Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Napoved za december 2020: Usodna prelomnica za rojstvo nove Zemlje

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS

Pa smo ga dočakali… December, čaroben mesec, napolnjen s toliko energijami, ki bodo še zadnjič v tem letu dokončno obrnile svet na glavo… svet, ki smo ga poznali do zdaj je umrl. Pred nami so usodni tedni, saj nam druga aktivacija karmične osi Dvojčka – Strelec prinaša revolucionarne in povsem nove smernice v življenju!

Čas bo za akcijo!

Leto 2020 je leto prebujenja in sprememb. Napoved se je uresničila. Skozi vse leto smo bili priča toliko zgodovinsko usklajenih poravnav in tudi december ne bo izjema. V tem mesecu imamo Sončev mrk, zimski Solsticij, posebno Polno luno in usodno poravnavo skozi spoj Jupitra in Saturna, ki je znana kot Velika konjunkcija. Oba na Solsticij vstopita v znamenje Vodnarja in zažela se bo nova pisati zgodba na globalni ravni, skozi revolucijo in upor družbe. O veliki konjunkciji sem že pisala v letni napovedi, ko sem napovedala, da bo to usodna prelomnica za rojstvo nove Zemlje, tako da… povzamem znova…

V tem mesecu bo ključnega pomena velika konjunkcija, ki bo zasenčila vse druge kozmične dogodke, saj se zgodi na zimski Solsticij, že tako posvečen čas in je dan, ko se odprejo Zvezdna vrata. 

Medtem, ko se Velika konjunkcija zgodi vsakih 20 let, se je v zadnjih 200 letih pretežno zgodila v zemeljskih znamenjih. Toda letos se Velika konjunkcija odvije v zračnem znamenju Vodnarja in zato lahko govorimo tudi o izrazu Velika mutacija.

Ko se Jupiter in Saturn prvič po stoletjih poravnata v Vodnarju in s tem zaženeta nov 200-letni cikel, naj bi prav s tem tako uvedla dobo Vodnarja in prinesla galaktično aktivacijo, ki bo našemu planetu pomagala, da se dvigne na višjo frekvenco.

Nobenega dvoma ni, da bo december velik, drzen in naporen mesec. Pomembno pa je upoštevati, da je to šele začetek. Čeprav se v tem mesecu odvija toliko aktivacij in sidranje energij, se jih verjetno ne boste popolnoma razumeli, vse dokler ne zaidete globlje v zajčjo luknjo. Takrat boste videli. Spoznali boste resnico.

Arhetip Kočije kot vladajoči arhetip meseca decembra, bo v vaše življenje prinesel dinamiko premika, spremembe in akcije.

Če ste se v novembru dobro odločili ali ste imeli možnost izbire, je zdaj čas za premik. Pred vami je namreč najboljši čas za selitev, potovanje ali spremembo zaposlitve. Zdaj boste lahko doživljali spremembe povezane z domom in družino, bodisi tako, da se preselite ali tako, da spremenite domače okolje z obnovo prostorov ali s selitvijo enega od članov družine. Lahko se v vaše življenje kdo priseli, odseli… lahko boste spremenili tudi svoj odnos do doma, partnerja in ostalih družinskih članov.

Tudi spremembe v poslovnem življenju ne bodo neobičajen pojav. Lahko boste začeli delati ali pa vas bo življenje prisililo, da se premaknete iz cone ugodja in začnete z drugačnim delom. S širšega stališča pa vedite, da…

… vse spremembe, ki se vam bodo zgodile v temu obdobju, vodijo v razvoj in razcvet, tako na osebnem in poslovnem področju.

Zdaj življenje zahteva od vas vse te spremembe – in to na vseh področjih.

Pod drobnogledom bodo finance in partnerski odnosi.

Zdaj bi vas lahko vsi ljudje, ki so rojeni v znamenju Raka, rojeni med 22. junijem in 22. julijem, kot vaša naravna ogledala usmerjali v iskanju tega, kar bo spodbujalo vašo osebno in poslovno rast. Lahko boste kakšne stare stvari z njimi celo razČistili ali doKončali, lahko celo kaj na novo začeli ali pa prekinili.

Kočija je simbol, ki vas uči kako združiti Mir in Aktivnost in prav to sta vrlini, s katerima se boste zdaj najbolj ukvarjali. Vedite da, če je preveč miru postane lahko dolgočasno in neznosno, aktivnost brez vidnih rezultatov, pa v vas lahko povečuje tesnobo in stres zato… zdaj boste cenili spremembe vse dokler, vam bodo te prinašale otipljive rezultate.

Poglejmo pomembne astrološke dogodke in prelomnice za mesec december 2020

7. decembra vstopamo v fazo »vozelne lunacije«, ki prinaša nestabilen čas

Na ta dan tvori Luna v Devici kvadrat na karmično os Dvojčka – Strelec, na Lunina vozla. V pravokotni poravnavi, 90 stopinj imamo tako imenovano Lunacijo, ki običajno poteka med enim in drugim mrkom, to je čas med dvemi mrki. Ta lahko prinese več energije, zaradi katere se lahko počutite neuravnotežene ali nekoliko mlahave. Ta čas sicer prinaša negotovost, saj vas sooča s konkretnimi stvarmi, s katerimi se morate soočiti, jih razrešiti in jim v življenju dati mesto. Pa vendar vedite, da je to navkljub naporu čas, ko lahko rastete in se osebnostno razvijate.

10. decembra naredi Pluton kvadrat na mali planet Eris

Pluton je planet transformacije, smrti in ponovnega rojstva, medtem ko je Eris planet prepirov in nesoglasij. Povezana sta skozi kvadrat, kot 90 stopinj. Da boste bolje razumeli, kaj pomeni kvadrat vam opišem, kaj prinaša, česa se skozi kvadrat učite in kaj morate narediti.

Kvadrat predstavlja izziv na vaši poti, lahko celo silo, spopad in konflikt z nekimi zahtevami, osebo ali situacijo. V biti vas preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami prisili, da lahko izrazite svoj potencial. Tako lahko razvijate in krepite svojo voljo. Kvadrati v astrološki karti nakazujejo tiste stvari v vašem življenju, s katerimi se morate boriti in jih premagovati, ker predstavljajo nekakšno oviro, frustracijo vaše spontane kreativnosti. Ker bosta v tej kombinaciji dva zelo močna planeta, ki sta že v osnovi sama po sebi nezmožna harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, se lahko v tem obdobju pripravite na cel kup frustracij, blokad, oglasijo se lahko celo potrebe po nasilni in glasni uveljavitvi. Na vsak način se boste soočali skozi nek izziv.

Pa vendar, vedite da zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Ti dve energiji lahko sprožita val močne energije, zato je pomembno, da imate v mislih, da ta dva planeta prinašata nestanovitnost le, kadar sta potrebna rast in spremembe. Če se boste v tem času počutili slabo, kaotično ali neurejeno, se vprašajte: »Kako lahko presežem to?

12. decembra… Otvoritev portala 12-12

12-12 je močna sekvenca in število, ki označuje celovitost in popolnost. To je tudi številčna koda, ki pomaga aktivirati vaše svetlobno telo. Ko je vaše svetlobno telo aktivirano, lahko pridobite novo razumevanje dimenzije časa in potovanje v višja kraljestva, bodisi astralno bodisi skozi sanje, kar je tudi lažje. 1212 je število, ki je povezano tudi z Merkabo.

Številke so kode, sekvence 12-12, 11-11, 10-10… pa so kozmični sprožilci.

Števke so kode. Človeška DNK – genski spomin – je kodirana – da se sproži, se skozi zaporedje številk. Ko se preBudimo, imamo moč spremeniti svoj Um.

Najbolj priljubljena kodo prebujanja je 11:11, ki jo tudi večina ljudi pozna, saj predstavlja dvojno spiralno človeško DNK, ki prihajajo v zavest.

11 predstavlja ravnotežje.

11 +11 = 22 = 4 = čas

11:11 = 4 = 4. dimenzija = čas

12 = 1 +2 = 3 = 3. dimenzija

12:12 … Kozmična povezava. Most v prihodnost. Označuje stopnjo zaključka ali dosežek željenega.

12:12 = 3 +3 = 6 = Frekvenca Davidove zvezde = Merkaba = Spirala zavesti = Sveta geometrja = SG = Stargate.

Že od oktobra lahko čutite močan pritisk, saj smo v fazi rekalibracije fizičnega telesa. S prehodom 10-10 smo stopili v novo realnost bivanja, na prehodu 11-11 smo te energije integrirali na višji ravni, 12-12 pa bo pokazal ali bomo znali dati tej novi usmeritvi tudi obliko. Energije višje zavesti nam bodo zmanifestirale nove oblike za delo in medsebojne odnose.

November je bil zelo kaotičen, vaš ŽIVČNI SISTEM se je pripravljal na to novo frekvenco. Zdaj je na vas, da se prepustite toku in novi frekvenci, ki se sidra v vaših celičnih ovojih. Prehod o katerem govorimo, je prehod in utelešenje LUČI, saj vstopamo  v fazo ponovnega Vstajenja, kako biti Luč in bivati v Luči. Zdaj bo sila pomembno, da ohranjate visoko vibracijo

Klic po prepoznavanju življenjske misije je zdaj res zelo zelo glasen in tega se vedno bolj zavedate… je res?

Na 3. adventno nedeljo, 13. decembra, praznujemo praznik Luči

Višek letnega vdiha se odraža v 12 svetih nočeh od 24. decembra do 6. januarja. Priprava letnega vdiha se v naravi prične 13. decembra, na dan Svete Lucije, v krščanski tradiciji pa se začne že na 1. adventno nedeljo. Najdaljša noč v letu je 21.12., saj je ob zimskem solsticiju dan najkrajši in noč najdaljša. Vsi darovi se najbolj zgostijo okrog 21. decembra, ko se opolnoči odprejo kozmična vrata. Oznanjuje prvi zimski dan in keltski praznik YULE. V decembru se tako vsako jutro zdani 1 min pozneje in se zvečer stemni 1 min hitreje. Po dnevu Sv. Lucije se jutranji svit še vedno pokaže min pozneje, zahod pa »neha zamujati« in svetloba tako postopoma začne premagovati sile teme. Iz duhovnega vidika je iz 12. na 13. decembra noč najdaljša.

Posvečen čas prinaša, čas, ko gremo bolj vase in se začnemo zavedati sami sebe, ko očistimo telo in duha in se osvobajamo velikih stvari.

Lucija pa je vendarle tudi praznik Luči, ostanek rimskega praznika nepremagljivega Sonca, ki je ta dan spet začelo dobivati moč in premagovati temo. Od tod tudi Lucijino žito, ko žitne bilke posejemo na Sv. Lucijo, da do božiča že kar lepo zaživijo.

Na današnji dan se poseje božično žito, ki simbolizira obnavljanje življenja.

14. decembra bomo imeli popolni Sončni mrk v Strelcu

So v nasprotju s trenutnim stanjem. Če vas prizadene, vaše življenje ne bo teklo po isti poti, kot je bilo prej. Toda to je lahko dobro, kajti lahko mrčne energije izkoristite v svoj prid. Nekateri na mrke gledajo kot na točke odpuščanja in obnove. Če vaš rojstni dan pade na datum mrka ali je blizu dnevu mrka, se bo vaše življenje v prihodnjih mesecih in letih močno spremenilo.

Sončni mrk, ki bo 14. decembra bo na 23 stopinji Strelca. V svoji rojstni karti poglejte, kako bo vplival na vas. Poglejte, če imate osebne planete ali ascendent na 21 do 25 stopinjah Strelca. Oglejte si tudi svojo rojstno karto hiše, ki se nahajajo od 21 do 25 stopinj. Poglejte tudi katera hiša je v znamenju Strelca, to področje bo pod močno spremembo.

Mrki se ponovijo vsakih 19 let. V istih točkah smo imeli sončne in lunine mrke novembra in decembra 2001. Poglejte nazaj, kaj se je takrat zgodilo. S tem se bo nadaljevala tema, ki se je takrat igrala. Toda ne pozabite, da se včasih mrki sprožijo, ko se pojavijo, tako da lahko dogodki nastopijo po mrku, še posebej v 6 mesecih po dogodku.

Energija prihodnosti se bo sidrala v sedanjost

Mrk po navadi poudari zadeve, povezane s hišo, v katero pade, na vaši rojstni karti in s katerimi planeti se poveže ali jim nasprotuje. Področja, kjer vladajo hiše ali planeti, bodo od vas zahtevali več energije in časa, vsaj do naslednjega mrka, ki bosta maja in junija 2021.

Mrki odpirajo vrata in vas vabijo, da vstopite, osvetlite in spodbudite področja svojega življenja, ki potrebujejo vaše pozornost.

Ne pozabite, da so planetarne energije arhetipske in arhetipe lahko izrazimo na več različnih načinov. So jezik vaše duše, zato prisluhnite kako vas nagovorijo. Resnični temelji, ki ga postavljate zdaj na vaši zavestni ravni je, da se odločite za sodelovanje s temi energijami.

Ta popolni sončni mrk prinaša izbruh sveže energije, kar kaže na mogočne nove začetke, kot tudi na velike spremembe.

Čeprav se novi začetki ali spremembe morda ne bodo uresničile takoj vedite, da je odvisno od tega, katera semena boste posadili na ta dan. Prav ta se bodo sčasoma dvignila, da postanejo močna in visoka. Uporabite to energijo, da se odprete novim idejam, sanjam in nameri.

Pomembno je da imate na ta dan fokus, kaj kreirate, saj prinaša Sončev mrk energijo prihodnosti v sedanjost.

Kot zanimivost pa še to: ta mrk se močno usklajuje z astrološko karto ZDA, zato se lahko v tem obdobju zgodi kaj pomembnega, saj še vedno ni vse jasno glede novo izvoljenega predsednika.

Sončev mrk 14. decembra je v tesni povezavi z Merkurjem.

Torej, to kaže, da bosta glavni temi Sončevega mrka razmišljanje in komunikacija. Sončni mrk bo povezan tudi z Merkurjevim trigonom, ki ga bo tvoril z planetom akcije in volje Marsom, ki to pot ustvarjata pozitivno in uravnoteženo energijo. Njuna povezana energija vam daje željo in pobudo po načrtovanju, postavljanju novih ciljev in da začnete pogumno in samozavestno ukrepati.

Mrk in kvadrat Merkurja z Neptunom pa prinaša možnosti za zmedo, zavajanje in dovzetnost za okužbe. Vsekakor se lahko kaj »prikrije« ali pa prikrito izplava na dan. Toda pozitivni vidiki Marsa so vsekakor močnejši. To pomeni, da lahko hitro razmišljanje in jasnost premagata zmedo in prevare. Lahko ste neposredni in samozavestni, namesto negotovi in neodločni. Bomo videli… kaj nam prinese.

Pandemija koronavirusa traja že kar nekaj časa, pa vendar morate biti pozorni, da se izognete pomembni okužbi… okužbi vašega razuma. Tega ohranjajte in ga negujte, kajti zaradi ekonomskih izgub, ki jih je povzročila, je na svetu vse več obupanih ljudi in tistih, ki zdaj poskušajo zavajati, varati in krasti. Te gledate vsak dan. Zato…

… potrebujete tudi oster razum in odločne besede za zaščito pred zavajanjem in prevaro.

Sončev mrk, ki bo 14. decembra, v kombinaciji z Luninim mrkom, ki je bil 30. novembra tvori fazo mrka, ki traja do Luninega mrka, ki bo 26. maja 2021. Torej pripravite se na 6 mesečno fazo, v kateri se razrešijo stvari in situacije, ki jih ta mrk skozi aktivacijo, spravi v akcijo.

Popolni Sončni mrk bo viden iz Čila in Argentine. Prav tako bo delni Sončev mrk v Boliviji, Braziliji, Ekvadorju, Paragvaju, Peruju in Urugvaju.

In še mrčni epilog…

Ta popolni sončni mrk v Strelcu, ker bo, kot sem omenila v trigonu z Marsom in v kvadratu z Neptunom in kaže na moč in voljo, kako iti naprej v novo in si izboriti želeno. Seveda so še vedno lahko napetosti vezane na vero in drugačna prepričanja, a nas bo ogenj porival naprej, v moderno, napredno ter obljublja več svetle in odprte energije, ki se nam približuje z letom 2021.

15. decembra se v direktno gibanje obrne Kiron

Kiron je planetoid, ki je povezan z zdravljenjem. V retrogradni fazi je bil od julija in v tem času so se morda v vašem življenju ponovno pojavile rane iz naše preteklosti. Zdaj, ko Kiron potuje neposredno, lahko vsem, ki smo jih preživeli, odvzamemo novo modrost in moč. 

17. decembra vstopi Saturn v znamenje Vodnarja

Saturn je za kratek čas vstopil v Vodnarja letos od marca do junija, zdaj pa v Vodnarju tudi ostaja naslednje 2,5 leti. Na osebni ravni to pomeni konec karmičnega cikla in začetek novega. Saturn je gospodar karme in s prehodom iz enega v drugo znamenje prinaša nov niz lekcij, izzivov in rasti.

Poglejte nazaj, kako ste zoreli v zadnjih nekaj letih. Proslavite svoje delo in vedite, da Saturn ponavadi pušča svetle nagrade, kjer koli se je pojavil in opravil delo. Seveda bilo je učenje, bile so lekcije in preizkušnje, a ostala vam je modrost. Na globalni ravni, če ste bili dovolj pozorni, so se različna neodvisna gibanja Saturna letos sovpadala z zaporami. Zdaj se bo Saturn vrnil v isti položaj, kot je bil 21. marca 2020, zato boste morda videli, da se v tem obdobju obrata, začnejo odvijati ponavljajoče se teme, tako na osebni kot globalni ravni.

18. decembra bo Sonce v Galaktičnem centru

Domneva se, da središče naše galaksije sedi na približno 27 stopinjah Strelca. Ko se Sonce poravna na tem položaju zodiaka, doživljamo galaktično, visokofrekvenčno energijo, ki se spušča na Zemljo. To visoko vibracijsko energijo lahko uporabimo za manifestacijska dela, alkimijo, obredno delo in še več! Občutite povišane energije tega dne in jih uporabite za polnjenje svojega življenja!

19. december – Črna luna Lilit bo v konjunkciji z Uranom

Ko se Uran poravna s črno luno Lilit, prinaša revolucionarno energijo. Karkoli je potlačeno, ima moč, da se dvigne na površje, da se lahko odpusti. To je osvobajajoča energija, ki vam lahko pomaga napredovati, še posebej, če ste se kje ustavili ali zataknili. Na svetovni ravni bi ta poravnava lahko prinesla novice glede okolja in okoljevarstveništva. Veliko se bo lahko govorilo o Zemlji, zemlji in naravnih bogastvih.

Vas zanima popoln načrt zavestnega odpuščanja in kreacije?

20. decembra se začnejo posvečeni dnevi, začnemo s pisanje božičnega plana, 12 svetih dni Božiča.

20. decembra vstopi še Jupiter v Vodnarja

Jupiter preživi 12 mesecev v vsakem znaku zodiaka, zato njegova postavitev označuje teme, ki jih prinaša za naslednjih 12 mesecev. Poleg Saturna, tudi Jupiter naredi premik v znamenje Vodnarja, ki kaže na osredotočenost na humanitarna prizadevanja, gradnjo skupnosti, zdravljenje in osredotočanje na našo kolektivno zavest. Jupiter je prinašalec dobrega, širitve in obilja.

Osvetlil bo določeno področje vašega življenja in vam pomagal pobrati nagrade in darila. Pa ponovno skok v vašo zgodovino, poglejte… Jupiter je bil nazadnje v Vodnarju leta 2009, zato lahko to namiguje, kje lahko sije vaš žaromet.

21. decembra, na zimski Solsticij, se zgodi Velika konjunkcija, poravnava Jupitra in Saturna

To bo decembrski veliki pok in prinaša ne samo Solsticij in začetek sezone Kozorogov, temveč tudi poravnavo Jupitra in Saturna na 0 stopinjah Vodnarja.

Ta poravnava Jupitra in Saturna, znana kot Velika konjunkcija, nas vodi v novo dobo. Za Veliko konjunkcijo velja, da je 21. december tudi dan, ko se za naš planet začne proces vzpona v višje frekvenčne pasove. S širitvijo frekvence planeta lahko tudi mi razširimo svojo frekvenco in odklenemo nova darila, sposobnosti in spretnosti manifestacije. Zdaj bo resnično izjemno pomembno, koliko in kaj ste naredili na sebi.

Jupiter in Saturn sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Od tod tudi ime socialna planeta. Ta premik in poravnava obeh skozi aspekt spoj ali konjunkcijo in premik v novi element, iz zemlje v zrak, bo prinesel velik premik  družbenega življenja vseh narodov.

Na družbeni ravni se začne začetek reforme in revolucije

Premik konjunkcije z zemlje (Kozorog) na element zraka (Vodnar) pomeni premik od materializma k novim idejam, informacijam, tehnologiji, enakosti in k zavedanju o naravi. Verjetno bo zaznamoval konec velikih sil in morda odražal odmik od prevladujočih »elementov zemlje«, kot so težka mehanizacija, fosilna goriva, kapitalizem in velike industrije.

Kaj lahko pričakujete v svojem življenju vi od teh planetarnih povezav, je odvisno kje, v kateri hiši, se pravi na katerem področju imate v svoji rojstni karti znamenje Kozoroga in Vodnarja. Na tem področju lahko pričakujete veliki »big bang«. Pomembno pa je tudi seveda, če imate tam tudi katerega od svojih osebnih planetov ali os ASC ali MC.

23. decembra imamo Marsov kvadrat s Plutonom

To je zadnja poravnava Plutona na Marsovem trgu v seriji treh. Marsov Pluton je običajno hlapna energija, ki kaže na povečano vznemirjenost, frustracijo in celo jezo. Skozi vse leto so te prilagoditve sovpadale s protesti, ki so jih iz različnih razlogov videli po vsem svetu. Ker je to končna točka teh poravnav, upamo, da bomo prejeli občutek globljega razumevanja, ki nam bo nato omogočilo, da se bomo počutili, da bomo slišani in videni.

30. decembra je Polna luna v Raku

Ta polna luna bo malo posebna, ker bo to druga Polna luna v Raku, ki jo bomo doživeli letos. Prva je bila ob Luninem mrku, ki se je zgodil v začetku januarja. Energija te polne lune sicer ne bodo tako močne kot ob januarskem mrku, kaže pa na obračanje nove strani v življenju. Okoli te Polne lune bo močna energija zdravljenja zaradi Kirona, ki bo zelo aktiven, vi pa boste lahko zelo občutljivi.

Kar lahko spremenite, spremenite že zdaj!

Mesec spremembe je. Zapomnite si, da vas bodo vse spremembe, ki se bodo zgodile zdaj, vodile v razcvet in razvoj, četudi bodo te prinesle obilo napora, težkih trenutkov in sprememb, ki vam sprva ne bodo po volji. Kar ne boste spremenili zdaj, lahko pričakujete podvojeno porcijo skozi izzive v februarju 2021… zato razmislite ali boste še vedno čakali, da gre spet vse »mimo vas«. Dokončno realizacijo boste občutili v številu 7, kar pomeni: v roku 7 dni, 7 mesecev, 7 mesec – julij 2021 ali v 7 tednih.

Predvsem bodite v decembru pozorni na naslednja čustvena stanja, ki bi vas lahko ovirala ali pa bi lahko celo ustavila vaš premik, spremembo in razvoj naprej. Zato bodite še pozorni na:

  • Vaše »jalove misli«, kar pomeni, da si hkrati, ko si nekaj želite in hrepenite po nečem ali nekom, zraven verjamete, da tega tako ali tako ne morete dobiti.
  • Bodite pozorni tudi na »Razvrat« vseh vrst, kar pomeni, da se ne boste pretirano vdajali navadam ali načinov vedenja, ki pijejo energijo; to so pretirano garanje, uživanje hrane, alkohola, spolnosti brez emocij, kajenju, opojnim snovem in substancam…
  • In ob koncu, bi vas lahko popadla še faza obupa in poraza… »Poraz« pomeni strah pred propadom; ki se nanaša na denar, zdravje, medsebojne odnose ali druge zunanje situacije.

Da se boste temu stanju ognili delujte iz srca in presezite svoje vzorce preteklosti. Zdaj lahko izGradite svoj Nov vrednostni sistem. Sprememba vam omogoča, da res začnete znova. Izkoristite ta val energije in presezite starega sebe, svoj ego in svoj prav. Torej, kaj je vredno vam?

Ob koncu leta bo vodilo meseca »Drznost«. Ta bo zdaj tudi pot, s katero si lahko pomagate do rasti in sprememb. Če si zdaj drznete podpreti tisto, kar cenite in verjamete, si boste to olajšali in omogočili rast in napredek. In, to velja tudi na družbeni ravni! Zdaj si odpirate pretok obilja v svoje življenje, isto pa lahko to storite tudi za druge, da jih začnete podpirati in se povezovati.

Leto 2020 je bilo zelo zahtevno leto in ko se končuje, je pomembno razmisliti o vsem, za kar moramo biti hvaležni, o vseh močeh, ki smo jih nabrali, in o vsej rasti, ki smo jo naredili.

Na to leto se lahko enostavno ozremo in ga vidimo kot odpis ali kot leto, ki ga je treba pozabiti, če pa nanj pogledamo z drugo lečo, lahko le najdemo nekaj biserov modrosti, ki so za nas pomembni pojdite naprej na naše potovanje v leto 2021.

Vsem želimo varen, vesel in zdrav december in odličen začetek leta 2021!

Se beremo. Hvala, ker ste.

Ohranjajte visoko vibracijo. Iz srca,

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem