Išči
Generic filters
shana

Napoved za januar 2016 – Sekvenca 111 in otvoritev Kreativnega portala

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Vstopamo v prvi mesec leta 2016, ta bo pod taktirko arhetipa Kolo sreče. Morda ste že ob izteku preteklega leta obČutili, da se je vse začelo bliskovito premikati. V letu 2016 bo vladavina Marsa prinesla veliko moči, ki pa se lahko v praksi pokaže kot sila, da se premaknete naprej ali pa kot kot sila, da vas pri čem ustavi na zelo surov ali celo na bolj naSilen način.Vladavina letnega cikla 2016 bo arhetip Puščavnika, ta pa bo od vas želel vpogled in doKončanje vsega kar ste začeli v letu 2014…Pred vami je torej leto velikih preBojev, samoUresničitev in globoke preDanosti Spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer… pa vendar kako turbulentno bo Vaše leto, bo odvisno od vaše začetne namere, skozi fokus, ki jo boste usmerjali v januarju.

Sekvenca 111 in otvoritev Kreativnega portala – 1.1., 11.1. in 29.1.2016

Ta se sidra skozi energijo januarske sekvence portala 111. Prvi dan Novega leta, je prvi dan, iz drugega dela božičnega plana, 12 dnevnega plana manifestacije. To je dan, ko skozi misli, kreiramo fokus, kakšno leto si želimo.Torej? Kaj želite sKreirati, kakšno leto naj bo, kaj so vaše želje in kje je vaše Srce?S 1. januarjem, se aktivira prvi val sekvence portala 111. Drugi val sekvence se aktivira 11.1., tretji pa 29.1.

Zakaj je v januarju ta sekvenca tako pomembna?

Zato, ker poKaže kako boste v letu postavili temelje in čemu boste posvetili svoj fokus. Število 1 je vibracija, ki kaže na začetek. Vsi smo Eno in povezujejo nas Misli. Prav število 1 kaže na naš začetni fokus, zato, bo na ta prvi dan v letu pomembno, kam boste danes usmerili svoje misli. Prav število 1 nas opominja, da ste pozorni na svoje misli, o čem razmišljate, da se osredotočate na svoje želje in ne strahove. Ti dnevi v letu so namenjeni, da vse kar želite skreirati v letu, ki je pred vami, zapišite, saj s tem sidrate energijo v »tukaj in zdaj« skozi Hvaležnost... torej, »hvala za… stvari, ki jih želite, zaPišete pa jih na način, da so te že v vašem vsakdanu«.Sekvenca datuma, 1.1. je številka 11, ki je število Kreacije. Bodite pozorni tudi na ponavljajoče se ideje, ker so odgovor na vaše prošnje, kažejo pa lahko tudi, da se morate zdaj izogibati odvisnostim vseh vrst.Dobro zaPišite, kaj želite… vse do 12. januarja, pa boste lahko zapisovali svoje zaObljube, priprošnje ali želje.

29.1.2016 se aktivira sekvenca tretjega vala 111.

To so energetska vrata, ki se odpirajo, za hitro manifestacijo vaših misli v realnost. Prav zato je pomembno, da prav v tem mesecu, res dobro in modro izbirate svoje misli ter poskrbite, da se bodo ujemale z vašimi željami. Ne vlagajte nobene energije v strahove, da se ne bi zmanifestirali!Že takoj ob vstopu v Novo leto 2016, se 5. januarja 2016, začne faza retrogradnega Merkurja. V tej fazi se bo zadrževal tri tedne vse do 25. januarja, ko se ponovno postavi v direktno gibanje. Njegova vladavina se sprva začne v Vodnarju, konča pa v zemljskemu Kozorogu. Glavna naloga retrogradnega Merkurja v zemeljskemu znamenju je, da vas bo silil k zelo praktičnemu iskanju rešitev. Strogo pa se bo zdaj potrebno držati tudi omejitve časa ali proračuna, kar pomeni, da bo treba narediti v ta del vašega življenja velik vpogled in bilanco. Glavna tema bo denar, saj bi lahko ta igral zelo veliko vlogo razloga, tako pri težavah v katerih bi se morebiti znašli, kot tudi odgovor na njih. Nikakor v tem času ne sledite idejam navdiha, saj bi vas lahko na koncu res veliko stale.
Zdaj bo čas, majhnih, premišljenih korakov.
Retrogradni Merkur bo tu, da vas opozori na kraljestvo vaših Dolžnosti. Soočali se boste z odgovornostjo do sebe in lastnega osebnega kodeksa časti, ta pa bo močno pretresel tudi polje vašega finančnega statusa. Izziv s katerim se lahko zdaj še soočate je, da bi lahko ugotovili, da ko delate zaradi dolžnosti do drugih in ne do sebe, začnete izgubljati svojo življenjsko energijo. Takrat prekinete namreč stik s sabo in uporabljate svoja čutila za opažanje, kaj bi morali storiti v očeh sveta, namesto da bi počeli tisto, kar veste v Srcu, da je prav. Če ste se odpovedali svoji moči, energiji in osebni resnici v prepričanju, da s tem pomagate drugim, vedite, da v resnici le pomagate sebi v obliki statusa ali sprejetja, kar pa vas v tem času lahko privede do jeze in zamere…To bo čas, da preverite svoj lastni kodeks časti. Ali ga na kak način kršite? Ali ga ne upoštevate, ker morebiti postavljate potrebe drugih pred svoje? Čas bo za odkritost s samim seboj. Imejte pogum, da branite dolžnost, ki jo imate do sebe, tako boste človek, ki trdno stoji za svojimi prepričanji.V januarju nam arhetip meseca, Kolo sreče, obljublja čas nepričakovanih Priložnosti, nePričakovanih dohodkov, zapuščine in doseganja Obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti, a le pod pogojem, da boste zdaj odprti za nove priložnosti, kajti edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je navezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja. Kako dobro ste jih ozavestili, se bodo pokazali prav skozi izziv, ki nam jih prinaša faza retrogradnega Merkurja.Ker bodo prišle nepričakovane priložnosti, te pa bodo vezane na Obilje na vseh ravneh, resnično dobro premislite in konkretno razrešite kar bo še potrebno. »Spustite ročno zavoro« in bodite odprti za življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle razcvet in »boljše čase«. Posvečajte se konkretnosti, rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih. Ne vračajte se nazaj, tudi ko boste soočeni z izzivi svoje materjalne eksistence. Vedite, da si skozi odgovornost, ki jo boste primorani sprejeti skozi situacije v tem mesecu lahko zaslužite nagrade. Te pa ste si v biti zaslužili že z delom v preteklosti. Torej, »tako kot ste sejali, tako boste zdaj želi«.

Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije.

Rutina in ustaljene navade lahko obilje spremenijo v pomanjkanje. V številu 10 imate priložnosti… 10 dan, teden, mesec-ev, saj imate v tem času možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju. Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca; togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo. Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod poguma in neustrašnosti, kar pomeni… da delujte iz središča svoje biti! Ohranite mirno glavo in načrtujte svojo strategijo. Vedite, da imate izvrstne vire v svojem intelektu, v moči svojega duha in domišljiji. Raziščite se in resnično razmislite o rešitvi iz situacije v kateri ste. Imejte vizije, a jih tudi raziščite ali imajo možnost, da jih zrealizirate tukaj in zdaj. Zaupajte, da imate mogočne zaveznike, ki vam bodo pomagali, saj »enako privlači enako«. Ko boste pomagali najprej sebi, boste lahko v drugem koraku pomagali tudi drugim.
Trenutno imate vse, kar potrebujete, da premagate svoje Dvome, Strahove ali Pomisleke. Bodite mirni, osredotočite se in dovolite rešitvam, da se izcedijo iz vaše višje inteligence. Verjemite v svoje darove in sposobnosti in jih uporabite zdaj. Zadnji teden v januarju bo energija novih priložnosti vsekakor dosegla svoj vrhunec, zato… vzemite si kar je vašega in sledite Srcu, na poti Obilja. Bodite luč srca! Manifestirajte z glavo… zavestno in odgovorno. Vi ste kreator svojega leta v katerega smo na Novo vstopili. Ne sanjajte več… živite svoje sanje.

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem