Napoved za januar 2017

Napoved za januar 2017

V januarju 2017 bo vladavina arhetipa Moči in Sijaja botrovala temu, da boste udomačevali in obvladovali stare zveri v vašem notranjem svetu. Načelo arhetipa Moči in Sijaja, vas bo potisnilo v ospredje, da stopite na oder v svojem življenju in tako obnovite svoje strasti do vseh notranjih in zunanjih stvari v vašem življenju. Zdaj si boste ponovno dovolili, da vas življenje ponovno zapelje.

Znotraj vas boste občutili olajšanje, da ste premagali strahove povezane s preteklostjo. Ta mesec bo, po 9. januarju, zelo ugoden za ustvarjanje umetnosti ali umetnosti povezane z javnim nastopanjem, zato je sploh čas okoli portala 1-1-1 nadvse izjemen, ko vas vsa energija podpira k realizaciji željenih projektov.

V svoji naravi boste tako v tem mesecu odkrili neomejene zaloge moči, hkrati pa boste lahko še bolj razvijali svoje notranje bistvo.

Število 1 je tudi vladar tega leta, v tem mesecu se podvoji kar trikrat… 1.1., 10.1. in 11.1… ker se tudi končno število tega leta sešteje v 1… je to odlična konfiguracija sekvence, ki predstavlja novo – 1, energija, ki se aktivira skozi vibracijo 3; 1-1-1 je sekvenca, ki predstavlja vidik božanskega ženskega vidika – kreacijo

Če boste želeli karkoli na novo ustvariti, je odličen čas 10.1. in 11.1.2017, saj bodo takrat tudi zelo močne energije polne Lune, ki bo dan kasneje, pripomogle še k večji in boljši realizaciji. Predvsem boste lahko zelo razneženi in čustveni, če se bodo teme nanašale na vaše otroke, dom, družino ali pa boste lansirali svoj novi produkt, predstavili projekt ali odprli svoje podjetje, se odločili za novo službo, stanovanje ali predstavili svojega novega partnerja.

Faza retrogradnega Merkurja, ki je malce zmešal štrene v komunikaciji, pa se je z 8. januarjem tudi zaključila in slika je postala povsem jasna… ja, jasno je, kot beli dan, kaj morate storiti.
Zdaj bodo ljudje v znamenju Leva lahko ogledalo vaših sposobnosti ali vašega ustvarjalnega izražanja, lahko pa boste z njimi poravnali celo stare zaplete.

Moč in Sijaj predstavljata univerzalni mit, ki ga poznamo, kot Lepotico in Zver. Ta simbol predstavlja lepoto, ki je v vaših darovih, talentih in sredstvih, ki lahko pomirijo notranje zveri in demone. Beseda sijaj je zelo povezana z besedo moč, kajti če niste močni, ne morete sijati in izžarevati energije. Zato si v tem mesecu še posebej dovolite, da vas življenje zapelje. Dovolite si sijati in užiti strasti, ki vam jih bo življenje pripeljalo na pot.

Pred nami je leto ognjenega Petelina…
Napoved za januar 2017 7

 

 

 

 

 

Ob koncu januarja se začenja tudi vladavina ognjenega Petelina

Ognjena Opica, vladarica leta 2016, nam je prinesla prožnost, kajti, pod njeno taktirko je bilo »vse mogoče«, v dobrem ali slabem… Njena značilnost nam je dala moč v mentalnem delovanju, vztrajnost in prožnost, kar pomeni, da smo v letu njene vladavine lahko prišli do uspeha samo, če smo se prepustili priložnostim in bili aktivni. Vodilo Opice je humor in prožnost, ki jo rešujeta v stresnih situacijah. Njena vladavina nam vse do 27. januarja omogoča, da na lahkoten, »zabaven in humoren način« prebrodimo vse izzive, ki so nam še ostali od leta 2016.

Z 28. januarjem 2017, pa se začne Leto ognjenega Petelina. Ker je to znamenje zore in prebujanja, zmage in uspeha, je vse to mogoče doseči v letu, ki je pred vami, s trdim delom in potrpežljivostjo.

Znamenje ognjenega Petelina je 10 znamenje kitajskega horoskopa, ki bazira na luninem ciklu, naš zodiak, kot ga poznamo, pa na sončevem. Lastnosti Petelina so, da je dober opazovalec, zelo deloven, samozavesten, pogumen, talentiran, odprt in zvest, nadarjen… Ognjeni Petelin je zaupanja vreden, dosleden in natančen ter zelo odgovoren na delovnem mestu…

Začenja se nova pot, zato izkoristite te energije za premik naprej.

Vaša odločnost, predanost in vztrajnost bodo poplačane.

Vse, za kar ste delali, se bo kmalu izpolnilo. Prihaja čas praznovanja dosežkov. Vendar pa ne bodite preveč zaneseni. Zahvalite se vesolju za vse, kar dosegate in ostanite osredotočeni. Ne pozabite na svoj izvirni namen in cilj. Ne pozabite, da mora vse, kar delate, služiti ne le vam, ampak tudi tistim okoli vas. Na ta način vas bo vesolje še naprej vodilo in vam ponujalo svojo pomoč. Vizualizirajte, kako vaše delo in vpliv dosegata veliko ljudi. Predstavljajte si, da se to dogaja z lahkoto in samo na načine, ki so za vas sprejemljivi.
Ne pozabite, čudeži so vedno mogoči ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdete… samo Verjemite.

In kakšen bo izziv v mesecu januarju?

Nikar ne zavračajte dejstva, da ste sami stvarnik svojega sveta. Prenehajte z valjenje krivde na avtoriteto, opažanje samih slabih stvari in ne pa človečnosti in odgovornosti. Prenehajte in izstopite iz začaranega kroga in prenehajte biti preveč pod vplivom drugih, ki jih vidite kot uspešne, močne, s čimer oddajate svojo neMoč.

Občutite svojo nežno veličanstvo, energijo sijaja. Zdaj občutite svojo moč in jo izrazite skozi polno življenje. Bodite odgovorni. Začnite zdaj in vsak dan zvišajte stopnjo vibracij v svojem svetu. Skrbite za Zemljo z recikliranjem in kompostiranjem ter zavestno porabo. Uveljavite nežen vpliv in bodite čudovit vzor drugim. Bodite svoj čudoviti, kraljevski jaz, ki vas vodi nazaj na pot globoke in resnične slave: ne mislim materialne slave… bolj na pozicijoniranje vas samih v svetu, saj vas let ta vodi k resnični skrbi zase, k svobodi izbiranja svoje vloge, k pravici ustvarjanja razkošnega, dragocenega in lepega okolja, kjer prebivate, ter k dostojanstvenemu obnašanju, ne da bi vas drugi ponovno poskušali ponižati – to je treba zdaj storiti.

Zdaj razmislite… vaša integriteta – ali njihova avtoriteta? Ne verjemite več neresnicam tistim z avtoriteto – postanite svoja avtoriteta in živite v luči svoje lastne resnice.
Vi sami, vaša dejanja in resnica so edino, kar bo zdaj resnično in vredno vaše pozornosti.
Bodite strastni na vseh področjih, dovolite si posončiti »v svoji slavi«, kakor koli jo pač vidite. Stopite na oder in si vzemite svojih »pet minut«. Aja… tudi zaljubite se lahko 😉

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem