Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Napoved za februar 2017

shana
Oglas

Mesec februar bo nestanoviten, kajti v tem kratkem mesecu, se bosta zvrstila oba mrka, tako sončev, kot lunin.Vladar meseca je arhetip Obešenca, ki bo na plan prinesel nepredelane vzorce preteklosti in vse se bo lahko vrtelo okoli ega. Tako na osebni, kot na kolektivni ravni se bo čutila napetost, ki se bo iz tedna v teden stopnjevala. Velja vedeti tudi, da se je ob izteku preteklega meseca zamenjala tudi vladavina lunarnega cikla, nastopil je Petelin, ki bo seveda pognal energijo na sam vrh. Pa ste pripravljeni za vrh?V tem mesecu se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti. Ti vam bodo kot ogledala, pokazali vzorce iz preteklosti, ki ste jih ali jih še niste prelomili ali se jih znebili.Ja, preteklost vas bo ponovno malce pobliže »povohala«, saj bo zdaj čas, da prekinite z uničujočimi navadami, ki vas vežejo ali omejujejo v rasti ali razvoju. Lahko se srečate z ljudmi iz preteklosti, z njimi kaj dokončate, morda se skozi dogodke v tukaj in zdaj zaveste, da je problem v vas, kajti zavedali se boste, da morate spremeniti pri sebi tisti del scenarija, ki je ključen, da se ne boste več znašli v istih igrah, ki se jih nočete več igrati. Menjava igralcev in odra ni spremenila nič… potrebna bo sprememba scenarija. Zdaj boste lahko izkoristili globje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza, da naredite prvi korak… pustite stare dele sebe in greste naprej. Poglabljali se boste vase in doumeli, da želite v življenju več…

Veliko se boste ukvarjali z opuščanjem omejujočih potreb lastnega ega.

Prav ego, pa bo odigral veliko vlogo pri odnosih, ki niso zrastli na vrednotah enakopravnosti. Tovrstni odnosi bodo zdaj lahko imeli velike preizkušnje in izzive. Zlom ega bo marsikje pokazal svoj pravi obraz partnerja in dejanski namen. To da odnos ni enakopraven, se bo kazalo najbolj pri vezah, kjer eden dela, drugi pa kraljuje in zapravlja… od tega dela se v realnosti lahko poslovite. Predali se boste globji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. Naredili boste korak nazaj k sebi.

Prekinjali boste odnose, ki niso enakovredni.

Zares boste predani prekinjanju ponavljajočih se vzorcev, v vas pa se bo prebujala želja po gledanju na stare teme z novega gledišča. Dovolj vam bo… en del vas bo želel svobodo in kreiranje na novo.Februar je mesec sprejemanja in predaje, to pomeni konec upiranja. Hkrati pa je to tudi mesec, ki zaključuje 10 mesečni cikel, kjer vas lahko zdaj okoliščine priSilijo k doKončanju preteklih zadev, če jih niste dokončali v mesecu Puščavnika – v lanskem septembru. Polletna faza septembrskega mrka se počasi končuje in čas bo za realizacjo in razplet. Če ste stvari takrat dokončali, uredili in spravili v red, lahko zdaj, v mesecu Obešenca pričakujete nagrado.
Obešenec je arhetip, ki je močan simbol prehoda – naveličanost starih vzorcev, volja do njihovega prekinjanja in razrešitev karmičnih zadev. Ta arhetip vam pomaga razkriti kdo ste onstran ega. V tem mesecu boste tako imeli možnost, da se resnično rešite iz škodljivih odnosov ali razmerij.
In vodilo Obešenca je… soočanje s sabo, s situacijo, z odnosi in življenjem. Zdaj bo potrebna odstranitev mask in predaja. Obešenec predstavlja vdajo in premik onstran sebičnih potreb, da bi lahko zaupali globji notranji duhovni modrosti, ki si želi biti izražena.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 12. – 18. 7. 2021: Izpolnjujte svoje cilje in poslanstvo
Ja, kakršno koli pretvarjanje, ne bo več imelo dobre podlage za žetev uspehov. Zdaj bo uspeh štelo le delo in resnična predanost iz srca. In ko omenjam pretvarjanje… mislim to, na vseh področjih v življenju, kjer je narejenost in virtualna napihnjenost… zato, veselo opazujte in kmalu boste tudi sami Videli. Tudi vas bo Resnica našla.

Ponovno bo obdobje mrkov.

Zdaj že veste, da so mrki prinašalci sprememb, saj nas odločno opomnijo na vse, česar v življenju nismo uredili. Prinašajo tako začetke, kot tudi konce življenjskih obdobij. In ker se vsako leto se zgodijo štirje mrki, smo februarja priča prvim dvema. Mrki vedno delujejo v parih, ki si sledijo s 14 dnevnim razmikom – Sončni in Lunin – ki je najprej v enem, čez pol leta, pa v drugem, nasprotnem znamenju zodiaka. So zelo pomembni v naših življenjih, saj so sprožilci karmične osi, ki nam omogoča, da se na poti svoje usode premaknemo v skladu svoje darme – poslanstva. Znamenji na karmični osi, pokažeta dinamiko in temo 18 mesečne faze, s čim se bomo ukvarjali, kakšna bo tema in kaj nam ta prinaša.Mrki nas prisilijo, da spremenimo svojo smer v življenju. Če smo na napačnih tirih, nas dobesedno iztirijo, samo zato, da se lahko vrnemo na pravo, za nas ustrezno smer. Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, lahko celo pretepe, škandale, umore… zato, ker je še dinamika pod taktirko Obešenca se znate tako pri sebi kot pri drugih soočati z temačnimi razpoloženji. Ta bodo nihala vse do skrajnosti, zato resnično dobro opazujte, kaj se dogaja v vas in okoli vas.Sami mrki niso ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. Sploh komunikacija bo ponovno pod velikim vprašajem, računalniške povezave in telekomunikacija, prometne zemeljske in zračne povezave,… skratka, povezave vseh vrst bodo zdaj zaznamovale zamude, lahko prepozna opozorila ali napačno prejete informacije in podatki, ki bodo zmedo med ljudmi in v okolju naredili še bolj konfuzno in kaotično.V februarju bo mrk v vodnarju, avgusta 2017 pa v nasprotnem znamenju, v Levu.Poglejmo še malce bolj podrobno o mrkih… Mrki delujejo ciklično in vzajemno. To pomeni, da prvi mrk v nizu osvetli nepredelano temo ali življenjsko področje, s katerim se nato pol leta ukvarjamo, mrk na nasprotni strani pa prinese rezultat oziroma zaključek tega procesa. Zato zgoraj omenjam, če ste septembra stvari dobro zastavili ali razrešili odnose, lahko zdaj pričakujete nagrado.

Maske bodo padale… Videli boste…

Napoved za februar 2017 1Odvisno je tudi, kje imate vi, v svoji rojstni karti kakšen planet in na kateri stopinji, saj stopinja kaže, kdaj in kateri mrk je »sprožilec« vaše vsebine s katero se boste ukvarjali.Serija mrkov na osi Devica-Ribi se tako z letom 2017 zaključi in konča proces prestrukturiranja (Devica) iluzije (Ribi), vseh ki imate svoje osebne planete v teh dveh znamenjih. Vsi, ki imate svoje rojstno Sonca, Luno, ascendent, Venero, Mars ali osi rojstne karte, v znamenju Lev – Vodnar… vi boste pod močnim drobnogledom zdaj, saj se za vas od februarja dalje začenja 18 mesečno obdobje transformacije. Za vse Device in Ribe, pa bo čas realizacije…
Mogoče te zanima  Astrološka napoved za julij 2021
Lunin mrk 11.2.2017 ob 1:45 (Sonce v Vodnarju, Luna v Levu) Sončev mrk popolni 26.2. 2017 ob 15:55 (Sonce, Luna v Ribah)

Kaj je pomembno pri mrku še vedeti?

Prvi mrk v februarju bo lunin. Pri Luninem mrku je Zemlja med Luno in Soncem. Ta prinaša preteklost v sedanjost, kar pomeni, da boste nekaj iz preteklosti tudi zaključili in dokončali, lahko pa tudi žanjete na račun vašega preteklega truda. Vse kar dobite zdaj, v času luninega mrka, je zasluga preteklega dela. Ta faza vam lahko tudi sname rožnata očala in lahko vidite ljudi, situacije in odnose v svoji pravi luči.Vse kar se v tej fazi zaključi se zares konča, poti nazaj ni več. Imejte to v mislih, kajti že teden dni prej boste imeli občutek, kot da v vas in okoli vas divja neka norost… pred mrčna faza bo bila aktiva že nekaj dni prej in to boste čutili v svoji razdražljivosti in napetem vzdušju.Ob koncu meseca pa sledi še sončev mrk, ki bo pika na »i«, če boste zares dobro zastavili svoje namere za svojo prihodnost. Pri Sončnem mrku je Luna med Soncem in Zemljo in zakrije Sonce. Ta prinaša prihodnost v sedanjost in možnost realizacije – nove začetke, ali pa vas preusmeri na drugo pot. V tem obdobju imejte res dober fokus in namero, kako želite s svojim življenjem upravljati naprej.
Zdaj boste doživeli pravi preobrat v svojem notranjem jazu.
Ne pustite se zmesti, zdaj je čas, da pogledate v ozadje! Vse zvijače, ki ste jih deležni s strani okoliščin, skrivajo le eno… Resnico, ki je v tem trenutku morda še ne želite videti. Tudi to je pot učenja, strpnosti in spoznavanja, kdo ste onstran maske. Življenje vam vedno govori resnico, le vi je nočete slišati. Zdaj se zaglejte in zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki pravi: »Vedno sem vam pokazal, kdo res sem: le vi me nočete videti.« Tudi trenutna situacija je lahko v vašem življenju trd pristanek na »ta zadnji« plati, pa vendar… Dobili ste nič koliko namigov … a odločili ste se spregledati njihovo prisotnost. Prav dejanja so tista, ki razkrijejo sence ljudi, zato jih ne obtožujte. Vzemite lekcije in se iz njih učite zase, o sebi.Ego bo imel kar močan vpliv v tem obdobju, zato resnično dobro opazujte in ne delajte ponovno istih korakov, če so vas ti že v preteklosti pripeljali na cilj, ki ni v skladu z vašimi željami.
Čas Iluzije se izteka… predvsem pa vaša iluzija gre h koncu. Poglejte pod površino, snemite masko in se odločite prepoznati resnico o okoliščinah, ki jih najdete v sebi. In vedite, da je zdaj čas, da se postavite zase in zaVzamete mesto, ki vam pripada.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem