Išči
Generic filters
foto:gde-fon.com

Napoved za februar 2018

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Na zadnji januarski dan, se je zgodil popolni Lunin mrk na 11° Leva 37′ (Sonce v Vodnarju, Luna v Levu). Energija luninega mrka je čisto zares odnesla vse staro, da se boste lahko v februarju zares postavili na Novo. Vstopamo v nov, 10-mesečni cikel, ki bo pod taktirko arhetipa Cesarja.
Začenja se faza novega začetka, faza, ko boste na prvo mesto postavili sebe.
Zdaj prižgite Luč v Življenju. SpreGledali ste in zdaj… zdaj Vidite. Dolga temna noč je končana in za vas se začenja nov dan. Odpira se novo obdobje, ki vam prinaša polno novih naVdihov. Še malo… izbruh energije, ki prihaja k vam, vam zdaj kaže na čas, ko so odprte vse možnosti. To jo dober čas za svež začetek, nove načrte, nove zamisli… Novo… odprite se rastoči inspiraciji, ki je prisotna prav zdaj. Zahvalite se. Čas je pravi za nove začetke in odločitve. Ne bodite presenečeni, če vam začnejo priložnosti trkati na vrata… saj veste, nepričakovana sporočila, darila ali povabila… ja, uživajte v tem obdobju in si dovolite, da vas vodi vesolje in sledite da vas vaš notranji glas pelje po poti Srca. Začenjajo se lepi, novi časi, zato uživajte. Novo potovanje vas pričakuje, še malo!
Cesar je vidik ustvarjalnosti in vodstva. To pomeni, da vas bo njegova energija, podpirala k novim začetkom. Silila vas bo, da se postavite zase in začnete kakorkoli ustvarjali na svojo lastno pest. Energija vas bo dobesedno gnala, da začnete v svojem življenju vladati, saj se zdaj začne obdobje, ki je primerno za izgradnjo trdnih temeljev. Vse v vas in okoli vas bo dobesedno zahtevalo, da se zaveste svojih voditeljskih sposobnosti, še posebno v vseh novih podvigih, ki se jih lotevate. V tej periodi bo glavna tema vladati, prevzemati odgovornost in začeti na novo. Pred vami je čas, za prevzemanje avtoritete. Nikakor ne klonite več ali le slepo sledite.
Ta cikel pa pogosto odkriva tudi vzorce, ki jih nezavedno ponavljate, in vse dokler se jih ne zaveste in odpravite te škodljive navade, vas lahko te vežejo in omejujejo vaše voditeljske sposobnosti.
Nagibali se boste k odpiranju novih življenjskih področij, predvsem pa bo februar mesec za razčiščevanje odnosa z očetom ali očetovskimi figurami. Lahko se boste soočali z možnostjo prevzemanja vodilnih položajev, zato se pripravite. Cesar je moški – jang vidik, gnal vas bo, da se postavljate zase, da vladate in zdaj vam bi, še posebej dobro šla od rok pogajanja in mirovniške poteze. To bo tudi idealno obdobje za razreševanje napetosti z ljudmi, rojenimi v znamenju Ovna (21.marec – 21. april) ali da postavite razmerja s temi ljudmi popolnoma na nove tire. Bodite pozorni tudi na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali pomembni ljudje, rojeni v znamenju Ovna ali vsi, ki imajo to znamenje v svojih rojstnih kartah poudarjeno.Morda boste v sebi začutili močno potrebo po spremembi, selitvi ali potovanju, razmišljali boste tudi o povsem novih potezah.Če ste v lanskem marcu nekaj začeli, bo zdaj čas, da stvari speljete do konca, kajti ta čas zdaj, zahteva nove podvige ali prihajajoče nove priložnosti. Čas je, da se premaknete. Cesarjevo obdobje zahteva premik v smer, ki vas bo privedla do izvora lastne moči in voditeljskih sposobnosti. Zdaj boste lahko dokazali svoje voditeljske sposobnosti, lastno odgovornost in zanesljivost ter odpravili stare neproduktivne vzorce vedenja. Čas bo za gradnjo trdne osebnostne osnove in zlahka boste ugotavljali, kaj počenjate z lahkoto, kaj vam gre težje od rok in zlahka boste prepoznali stare ponavljajoče vzorce, ki vas silijo vedno v iste situacije, le z drugimi igralci.Napočil je čas za nove projekte, za poslovne podvige ali odpiranje novih področij v življenju.
Napoved za februar 2018 1
Pust… maske in krofi…

Februar, mesec ljubezni in pustovanja

14. februarja je Valentinovo, praznik ljubezni. Dan vseh, ki so zaljubljeni, ljubljeni in vseh, ki verjamemo v to mogočno Kreativno silo… v Njo. V Njo verjamem… O Njej tudi sama veliko pišem,… tudi o tem, da samo z Njo pridemo do Njega… iz Nje se rodimo in v Njo se povrnemo…
Kaj ljubezen je, je tako perfektno zapisal veliki um, Albert Einstein, v ganljivem pismu svoji hčeri, Lieserl Einstein, v katerem izda najpomembnejšo skrivnost. Pismo so skrivali še desetletja po njegovi smrti, v njem pa je razkril, da obstaja »izjemno močna sila, za katero znanost še ni našla uradne razlage«.
Albert Einstein je bil prepričan, da bi se morali po človeškem neuspehu z uporabo in nadzorom ostalih sil v vesolju, ki so se obrnile proti nam, negovati z drugo vrsto energije … o kateri vrsti energije je spreGovoril, pa si lahko preberete v spodnjem pismu.
»Ko sem predlagal teorijo relativnosti, me je zelo malo ljudi razumelo, in tudi to, kar bom razkril in prenesel človeštvu zdaj, bo v nasprotju z nerazumevanjem in predsodki sveta. Prosim te, da zaščitiš pisma tako dolgo, kot bo potrebno, leta, desetletja, dokler ni družba dovolj napredna, da sprejme to, kar bom razložil. Obstaja izjemno močna sila, za katero do sedaj znanost še ni našla uradne razlage. To je sila, ki vključuje in ureja vse druge ter je celo v ozadju vseh pojavov v vesolju in pri nas še ni bila prepoznana. Ta univerzalna sila je LJUBEZEN. Ko so znanstveniki iskali enotno teorijo vesolja, so pri tem pozabili na najmočnejšo nevidno silo. Ljubezen je Luč, ki razsvetljuje tiste, ki jo dajejo in prejemajo. Ljubezen je gravitacija, ker zaradi nje nekateri ljudje čutijo privlačnost do drugih. Ljubezen je moč, ker pomnoži najboljše, kar imamo, in dovoli človeštvu, da ne ugasne v svoji slepi sebičnosti. Ljubezen razvija in odkriva. Za ljubezen živimo in umremo. Ljubezen je Bog in Bog je Ljubezen. Ta sila razloži vse in daje življenju smisel. To je spremenljivka, ki smo jo za predolgo časa prezrli, morda zato, ker nas je ljubezni strah, saj je edina energija v vesolju, ki se je človek ni naučil upravljati po svoji volji. Da bi ljubezen naredil vidno, sem v svoji najbolj znani enačbi naredil preprosto zamenjavo. Če bi namesto E = mc2 sprejeli, da je lahko energijo za zdravljenje sveta mogoče dobiti preko ljubezni, pomnožene s kvadratom hitrosti svetlobe, bi prišli do zaključka, da je ljubezen najmočnejša sila, kar jih obstaja, saj nima omejitev. Po človeškem neuspehu z uporabo in nadzorom ostalih sil v vesolju, ki so se obrnile proti nam, je nujno, da se negujemo z drugo vrsto energije … Če želimo, da naša vrsta preživi, če želimo najti smisel življenja, če želimo rešiti svet in vsa čutna bitja, ki ga naseljujejo, je ljubezen eden in edini odgovor. Morda še nismo pripravljeni, da bi naredili bombo ljubezni, dovolj močno napravo, ki bo popolnoma uničila sovraštvo, sebičnost in pohlep, ki uničujejo planet. Vendar pa vsak posameznik v sebi nosi majhen, a močan generator ljubezni, čigar energija čaka, da se sprosti. Ko se naučimo dajati in prejemati to univerzalno energijo, draga Lieserl, bomo potrdili, da ljubezen premaga vse, da je sposobna preseči vse in nič, ker je ljubezen kvintesenca (jedro) življenja. Globoko obžalujem, da nisem mogel izraziti tega, kar je v mojem srcu, ki je tiho bilo zate vse moje življenje. Morda je prepozno za opravičilo, ampak čas je relativen in moram ti povedati, da te imam rad in sem zahvaljujoč tebi dosegel dokončni odgovor!« Tvoj oče Albert EinsteinNaj vam te besede dajo misliti, kako »pomembna Je«, kako težko je brez Nje… zato, naredite si dneve v začetku tedna lepe in ljubeče. Ljubite se, ljubite druge… in zato, delite Jo, povejte vsem, ki so vam dragi in jih ljubite… Da boste dan počastili v prid tej veliko skrivnosti. Prijetno Valentinovo vam želim, naj bo to dan, ko se zaObljubite Njej.
Dan kasneje, 15.2. 2018 ob 21:05, pa bo delni Sončev mrk, na 27° Vodnarja 08′.
Napoved za februar 2018 2
Nastavili boste ponovno kompase v svojem življenju…
Čas bo za spremembe in faza, ko bo potrebno ponovno nastaviti kompas v življenju ter se zamisliti nad svojim trenutnim življenjem.Mrk je sprožilec spečih vsebin, predvsem vseh tistih, ki niso najbolj realne v vašem življenju. Pri Sončnem mrku, je Luna med Soncem in Zemljo, Zemljo pa bo zakrilo Sonce. Ta prinaša energijo prihodnosti v sedanjost in možnost realizacije – nove začetke, ali pa vas preusmeri na drugo pot. Čas soočenja bo, na vseh nivojih bo vrelo… predvsem bo vroče v odnosih, čas pretresov, potresov in konfliktov bo. Čas, ko boste morali preveriti, kakšne so vaše prioritete in preveriti svoje vrednote. Dovolj vam bo, tavanja v temi, morali se boste postaviti zase in postaviti cilje na novo. Pomembno je, kam vam pade mrk v vašo rojstno karto, v katerih hišah bo deloval, saj te kažejo področje v vašem življenju in temo.
Ker je to zelo intenzivno in energetsko skoncentrirano obdobje, si ne zadajajte pomembnih nalog, saj se lahko stvari v trenutku obrnejo in spremenijo.
Lahko se vam bo celo zazdelo, kot da izgubljate tla pod nogami. Vsekakor je bolje, da sicer vse težje in pomembnejše naloge, projekte in korake, prestavite na (vsaj) teden dni pred mrkom in tri dni po mrku, ko sta Luna in Sonce spet v normalnem ritmu, če je to seveda mogoče. V času mrka je namreč dogajanje tako intenzivno, da se vam lahko zgodi, da bi vam vse niti ušle iz rok in v enem trenutku preprosto ne boste mogli več kontrolirati svojih dejanj in potek dogodkov. Pomembno, da veste… Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna »naključja«, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, lahko celo pretepe, škandale, umore…

Sončev mrk… čas za nove začetke

Sončnev mrk je nova luna, kjer Luna prehaja med Zemljo in Soncem. Vendar pa je sončev mrk močnejši, ker Luno zatemni Sonce. Februarski sončev mrk, ki je pred nami, bo delni sončev mrk, saj bo večina Sonca še vedno vidna. Nova luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega cikla. Novi vpliv lune traja 4 tedne, sončev mrk pa traja približno 6 mesecev.
Najmočnejši in najpomembnejši aspekt v astrologiji je Sončeva zveza z Luno. To pomeni, da bodo vse možnosti na mizi in da je to čas, ko lahko pravilno postavite v ospredje nove načrte za prihodnost. Čas je, da vprašate svoje stare navade in vedenja, ko iščete nove in inventivne načine za napredek.
To je idealen čas za nov začetek, zato napišite nove cilje na list papirja.
Sončev mrk 15. februarja, bo na 27 ° 08 ‘ Vodnarja, zelo blizu planeta Merkurja. To pomeni, da bodo ideje, komunikacija, izobraževanje in promet glavne teme februarskega sončnega mrka. Obstajata še dva večplastna vidika, ki neposredno vplivata na vprašanja komunikacije in transporta, ki se pojavljajo v naslednjih šestih mesecih. Teme, ki so se pokazale 31.1., na lunin mrk, bo sončev spravil v tek, mrčna faza razreševanja pa bo trajala do naslednje faze mrkov, do 12. julija 2018.
Delni sončev mrk bo viden na Antarktiki in južni Ameriki. Največji obseg sončnega mrka februarja 2018, bo čez Argentino, Čile, Urugvaj in najjužnejši del Brazilije. Tu bodo lahko največje spremembe.
Planet Uran in Jupiter bosta odigrala pomembno vlogo pri sončevem mrku. Poglejmo, kaj prinašajo aspekti z drugimi planeti in asteroidi:
Uran bo v aspektu s sončevim mrkom, tvorila bosta sekstil. Uran bo v ospredje postavil razprave in ideje, ki izhajajo iz sončnega mrka o zakonu, zavezanosti in vprašanjih v zvezi z zdravjem žensk. Ta bodo presenetljivo odkrita, odprta in razumljiva. Razpravljali bodo o sodobnih, nenavadnih in spornih družinskih strukturah, kot so istospolno starševstvo in drugi nestvarni odnosi. Znanstveni in tehnološki prodori, ki vplivajo na področje gnojenja in nosečnosti, bodo sporni in lahko bi vodili do velikih etičnih razprav. Veliko se bo govorilo tudi o posledicah cepiv, predvsem cepiva raka maternice in drugih medicinskih odkritij. To bodo vse pomembnejše teme razprav, zlasti v versko konzervativnih skupnostih. Uran prinaša sončevemu mrku pozitivne spremembe, več osebne svobode in izbire. Ta Uranski aspekt bo dal ljudem samozavest, predvsem tistim, ki so bili preveč prestrašeni ali sramežljivi, da bi se izpostavili in spregovorili o svoji spolnosti in drugih načinih življenja. Pokazala se bo zelena luč vsem, ki živijo, kot samohranilci in istospolni starši.
Napoved za februar 2018 3
Poseben poudarek bo na materinstvu…
Uranov sekstil na Merkurja in asteroid Higeja bo pripeljal do večje ozaveščenosti o vprašanjih duševnega zdravja. Nova zdravila in večji dostop do interneta bi omogočil, da bi lažje našli pomoč in pravo, ustrezno zdravljenje. Tudi vpliv asteroida Juno, bo prinesel poseben poudarek na področju materinstva, saj se bo posvetilo večjemu nadzoru nad rojstvi in zdravstvenim težavam žensk, kot so depresija po porodu in pomanjkanje železa. Sončni mrk v kvadratu z Jupitrom pomeni pozitivne spremembe in svobodo, ki jih prinaša Uran, te pa prinesejo osebno rast in srečo. To pomeni tudi, da morate pokazati spoštovanje, zmernost in disciplino. To je, da se izognete spremembam v vašem življenju, ki lahko postanejo preveč ekstremne in motijo vsa druga področja vašega življenja. Ne delajte preveč sprememb, ker bi te na koncu lahko pripeljale do izgube energije, saj vas nebi pripeljale nikamor. Osredotočite se na eno ali le nekaj pozitivnih sprememb.
Sončev mrk bo v ospredje postavil tudi etična vprašanja o izbiri načina življenja, starševskega sloga in o medicini. Pokažite nekaj zmernosti pri spremembah, za katere menite, da bodo sporne. To vas bo rešilo pred sramoto in diskriminacijo.
Venera bo v sekstilu s Saturnom povečala vašo potrebo po druženju. Želeli boste, resno in resnično ljubezen, kjer se boste počutili ljubljene in cenjene. V obstoječih partnerskih odnosih boste iskali več varnosti in zaveze. Sončev mrk bo v konjunkciji z asteroidom Juno, kar pomeni, da je ta faza mrka idealna za zaroke in poroke. Možnost bo tudi za sklepanje novih odnosov, vendar vas zabava za ena noč ne bo zanimala. Zdaj bo večja verjetnost, da boste pritegnili resne potencialne partnerje, ki bi si želeli resne zveze. Možnosti odnosov bodo tudi med učiteljem in učencem ali pa bi lahko privlačili nekoga, ki je veliko starejši ali mlajši. Sončev mrk, februarske nove lune v konjunkciji z Merkurjem prinaša dober čas za zmenke, zlasti internetne zveze, zaradi Urana. Asteroid Juno v konjunkciji z mrkom, pa je dober znak za srečanje z vašim dušnim partnerjem in možnostjo, da najdete resnično ljubezen.
Marsov kvadrat z Neptunom opozarja na previdnost v odnosih, da bi se izognili sumu, prevaram, lažem in škandalu. To še posebej velja za intimne odnose, kjer bi privlačnost z nekom, lahko povsem zameglila posameznikove napake. Ta vidik povečuje tudi nevarnost okužbe in bolezni, zato je dobro, da poskrbite za zaščito pred spolno prenosljivimi boleznimi. Zaradi Merkurja se zavedajte, da lahko vaši strahovi in domišljija vplivajo na vaše duševno zdravje.
Sekstil Jupitra s Plutonom prinaša uspeh skozi pozitivne spremembe. Prav nepričakovane spremembe bodo zdaj pomembna pot vašega osebnega in duhovnega razvoja. Povezan bo z večjo močjo in ustvarjanjem bogastva. Močna želja, da bi nekaj spremenili v vašem življenju, bo sovpadala s priložnostmi, da bi to naredili prav. Pojdite s tokom in v celoti izkoristite priložnosti, ki se odpirajo pred vami.
Izkoristite energije sončevega mrka in se pripravite na, revolucionarni, nov začetek.

Začenja se leto zemeljskega Psa: 16. februar 2018 – 4. februar 2019

Vladavina ognjenega Petelina vam je lahko prinesla prebujenje, zmago in uspeh. Vse to ste lahko dosegli v preteklem letu, s trdim delom in potrpežljivostjo. Ta dinamika se bo nekako nadaljevala tudi v naslednjem luninem ciklu, na katerem bazira kitajska astrologija.
V letu 2018 se kitajsko novo leto začne 16. februarja 2018, to bo po kitajskem štetju 4715 leto. Znamenje, ki bo vladalo bo Pes, jang – moška kvaliteta, element zemlja. Rjava je povezana z zemljo. Zato se leto 2018 imenuje tudi leto rjavega psa. Po kitajski teoriji o horoskopu, je moška zemlja povezana s planino. Pes vsebuje predvsem element moške-jang zemlje, z malo primesi kovine in ognja. Znamenje jang, zemeljskega Psa predstavljata dve gori, ki se naslanjata ena na drugo. To je močna zemlja, kar pomeni, da je to leto konkretne realizacije.Zdaj se boste osredotočili na nepremičnine, kmetijstvo, okolje, agrikulturo, ekologijo, medije, »show business«, kulinariko, modo in vse dejavnosti, ki se ukvarjajo z »lepim«. Posvečali se boste lahko tudi več okolju, zdravju, kot tudi duhovnemu področju.2018 je leto gorskega Psa. Gorski Pes je lahko divji pes, ta pa lahko tudi blokira vašo pot. To pomeni, da boste morda naleteli tudi na nekaj ovir, preden boste svoj načrt dokončno speljali. Ta cikel vas vodi k temu, da morate zdaj uporabiti svojo modrost, da najprej odstranite blokado, šele potem boste lahko videli široko odprto cesto. Pes je 11. živalsko znamenje, med 12-im znamenji kitajskega zodiaka. Mesec Psa je povezan z zadnjim mesecem jesenskega obdobja. Takoj po mesecu Psa pride zima, ki je sezona vode. Če se lahko povzpnete na goro Psa, potem lahko v prihodnosti dosežete še veliko več. Leto 2019 je leto Prašiča, ki je prvo leto vode, kar pomeni, da bo leto 2018 odskočna deska za leto 2019. Če želite dobro delati v letu 2019, ko sledi vladavina Prašiča, potem je treba dobro načrtovati v letu 2018, v letu zemeljskega Psa.
V letu 2018 mora vseh dvanajst kitajskih znakov zodiaka pokazati strpnost in empatijo do ljudi, s katerimi se srečujejo, da bi ohranili svojo karmično ravnotežje, še posebej, če se želijo izogibati nepotrebnim konfliktom.
Prav zaradi prevladujoče jang zemeljske energije, bo to pestro leto, ki ga lahko zaznamujejo varnostni pomisleki ljudi in vzpon družbenih konzervativnih gibanj v družbi. Zdaj se lahko mnogi glasovi po vsem svetu dvigujejo, da poudarijo pomen univerzalnih vrednot dialoga in solidarnosti, ki so značilne vrednote Psa. Sebičnost, pohlep in nevednost, so glavni vir neenakosti, ki vlada na Zemlji. Samo socialni in kulturni impulz na individualni in kolektivni ravni, lahko dajo novo upanje milijonom ljudi na svetu, ki še vedno trpijo zaradi zanemarjanja, ravnodušnosti in zavrnitev njihove skupnosti.

Zdravje in življenjski slog

Leto Psa je pravi čas za spremembe v življenjskem slogu, kar v praksi pomeni, da je to idealni čas za prenehanje kajenja ali drugih razvad ali za spremembo prebivališča in za začetek novih poslovnih podvigov.
Vendar pa, lahko pričakujete, da bi nekateri od vas, lahko občutili tudi kratka obdobja osamljenosti ali prehodne melanholije. Ta bi vam lahko na nek način prinesla možnost, da bi lahko nahranili, najbolj občutljive in najbolj ustvarjalne misli. Za druge, bi lahko ti trenutki povzročili nenaklonjenost pri uresničevanju svojih življenjskih načrtov, ki bi se odložili na kasneje, do naslednjega leta.
 

Kariera, denar in pot usode

Zadovoljstvo in veselje, ki ga je povzročil uspešen izid projektov, izvedenih v preteklem letu ognjenega Petelina, je mogoče v celoti razumeti le v okviru pravične delitve ustvarjenih virov.
Za posameznike, katerih zemeljski element je prevladujoč v njihovem kitajskem življenjskem horoskopu, bi morali občuti posebno stabilnost, skozi celo leto 2018, saj jim bo omogočilo, da svoje osebno in poklicno življenje organizirajo bolj samozavestno in učinkovito. Ne pozabite, da je primarni element znamenja Psa zemeljski element, ki mu sledijo sekundarne sile, ki jih zagotavljajo ogenj in kovina. Kreativni cikel ogenj, zemlja in kovina pomeni, da lahko denar prihaja do tistih, ki se odločijo izbrati poštenost in pravičnost pri svojih odnosih.
Podjetja, ki zagotavljajo dobro počutje in zdravje svojih potrošnikov, zlasti s povečanimi naložbami na področju recikliranja in obnovljivih virov energije, bodo nagrajena s povečanimi prihodki.
V skladu s pravili ustvarjalnega cikla petih elementov kitajske astrologije, zemlja ustvarja kovino. V želji, da bi leto doseglo pričakovano izpolnitev, je najbolj dragocena solidarnost in bratstvo, saj se tako plemenita in živahna pravičnost zemeljskega Psa, pretvori v materialno in duhovno bogastvo.
Ekscentričnosti lanskega, ognjenega, leta bodo pozabljene. Dejansko Pasje leto, ne prispeva k izgubi in nepotrebnim stroškom. Leto 2018 zagotavlja uspeh, tako v ljubezni kot pri delu, a je ta odvisen predvsem od kakovosti komunikacije med ljudmi in učenja, da prinaša nesebičnost in velikodušno žetev.

Inovacije in socialna pravičnost

Enkrat na 60 let, po kitajskem koledarju, pride na vrsto zemeljski Pes. To je znamenje, ki močno osvetli življenje moških in žensk, saj se pojavi neke vrste čas bilance in nova interpretacija stanja človeštva. Temeljna vprašanja, s katerimi bi se lahko ukvarjali so: osebnostna moč, izobrazba, morala, vprašanja družbenega življenja, zdravja in skrbi za starejše, ki jih je treba v tem ključnem obdobju popraviti in izboljšati.
Pojavili bi se lahko novi avtorji in filozofi. Ponovno pa bi lahko dobile vrednost tudi vse pozabljene besede velikih klasičnih pisateljev in pesnikov. Čas bo, ko bi se morali zbuditi, da bi ponovno nahranili našo kolektivno zavest.
Pričakujemo lahko tudi pričevanje o novih ambicioznih industrijskih projektih, ki bi lahko popolnoma preoblikovale načine proizvodnje in izkoriščanja energetskih virov. Največji razmah bo na področju sončne energije, ki je zdaj dovolj zrela, da postane eden od glavnih poceni virov električne energije, tako pri transportu, kot tudi doma. Večino držav, glavnih industrijskih in finančnih institucij po svetu, bo spodbujala in financirala vse pobude, ki bodo pokazale svoj prispevek k zmanjševanju onesnaževanja in izboljšanju kakovosti življenja. Akcije, ki bi temeljile zgolj na individualnem zadovoljevanjem potreb, bodo večinoma razkrili in jih zavrnili, saj bo čas podpiral vrednote, kot sta to: empatija in socialna pravičnost.
Napoved za februar 2018 4
” brez dvojine ni družine…”

Ljubezen in družina

Leto 2018 je pomembno za družino in je ključnega pomena za uresničevanje želja pri vseh 12ih kitajskih znamenjih. Če ste še vedno samski, v tem ciklu, ne bi smeli imeti težav pri iskanju partnerja. Za samske je čas, da obnovite svojo garderobo, ker boste v tem letu imeli možnosti, da bi se srečali z zelo galantnimi zmenki. Vendar pa, vedite, da je potrebno, da si vzamete čas in delujete postopoma in ne razkrijete prehitro svoj altruizma in prijaznosti. Samski Psi boste najlažje našli parterja med Tigri, Konji ali Zajci, ki bi lahko tudi, do konca leta 2018, nosil zaročni prstan na svojem prstu.
Leto zemeljskega Psa je zelo ugodno za skupno življenje in poroko.
Slabo stanje v letu Psa, pa se piše vsem parom. No, pri vas je situacija nekoliko drugačna, saj bi se lahko srečali že takoj na začetku s prepiri, ki bi oslabeli vaša razmerja. Pojavili bi se lahko ponovno nesporazumi iz preteklosti, kar bi lahko povzročilo dvoje: ali prenovljeno in podvojeno ljubezen, potem ko bi se zgodila pojasnila ali pa nasprotno… pripeljala bi do popolnega udarca v razmerju, kar lahko vodi do razveze. Nasprotno, pa bi vsi, ki ste šele na začetku zveze in se je ljubezenski odnos že razcvetel, lahko pričakuje, da se bodo vezi med njimi še okrepile. Rojstvo otrok bo večje v drugi polovici leta, je bolj naklonjeno.
In za konec… Ne smete pozabiti, da lahko kitajsko znamenje Psa, ki je simbol inteligence in zaščite, spremeni leto 2018 v izjemno občutljivo obdobje. Vsi aktivisti, študenti, kot tudi navadni državljani, bi se lahko počutili prikrajšane za upanje in nekako socialno izključene. Oklevanja zdaj ne bo. Lahko bi zahtevali, skozi ugoditev reformam, korenite spremembe v življenjskih razmerah, tako v sistemu kot pri svobodi odločanja, saj bodo le tako ohranili prihodnost svojih otrok.
Nikakor se zdaj, v obdobju Cesarja, ne smete predati …

… vzpostaviti morate svojo avtoriteto.

Cesarjevo obdobje, ki se odpira v februarju, je najboljše za celjenje ran in razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi, očetom ali avtoritetami. Za moške je ta čas najbolj ugoden za očetovstvo, oziroma odločitev ali si očetovstva sploh želijo.V tem obdobju dokažite sposobnost sporazumevanja, proizvajanja, pogajanja, dajanja energije in poglabljanja v smisel in izzive svojega življenja. Vedite pa, da se bo zdaj vse dogajalo zelo silovito in močno.
In kaj se vam lahko še dogaja? Lahko ustanovite podjetje ali začnete kako drugače ustvarjati na lastno pest, lahko boste veliko na poti in kar je najbolj pomembno, prevzeli boste odgovornost za pomembne stvari.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem