Astrološke napovedi

Napoved za februar 2014

V februarju ponovno vstopamo v mesečni cikel Puščavnika. Zdaj se bodo vsebine iz decembra ponovno zgrnile nad vas, kar pomeni, da se boste o vsem, o čemer ste se odločali ali razmišljali zdaj tudi poglobili in prišli do nekih zaključkov… morda celo takšnih, da z nekaterimi odnosi, projekti ali prijateljstvi zaključite, se odselite ali zamenjate svoje delo in prekinete s službo. 

Če pa se boste v tem mesecu šele začeli o zadevah aktivno ukvarjati in se odločati, pa pričakujte rezultate nekje v mesecu septembru. Puščavnik je simbol prehoda, zato se bo v tem času dobro posvetiti nedokončanim zadevam, rešiti stare in nove zadeve. Mogoče si boste zaželeli umika, tišine in potrebovali boste kar veliko časa za globok razmislek. Ker bo od 6. februarja v retrogradnem gibanju še planet Merkur… bo veliko bolje, da si vzamete čas in resnično dobro razMislite o svojih korakih naprej, o sebi in življenju nasploh. Drznost bo velik izziv v smislu, ali boste šli v skladu s sabo ali boste ugajali spet drugim.

Drznost, pa bo zahteval tudi Konj.

Zadnji dan januarja, smo vstopili v novo znamenje po luninem ciklu, ko smo vstopili v kitajsko leto Konja. Pod njegovo vladavino ostanemo vse do 18. februarja 2015. Ker je Konj izjemno temperamenten, jang vidik in pooseblja ogenj in strast, bo ta živahen znak v temu letu še posebno izgoreval, kajti njegova vladavina bo element lesa. Leseni Konj izčrpava sam sebe, kar pomeni, da bo temperament vseh vas, ki se hitro razburite in ste nagle jeze, v tem letu največji izziv da boste ohranjali ravnotežje in brzdali svoj temperament. Na plan lahko privrejo globoka čustva, ki bi vas lahko razdražila in sprožila kopico slabih in sovražnih čustev v odnosih s prijatelji, bratih in sestrah. Poleg tega se brzdajte hitrosti pri naložbah, saj bi lahko slaba preHitra naložba in izguba denarja prinesla kasneje tudi finančne težave. Po drugi strani pa je hitrost njegova vrlina in vam lahko s pomočjo strasti, svobode in pravega vodstva uspe priti tudi do hitrega uspeha, sploh v spomladanskih mesecih. Konji radi tekmujejo z drugimi… zato bo ta lastnost, zdaj izjemno povdarjena. Ne pozabite…

V tem letu lahko tiste prave strasti vzplamtijo in se rodijo prave Ljubezni
ali pa vse tiste lažne doKončno pogorijo.
Najbolj pomembni vidik v letu Konja pa je…
da boste rabili zelo jasen plan in Cilj… sicer…
boste spet na začetku in »iztirjeni« na celi črti.

V februarju vam bo poleg Puščavnika, ki vas bo nekako »osamil« mešal štrene še planet Merkur. Njegova  vladavina se bo s 6. začela v vodni Ribi in končala 28. v zračnem znamenju Vodnarja, kar vas bo še dodatno medlo, ko bo preklapljajo proces iz čustvenega na miselni nivo. To pomeni, da se boste zalotili, da tako ne misli, ne čustveni odzivi ne bodo ravno delovali v skladu z vašimi namerami. Urediti boste morali svoje misli, svoja čutenja in biti dosledni pri svojih korakih. To bo čas za urejanje stvari, za dokončanje projektov, posvečanje podrobnostim in opuščanje vsega tistega kar ste prerasli. Ker je to hkrati število 9, boste v tem številu dokončevali ali začenjali nove podvige … npr. 9-ega v mesecu, 9-i dan od določene situacije dobite odgovor, 9 dni, tednov, mesecev ali 9 mesec – september. Kar se začetkov tiče pa bo veliko bolje, da začnete z novimi projekti ali odnosi v marcu, kot pa zdaj. Ta čas bo zelo podpiral vse tiste, ki se kakorkoli pri svojem delu izražate z ročnimi umetnostmi.

Mesec bo intenziven… vse bo kot v »ekonom loncu«, na višku in silovito
Kajti… veliko neIzrečenega, neIzraženega in neJasnega bo prišlo,
da razČistite pri sebi.

Lahko vas bodo tudi drugi prosili za navdih ali spodbudo ali pa bi vas celo dojemali kot vodnika, vodjo in nekoga, ki ste zgled… Ko pa boste resnično v sebi, si boste želeli samo eno… odmik, miru in samote. Nove priložnosti bi vam lahko ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali vsi tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu. Dajte si čas za razmislek in ne delujte prehitro. Čas naj bo na vaši strani.

Ta mesec bo obdobje čistih nedotaknjenih vrednot. Resnično se boste mogli zazreti vase in narediti manjšo bilanco spet. V sebi boste čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v medsebojnih odnosih, sicer boste raje živeli sami ali se odmaknili vase, ker boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste začeli. Ne bodite presenečeni, če morda ne boste najbolj zgovorni, povečala pa se bo v vas tudi skrb za zdravje, prehrano in higieno. To še posebej velja za vse rojene v novembru in decembru. Kakšna razstrupljevalna ali vitaminska kura, regeneracija telesa skozi nege in masaže bo kot naročena za vse vas.

Poskrbite za svoje telo.

Tako kot vsako leto, je pred vrati v sredini meseca tudi Valentinovo, praznik vseh zaljubljenih. Mogim, bi se znalo posvetiti in se zamisliti, da morate resnično ukrepati, spet drugi pa bi lahko veliko stvari dorekli, izrazili in na koncu boste pristali na zelo realnih tleh. Ker bo Valentinovo, le dan pred izjemno močno Polno luno, bo zato še toliko bolj poseben, saj bo v znamenju razumske Device. Mnogi boste lahko občutili, kot da ste se znašli pod hladnim tušem in… to znamenje dejansko prinaša tudi dež. Lunini ciklusi vam lahko zdaj veliko razkrijejo, zato se boste lahko prav v dneh okoli polne lune največ soočali z vzorci preteklosti in dejanji, za katera bi vam lahko bilo zdaj žal. Lahko se boste ukvarjali z analiziranjem in delali nekakšno bilanco, zelo ugodno bo, če se v temu obdobju morda lotite pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev, tako doma kot v službi…

Čas brezskrbnosti je za vami…
poSpraviti bo treba z vsem in vsemi,
tako v doBesednem, kot v prenesenem pomenu.

Poskrbite zase. To bo vaše vodilo. Naredite nekaj v smeri samoizpopolnjevanja, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si kopel za telo, obloge za obraz in lase, uredite in pospravite svojo garderobo, odstranite vse, kar ne potrebujete več. Pijte zeliščne čaje, negujte se in bodite v sebi… s sabo. Tudi vidik Puščavnika je simbol za Devico, zato bo ta polna Luna še posebej močna in učinkovito delovala, če se boste za kaj posebej odločali.

Čas, ki je pred vami… prinaša tudi Resnico, da niste sami, da morda ne poznate svoje zgodovine in da izzivi nestanovitnega okolja, v katerem smo se kot družba znašli, postanejo še kako pomembni…
na zelo osebni ravni, boste izkušali kaj zaRes veSte in znate.

Odpira se obdobje, ko bi lahko nekaj v vaši bližini opozorilo na tveganja, ki si jih kot družba katere ste tudi vi del zadajate. Čas odločanja bo… kako postati oseba, ki aktivno prinaša dobrobit človeštvu, ne pa uničenje in objestni materializem. Materialni svet kot ga poznamo, je samo kaplja v morje… materialni svet so tudi “drugi” svetovi. Postanite aktivni na svoj način, posvetiti temu tudi nekaj svoje energije v obliki časa, preučevanja in tudi denarja. Preživite več časa v naravi, začutite energijo zemlje in bitja, drevesa.. povežite se s starimi Modrimi bitji tega planeta.

Tudi Zemlja je v fazi osvobajanja in čiščenja, tudi ona odmetava staro in rojeva novo… iz svojih nederjev nam vrača vse kar smo pozabili, vse kar hočemo uničiti… naš resničen Izvor o tem, kdo smo. Zato… skrbite drug za drugega, dihajte sladki zrak in nežno hodite po Zemlji… odprtega Srca in Uma, da lahko vstopi Resnica. Vaše sočutne moči in odprtost lahko dosežejo nove nivoje… vzemite si čas in bodite z naravo. Pomirila vas bo in olajšala proces transformacije.

Na kaj bodite v temu mesecu še posebej pozorni?

Če ne boste stoodstotno prepričani v situacijo, ne pristanite na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju kjer nimate izkušenj.
Izognite se kritiziranju, pretirani analizi in iskanju »dlak v jajcu«.
Zdaj je čas za notranje delo na sebi.

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !