Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Napoved za januar 2018

foto:pixabay.com
Oglas

Lansko leto, v novembru, so padale maske. Če niste prekinili vzorcev preteklosti in spustili svoj prav, vas je lahko ego dobesedno obesil. Ob koncu leta, pa se je odvijala faza močne transformacije in faza konca, da bi se lahko podali v novo. Umiralo je vse, od vaše stare identitete, odnosov, kot tudi vse, kar ste kdaj ljubili, je odšlo iz tega sveta. Tako dobesedno, kot v prenesenem pomenu. Morda ste še vedno pod vtisom, da ste bili na potovanju, ki vas je izzvalo in prebudilo, tako v fizičnem kot v duhovnem smislu. Morda pa vam niti ni tuj občutek, da se zdaj vračate iz podzemlja spremenjeni, pomirjeni in predvsem… drugačni. V mesecu, decembru, ste lahko tako dobesedno pometli s tistim, kar ste predelali in prerasli. Pojavil se je lahko nov sistem verovanja, nov odnos do stvari, nov svetovni nazor, smrt stare identitete, načina obnašanja ali sistema verovanja, opuščanje pa je bilo bolj, kot simbol razvoja v popolnejše bitje.

Pa, maske? So padle? In, ego… se ta še bori in se oklepa svojega?

Ob vstopu v Novo, se boste ponovno srečali z lekcijami lanskega novembra. V januarju bi ponovno lahko »treščili« ob karmo. Lahko se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti, ali pa vas bodo dogodki in situacije vrnili v preteklost… tja, od koder ste zbežali ali pa se niste soočili z danimi okoliščinami. Ti ljudje, dogodki ali situacije vam bodo ponovno, kot sence sledili in kot ogledala, pokazali vzorce iz preteklosti, ki ste jih ali pa se jih še niste znebili, prelomili in z njimi zaključili…Obdobje, v katerega smo vstopili z januarjem, je vidik arhetipa Obešenca. Ta pooseblja najboljše obdobje za dejavno prekinjanje uničujočih navad, ki vas vežejo ali omejujejo v rasti in v razvoju. Ker je Obešenec tudi vidik ega, se boste zdaj lahko zelo veliko ukvarjali s svojim in egom drugih ljudi. Že samo ime Obešenec pomeni, da se boste res lahko počutili, kot da vas je nekdo dobesedno obesil, če se ne boste soočili s svojim lastnim napuhom in vzorci vedenja, ki vas ne podpirajo. Izkoristili boste globlje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza, saj boste poleg vsega, lahko opuščali še vse omejujoče potrebe lastnega ega. Predali se boste globoki ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti.

V januarju boste predani prekinjanju ponavljajočih se vzorcev. Ste pripravljeni?

Znotraj vas se bo prebujala želja po gledanju na stare teme z novega gledišča. Mesec sprejemanja in predaje bo, nič več se ne boste mogli upirati, saj vas bodo okoliščine priSilile k dokončanju preteklih zadev, če jih še niste dokončali. Obešenec je močan simbol prehoda, ki kaže na naveličanost starih vzorcev. Je vidik, ki v vas zbuja voljo do njihovega prekinjanja in razrešitev karmičnih zadev… lahko vam pomaga razkriti, kdo ste onstran vašega ega. Obešenec predstavlja vdajo in premik onstran sebičnih potreb, da bi lahko zaupali globji notranji duhovni modrosti, ki si želi biti izražena.

V začetku novega leta, se boste lahko rešili tudi iz škodljivih odnosov ali razmerij.

V letu 2018, bomo dobili precej informacij, tako lažnih in dejanskih. Prav januarja, bo vidik mesečnega cikla Obešenca, potisnil ven še zadnje vsebine, ki so v lanskem novembru nakazale smer ali pokazale prst na storilce ali področja, kjer ne boste mogli več mižati. Saturn v Kozorogu, pa bo terjal davek, lažnega, prikritega in kuruptivnega. Dolgo skrita dejstva pridejo na površje in v teh mesecih se odkrivajo lahko skrivnosti, pri katerih so lahko izpostavljeni in vpleteni ljudje na visokih položajih. No ta dinamika, se bo lahko ponovila tudi oktobra.

Vodilo meseca bo… Snemite maske. Dol z njimi.

Prav to temo, pa lahko opazujete zadnja leta na naši družbeno-socialni in politični sceni. Maske padajo in… se spomnite morda mitološke zgodbe o Meduzi? Meduza je bila gorgona, žensko bitje z lasmi iz kač in močnih strupnikov. Vsak, ki jo je pogledal v obraz, je okamenel. Zgodba pravi, da je bil edino le Perzej tisti, ki se ji je uspel približati. S pomočjo svojega ščita, ki ga je uporabil kot ogledalo, se ji je lahko dovolj približal, da ji je odsekal glavo. Iz njenega vratu je ven skočil veliki mitični konj s krili, Pegaz, in veliki heroj Kruzaver, lastnik zlatega meča.Zakaj ponovno omenjam to zgodbo? Simbolično, Meduza predstavlja najgloblje strahove, ki se skrivajo v notranjih jamah, notranje pošasti, ki imajo moč, da nas spremenijo v kamen – otopelost in rutina. Meduzina glava predstavlja masko ki, ko je odrezana, ustvari Pegaza, ki postane konj muza na uslugo pesnikom. Pravijo, da povsod, kjer pade Pegazovo kopito, vznikne nov izvir navdiha… zato, naj bo tudi ta zgodba vaš navdih ob začetku leta… Meduza vas naj spominja na Moč, ki se prikaže, ko si snamete maske, ki skrivajo vaše najgloblje strahove. Ti strahovi niso več pošasti in naj postanejo zdaj čarobna bitja navdiha.
Mogoče te zanima  Pritok novih Svetlobnih kod - Levja zvezdna vrata in zvezda Sirius
Če morda prav zdaj, na nekem področju svojega življenja okušate strah, ki vas je paraliziral, in ne zmorete napredovati, je tukaj edini način, kako premagati te strahove… z uporabo zrcala.

Kar je v vas, se odraža skozi situacije, ki so okoli vas. Torej… začnite pri sebi.

Ne pozabite, da ko sodite druge, vedite, da v sami biti, pravzaprav veliko poveste o sebi. Soočite se zdaj s svojimi strahovi in ti se bodo pognali k višku kot novo življenje v vas. Soočite se s svojim egom in večnim »imeti prav«. Saj veste, da Strah čarobno ne izgine, če vam tako ukaže vaš Razum. Čustva bodo sledila Dejanjem. Prav razumevanje, od kod prihaja vaš strah in zakaj ni dobro, da se ga oklepate, vas bo osvobodilo. Konec koncev pa… vsi se morate soočiti s svojimi strahovi, biti prestrašeni in se pomakniti naprej. Le tako se lahko Prepustite,… da dovolite Sprejeti nova Čustva v svoje življenje ter vse druge rezultate, ki so posledica prePuščanja in Sprejemaja.
Ukrepajte zdaj, ne glede na svoje strahove… in življenje se vam bo odprlo.

“Modra luna… in mrčni čas”…

Ob koncu meseca, bomo ponovno vstopili v fazo mrkov 31. januarja 2018 ob 13:27 bo popolni Lunin mrk na 11° Leva 37′ (Sonce v Vodnarju, Luna v Levu)Ta mesec se bo zgodila redka »modra luna« ob mrku. 31. januarja bo prišlo do popolnega luninega mrka. Kaj je tisto, da bo še tako poseben ta mrk je, da se bo zgodil ob Modri luni – to je druga polna luna v mesecu (prva polna luna je bila 2. januarja, ki je bila »super luna« – kar pomeni, da je bila najbližje Zemlji, zato je bila tako velika), kar je prava redkost. Takega dogodka, mrka ob modri luni, nismo bili deležni vse od leta 1866 in v zadnjih 150 letih je to zdaj to prvič. Naslednji, tak dogodek, bo šele leta 2028.Kako pogosto imamo modro luno?Za odgovor morate pogledati koncept iz astronomije in koledarskih študij, kar imenujemo metonski cikel. Metonski ciklus je obdobje 19 koledarskih let (235 luninih mesecev), po katerem se začnejo nove in polne lune približati istim datumom leta. Tako bomo, če štejemo od danes, imeli čez 19 let ponovno še eno Modro lunino fazo v januarju in marcu, leta 2037. Naslednja Modra luna letos, bo tako 31. marca.Obstaja 235 polnih mesecev (235 luninih mesecev), vendar le 228 koledarskih mesecev v 19-letnem metonskega cikla. Ker je število mesecev polnih lun večje od števila koledarskih mesecev, to pomeni, da mora vsaj sedem od teh 228 koledarskih mesecev, hraniti dve polni luni (235 – 228 = 7 dodatnih polnih mesecev).Vendar, če februar v tem 19-letnem obdobju nima polne lune – tako kot je to v februarju 2018 (in februarju 2037) – je možno, da osma polna luna pade v krog drugega koledarskega meseca. Zato sta leta 2018 in 2037 v januarju in marcu dejansko dve Modri luni.Poglejmo si 8 mesecev Modre lune, v naslednjem 19-letnem metoničnem ciklu: 1. 31. marec 2018 2. 31. oktober 2020 3. 31. avgust 2023 4. 31. maj 2026 5. 31. december 2028 6. 30. september 2031 7. 31. julij 2034 8. 3. januar 2037V letu 2018 imamo dve Modri luni, ker je 13 polnih lun – plus februar, ki je brez polne lune. V redkih primerih je mogoče le eno leto z 12-imi polnimi lunami imeti eno Modro luno – če februar nima polne lune (primer, to bo ponovno šele leta 2067).No, malo za šalo… ali pa zelo, zaRes… vas pustim, da razmišljate naprej sami ??… če ste gledali Smrkce, potem veste, da se samo ob »modri luni« odpre prav poseben zvezdni portal, ki omogoča tem malim »modrim« bitjecem prehod v drugo dimenzijo, na Zemljo. Energija luninega mrka bo čisto zares odnesla vse staro, da se boste v februarju lahko zares postavili na Novo.
Mogoče te zanima  Zdravilne začimbe za partnerski odnos

Odpuščajte s Srcem…

… Mrk je čas za preStrukturiranje, pogled navznoter, za zdravljenje in odpuščanje.

Mrk bo sprožilec spečih vsebin, predvsem vseh tistih, ki niso najbolj realne v vašem življenju. Čas soočenja bo, na vseh nivojih bo vrelo… predvsem bo vroče v odnosih, čas pretresov, potresov in konfliktov bo. Čas, ko boste morali preveriti, kakšne so vaše prioritete in preveriti svoje vrednote. Dovolj vam bo, tavanja v temi, morali se boste postaviti zase in postaviti cilje na novo.Lunin mrk, je čas polne lune. Ta bo v znamenjih, ki sta si na osi zodiakalnega kroga nasprotni; Lev – Vodnar. Ne pozabite, da čas mrkov prinaša pomembne življenjske spremembe. Kje v življenju, boste imeli vi največje transformacije in življenjske spremembe, pokažejo hiše, v vaši rojstni astrološki karti. To pomeni, kjer imate znamenje Vodnarja – kaže na področje trenutnega izziva, saj kaže karmičen princip in lekcijo s katero se boste srečali. Nasprotno znamenje Leva, pa kaže področje, kjer boste izziv razreševali in kaže na darmičen princip, kaj morate narediti, kako in na kakšen način morate napredovati.Znamenje Leva prinaša darmični princip, ki kaže česa se boste v nadaljevanju 18-mesečnega cikla učili v kolektivnem smislu. Cikel se je začel v februarju 2017. Razviti se učite srčnost, ponos, dostojanstvo, kreativnost, blišč, moč notranje obvladanosti individualnost, očetovstvo, velikodušnost, neodvisnost od drugih, velikopoteznost, optimizem instinktivno dojemanje, moč osebne volje in motivacije, vzpostavitev osebne avtoritete, oblasti in nadzora. Predvsem je zdaj aktivni proces pri vseh, ki že imate ali pa se še odločate za svoje lastne projekte… energija leta 2017, vas od pomladi dalje izjemno podpira k sami realizaciji. Prav v zadnji pol letni fazi, je energija usmerjena k »spočetju«, tako dobesedno, kot v prenesenem pomenu. Čas bo, da se zanesete nase in poskrbite za svoje kreativne projekte… najvišji izraz kreativne energije, je spočetje in rojstvo otroka. Tako zna biti tudi to tema, s katero bi se tudi v letu 2018 lahko ukvarjali.Na drugi strani, pa kaže znamenje Vodnarja na vzorce preteklosti, karmični princip, česa se morate osvoboditi in kaj vas zdaj lahko slepi. Odvisnost od skupnosti, kolektivnega znanja, skupinske povezanosti, nagnjenosti k nespremenljivim idejam in principom, originalnosti in nenavadnosti, konstruktivni miselnosti in inovativnosti, sledenje kolektivnim resnicam in mnenjem ter množičnim prepričanjem, univerzalni volji in skupinski časti. Potrebno bo razmišljati s svojo glavo in začeti postavljati vprašanja predvsem pri vprašanjih, ker je »tako zapisano…«.

Karmična os Lev – Vodnar, kaj aktivira vam?

Preverite v svojih rojstnih kartah, kje, na katerem področju imate aktivirano karmično os Lev – Vodnar in kakšna bo vaša lekcija: 1/7 hiša: aktivna je partnerska os, izziv bo delo na sebi in partnerskem odnosu 2/8 hiša: izziv bo na financah in skupnem premoženju, poskrbeti sam zase ali začeti vlagati in delovati »skupaj« v odnosu 3/9 hiša: teme in izzivi so lahko bližnje okolje, potovanje, izobraževanje, sorodniki, tujina 4/10 hiša: velike spremembe in izzivi na nivoju dom in kariera 5/11 hiša: izziv bodo kreativni projekti, otroci – lahko odločanje za njih, nove romance in flirti, želje, delo skozi skupine in organizacije 6/12 hiša: izziv na področju fizičnega in psihičnega zdravja, dela in duhovnosti
Ne pozabite: »Da bi prišli do realizacije željenega, boste morali delovati iz srca.«
Popolni lunin mrk, poznan kot »modra luna«, bo viden v večina delih ZDA, v delih severo- vzhodne Evrope, v Rusiji, Aziji, Indijskem oceanu in Avstraliji. V delih sveta, kjer bo mrk viden, lahko pričakujete napetosti in spremembe. Ti deli sveta ali mesta, lahko še kar nekaj mesecev po mrku, pričakujejo obdobje nemirov in različne preobrate na družbenem nivoju. Velja vedeti, da je v času mrkov vedno povečano tudi število ekstremnih vremenskih nevšečnosti, poplav, vulkanskih izbruhov, tsunamijev, potresov, plazov… skratka naravnih katastrof, prometnih nesreč, umorov in celo padcev meteoritov.In za konec… Ko ste enkrat na novem območju, se začnejo spremembe. Takrat boste vedeli, prepoznali… kajti tem trenutku vstanejo strahovi in prepreke vas lahko preizkušajo, ko se boste premikali skozi proces sprejetja. Morate se soočiti z najglobljim breznom samih sebe, da boste lahko šli naprej. Vedite eno… zdaj Morate v svoj lastni podzemni svet in se vrniti prerojeni, iztrgati vse iluzije svojega prejšnjega jaza, poiskati globoko vez znotraj sebe in se vrniti na zgornji svet z zakladi, ki ste jih odkrili. Skozi te preizkušnje in razsvetljenje ste lahko, v naslednjem koraku, ki je pred vami, sprejeti v novo življenje, novo perspektivo in novi smisel sebe.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem