manifestacija

Napoved za februar 2015

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

V februarju nas čaka velik preobrat, ta pa bo občuten šele v drugi polovici meseca, nekje od Valentinovega dalje. Vstopili smo namreč v cikel arhetipa Kolesa sreče, ki bo mnogim prinesel novo Upanje, Moč in vse se bo končno premaknilo v bolj srečno obdobje, ko bo začela prevladovati težnja po urejanju vašega življenja in po Harmoniji.

Zaupajte si in mislite pozitivno,

saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije.

Vpliv vladavine arhetipa Kolesa sreče ste mogoče občutili že ob izteku januarskega cikla, saj ste najverjetneje začutili, da se je vse začelo bliskovito premikati, po drugi strani pa so se stvari lahko še bolj zapletale ali pa celo obstale. Za to je krivo retrogradno gibanje Merkurja, saj vas uči introspekcije, da stvari dobro premislite in si vzamete še malo časa. Pred vami bo mesec velikih prebojev, samouresničitev in globoke predanosti spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo in bolj srečnejšo smer. Zdaj prihaja čas nepričakovanih priložnosti, nepričakovanih dohodkov, lahko zapuščine in doseganja obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti, seveda pa, ne pozabite na vodilo leta 2015, ki je… Potrpežljivost bo letos poplačana… V februarju bo žetev mogoča le pod pogojem, da boste odprti za nove priložnosti, kajti edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja.

Prišle bodo nepričakovane priložnosti, ki bodo vezane na obilje na vseh ravneh, zato čas bo, »spustite ročno zavoro« in ste odprti za življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle razcvet in »boljše čase«. Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih… predvsem tujina je letos tista, ki vam lahko prinese širitev in prosperiteto. Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času ste si jih zaslužili z delom v preteklosti. Torej, zdaj bo pregovor »tako kot ste sejali, tako boste želi« prišel do svoje dobesedne veljave. Vse bo v vaših rokah… torej, kam boste zavrteli svoje Kolo usode?

»Vsak razcvet se začne v zavesti in

je odvisen samo od poPolne uporabe vaše ustvarjalne domišljije«.

Pozorni bodite, saj lahko rutina in ustaljene navade obilje spremenijo v pomanjkanje. V številu 10 imate priložnosti, kar pomeni lahko 10-i dan, teden ali mesec-ev, v tem številu, pa bodo tudi možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju. Morda si želite, pa vendar se še vedno zadržujete. Ne oklevajte potrkati ponovno na vrata, ki so pred vami, počakati malce in videti, če se bodo tokrat odprla … pa vendar en del vas, vas bo spravljal v dilemo, zakaj se tako zelo bojite… razočaranja. Prisoten bo lahko izziv, ki ga lahko presežete… in to je Vaš strah, da se ne bodo odprla … da vam odgovor ali obraz, ki se pojavi za vrati, ne bo všeč … da če vstopite, se morda nikoli ne boste vrnili … Nihče ne more pomiriti vaših strahov, le vi jih lahko, tako, da to storite. Premaknite se. Ne bojte se narediti naslednjega koraka. Pomislite samo, kako ste leta in leta hodili mimo teh vrat in mnogokrat ste se že znašli pred njimi. Morda se celo spomnite, da ste celo potrkali, potem pa pobegnili kot prestrašen otrok, preden so se vam vrata odprla. Zdaj pa… čas je. Energija vas podpira. Potrkajte na vrata, pa naj bo, kar bo.

Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca.

Delujte! Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod poguma in neustrašnosti, kar pomeni delovanje v središče svoje biti! Prav nekakšno premikanje med dimenzijami bi znali občutiti, a ta občutek vam ni več tuj, saj vas spremlja že od lanske druge polovice leta. Vse spremembe glede službe, pomisleke ki jih imate okoli kariere, novi položaji, nova prijateljstva, novi partnerski odnosi, v vas pa se bo zbujalo iz globin močno zavedanje, da bo čas za izstop iz cone udobja in raziskovanje vsega, kar leži onkraj, kamor si nikoli prej niste niti drznili. Svet se spreminja in vi z njim. Svet, ki ga ustvarjate, ga ustvarjate zdaj zavestno! Pripravite se na čudovite nove priložnosti in recite »da« vsem preizkušnjam in izzivom na vaši poti. Boste videli, kako bo kmalu v tem letu, postalo vaše življenje pustolovsko in vznemirljivo! Ničesar se ne bojte, niti ne dopustite, da bi strah ponovno zamrznil vaše namere.

Togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo.

En del vas bo imel občutek, da bi morali imeti od življenja več, več izkušenj, več naukov, po drugi strani pa bo v vas še vedno del, kot da nekako ne veste, kako in kje začeti, zato bodite pozorni, saj vam življenje prav zdaj ponuja možnosti in nove priložnosti. Odprite oči, saj boste na čuden način »navidezne Hermesove zmede« v začetku meseca dobesedno vodeni skozi kraljestvo odstirajočih se skrivnosti v novi svet izkušenj, občutij in misli. Pomembno je samo da ste odprti, zavedajte se in razumite, da so Vse možnosti prisotne v vsakem Trenutku. Naj vas ne zavede oblika sporočila, pazite le, kdaj pridejo in na kakšen način.

Čas retrogradnega Merkurja, ki traja že od 21. januarja 2015 bo še naprej mešal štrene pri komunikaciji in tehničnih povezavah… zato bodite vse do 11. februarja strpni in počakajte s končnimi koraki, končnimi dogovori in odločitvami, saj bi se lahko še v zadnjem v hipu vse spremenilo. Ker je Hermesova vladavina trenutno v Vodnarju, bo veliko nepredvidljivih zunanjih situacij in dogodkov, na katere ne boste imeli popolnoma nič vpliva. Morda boste opazili celo, da vas obkrožajo sporočila, ki niso očitna, ampak skrivnostna. Lahko se bodo odkrivala na čudne načine, a prisotna bodo… in to, tukaj in zdaj. Čas bo zelo primeren, da ste pozorni na sanje in miselne uvide… morda lahko začnete celo pisati dnevnik, plan ali končno tudi zavestno načrtovati svoje življenje. V direktnem gibanju Merkurja se bo vse pokazalo v pravi luči… in v ospredje bo prišla dinamika tega leta, saj kmalu zatem sledi še obrat luninega cikla, na katerem temelji kitajski horoskop, za razliko od našega, ki pooseblja sončev cikel.

19. februarja se začne leto lesene Koze, takrat se zaključi vladavina lesenega Konja po kitajskem horoskopu… ta nas je gnal preko vseh izzivov Saturna, ki nam jih je zadal v lanskem letu.  Lekcije povezane s strukturo, bodo zdaj prišle do vidnih in občutnih razsežnosti. Zdaj boste lahko videli, kako dobro ste prevzeli odgovornost ali ste se skozi vse spremembe, ki ste jih postorili sploh kam premaknili in kako dobro ste zgradili temelje, kajti… zdaj bo čas harmonije in »gnezdenja« v vseh pomenih… Če vsega tega še niste postorili, potem bo zdaj leto, ko se boste morali soočiti s sabo in sprejeti Resnico, da bo za vse vas žetev Razočaranje, ker žal, jalova semena niso vzklila.

Ob koncu februarja, se bo tako dinamika celotnega leta 2015 šele dobro aktivirala, energetski val moči pa lahko pričakujete v marcu.

Na kaj bodite še posebej pripravljeni v februarju?

Na nepričakovano… na zmešnjave vseh vrst… ki bi mnogim lahko pomagale končno tudi Videti pravi »blišč« rožnatih očal, morda bi vas dogodki in okoliščine socialnega okolja spravile v dilemo, kaj sploh je prav in kaj je Resnično Prav za vas. Vsekakor pa, čas bo, da pustite samotarskega Puščavnika za sabo, ta je v januarju prinesel še nekaj grenkih preizkušnj in dinamiko lanskega novembra na plan… pa vendar, zdaj se vsedite na Kolo sreče in si zadajte cilje. Planirajte! Vizualizirajte in se ne pustite motiti, zmesti ali prepričati v nasprotno, kar ste si zastavili. Čas je, ko se vam odpirajo novi svetovi. Da boste videli Resnico, boste moralo pogledati s svojimi notranjimi očmi… s Srcem. Vi verjemite vsemu, kar Gledate… kar Poslušate… Fokusirajte se na to kar Vidite in resnično Slišite. Morda je čas za potovanje v nove kraje, za razširjanje svojih obzorij in pridobivanje novih izkušenj. Čas pa je namenjen tudi za širjenje svojega zavedanja skozi umetnost, glasbo in literaturo.

Če se počutite nemirni in če mislite, da je življenje več kot le To,
da ponuja več naukov in izkušenj, pa ne Veste, kje bi začeli…
Začnite tam, kjer ste.

Zastavite cilje in začnite svoje potovanje zdaj! Nešteto svetov obstaja, ki jih lahko raziščete. Čas je, da se odprete, preučite nove zamisli in prečkate meje resničnosti vsega dosedaj vam Znanega. Vedite, tako veliko stvari je, ki jih še lahko raziščete, odkrijete in vidite. Ne oklepajte se starega, poznanega … saj veste … če sem začela pri vratih… pa naj še končam tako… Vrata znanja in zaznavanja so vam zdaj odprta, zato globoko vdihnite in se potopite novim Priložnostim, ki vam stojijo na poti.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Napoved za februar 2015 8

V opoju narcisa

Kako prepoznati narcistično motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo...

Več

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem