečeni, če vam začnejo priložnosti trkati na vrata – nepričakovana sporočila, darila ali povabila. Uživajte v tem obdobju in si dovolite, da vas vodi vesolje in vaš notranji glas. Začenjajo se lepi, novi časi, zato lepo praznujte, veselite se in uživajte z ljudmi, ki jih imate radi. Novo potovanje vas pričakuje! Novo življenje je pred vrati.

Na kaj bodite pozorni in kakšni so izzivi meseca decembra: Rutina in ustaljene navade lahko obilje spremenijo v pomanjkanje. V številu 10 imate zdaj priložnosti, kar pomeni 10 dan, 10i teden, 10 mesec-ev od zdaj… kot tudi možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju se lahko nadejate v tem času.

Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca.

Togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo. Vedite, da Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki je plod Poguma in Neustrašnosti, kar pomeni delovanje iz središča vaše biti! Delujte iz srca.

Pred vami je čas za veliko širitev sebe.

Nova iskra božanskosti je bila zasajena… in zdaj, ko to seme raste, bo tudi vaša zavest doživela veliko spremembo in širitev. Ker je čas ob Solsticiju tudi čas svetih božičih dni je to dober čas za zapisovanje svojih zamisli, odpuščanja starega, da se pripravite na novo. Veliko boste razmišljali o svojem novem življenju in vse vas bo podpiralo, da naredite korak k izpolnitvi svojih srčnih želja.

Čas prebujenja je za vami…  zavedanje vsega in osebno razodetje, je lahko bilo sicer veselo ali celo za nekatere strašljivo. Premiki, ki ste jih morali narediti v zavesti, vedno zahtevajo, da za seboj odPustite stare načine mišljenja. Prav v adventnem času lahko delate 12 dnevni plan odpuščanja, ki ga pričnete ob Solsticiju… Če boste čutili prisotnost, da so kakšni vzorci postali nekako udobni, potem je zdaj potreben Pogum, Volja in Moč, da jih pustite in si dovolite rasti.

Zdaj se vas je dotaknila močna sila in prebudila vaš potencial.

Ker je čas navdiha, je vse Mogoče. Otresite se starih, nekoristnih vzorcev in iluzij. Le to… kar je zdaj v vašem življenju resnično, ostaja. Ko vas bodo razsvetlili novi vpogledi in boste resnično občutili energijo, ki teče skozi vas, vas bo vesolje vodilo k višjim ciljem. Zaupajte! In začnite svoje sanje tudi živeti! To je čas, da živite resnično močni in prebujeni.

Čas adventa… Svetih dni in božični čas

Vsako leto se konec leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. To je poseben čas… čas ko se odprejo Zvezdna vrata in ko se srečata Nebesa in Zemlja, na Solsticij, ki je 21.12. Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki pomoči, ki oplajajo zemljo (mineralno-rodovitni svet), rastline, živali in tudi človeka. Vse to bi lahko poimenovali poMoči duhovnega sveta, ki skozi skupinske Jaze, pravzorce in ostala nesnovna duhovna bitja plemenitijo Zemljo, človeku pa omogočajo združevanje sil Nebes in Zemlje.

In … kaj lahko naredite zase?

V prvem adventnem tednu  se potrudite v sebi prevzgajati fizični svet. To je svet instinktov, po preživetju, hranjenju, oblačenju, spolnosti… Čas prvega tedna, vas bo soočal s tovrstnimi strahovi;  pred pomanjkanji, pred lakoto… Ta čas bo namenjen prav temu, da boste zato fizično lahko malo bolj aktivni, poskrbite pa lahko tudi za čiščenje telesa in okolice doma.

V drugem tednu adventa boste lahko delali bolj na vitalnem telesu, v smislu prevzgajanja temperamenta skozi morebitne enostranske geste, ki jih poznate kot: kolerik, sangvinik, flegmatik in melanholik. Vse bo delovalo v smeri, da bi postali vsestransko bitje vseh štirih, harmonično povezujočih se temperamentov. Potruditi se bo potrebno pri spreminjanju vaših navad, nagnjenj, potreb, predvsem tam, kjer niste povsem svobodni.

Tretji teden bo na vrsti vaš duševni svet, kamor uvrščamo jezo, žalost, strah, skrbi, neučakanost, egoizem, …. V tem času lahko vsaj nekaj časa namenite negi sebe – svojemu notranjemu otroku… prav tako lahko poskrbite v temu času za živali… jih nahranite in si vzamete čas za njih.

Četrti teden adventa, je čas pred rojstvom Jezusa. Takrat vas čaka zelo pomembno delo na vašem duhu, na vas kot bistvu. V tem času naj bi pridobili vsaj eno manjkajočo vrlino, oziroma jo naj bi jo vsak vsaj okrepil. To so moči sočutja, pomoč bližnjim,… to bo tudi čas, ko si lahko okrepite vero, ne v institucijo, temveč v obstoj duhovnega sveta.  V temu tednu se aktivirajo moči odpuščanja, ko bi naj v teh dneh skušali razRešiti vsa nesoglasja v medosebnih odnosih, se tudi opravičiti in odpustiti.

Čas bo, da zberete svojo moč in se naučite vladati svojemu življenju

iz mesta v sebi, ki je jasno in resnično.

Nove možnosti se vam odpirajo; zagrabite to občutje za rogove in pustite, da vas popelje na nova mesta. Negujte navdih v svojem življenju, obkrožite se s stvarmi, ki vas oživljajo. Preživite veliko časa v naravi, plešite, smejte se, veselite se… bodite ustvarjalni. Predvsem pa prisluhnite šepetu vetra, saj vas vodi onkraj omejitev vsega, kar poznate. Storite, karkoli je treba, da si povrnete svojo moč. To je čas velikih korakov, ki vam bodo popolnoma spremnili vaš pogled na svet in življenje samo. Pripravite se… čas Resnice in Harmonije je že pred vrati.

Uživajte in se veselite vsega lepega, kar vam bo ob koncu leta prinesela še Kočija. Prijetne praznike, dobro odpuščajte in ne pozabite na kreiranje… ta naj bo iz srca. Naj se vam vse dobro, povrne z dobrim. Shana Flogie

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: