Išči
Generic filters

Napoved za december 2017 – Obdobje novih začetkov

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
V novembru so padale maske. Če niste prekinili vzorcev preteklosti in spustili svoj prav, vas je lahko ego dobesedno obesil. In zdaj? Pred vami je faza konca, da bo nov začetek mogoč. December prinaša obdobje ponovnega rojstva, v smislu popolne preobrazbe. Morda imate občutek, kot da ste bili na potovanju, ki vas je izzvalo in prebudilo, tako v fizičnem kot v duhovnem smislu. Morda vam ne bo niti tuj občutek, da se zdaj vračate iz podzemlja spremenjeni, pomirjeni in predvsem… brez mask.

Energija meseca, vas bo podpirala, da greste vase in v svoje življenje ponovno umestite vse, česar ste se naučili.

Energija meseca decembra je pod taktirko arhetipa Smrt in Rojstvo, ki ne označuje vaše dobesedne smrti, ampak nasprotno. To je mesec, ko lahko umre vaša stara identiteta in nekatere vrste medsebojnih razmerij. Lahko se odločite, da se ločite, opustite lahko določene ustvarjalne projekte ali oblike dela, ki ste jih začeli poleti, hkrati pa se lahko rodi v vas želja po začenjanju novih razmerij, projektov, kariere in izražanje novih delov lastne osebnosti.Simbol, Smrt in Rojstvo, lahko predstavlja tudi prekinitev razmerja s Škorpijonom (s komerkoli, ki je rojen med 22. oktobrom in 22. novembrom), mogoče pa ste v škorpijonovem mesecu izgubili stik s pomembno osebo ali pa ste morda doživeli spremembo v nekem razmerju. Bolj kot karkoli drugega, pa ta simbol rasti zahteva, da opustite vse tisto, na kar ste navezani po nepotrebnem. Zdaj je čas, ko se lahko podate novim doživetjem naproti. Ste pripravljeni?

V mesecu, decembru, ob koncu leta, boste tako lahko dobesedno pometli s tistim, kar ste predelali in prerasli. Pojavi se lahko nov sistem verovanja, nov odnos do stvari, nov svetovni nazor, smrt stare identitete, načina obnašanja ali sistema verovanja, opuščanje kot simbol razvoja v popolnejše bitje.

Šli boste skozi »talilni lonec« in se ponovno vrnili v življenje spremenjeni, prenovljeni, odločeni, da želite znova. Vi, pa vendar ne več vi. Zdaj ste na vrsti vi in… ni se vam treba bati. Vaš strah vas bo le ranil, vaš pogum med testiranjem vztrajnosti, pa vam bo pokazal veliko vašega novega potenciala. Odložite svoj strah in vseeno sledite navdihu novega. Lekcije so bile potrebne, saj so vas naučile resnico o okrevanju od žalosti in odvisnosti. Naučila vas je, kako se soočiti s tem, česar se bojite, in kako vseeno iti naprej.

Zdaj ste v procesu globoke transformacije. S tem, ko vstopite skozi ta vrata in se soočite z nepoznanim, boste našli novo upanje, še preden si boste sploh upali sanjati o tem.

Zdaj je pomembno, da veste: Tisti trenutek, ko boste stopili v akcijo, boste spremenjeni. Več, ko raziskujete svoje sposobnosti za pogum, bolj boste osupli nad svojimi sposobnostmi, kako se je nekako skoraj čudežno, naravno transformirati. Intelektualno to veste, razumete. A vaše telo okleva ob odgovornosti, ki jo bo ta transformacija prinesla. Zaupajte temu pogumu in ukrepajte zdaj. Zdaj boste lahko začeli postopek premikanja na novo stopnjo.

Vaš strah skriva večjo dilemo; to je, da niste vaš pravi Jaz in da »ga« sploh ne poznate.

Prav ta stopnja vam bo razkrila vaša duhovna prepričanja, prinesla integriteto, vas emocionalno odprla in postali boste bogatejši in srečnejši v vseh pogledih. S tem preizkusom poguma boste razbili iluzorno prepreko, ki leži med vami in vašo pravo ljubeznijo do sebe. Iz tega preizkusa zdaj, se boste naučili ljubiti to neodvisno integriteto znotraj vas, opomogli si boste od pogojevanja in se pojavili resnično vi sami, prelepi in pripravljeni na nove podvige.
Napoved za december 2017 - Obdobje novih začetkov 1
Pripravljeni na nove podvige? Potem je čas, da spustite prtljago preteklosti…

Pridite skozi vrata. Ničesar se ne bojte, saj zdaj boste končno, videli.

Še zadnjič v tem letu… tretji Merkurjev obrat v retrogradno gibanje, od 3. do 22. Decembra, v znamenju Strelca

Planet Merkur vlada komunikaciji, povezovanju, trgovanju in selitvam. Ker bo njegova vladavina v ognjenem elementu, bodo vaše misli pod vplivom hrepenenj, verovanj, upanj, pričakovanj in vizij, ki bodo usmerjene v prihodnost. Prav v obdobju retrogradnega gibanja Merkurja, pogosto prihaja do nasprotovanj, zastojev in nesporazumov. Iz tega razloga, je dobro vedeti, da se dogovori, ki bi bili sklenjeni zdaj, na koncu lahko izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo, da se kasneje ponovno z njimi ukvarjate. Če res ni nujno, ne potujte v tujino tem obdobju, saj se lahko sproži cel kup nepredvidljivih situacij, naravnih nesreč, nenadnih odpovedi, ustvari se lahko kup prometnih zamaškov in prometnega kaosa, nevšečnosti, zamud in zapletov pri poslovnih dogovorih, zato raje ta čas izkoristite za delo na sebi, duhovno rast in učenje. Idealen čas, v obdobju retrogradnega Merkurja, je za inventuro, da postorite vse tiste obveznosti, ki ste jih prelagali ali odlašali; na primer, da pospravite pisalne mize, omare in naredite revizijo vašega delovanja, življenja ali odnosa. V temu obdobju lahko opravite tudi dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja. Čas je dober za obnavljanje dogovorov in projektov. Celotno obdobje, je veliko bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih. No, zato z res pomembnimi nakupi in investicijami raje počakajte, in jih uredite po Božiču, da vam na koncu ne bo žal.

Ne podpisujte pogodb in se vsekakor ne dogovarjajte za nove projekte, kajti na koncu bi lahko sledilo razočaranje, ker iz vsega skupaj, razen megle, ne bi bilo nič ali pa se boste ob vnovični Merkurjevi retrogradni fazi v 2018, ob koncu marca, ponovno ukvarjali z isto temo.

Kadar je Merkur retrograden, se začne obdobje manjše »zmešnjave«, saj se lahko dogaja vse »nemogoče«. Lahko pričakujete tudi kakšne nenadne intervencije pri vseh inovativnih projektih, težave z omrežji, komunikacijsko infrastrukturo in internetne prekinitve, lahko se bodo stresala tla in bili izbruhi vseh vrst, zaradi okoliščin, ki se bodo pojavile zelo nenadno, nepričakovano in predvsem kot velik šok. Vseeno pa, mesec december je čas za notranji vpogled in razmislek. Kasneje boste videli, da je vse to, kar se bi dogajalo v tem obdobju, maralo biti zato, ker se bodo nekatere stvari, sicer malce kasneje v vašem življenju, pokazale v povsem pravi in novi luči.

No, februar v letu 2018, bo vsekakor mesec novega začetka, ko se boste postavili resnično na Novo.

Zdaj se lahko pojavi vprašanje, ker boste raziskovali nove opcije v življenju. Najbolj odmevna vprašanja v vas bodo: Se preSeliti na drug kraj? Naj iščem globoko spremembo v svojem odnosu? Potrebno bo, da se odločim se o situaciji, ki že dolgo ni več zadovoljiva…

To so vprašanja, ki se pojavijo na razpotju življenja: ob smrti starega sebe in rojstvu novega, ob začetku ustvarjalnosti v vaši novi obliki. Vedite da, je to misel in da je ta , kot nova oblika prišla iz stare. Ne, nikakor ne mislite, da morate zavreči to, kar ste bili, saj brez tega, kar ste bili, brez vseh tistih izkušenj ne bi bili to, kar ste danes. Na vas je, da spremenite kar morate. Zdaj uporabite svoj strah kot priložnost, kot talilni lonec, za transformacijo. Vedite, da je človeški duh neizmerno lep in ustvarjalen, kot vam bo pokazala vaša nov pot v prihodnje.

Zdaj je vaš čas, da postanete, o čemer ste prej le sanjali. Si upate?

V teh nekaj tednih bi se lahko počutili, kot da vas bo strl najmanjši dotik, da je svet poln nevarnosti in da so situacije pred vami čisto preveč za vas. Raje bi se umaknili v varnost vašega majhnega življenja, vašega doma, srca… celo pod odejo, samo da se le ne bi bilo treba soočati s stvarmi, s katerimi se morate zdaj soočiti in… Pa še prazniki so, nooo… Morda bi lahko občutili izbruhe odločenosti, neMoči, del vas se lahko počuti pripravljene, da zavzamete svet, del sabotira v kotu… pa vendar, navkljub vsemu, občutite, kako rase vaš pogum! V samem višku retrogradne Merkurjeve faze, se začne tudi posvečen čas, ki je v mesecu decembru povezan z adventom in božičnimi svetimi dnevi.V tem tednu, vsako leto v decembru, vstopimo tudi v energetsko najmočnejši teden pred zimskim Solsticijem, ki je 21.12. To je faza, ko bodite pozorni na vse… tako tema, kot svetloba se bosta izmenjavali tako v vas, kot tudi okoli vas v okolici. Vpliv retrogradnega Merkurja, pa bo stvar lahko samo potenciral v skrajnosti… zato bodite v »centru« in ne vstopajte v dramo okoli sebe. Pred vami je čas konca in novega začetka.
Napoved za december 2017 - Obdobje novih začetkov 2
Priprava na letni vdih in dan Svete Lucije, je 13. decembra

13. december – dan Svete Lucije

Višek letnega vdiha se odraža v 12 svetih nočeh, ki so od 24. decembra do 6. januarja. Priprava letnega vdiha se v naravi prične 13. decembra, ko je dan Sv. Lucije, v krščanski tradiciji, pa se začne že na 1 adventno nedeljo. Najdaljša noč v letu je 21.12., saj je ob zimskem solsticiju dan najkrajši in noč najdaljša. Vsi darovi se najbolj zgostijo okrog 21. decembra, ko se opolnoči odprejo kozmična vrata. Ta dan je najdaljša noč v letu – je prvi zimski dan in keltski praznik Yule.

Iz duhovnega vidika je iz 12. na 13. decembra noč najdaljša. V tem času se začnemo zavedati bolj sami sebe, veliko se poglabljamo v svoje vsebine ter očistimo telo in duha. To je čas, ko se osvobajamo velikih stvari.

Kaj pomeni? V decembru se od tega dne naprej, vsako jutro zdani 1 min pozneje in zvečer se stemni 1 min hitreje. Po dnevu Sv. Lucije se jutranji svit še vedno pokaže min pozneje, zahod pa »neha zamujati«, s tem pa svetloba tako začne postopoma premagovati sile teme.In kdo je ta svetnica, Sveta Lucija? Sveta Lucija, tudi Lukia, je bila premožna mlada krščanska mučenka, ki jo kot svetnico častijo tako katoliški kot tudi pravoslavni kristjani. Njen god praznujemo 13. decembra, ko je po starem julijanskem koledarju najdaljša noč v letu. Poleg tega je zaradi imena, ki prihaja iz besede latinske »lux« (luč, svetloba), tudi zavetnica vseh slepih in slabovidnih.

Sveta Lucija, prinašalka »luči«.

Cerkev njen praznik obhaja 13. decembra; po starem Julijanskem koledarju (pred letom 1582) je bilo to na današnji 22. december, najkrajši dan v letu. Razumljivo in zanimivo seveda je, da so bile ravno s tem dnevom povezana mnoga poganska verovanja.Sveti Luciji so pripisovali tudi posebno moč: zimskemu soncu naj bi povrnila moč, svetlobo, da bi ponovno ogrelo zmrznjeno zemljo iz katere bi vzklili novi plodovi. Na ta dan se predvideva vreme za vso leto, ker je do Božiča ravno 12 dni – toliko kot je tudi mesecev v letu. Tako, da si lahko zabeležite, kakšni dnevi bodo letos, in kakšno vreme lahko pričakujemo v naslednjem letu.Lucija pa je vendarle tudi praznik luči, ostanek rimskega praznika nepremagljivega sonca, ki je ta dan spet začelo dobivati moč in premagovati temo. Od tod tudi Lucijino žito, ki ga marsikje, tudi po mestih, poznajo še danes: žitne bilke posejemo na Lucijo in do božiča že kar lepo zaživijo, v njih pa lahko vidimo marsikaj – od čaranja, kot simbola pomladi in življenja, ki se začenja vračati v rastlinje, pa do očem prijetnega okrasa za k jaslicam.Na dan sv. Lucije, se poseje božično žito, ki simbolizira obnavljanje življenja in plodnost. Če vam 13. decembra, na dan SV. Lucije, ne bo uspelo zasejati žita, to lahko storite do 18.12.

Pa še nekaj o božični pšenici, božičnem žitu …

Eden izmed običajev, ki so se ohranili do danes, je običaj sejanja božične pšenice kot simbola obnove življenja in plodnosti. Zanimivo je, da tega običaja ni v protestantskih skupnostih in velikem delu Evrope. Značilen je predvsem za Portugalsko in južno Italijo ter za Hrvaško. Do božiča pšenica tako zraste v posodi napolnjeni z vodo, ter na ta način krasi božično mizo, medtem, ko jo v božičnem času postavimo pod smreko, ob jasli ali v kot sobe. Da bi pšenica izgledala čim lepše, jo je potrebno rezati ter oviti z rdečim trakom ali trobojnico, ponekod pa poleg pšenice, postavijo še jabolko ter sveče. Po Božiču naj pšenico pojedo ptice, saj se ničesar, iz tega svetega obdobja, ne sme zavreči.In namig za ta dan… na dan Svete Lucije naredite kaj za zdravljenje okoli oči. Kakšna priprošnja ali meditacija bi pravzaprav bila izjemno dobrodošla… Nadangel zdravljenja Rafael ter varuh modrosti in jasnovidnosti nadangel Raziel vam bosta z veseljem priskočila na pomoč, če ju boste zaprosili… Pazite, da se ne boste jezili in bodite pozorni, kaj boste gledali, in seveda, kaj boste Videli vi! Bodite v miru in s srcem osredotočeni nase.

21.12. – Zimski Solsticij in otvoritev Gabrielovih vrat

Napoved za december 2017 - Obdobje novih začetkov 3
Otvoritev portala, ko se srečata Nebesa in Zemlja…
Ob koncu leta se začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. Na zimski solsticij, 21. decembra, vsako leto odprejo Zvezdna vrata. Nastopi čas, ko se srečajo Nebesa in Zemlja.

Na ta dan se odprejo vrata v angelski svet.

To je čas, ko se dva svetova srečata z roko v roki. Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki energetske pomoči, ki oplajajo zemljo, naš mineralni svet, rastline, živali in tudi človeka. Te moči nevidnega duhovnega sveta plemenitijo Zemljo na način, da vas te energije podprejo.

To je poseben, sveti čas, ko lahko odpustite vse tisto, kar je preživeto, kar vam ne služi več, naredite bilanco pri sebi in se tako pripravite na nov cikel, za leto, ki prihaja.

Zapomnite si, da bo ves proces, okoli Solsticija, še pod močnim vplivom retrogradnega Merkurja, ki se dan zatem, ponovno postavi v svoje direktno gibanje. Prav solsticij bo mejnik, ko se boste iz kokona, v katerega ste se zavili v začetku meseca, začeli z rojevanjem v novo. Buba bo postajala metulj. Veliko bolj jasno vam bo postajalo… in bližje, kot bo čas Božiča, bolj boste vedeli, da niste več isti, ter da zdaj odločno veste, kaj bo vaš naslednji korak. Konec bo.

21. december … Zimski solsticij, prvi zimski dan in 12 dni božiča

Zimski solsticij je sončev obrat. To pomeni, da se od tega dne naprej, razmerje med dnevom in nočjo obrne v drugo smer… ko bo dan postajal vse daljši. Pa vendar, je 21.12. dan najkrajši, je dan, ko je največ teme v vsem letu, največ tišine in največ mirovanja. Ta dan so starodavni Kelti praznovali kot praznik Yule. Beseda Yule izhaja iz staro-germanskih izrazov in pomeni »kolo življenja«, to pa zato, ker zimski solsticij označuje obrat kolesa življenja. Na ta dan se Sončni Kralj, Bog, ponovno rodi in v naše življenje vnese upanje, svetlobo ter odprtost duha.Vse sile v naravi počivajo, se usmerjajo navznoter, pa vendar… se globoko v nedrjih Zemlje, novo življenje pripravlja na rast. Naši predniki so zimski solsticij praznovali kot rojstvo svetlobe. Ko je Krščanstvo prevzelo poganske praznike, so Yule, praznik luči, začeli praznovati kot božič. Prižiganje sveč in obešanje venčka na vrata sta samo dva od najbolj znanih simbolov luči. Mitološko gledano, je na, na najdaljšo noč – praznik Yule, boginja rodila sončnega boga, zato vsako leto praznovanje, ponovnega rojstva Sonca. Najdaljša noč v letu se je imenovala tudi Materina noč, ki jo povezujemo z boginjami, ki predstavljajo aspekt matere.

Kaj je ključno za ta dan? Umirjenost, počitek, oklevanje.

Simboli, ki so pomembni za ta dan: venčki iz smrečja, božje drevesce, bršljan, omela, zlata sveča… Boginja, ki vlada je Freyja – boginja magije, sonca, noči in molitve. Nadangel, ki prevzame Urielovo vladavino ob zimskem solsticiju je Gabriel. Ta vlada vse do spomladanskega enakonočja, ko vladavino zasede naprej nadangel Mihael.Nadangel Gabriel je angel oznanjenja, miru, molitve, komunikacije, zaščitnik družine, otrok in mamic. Poleg Mihaela je edini nadangel, ki je omenjen v Stari Zavezi, če pa sem prištevamo tudi Tobitovo knjigo, pa je tu še tudi Rafael. Povezan je z belim žarkom čistosti, pomaga nam očistiti naša prepričanja, strahove in preobraziti negativna čustva. Nadangel Gabriel je vladar v Raju, sedi na Božji levici. Je vladar Lune in pomaga tudi pri prebujanju ženske energije – intuitivne energije, pri interpretacijah (sanj, vizij…) Ko se povežete, vam v življenje prinese obilo radosti, jasnine, reda in milosti. Po nekaterih pričevanjih, prav nadangel Gabriel ob smrti spremlja duše v nove dimenzije in je navzoč pri ponovni inkarnaciji – ob rojstvu. Ženske spremlja vse od spočetja pa vse do rojstva otroka. Je nadangel miru, upanja, molitve, čistosti, preobrazbe, discipline. Njegovo ime pomeni “Božja moč”, »Bog je moja moč«. Njegovo eterično zatočišče je gora Shasta (Mount Shasta) v Kaliforniji.

Zdaj bo ključna transformacija.

To je dan preobratov, ključni trenutek, ko se začne nov cikel. Dvanajst dni božiča se začne 21. decembra in traja do 6. januarja, ko so tradicionalno praznovali mali božič, v tem obdobju, pa so se tudi obdarovali.

Naj bo vaša namera v tem času predvsem sprejemanje vašega trenutnega življenja takšnega kot je, enako sprejemanje vas samih, takšnih kot ste, brez sodb, obsodb in kritike.

Dopustite si možnost sprejeti dejstvo, da ste si kot duša izbrali to življenje z namenom in predvsem z zavedanjem, da zmorete preseči vse ovire, ki se vam na poti pojavljajo. Vedite, v sebi imate vse kar potrebujete, da stopite po poti luči, da prepoznate resnico, se z njo soočite in naredite korak naprej k svoji preobrazbi, k zavedanju samih sebe in prepoznavanju vašega namena bivanja.

Ne pozabite pa, se v tem času odpreti tudi zavedanju v sebi, da ste VI sami Kreatorji svojega življenja, ki ga kreirate prav ZDAJ.

Pred vami je čas adventa, ki pomeni »Prihod«.

V tem božično-novoletnem času je 12 svetih dni, ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje. Takrat se za te energije na Zemlji, ustvari poseben kanal. Ta kanal je energetski portal, skozi katerega prihajajo energije duhovnega sveta, namen pa je, da nas podprejo… v decembru nam pomagajo pri odpuščanju in zaključevanju, v januarju pa nam pomagajo zmanifestirati leto, kot si ga želimo mi sami. V januarju se Zvezdna vrata nato zaprejo in vse kar smo kreirali do takrat, se nato postopoma vsak mesec po našem planu realizira. Adventni čas je čas odpuščanja. Je pripravljanje vaše vibracije na to, kar si v nadaljevanju želite zase v življenju skreirati. V biti gre za postavljanje in re kalibracijo vaše energije na nov nivo, saj predstavlja faza Odpuščanja priprave na nov cikel, ki prihaja, vsako leto, z novim letom.

Fokus naj bo na tem… da ste Prisotni, Budni in Odprti.

Pomembno bo, da razmislite, kaj si v resnici želite. In vedite, da čemur koli se posvečate in dajete svojo Pozornost, tam boste imeli rezultat.Odpuščajte skozi pisanje na način … napišite »Odpuščam…« in opišite kaj… In kot vsako leto… namig, kaj je dobro, da delate doma in kje imejte svoj fokus: Božični čas in 12 svetih dni
Napoved za december 2017 - Obdobje novih začetkov 4
Čas, ki ga preživite z vam dragimi…
Dan pred zimskim solsticijem, 20.12. se začne priprava na Svete dni, ki so pred vami. Zato si vzemite čas, umirite svoje misli, svoje telo in pripravite svoje okolje za praznovanje. Pospravite svoj dom, lotite se lahko energetskega čiščenja prostora in seveda tudi svojega telesa. V prostor z namero za praznične dni postavite nek mali oltarček, ki ga posvetite času praznovanja. To je dan, da na vhodna vrata izobesite svoj venček, ki je simbol zaščite pred nižjimi energijami.Če se boste lotili tega 12 dnevnega odpuščanja, potem si priskrbite blok, kamor boste vsak dan zapisali vse na temo, ki bo vodilo dneva. Vzemite si čas, najdite mir, prižgite svečko in se prepustite pisanju. S pisanjem se začne 22. decembra.21.12. je dan, da postavite božično drevesce. Okrasite ga lahko z zlatimi in rdečimi okraski, ki tradicionalno, skupaj z zeleno, predstavljajo novo rojstvo. Na ta dan, se odprejo angelska vrata. Vzemite si čas in poglejte vase. Dovolite si videti svoje nedokončane projekte in stvari, ki vam ne služijo več.22.12. je dan, ko zapišite vse, kar želite, da iz vašega življenja gre… kaj odpuščate? Kajti na ta dan, delate prostor, da odpustite in dopustite sebi, da pridete v stik z vsebinami, do katerih boste nato vsak dan posebej, dostopali skozi arhetipe vladarjev. Do naslednjega tedna, ko …23.12. Kaj želite na področju komunikacije izboljšati, kaj želite povedati, pa ne veste kako. Gre za komunikacijo s svojim notranjim bitjem. Vprašate se, kaj si želite. Kako sami v sebi komunicirate s svojim notranjim in zunanjim svetom. Pogovorite se sami s sabo. Ta dan pišete o vsemu, kar želite spremeniti ali izboljšati v smislu komunikacije s samim seboj in z zunanjim svetom, kaj želimo izboljšati, kaj spremeniti, tudi o tem če si in kaj si zamerite…24.12. je dan, ko »obujate« uspavane dele samih sebe. Napišete, koliko se negujte, koliko si želite biti negovani, kakšen je vaš notranji odnos do samozavedanja. Pišite tudi o tem, kaj je pri vas posebnega, po čem ste univerzalni, kakšni so vaši darovi, za kaj ste nadarjeni…25.12. Pišete o vsem, kar je povezano z mamo. Pišete o tem, kako ste doživljali svojo mamo v otroštvu, kaj vam je dala…, vaša idealna predstava o materi, ženske pišete tudi kaj ste morda same zamerile sebi kot materi. Priporočljivo je napisati pismo materi(ni ji ga treba dati). Pišeš kot monolog, Najprej pišeš kaj ji zameriš, kaj te je pri njej motilo, potem pa, kako bi, po tvoje, moralo biti. Pišeš vse, kar moraš odpustiti, Nato pa pišeš, kaj bi ti morala biti in narediti kot mati. Pišeš tudi vse, kar se tiče pomembnih žensk v tvojem življenju. Pišeš v prvi osebi, kot Da se pogovarjaš v živo, tako, kot čutiš, kaj si zamerila, kaj si čutila…kaj bi ti Pričakovala.26.12. Dan je povezan z našim notranjim moškim aspektom, tudi z očetom. Ko ne znaš postavljati meje, je problem oče. Pri ženski predstavlja moški del, kako si se pripravljena boriti zase. Najboljši čas, a odpustiš vse stvari v zvezi z očetom. Kakšen je odnos, pričakovanja, zamere, kako si ga doživljala…,če si oče, kakšna je tvoja naloga…Naš odnos do očeta, kaj nam je všeč in kaj nam ni. Odpuščaš vse stvari v zvezi s tvojim notranjim moškim, vzameš svojo moč nazaj. Na ta dan poveš na glas, kaj te teži.27.12. Pišeš, kaj odpuščaš svoji družini, kaj te je v družini motilo, česa nisi imela v družini, kako si doživljala svojo družino kot otrok, kako jo doživljaš sedaj, za kaj se zahvaljuješ, kaj manifestiraš.28.12. Tu gre za vse naše medsebojne odnose, najprej za odnos s partnerjem. Pišemo, kakšni so naši partnerski odnosi, sedanji in tudi vsi stari partnerski odnosi, katerikoli partner, ki ti je pustil še kakršnekoli zamere, kaj si želimo, kaj nočemo več, odpuščamo vse prevare in izdaje, pišemo, kakšne ljudi si želimo v okolici (tudi prijatelje in sodelavce). Pišeš konkretno, kakšnega partnerja želiš imeti (kakšnega statusa, kakšen naj bo karakterno, a je to ljubimec, a je to prijatelj, občasni prijatelj, prijatelj za potovanja, za intimne odnose…29.12. Pišite o željenih spremembah, kaj želite spremeniti. Če se želite preseliti, kaj vam preprečuje, da se preselite. Če nimate partnerja, kaj vam preprečuje, da ga ne dobite…. Torej pišete, o vsem, kar vam preprečuje, da ne morete spremeniti in narediti tega, kar si želite. Naredite notranjo revizijo, kje ste zdaj, kam hočete iti in napišite, kje želite stvari spremeniti, na kakšen način, čemu se upirate? Pišete, kako bi radi naredili spremembo na poslovnem področju ali v partnerskem odnosu, …30.12. Pišite o stvareh, ki jih želite v svojem življenju uravnovesiti. Pozornost usmerjate na vse, kar vam v življenju predstavlja kaos in poglejte, kaj ni v ravnovesju, kje hočete red? Bodite čimbolj praktični, pojdite vase in se iskreno vprašajte, kaj je tisto, kar dela v vas nemir.31.12. še enkrat na kratko napišete povzetek vsega, kar ste v preteklih dneh pisali, bistvo tega česar se osvobajate in puščate v preteklosti za vedno.V teh decembrskih dneh, boste lahko razrešiti vsa nesoglasja v medosebnih odnosih in se tudi opravičili, če le boste to zmogli. Vprašajte se pa tudi, ali se še znate spontano nasmejati in večino dneva, v dobri volji, živeti sedanjost… da bi zmogli biti tukaj in zdaj… v Trenutku. Bodite srečni. Zdravi. Obilja polni, na vseh nivojih. Prijetno odpuščanje, zaključevanje in dobre odločitve… preživite prijetne Božične in Novoletne praznike v krogu tistih, ki jih imate radi.In ob koncu… Izjemno težko je postati gospodar dveh svetov. Vedite, ko izkusite življenjske spremembe, se vrnete v svet spremenjeni, svet pa je ostal isti. Stari pomeni nimajo več nobene vrednosti in lahko se počutite drugačni, ne sprejeti. Čeprav bi to lahko bilo zelo težko obdobje, ko trenutna slika vašega sveta več nima smisla, se boste na koncu naučili občutiti nov smisel življenja. Naučili se boste videti smisel v novih stvareh, z novimi očmi in naredili ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje. Ta sprememba se vam dogaja zdaj.

Prihajate iz časa sprememb in iz njega prinašate modrost v svoje novo življenje… to, pa zahteva čas, pogum in raziskovanje.

Rojeva se vaš novi jaz, ki mu morate dati ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem polnem, Novem potencialu. Imejte se radi.S hvaležnostjo napisana, tudi moja zadnja mesečna napoved v tem letu… Veselite se novega. Lepo bo, polno strasti.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Zdravljenje s spolno energijo

Zdravljenje s spolno energijo

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem