Napoved za december 2019

Napoved za december 2019

V novembru vas je energija podpirala za razreševanje prikritih družinskih vzorcev in problemov. Z izzivi ste se srečevali doma, v svoji družini. V stik ste prišli s tem, kaj si želite doma, kakšen dom in ali sploh hočete družino… in če, kakšno? Ob koncu leta, pa boste delali bilanco, saj nas decembrska energija vidika Ljubimcev podpira pri odločanju. Zdaj boste izbirali med dvema smerema v življenju, osebama ali se odločali da se ločite, lahko pa da se poročite.

Arhetip Ljubimca, simbol razmerij, bo vladar tega meseca

V prazničnem decembru se boste veliko ukvarjali z vrednotami. Močno potrebo boste čutili po prevrednotenju vseh razmerij. Soočali se boste s prijateljskimi, poslovnimi, družinskimi in seveda vaše intimno partnerstvo bo pod drobnogledom. Tu boste lahko verjetno pred velikim križiščem. Ukvarjali se boste s pomembnim vprašanjem kako naprej, sploh pa, če ste vpleteni v razmerje, kjer ste v trikotniku, bo čas, ko si boste razjasnili, kaj sploh hočete.

Vse, kar boste zdaj videli v drugih, odseva nekaj kar je globoko v vas samih.

To bo glavno vodilo tega meseca. Vedite, da vi sami privlačite v svoje življenje ljudi, situacije in dogodke, ki odsevajo točno to, kar še morate vzLjubiti v sebi. Ob koncu meseca vas vsa energija podpira, da naredite bilanco, vključno s tem ali boste vrednotili razmerja po tem, če vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne. Nekatera razmerja boste želeli poglobiti, tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko prekinili. Lahko se boste odločali za poroko, lahko ločitev ali pa za selitev. Arhetip Ljubimca sta simbol Dvojčkov, ki kažeta na dvojnost. Morda boste zdaj pri nekaterih odnosih spoznali, da so ves čas igrali dvojno igro. To bi vas znalo povsem razžalostiti.

Zdaj boste gledali obe plati in tehtali med dvema možnostma, dvema stališčema, dvema smerema ali dvema človekoma ter pretehtavali, katera izbira bi bila boljša.

Morda se boste tudi spraševali kako spojiti v življenju dve možnosti, ki sta si mogoče popolnoma nasprotni v večjo celoto, pa naj je to v poslovnem ali osebnem smislu. Ne bo vam več vseeno… zdaj si boste želeli dobiti tudi kaj v odnosih nazaj, saj boste jasno spoznali, kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si v odnosu želite. Zelo dobro pa boste tudi vedeli kaj je tisto česar ne potrebujete in česar si več ne želite.

Simbol Ljubimcev označuje pomembno točko v obdobju vala spremembe, na katerem trenutno ste. Večje spremembe vas čakajo že v prvi polovici novega leta. Prav zdaj boSte v obdobju sprejemanja odločitev o pomembnih odnosih, posebno tistih, ki bi jih radi poglobili in razširili ali tistih, od katerih se morate oddaljiti ali jih začasno prekiniti.

Kaže tudi na odločitve, ki ste jih zastavili v obdobju Dvojčkov, od 21.maja do 21.junija. Prav v tem obdobju ste se soočali in sprejemali pomembne čustvene odločitve, zaradi vpletenosti določenih ljudi, pa jih boste lahko realizirali prav zdaj, ob koncu leta. Za vas bodo zelo pomembne, saj Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi, za kar ste lahko celo naravno nadarjeni.

In zdaj? Kaj pravi vaše srce?

Zdaj boste preverjali tudi ali ste ljubljeni in če je vaše srce odprto in polno ljubezni.
Nase vlečete čarobne blagoslove v odnosih… in kakšen je rezultat? Če ste samski, bi se vam lahko kaj kmalu zgodilo ljubeče razmerje, ki vam bo zelo spremenilo življenje, kar se lahko zgodi ob koncu leta, ko vas podpre še energija sončevega mrka in Jupitra. Če pa ste že v razmerju, se bo to lahko poglobilo in na nek način celo spremenilo. Vedite, da je ljubezen brezčasno stanje, skozi katerega je vse duhovno povezano. Kmalu boste lahko skozi svoje razmerje z ljubljeno osebo začutili neustavljivi občutek hvaležnosti za življenje. Dajte zdaj vse od sebe in drug v drugem poudarjata le najboljše.

Največji izziv v tem mesecu bodo zmedene misli v zvezi s pomembno odLočitvijo, ki vam jih bo povzročala negotovost.

Morda se boste celo počutili, kot da ne veste, kam naj se obrnete, kaj vam je storiti in prav zmedenost vas lahko pahne v še večji obup. Lahko se vam v danem trenutku celo zazdi, da ne morete izbrati med tistim, s katerim želite biti, tistim kar bi res radi počeli, in tistim, kar mislite, da morate storiti. V srcu tega problema, pa leži globoko vpeti čut dolžnosti do drugih. Se morebiti ne bojite spet, da bi koga razočarali ali ranili, če bi izbrali to, kar resnično ljubite? V tem mesecu je najbolje, da naredite nekaj korakov nazaj. Ne pritiskajte preveč nase in ne prepričujte se, da se morate odločiti takoj. Počakajte, da zaČutite pravi trenutek, pravi za vas!

Pred vami je pomembna odločitev, ki bo dolgoročno vplivala na mnogo ljudi okoli vas.

Spremembe, ki jih boste kmalu naredili, bodo svoje sadove obrodile že v marcu 2020, ko boste dokončno postavili piko na i in se lahko celo konkretno preselili, začeli z novim projektom ali nekaj v življenju popolnoma prenovili. V letu 2020 bo veliko kozmičnih poravnav, ki bodo kazale na velike spremembe in nov način delovanja tako na osebnem kot družbeno-socialnem področju. Mesec december zdaj, pa prinaša popolno ravnovesje energij, da nas pripravi na prihodnost.

Prvi pomemben kozmični dogodek in spremembo energije prinaša planet Jupiter, saj v tem mesecu zamenja svojo vladavino. Dobro leto je vladal v znamenju Strelca, 2. decembra pa se prvič po 12 letih preselil v Kozoroga. Kozorog ni ravno idealno zodiakalno znamenje za ekspanzivnega Jupitra, po drugi strani pa nas bo ta velikodušni benefik pravzaprav varoval v naslednjih mesecih, ko se bomo pripravljali na vrsto planetarnih spojev, ki bodo v znamenju Kozoroga.

Najpomembnejša planeta, Saturn in Pluton, sta trenutno v Kozorogu.

Prvi deluje na mejah, strukturi, učenju in je pot majhnih korakov, medtem ko drugi deluje na transformaciji, regeneraciji in prinaša feniks efekt. Njuna energija se bo stopnjevala, ne bo pa dosegla vrhunca, saj se ta zgodi nekje do januarja 2020. Prvi deluje na višini, drugi na globini… o ja, pripnite pasove, kajti »nič več ne bo tako, kot je bilo«. Pa vendar, če se boste uglasili s samim seboj, boste to energijo lahko začutili že zdaj.

Saturn in Pluton bosta delovala skupaj v znamenju Kozorogu. Pod njuno vladavino bomo na globalni ravni doživeli uničenje stvari, ki ne delujejo več. To se bo kazalo predvsem na področjih velikih korporacij, vlade, gospodarstva in bančništva. Ta energija bo poudarjena vse do leta 2020 in če ne bomo ničesar na tej ravni spremenili in ne bomo izkoristili novega odpiranja energije, bomo morda sami sebi otežili stvari.

Saturn in Pluton delujeta, kot sem omenila, bolj na globalni ravni, zato po navadi vidimo učinke v svetovnem merilu, vendar pa boste morda tudi v svojem življenju čutili potrebo, da bi postavili nove meje ali se oddaljili od vsega, kar se vam zdi omejujoče ali vam ne prinaša napredka. Ta energija vas v biti pravzaprav nagovarja in vam prinaša možnost, da se povzpnete višje, hkrati pa ohranite ravnovesje. Od vas bo ta energija izzvala, da se širite naprej in še višje.

Saturn in Pluton bosta odigrala pomembno vlogo… tako na globinah kot višinah…

Prihaja čas, ko boste morali razširiti običajne meje, saj je to edini način, da boste tako še rasli.

Prav temu bo leto 2020 naklonjeno, zato se boste morda cel mesec december resnično ukvarjali s tem kaj želite graditi v letu 2020. Zdaj boste začeli postavljati nekatere namere o tem, ki ne bodo samo za vas, ampak za celotno človeštvo.

11. decembra bomo imeli, rahlo stresno, Polno luno v znamenju Dvojčka

Ta polna Luna bo malce bolj zahtevna, saj bo osvetlila področje in izpostavila teme tam, kjer se še niste soočili z resnico, zlasti v svojih odnosih in pri financah. Ne pozabite, da je tudi vladar meseca vidik Ljubimcev, ki nagovarja odnose vseh vrst in seveda v ospredje potiska vprašanje: ostati ali oditi.

Odločali se boste in izbirali med dvema…

Vsekakor morate imeti v mislih, da bo to zadnja polna luna pred začetkom sezone mrka, kar pomeni, da je to vaša zadnja priložnost, da se resnično sprijaznite z resnico tega, kar vidite in čutite ter tako prevzamete za to odgovornost. Spraševali se boste…

“S kakšno resnico se moram soočiti v svojih odnosih? S kakšno resnico se moram soočiti pri svojih financah?”
Polna Luna vas bo vodila k odgovorom na ta vprašanja in vam pomagala, ko boste naredili potrebne korake naprej. Ob tej polni Luni bosta zelo aktivna tudi Saturn in Pluton, ki se bosta srečala v tesnem spoju 12. januarja 2020. Morda vam bosta že zdaj namignila tematiko, s katero se boste lahko srečali in se boste potem ponovno ukvarjali kasneje, v svoji prihodnosti. Opazujte tudi, kaj se bo na svetovnem prizorišču dogajalo v tem času, saj boste morda videli, da se bodo v novem desetletju, ki nam bo sledilo, stvari, ki vas ne bodo več podpirale dobesedno raztapljale in izgubljale na svoji moči.

Srečanje Saturna in Plutona prinaša veliko transformativne energije, ki bo oblikovala teme za prihodnje desetletje.

Saturn in Pluton sta v tesnem spoju na vsakih 35–38 let, pa vendar ju danes nihče od nas, ki živimo zdaj, še ni doživel, da bi domovala skupaj v znamenju Kozoroga. To se ne bo zgodilo niti v prihodnosti. V preteklosti so bile poravnave Saturna in Plutona vedno povezane z zloglasnimi svetovnimi dogodki, to pa zato, ker se oba uvrščata v vidik »uničenja«, ki je pomemben člen v procesu, da se lahko stvari obnovijo in regenerirajo. Prav obnova je tista, ki je v življenju najpomembnejša.

21. decembra, ob zimskem Solsticiju, ob koncu dneva Sonce vstopi iz vladavine Strelca v Kozoroga. To je uradni začetek sezone Kozoroga, zime ali poletja, odvisno od tega, kje na svetu živite. Na Severni polobli je ta letni čas povezan s temno nočjo duše. Na južni polobli je čas za praznovanje luči. Ne glede na to, kje živite, vam bo solsticij prinesel podporo kozmičnih energij poMoči, v smislu kakšne cilje želite postaviti za prihodnje leto.
Začetek sezone Kozoroga je čudovit čas za določanje dolgoročnih ciljev in za razmišljanje o novoletnih preobratih in željah po spremembi. Izkoristite to energijo, saj nam Kozmos poklanja vsako leto 12 svetih dni Božiča, ob katerih lahko dodobra pripravimo sebe skozi cikel odpuščanje na Novo.

Ob koncu decembra bomo imeli sončev mrk…

Obročast delni Sončev mrk bo 26. decembra 2019 na 4° Kozoroga 07′
Ob koncu leta, 26. decembra bo zadnji sončni mrk, ki bo v znamenju Kozoroga. Ne pozabite, da sončevi mrki prinašajo energijo prihodnosti v sedanjost, zato bosta vaš fokus in želje zelo pomembna.
Ta mrk odpira portal za nov val zavesti in čeprav bo intenziven, prinaša srečno energijo!

Aktivirana bo še zadnjič dinamika in dilema razreševanja na karmični osi Rak – Kozorog: konflikt čustvenih potreb; čustva-instinkti-prilagajanje trenutnim potrebam nasproti skrbno načrtovanim ciljem in organiziranim dejavnostim. Samo, da se spomnite, kje bo glavna dinamika…

Točka spremembe: Materialne misli je potrebno podrejati finemu, občutljivemu sočutju.

Najbolj bo izstopalo zasebno življenje, družinsko življenje, potreba bo po domači bazi in negovanju, hrana (Rak in 4. hiša), nasproti pa bo: javno življenje, kariera, ugled in odgovornost (Kozorog in 10. hiša). Povezanost in ljubezen vladajo Raku in 4. hiši, medtem, ko dosežki in nagrade-kazni, vladajo Kozorogu. Na nek način, prav ta polarnost obravnava ravnotežje med brezpogojno ljubeznijo in pogojno ljubeznijo.

Severni Lunin vozel v Raku, Južni Lunin vozel v Kozorogu

Severni Vozel bo v Raku – »sem moramo priti«, Južni vozel pa v Kozorogu in ta predstavlja izziv, ki ga je potrebno predelati; mučno nujo za uspehom, kar v nadaljevanju pomeni, da bo izziv merjenje uspeha z »zunanjimi« simboli uspeha ali dosežki pozicije v družbi (npr. oblačenje, materialni status, naziv, nagrade, »prave« prijatelje, itd.).

Severni Vozel v Raku kaže, da je zdaj resnično merilo uspeha, čustvena izpolnitev, kar pomeni, da če se ne počutite sigurno in zadovoljno v notranjosti, uspeha ni. To ne zanika vaš uspeh v vaši karieri, ampak pomeni, da najdete zadovoljitev v življenju samo, ko uporabite močno delovno etiko in veščine za upravljanje na način, ki je čustveno primerno za vas in na odziv drugih.

Sedenje na južnem vozlu, v Kozorogu, bo zdaj zbujalo dinamiko nagnjenosti, da ste hladni, preračunljivi, previdni, rezervirani, izolirani in preveč zaskrbljeni z materialnimi zadevami na račun čustvenih potreb. Severni vozel v Raku pa bo zdaj v kolektivnem smislu dinamika, na čem bo potrebno delati in pomeni, da se čustva in instinkti morajo razviti kot tudi Rakova sposobnost negovanja. Zdaj boste vaše ideale in energije usmerjali na domače področje, družino. Prav to, pa vas zdaj lahko pripelje do izpopolnitve. Pogosteje bi se lahko zdaj znašli kot ključna oseba v družini ali ožji življenjski skupnosti. Postali boste bolj senzibilni in imeli globoko sočutje za skrbi in pomanjkljivosti drugih. Morda pa si boste želeli več javne pohvale ali dosežek, morda celo pozicijo moči. Če je tako, potem morate preveriti ali ne igra pri tem vlogo vaša ranjena nečimrnost. Lekcija: premisliti morate ali sta vredna javni uspeh in javno spoštovanje toliko, da bi zaradi tega trpelo družinsko življenje.

Vračanje h koreninam vas bo spremljajo tudi v začetku prihodnjega leta…

Sončev mrk, ki bo 26. decembra, bo v vaša življenja prinesel energijo obnovitve.
Vedite, da se bo po njem, razvoj dogodkov v vašem življenju začel odvijati na srečen ali za vas koristen način. Obročast sončev mrk se bo zgodil na 4 ° 06 ‘ Kozoroga in bo izjemno ploden, kajti Sonce in Luna se poravnata z Jupitrom, planetom rasti, obilja in sreče. Dober aspekt z Uranom, pa mu doda še pozitivne spremembe in navdušenje. Aspekti bodo močni, saj se bo vse dogajalo v orbisu ene stopinje. Za piko na i, prinaša tudi aspekt Mars-Jupiter, uspeh in ambicije, zato bo brez dvoma decembrski sončev mrk izjemno srečen.
Ključna beseda decembrskega sončevega mrka je spokojnost, saj se aktivira Jupitrov trigon z Uranom, ta pa prinese nepričakovano srečo in srečna naključja, in to takrat, ko to najmanj pričakujete. Zapomnite si, da je to najsrečnejši mrk, ki se ga boste spominjali še dolgo časa.

Pomen sončevega mrka…

Sončev mrk je tako kot običajna prazna luna, kjer Luna prehaja med Zemljo in Soncem. Sončev mrk je veliko močnejši, ker Luna zasenči Sonce. Decembrski sončev mrk bo obročasti mrk in to pomeni, da ne bo zatemnilo Sonca v celoti. Ta vrsta delnega mrka se vidi tako, da je navidezni premer Lune manjši od Sončevega, tako se okoli zasenčenega Sonca vidi le obroč svetlobe. Skupni obročasti mrk bo trajal 3 minute in 40 sekund, viden pa bo na Bližnjem vzhodu, južni Indiji, jugovzhodni Aziji, nekaterih delih Avstralije.

Najmočnejši in najpomembnejši aspekt astrologije je Sončeva povezava z Luno, konjunkcija. Zakaj? Ker so takrat usmerjene tako, da so pred vami vse možnosti in tako se lahko pravilno usmerite in postavite v ospredje nove načrte za prihodnost. Pod drobnogled dajte svoje stare navade in vedenja, ko boste iskali nove in bolj ustrezne načine za napredek.

To je idealen čas za nov začetek, zato napišite svoje nove cilje na papir.

Aspekti sončnega mrka

Sončni mrk v povezavi z Jupitrom prinaša srečo, optimizem, velikodušnost in veliko sreče z možnostmi za osebno, poklicno in duhovno rast. Prinaša navdušenje v smislu, da lahko naredite vse, kar lahko, da razširite krila in izkusite življenje v največji možni meri. Ključna beseda »širitev« velja za vsa področja življenja, od odnosov do bogastva. Sončev mrk vam prinaša zagon energije, ki lahko povzroči začetek novega študija ali potovanja na dolge razdalje. Tudi odnosi, naložbe, poslovne in pravne zadeve, ki bi se začele pod tem vplivom, imajo veliko možnosti za uspeh. Sončev mrk z Jupitrom spodbuja tudi duhovno rast in samorazumevanje.

Trigon sončnega mrka in Urana prinaša navdušenje, prijetna presenečenja in spodbudna srečanja. Višje samozavedanje prihaja s pomočjo povečane intuicije in prebliskov. Ta spoznanja, skupaj s povečano samozavestjo in občutkom za pustolovščino, vam omogočajo, da bi lahko izrazili tudi bolj neprimerno ali čudno plat vaše osebnosti.

Povečana osebna svoboda, ustvarjalnost in radovednost se bodo ob mrku povečala, s tem pa boste lahko šli iz svoje cone udobja in poskusili kaj novega. Naključna srečanja bi lahko pripeljala do spodbuditve novih odnosov. To je tudi pravi čas za spremembe v vašem življenju, saj bodo potekale gladko in nebi povzročile toliko razburjenja, kot si morda mislite.

Jupitrov trigon z Uranom prinaša srečne razhode in vznemirljiva srečanja. Morda bi se počutiti manj zadržane, bolj optimistične in avanturistične ter pripravljeni tvegati, ne da bi bili pri tem pretirano uporniški. Če ste sramežljiva ali konservativna oseba, vam ta vidik pomaga, da se sprostite in greste s svojimi instinkti. Če je vaše življenje stagniralo, bodo vznemirljive priložnosti ponudile novo pot naprej in zadovoljile vaše potrebe po pozitivnih spremembah. Stvari se boste lahko hitro naučili skozi izkušnje, skozi nov jezik ali slogom skozi umetnost, glasbo ali plesa. Duhovne prakse, kot so meditacija in astrologija, lahko privedejo do duhovne rasti in do večjega zavedanja.

Vpliv delnega Sončevega mrka trajajo šest mesecev namesto običajnih štirih tednov. To bo resnično najboljši mrk, ki se ga boste še dolgo spominjali, saj prinaša pozitivne spremembe, visoke ambicije in uspeh. To bo odličen sončni mrk za začetek, predvsem novih in vznemirljivih stvari, nepričakovano veliko sreče in srečna naključja.

Odnosi bodo zdaj tema, s katero se boste soočali…

Lahko bi našli karkoli od svoje sanjske službe do sorodne duše, ne da bi to sploh iskali.
Sončni mrk 26. decembra označuje konec cikla mrka, ki se je začel s poletnim sončnim mrkom, 2. julija 2019. Pomeni tudi začetek novega cikla, ki bo trajal približno šest mesecev do luninega mrka 5. junija 2020. Energija decembrskega Sončnega mrka bo dopolnila teme, ki jih boste našli v Luninem mrku 10. januarja 2020.
Kje, na katerem področju in kako bo ta sončni mrk neposredno vplival na vaše znamenje, lahko preberete v moji letni napovedi, v zadnjem delu.

Čeprav je od 25. do 26. decembra praznični čas, ko ste vpeti v družino in njeno dinamiko, vseeno naredite nekaj zase in prižgite svečke, meditirajte in si vizualizirajte sebe v višji vibraciji, tako se bo potem lahko zgodilo tudi v vaši praksi. Pomagajte si z 12 dnevnim božičnim planom, ki ga pišete od zimskega solsticija do silvestra. Če boste z družino, je to čas, da to energijo počastite in pogledate, kje ste zrasli, se spremenili ali pa se še vedno borite.

Včasih lahko vaša družina izzove najhujše, lahko pa so tudi dragoceni učitelji. Obkroženost z družino je lahko neverjetno darilo in lekcija, zato poskusite uporabiti te lekcije in darove!

December je mesec za bilanco, ki je nujno potrebna predno se premaknete naprej in greste v novo. Ne glede na to, kaj pride, si vzemite čas za prijazen in spoštljiv pregled svoje poti. Ni važno, če menite, da niste izpolnili pričakovanj, kar ste si zadali za to leto. Ni pomembno, ali ste imeli načrte, ki se niso nikoli uresničili. Ni pomembno, ali ste na poti delali napake, saj je prišel čas, da vse oprostite in sprostite.

December je mesec za praznovanje tam, kjer ste. V čast naj vam bo, kjer ste. To so skupki vaših odločitev.

Zaupajte, da vse, kar je odšlo iz vašega življenja, v letu 2020 nima prostora. Zaupajte, da bo vse, kar se vam je zgodilo v življenju, pomagalo da se v letu 2020 premaknete naprej.

Leto 2020 je velika prelomnica in prehod. To je čas, ko se boste postavili na noge in doživeli višjo frekvenco kozmičnih energij.

Čeprav je bila vaša pot morda boleča, ali se morda počutite, kot da niste tam, kjer bi morali biti, ali pa da ne živite življenja, kot ste mislili, ste še vedno tu, še vedno v delu, in še vedno odprti za možnosti, kaj lahko ponudite življenju.

Torej, uživajte v energijah, ko zaključujete leto. Odpuščajte in se pripravljajte na novo. Ob mrku bomo skočili skozi novo zavest. Uporabite energijo sončevega mrka, da pospešite svojo duhovno rast in določite namero za prihodnje leto. Bodite Hvaležni, da ste šli na to kozmično potovanje! Želim vam iz srca, da imate čudovite praznike in odličen začetek v letu 2020.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem