Napoved za januar 2015

V začetek Novega leta, nas bo popeljala vladavina arhetipa Puščavnika. Vladar lanskega novembra je ponovno z nami, pa vendar, tokrat zelo drugače. Vsekakor čutite, da je vstop v Novo, resnično prinesel v vaše življene nek lahkotnejši veter in čuti se, da je lažje. Ker pa je Puščavnik simbol prehoda, bo januar pod taktirko zaključevanja oz razreševanja dinamike, ki se je skozi proces zaključevanja aktiviral v novembru 2014. Zdaj boste lahko končno tudi svoj odnos in situacijo Videli, saj vas taktirka letnega cikla Pravice, ki vlada letu 2015, budno spremlja na vsakem koraku. Pravičnost bo na vsak način tista, ki bo razkrila Vse in… čas bilance se bo pokazal kot izjemno konstruktiven čas, za planiranje, pripravljanje in dogovarjanje vseh vrst in lahko se pripravite, da se boste kmalu lahko veselili uspeha. Uspeh zagotovljen vsem tistim, ki ste potrpežljivi.

Vodilo meseca bo:  

»Pravičnost vas poPelje k popolnoma novim uvidom,

skozi katere boste lahko doKončali, kar ste začeli.«

Zdaj se bo dobro posvetiti nedokončanim zadevam, predvsem rešiti stare stvari, ki ste jih začeli še v lanskem februarju in če jih v novembru niste uspeli zaključiti, bo čas in priložnost idealna prav zdaj. Urejali boste tudi vse nove zadeve, veliko se boste dogovarjali, planirali… predvsem pa boste opazili, da se boste okoli starih, poznanih stvareh in projektih dogovarjali na novo. Lahko se vam celo zgodi, da  prekinete z novim in začnete nazaj s tem, kar ste delali prej. Vsekakor, si boste zaželeli umika, tišine in časa za globok razmislek. Vzemite si ga. Še vedno ste pod globokimi vtisi vsega, kar se vam je dogodilo ob koncu leta. Ne obujajte preveč preteklosti in nikakor ne stojte v drami, če ste se slučajno v njej znašli. Čas januarja vas izjemno podpira za urejanje vseh vrst odnosov, stvari in čas bo za pregled vseh projektov, ki ste jih imeli v svoji glavi… mnogi ste namreč dobesedno »čez noč« dobili čisto nov izziv, pomen v odnosu, pri delu, lahko pa boste nekaj od tega zdaj popolnoma opustili, zaključili in naredili doKončno piko v življenju in…

Šli boste naprej… nazaj se nikar ne vračajte.

Posvetite se podrobnostim in opustite vse tisto kar ste prerasli. Puščavnikovo število je število 9, tako bodite pozorni, saj bi znali prav v tem številu dokončevati ali začenjati nove podvige naprimer 9-ega v mesecu, 9 dan od določene situacije dobite odgovor; 9 dni, tednov, mesecev ali 9 mesec – september, ki bi lahko bil v dani situaciji za vas ključen. Ker bo januar mesec obdobje čistih in nedotaknjenih vrednot, boste morda čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v medsebojnih odnosih.

»Zdaj vas bo Resnica našla.«

Če ste že ob koncu leta razmišljali, da morate nekatere odnose, projekte in stvari končati, jih prekiniti in nekaj spremeniti, boste to lahko naredili zdaj. Vse, kar vas ne podpira več, bodo preprosto okoliščine poskrbele, da se boste lahko premaknili. V vsem, kjer ne boste resnično prisotni s svojim Srcem, bi se lahko končalo… milnat mehurček se bo razblinil in boste raje živeli sami ali pa se boste odmaknili vase. Zdaj boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o vsem, predvsem o tistem kar ste začeli. Morda ne boste tudi najbolj zgovorni, lahko pa bi se povečala tudi vaša skrb za zdravje, prehrano in higieno. Morda boste zaČutili, da je čas za spremembo prehrane, navad, da je skrajni čas, da se začnete gibati…

Vse kar si boste želeli zdaj je, čas za mir in tišino,

iskanje tihega prostora, za utišanje vsega hrupa v vaši glavi.

Bodite pozorni tudi na to, da lahko v tem času lahko občutite tudi povečano občutljivost na zvok. Zelo težko vam bo razmišljati o tem, kaj bi se moralo ali se mora zgoditi, ob nenehnih zahtevah in motnjah okoli vas. Motnje okolice, ljudi bodo zahtevali vaš čas in vaša želja po mirnem premoru za razmišljanje se bo morda za trenutek zdela kot nemogoče sanje. Pa vendar, čas zase je čas, da Slišite sebe. To boste lahko dosegli s pomočjo meditacije, skozi umik v samoto, pogovor ali morda terapija… Prav zdaj bo pomemben prostor, ki si ga ustvarjate zato, da boste lahko resnično bili s svojo dušo. Pazite kaj poslušate… prav kakšna nežna glasba, meditacijske zgoščenke in naravni zvoki elementov bi bili zdaj za vas zelo zdravilni.

Pred vami se odpira mesec, ko boste čutili potrebo po umiku od hrupa in glasnosti okoli vas, za iskanje mirnega kraja in časa, da boste lahko aktivno slišali sporočila svojega duha.

Izkoristite ta dober čas tudi za izražanje z ročnimi umetnostmi… Puščavnik je tudi simbol za Devico, zato bodo v tem obdobju prišle v ospredje karakteristike Device. Vse vas bo gnalo v eno samo stvar… da se ukvarjate z detajli, kar pomeni, da boste zelo delovni, dosledni, kritični, analitični, skrbni in pretirano metodični. Če se vsega tega nebi videlo navzven, kot zunanja manifestacija, bo to najverjetneje notranje delo na sebi. Vedite tudi, da če ne boste stoodstotno prepričani v situacijo, ne boste pristali na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju kjer nimate izkušenj. Lahko se celo zgodi, da vas bodo soljudje prosili za navdih ali spodbudo ali pa vas bodo dojemali kot vodnika. Nove priložnosti vam bodo ponujali pomembni starejši moški ali ljudje, ki so rojeni v znamenju Device ali tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v svojih rojstnih astroloških kartah. Prav Device, za vas je zdaj je čas, ko ne smete spati… premik, urejanje, dogovarjanje… no, akcija v vseh pogledih, bo za vas še kako pomembna vrlina tega meseca.

Ob koncu meseca, 21. januarja, se v retrogradno gibanje premakne planet Merkur, kjer ostaja vse do 11. februarja. Letos bo njegova vladavina v zračnih znamenjih in prvi obrat bo v znamenju Vodnarja. Kaj lahko pričakujete? Izziv bo prav razmišljanje in prebliski idej, ki se znajo pojavljati… nejasna povezava, bi znala kazati na to, da so prav misli tisto, kar človeka napolnjuje in sili h kaosu. Zračni Merkur se izraža sofisticirano, abstraktno in družbeno usmerjeno. Vaše veščine, govorjenje in razmišljanje bodo manj objektivni, natančni, razumski in celo nejasni. Lahko pričakujtete kakšne nenadne intervencije v vseh inovativnih projektih, težave z omrežji, komunikacijsko infrastrukturo in internetne prekinitve, lahko se bodo stresala tla in bili izbruhi vseh vrst,  zaradi okoliščin, ki se bodo pojavile zelo nenadno, nepričakovano in povsem kot velik šok… vse zato, da se bodo nekatere stvari kasneje pokazale v povsem pravi in novi luči. Ne hitite, predvsem v prometu, na potovanjih in bodite odprti inovacijam, vsemu Novemu… čas bo za notranji vpogled in prekinitev starih načinov razmišljanja.

Lahko bi rekli, da boste v januarju šli skozi talilni lonec, kar velja za vsakega posameznika, a na koncu bo dosežen cilj… da pridete nazaj spremenjeni. Vi, pa vendar ne več vi. Zdaj ste vi na vrsti in ni se vam treba bati. Naj vas ne bo Strah… vaš strah, vas bo le ranil. Zdaj bo pod drobnogledom vaš Pogum med vsemi testi, ki jih boste dobivali. Pokazal se vam bo vaš veliki potencial, ki bi znal presenetiti celo vas same. In čeprav vas bo vse tole zdaj, kar dodobra spremenilo, se bo to zgodilo na čudovite načine. Ste pripravljeni? In zakaj, Ne?

»No, čas bo, da odložite svoj Strah in sledite Resnici.

Da bi jo Videli, pa morate pogledati s Srcem.«

Soočite se s težavami, ne pa da se še vedno obračate stran. Spoprimite se z nePravičnostjo in Spremenite pravila, ki vas zavezujejo. Odcepite se od služb, v katerih le stagnirate in iskanj, odnosov, ki nudijo le malo življenjske energije in ni strasti. Stopite na drugo, bolj srčno pot, in se naučite delati s svojimi močmi in sposobnostjo ustvarjanja globoke spremembe. Izguba strahu pred svojo lastno močjo je zdaj vaš izziv. In ker ste prav zdaj v postopku globoke transformacije, vstopite skozi vrata Zaupanja in se soočite z nePoznanim. Na poti boste našli novo Upanje, ki se vam bo zasvitalo, še predno si boste sploh upali sanjati o tem. No, potem vas čaka pa tisti ključni trenutek, ko boste stopili v akcijo in boste spremenjeni.

In če vas je še vedno Strah? Vedite, da vaš strah skriva veliko večjo dilemo, to, da niste vaš pravi jaz in da ga sploh ne poznate. Ta uvid vam bo prečistil vsa vaša duhovna prepričanja, prinesla Integriteto, vas emocionalno odprla in postali boste bogatejši in srečnejši človek v vseh pogledih. S tem preizkusom poguma boste razbili Iluzorno prepreko, ki leži med vami in vašo pravo Ljubeznijo do sebe. Zdaj boste Videli.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: