Napoved za januar 2019: Čas obilja in novih začetkov

Napoved za januar 2019: Čas obilja in novih začetkov

Z novim letom vstopamo v leto 2019, ki bo obarvano zelo mentalno, saj bo pod okriljem planetarnega vladarja Merkurja in arhetipa Obešenca, ki vlada egu. Obešenec je simbol, ki vam bo zelo nazorno pokazal, kje ste v svojem življenju pristali.

V tem letu se boste soočali s svojim in tujim egom, kar pomeni, da bodo v ospredju vzorci, ki jih še niste razrešili.

Skozi ogledala, ki vam jih bodo kazali odnosi vseh vrst, se boste soočali s svojimi nepredelanimi vsebinami in vzorci, ki vas vežejo na karmični dolg. Pred vami je leto osebnostne rasti, v smislu, kako boste od zdaj naprej poSkrbeli zase, saj boste v tem letu lahko aktivno prekinili vse uničujoče navade, ki vas kakor koli vežejo ali omejujejo v rasti ali razvoju. Poskrbeti boste morali zase.

Predani boste prekinjanju ponavljajočih se vzorcev. V vas se bo zbujala želja po gledanju na stare teme z novega gledišča.

V tem letu se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti… ali pa bo preteklost ponovno potrkala na vaša vrata sedanjosti, ko boste imeli občutek, da ste se ponovno znašli v zgodbi za katero ste mislili, da je že za vami. Ti ljudje ali situacije vam bodo kot ogledala, pokazali vzorce iz preteklosti, ki ste jih ali jih še niste prelomili ali se jih znebili. V tem letu boste lahko izkoristili globlje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza, ko boste opuščali omejujoče egove potrebe. Predali se boste globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. Ja, delo na sebi bo neizogibno.

V leto 2019 vstopamo z jang principom arhetipa Cesarja, ki je vladar januarja.

Cesarjeva energija se bo tako vse do konca jeseni izražala skozi vidik »postaviti se zase« in »izstopiti iz okvirjev«, saj odpira nov cikel ki je povezan z vodenjem in novimi začetki. Še vedno bo veljalo načelo Obešenca, ki je vladar leta in simbol, ki vam bo zelo nazorno kazal, kje ste v svojem življenju pristali.

Z januarjem se bo v vas nekaj prelomilo. Nič več se ne boste slepo prilagajali ali samo sledili… želeli si boste več, zaVladati svojemu življenju.

Mogoče boste začutili tudi potrebo po selitvi ali spremembi, po potovanju, novih potezah ali po odpiranju novih življenjskih področij, kot so začeti z novim poslom, razmerjem ali pa se podati v čisto nove smeri. Ja, če nimate temeljev, potem jih boste morali začeti graditi… od začetka, žal drugače ne bo šlo. Morda se boste začeli spraševati, zakaj se mi ponovno to ponavlja… morda zato, ker niste ničesar v svojem življenju spremenili… morda bo čas za izobraževanje, idealen začetek pa bo v februarju. Vse to bo Cesarjevo vodilo, ki je vladar meseca.

Pod drobnogledom bo tudi razčiščevanje odnosa z očetom ali očetovskimi figurami, prav to pa bo pripomoglo k osvobajanju vzorcev povezanih z avtoriteto in odgovornostjo, ki jo boste ali pa jo prav zdaj v situaciji v kateri ste se znašli potrebujete pri prevzemanju vodilnih položajev. Ja, v vas se bo prebudil klic po prevzemanju neke vloge v življenju in vsaj »nekje« boste v svojem življenju hoteli tudi »zavladati«.

Velja omeniti, da smo tudi v fazi »med mrkoma«, kar pomeni, da je energija izjemna za kreiranje in realiziranje željenega, zato resnično pazite, kam usmerjate svoj fokus delovanja.

Zdaj vam bodo dobro šla od rok pogajanja in mirovniške poteze, zato bo tudi idealno obdobje za razreševanje napetosti z ljudmi, rojenimi v znamenju Ovna, od 21. marca do 21. aprila. To pomeni, da lahko postavite razmerja s temi ljudmi na nove tire, lahko pa jih zdaj celo razRešite ali dokončo zaključite. Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali pomembni ljudje, rojeni v znamenju Ovna.

Ta mesec izkoristite predvsem za poslovne projekte in nove poslovne začetke.

V letu 2019 bo prav spomladansko obdobje, v času vladavine Ovna tisto, ki bo za vašo prihodnost ključnega pomena, saj bi lahko takrat nekaj začeli ali pa bo to čas, ko boste lahko zdaj začete projekte in stvari speljali do konca.

Ta sveti čas, ki je zdaj, zahteva nove podvige ali prihajajoče nove priložnosti, zato ga dobro izkoristite predvsem za poslovne projekte in nove poslovne začetke.

Izkoristite ta izjemni val ustvarjalne energije, ki ga prinaša sončev in lunin mrk, da prevzamete Moč in zaVladate svojemu življenju.

Ker Cesarjevo obdobje zahteva premik, vas ta vsekakor vodi v smer, ki vas bo privedla do izvora lastne moči in voditeljskih sposobnosti. Zdaj boste lahko dokazali svoje voditeljske sposobnosti, lastno odgovornost in zanesljivost ter odpravili stare neproduktivne vzorce vedenja. Čas bo za izGradnjo trdne osebnostne osnove in zlahka boste ugotavljali, kaj počenjate z lahkoto, kaj vam gre težje od rok in zlahka boste prepoznali stare ponavljajoče vzorce, ki vas silijo vedno v iste situacije, le z drugimi igralci.

Zdaj je napočil čas za nove projekte, za poslovne podvige ali odpiranje novih področij v življenju. Nikakor se ne smete zdaj, v obdobju Cesarja, predati – vzpostaviti morate svojo avtoriteto!

Januarja bo najboljše obdobje za celjenje ran in razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi, z očetom ali avtoritetami. Zdaj boste lahko razrešili in prekinili vse nezdrave odnose in navade, ki vas še vedno vlečejo nazaj v »stare programe« odzivanja in načina komunikacije. Za vse moške je ta čas najbolj ugoden za očetovstvo, oziroma za odločitev ali si očetovstva sploh želijo. Mnogi bi se lahko prav na to temo soočali s svojo neOdgovornostjo in kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju ter ali izpolnjujete svojo vlogo kot starš. Lahko se boste zdaj svoje vloge »očeta« v svojem življenju resneje lotili in začeli svoje otroke tudi vzgajati, skozi zgled.

Ključ bo januarski sončev mrk

Prav zdaj prihajamo v obdobje, ko lahko dokažete svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, proizvajanja ter pogajanja, saj bo zdaj čas usmerjanja energije v nove podvige, v poglabljanja in v to, kako poiskati smisel v novih izzivih, ki vam jih bo prineslo življenje. Ne pozabite, sončev mrk bo zdaj aktiviral energijo prihodnosti v sedanjost in prav zdaj bo največja moč za začetek novih poslovnih projektov ali začetek novega posla. Pozorni bodite, saj se bo vse dogajalo zelo silovito in močno.

Zdaj bo najbolj primeren čas, ko lahko ustanovite podjetje ali začnete kako drugače ustvarjati na lastno pest.
Zdaj se aktivira val, ki bo pol leta na višku, zato kreirajte! Čas bo, da lansirate nove projekte, ideje in se kakorkoli pokažete navzven skozi svojo lastno kreativnost. Prevzemite nov položaj, zasedete lahko novo delovno mesto ali pa sprejmite nov izziv, ki se vam ponuja. Lahko se vam zgodi tudi to, da boste veliko na poti in kar je najbolj pomembno… prevzeli boste odgovornost za pomembne stvari.

Sončni mrk 6. januarja 2019 sproži energijo za začetek velikih poslov

Sončni mrk je kot običajna nova luna, kjer Luna prehaja med Zemljo in Soncem. Mrk je pojav, ki se vedno zgodi na mlaj – prazna Luna (Sončev mrk) ali na ščip oziroma polna Luna (Lunin mrk), vendar pa je sončni mrk energetsko močnejši, ker Luna zatemni Sonce. Januarski Sončni mrk je delni sončni mrk, tako da bo večina Sonca še vedno vidna. Nova Luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega cikla. Vpliv nove lune traja štiri tedne, vpliv sončnega mrka pa traja približno šest mesecev. Ta mrk je sprožilec dinamike na novi karmični osi: Rak – Kozorog. Energija mrka bo predvsem izjemno dobro aktivirala vsebine poslovne narave.

Nova luna, ki bo v nedeljo, 6. januarja 2019 na 15 ° Kozoroga je tudi delni Sončni mrk. Ta bo na splošno pozitivno obarvan zaradi tesne usklajenosti z harmonično fiksno zvezdo Vego. Ta masivna svetla zvezda barve safirja leži v konstalaciji Lira in ima optimističen, velikodušen, ustvarjalni ter poetični vpliv.

Sončni mrk prinaša energijo prihodnosti v sedanjost, zato… razmislite kam boste usmerjali svoj fokus!

Sončev mrk… pomembna bo namera, ta podpira predvsem nove poslovne začetke….

Najmočnejši in najpomembnejši vidik v astrologiji je aspekt konjunkcija Sonca in Lune. To je aspekt rojstva in novega začetka. Če povem preprosto, to pomeni, da so takrat vse možnosti na mizi in se lahko upravičeno postavite v ospredje novih načrtov za prihodnost. Zdaj bo čas, da se vprašate o svojih starih navadah in vedenju, ko iščete nove in inovativne načine za napredek. Idealen čas bo za nov začetek na poslovnem področju prav zaradi vladavine Merkurja, ki vlada v letu 2019, zato napišite svoje nove cilje na papir.

Oba mrka skupaj sestavljata aktivno fazo mrka, ki traja do naslednjega sončnega mrka, 2. julija 2019. Januarski delni sončni mrk bo viden v Evropi, Aziji in Avstraliji.

Pa poglejmo kaj nam sončev mrk prinaša…

Januarski sončev mrk bo v konjunkciji s Saturnom, zato daje resen in konzervativen vpliv, vidik Neptuna pa bo olajšal razpoloženje. Ta sončni mrk je idealen za nov začetek ali za rast obstoječega podjetja. Nad vse ugodne energije prinaša za vse ustvarjalne, glasbene in umetniške projekte ter spodbuja prijaznost in dobrodelnost. Z integriteto in dobrimi nameni je mogoče vaš mali projekt zgraditi v velik posel. Sončni mrk v konjunkciji s fiksno zvezdo Vego je tudi dobro znamenje za začetek ali širitev podjetja. Večina novih poslovnih podvigov propade v prvem letu, vendar Saturn v povezavi s sončnim mrkom z Vego izboljša vaše možnosti za dolgoročni uspeh.

Veliko zadovoljstvo in izpolnitev ter finančna neodvisnost so verjetni rezultati, če vzamete resen, etični in moralni pristop k vsakemu novemu poslu, ki se ga boste lotili zdaj.

Sončni mrk, ki se zgodi v prvem tednu leta 2019, bo prinesel izjemno pozitiven vpliv zaradi tesne povezanosti s svetlo zvezdo Vego. Pozitiven vidik Neptuna povečuje harmoničen in optimističen vpliv te zvezde.

Pri ekscentričnih umetnikih lahko to vodi v razuzdano življenje. Vega je povezana z egom in ne pozabite: z egom se boste ukvarjali tako ali drugače skozi celo leto, saj je vladar leta arhetip Obešenca. Ego ustvarja izpolnitev in se lahko šteje kot moški ponos, ki je iz nekdanjega življenja prenesen v to inkarnacijo. Vega je pozitivna zvezda, vendar pa ima tudi nekaj škodljivih učinkov. Ko se Sonce in Luna pridružita Vegi, lahko postanejo ljudje kritični, nenadni, rezervirani in nepriljubljeni. Daje minljivo čast, neiskrene prijatelje, javno sramoto, ki je verjetno povezana s ponarejanjem, izgubo skozi pisanje, nekaj slabega zdravja, pa tudi z uspehom v poslu, vplivnim položajem in pridobitvijo z rento ali pokojnino.

Sončni mrk v konjunkciji s fiksno zvezdo Vego je tudi dobro znamenje za začetek ali širitev podjetja.
Sončni mrk, ki pade med Saturna in Plutona, pomeni resen posel, pa tudi velik posel. Saturn sekstil Neptun spodbuja ta idealističen pristop in olajša spreminjanje vaših sanj v realnost.

To je lahko čas velikega zadovoljstva, dosežkov, prepoznavnosti in promocije.

Za nekoga, ki vas gleda od zunaj bi lahko delovali kot skala, ali pa bi lahko gledali na to zaradi vaše stabilnosti in modrosti. Strukture bodo v vašem življenju nujno potrebne. To lahko sega od vašega fizičnega doma do načina organiziranja dnevne rutine. Vpliv sončnega mrka bo zelo ugoden za poenostavitev in učinkovitost vašega življenja. Zdaj iz svojega življenje odstranite in odpustite vse situacije in ljudi, ki vas hromijo, da bodo vaši cilji manj zapleteni in lažji za dosego.

Sekstil sončni mrk Neptun poveča harmonični in poetični vpliv Vege. Zaradi tega je, kot sem omenila, odličen mrk za glasbenike, umetnike in igralce. Neptun bo tudi povečal vašo občutljivost in sposobnost branja ljudi in situacij. Prinaša žive sanje in krepi vaše intuitivne in psihične sposobnosti. Večja empatija in sprejemljivost v vaših odnosih bosta prinesla skupno neverbalno razumevanje. To je dober mrk, ki izraža vašo bolj skrbno in občutljivo stran s služenjem drugim, kar bo povečalo vaše samospoštovanje in osebno zadovoljstvo. Skupinske dejavnosti in duhovno delo, kot je meditacija, pa vam bosta prinesla navdihujoče vpoglede, večje razumevanje in zadovoljstvo.

Manifestirajte iz srca…

Saturnovski sekstil na Neptun prinaša materialno korist od duhovnih prizadevanj. S trdim delom in razumnim, realističnim pristopom se lahko uresničijo vaše sanje. Razumeli boste lastne omejitve, hkrati pa boste optimistični. To je sončni mrk, s katerim pridobimo globlje razumevanje vaših duhovnih ciljev in kako se prilegajo večji sliki. Pokazali boste potrpljenje in samodisciplino, ne da bi se odrekali sami sebi ali se žrtvovali. Prav tako lahko pripomorete k uresničitvi sanj drugih ljudi s pomočjo praktične pomoči in s pomočjo duhovne podpore in spodbude. Predanost in služenje drugim bosta povečala vašo duhovno zavest in razumevanje.

Ta vidik je povezan tudi z iskanjem ali gradnjo vašega sanjskega doma.

Torej… dobro manifestirajte in predvsem imejte zares jasno namero kaj želite! Največjo moč bo vidik Cesarja dosegel v drugi polovici meseca, ko se bo Luna debelila in s tem prihajala v svojo največjo moč. Lunin mrk bo čas, ko se bo Cesarjeva energija aktivirala v svoji polni moči. Energija preteklosti bo prišla v sedanjost in vsekakor boste bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi, saj bo to obdobje, ko boste nekaj dni čutili, da bo treba stvarem priti do dna. Tema bo, povezana z avtoriteto, egom in seveda moškim principom v vseh pogledih. Vse kar je bilo skrito, bo privrelo na plano. Emocije bodo nestanovitne in spremenljive, tako kot tudi vreme, saj lahko pričakujemo od ujm, snežnih viharjev do povsem nenavadnih vremenskih razmer, ki bodo mešale štrene na cestah. Iz ure v uro, iz dneva v dan ne bo jasno kaj lahko pričakujemo… no, čustven barometer bo zelo sledil vremenskemu in obratno.
Lunarni cikel je val ustvarjanja, ki prinaša izpolnjenje, ko je luna polna.

Vsaka Polna luna prinaša razodetje in možnosti za zdravljenje telesa, uma in duha. Luna je od koder prihaja Mati, ki kaže Luč duhovnega Sonca, da bi spodbudila podporo, zaščito, in prinesla na cvet semena ustvarjanja. Polna luna je kot vrč, ki zliva na rano eliksir. Vsa ta energija traja še tri dni po dnevu ob polni luni. Mir in ravnotežje, globoko dihanje, meditacija, joga, ritmična glasba in ples so pomoč za prejemanje blagoslovov iz nebes.

Ker je januar mesec novega začetka, se novih podvigov lotevajte, saj je to idealen čas za »biznis« in materialne zadeve. Mrk bo sprožilec faze, ki bo aktivna pol leta.

Lunin mrk, 21. januarja 2019 – »krvava Luna« in usoda

Polna Luna, ki bo v ponedeljek 21. januarja 2019 v prvi stopnji Leva je popoln lunin mrk. Na ta mrk bo najbolj vplival planet Uran. Zahtevni kvadrat bo sprožil vidik negotovosti in upora, ker prinaša spremembe, pa tudi priložnosti. Nepričakovani dogodki in novice lahko povzročijo zaskrbljenost ter negotovost glede prihodnosti. V življenju bi se vam lahko zdelo, da je bolj hiter tempo kot prej. Januarski Lunin mrk v 2019 pade na območje neba, kjer so samo jasne zvezde. Svetlejše zvezde se ujemajo s Soncem, te pa zagotovijo samozavest in pogum, da sprejmete spremembe. Potrpežljivost, samonadzor, prilagodljivost in odprt um vam bodo pomagali izkoristili nove priložnosti, ki izhajajo iz spreminjajočih se razmer naprej.

»Krvava Luna« je impresiven astronomski dogodek, ki se navadno zgodi v času mrka. V času mrka se namreč na nebu v isti liniji pojavijo Sonce, Zemlja in Luna. Takrat se Luna se nahaja v zemljini senci, do nje pa prodre samo del sončne svetlobe. Velik del sončne svetlobe se v zemeljski atmosferi razprši, Luno pa doseže predvsem rdeči del barvnega spektra in ker se Luna obarva rdeče, govorimo o krvavi Luni. Lunin mrk bo osredotočal pozornost na vaša čustva, intimne odnose, vaš dom in družino.

Celoten lunin mrk ima močan vpliv na vaše zasebno življenje.

Sonce nasproti luninim kvalitetam čustev in instinktov dosežejo svoj vrh pri luninem mrku. To vam omogoča, da si objektivno in uravnoteženo ogledate svoje bližnje odnose. Ker boste v stiku s svojimi lastnimi potrebami in nameni, boste jasno videli, kako in katera razmerja povzročajo neuravnoteženost.

V delih sveta, kjer bo mrk viden, lahko pričakujemo napetosti in spremembe.
Celotna faza tega popolnega luninskega mrka bo vidna iz severne in južne Amerike ter zahodnih delov Evrope in Afrike. Evropski lok se v bistvu povzpne skozi Portugalsko in Španijo, skozi majhen del Francije, ki zajema celotno Združeno kraljestvo, nato pa nadaljuje v skandinavske države. Mavretanija in Zahodna Sahara bosta edini afriški državi, ki bosta videli popoln mrk. V delih srednje in vzhodne Afrike, Evropa in Azija pa bomo videli delni Lunin mrk. Kljub temu pa bo vsa Afrika, razen Madagaskarja, videla vsaj delni mrk, in območja od Bližnjega vzhoda do približno polovice Afganistana. Velik del Azije bo mrk zamudil, ker bo dogodek potekal v dnevnih urah, ko Luna ni vidna. V delih sveta, kjer bo mrk viden, lahko pričakujemo napetosti in spremembe. Ti deli sveta ali mesta, lahko še kar nekaj mesecev po mrku, pričakujejo obdobje nemirov in različne preobrate na družbenem nivoju. Velja vedeti, da je v času mrkov vedno povečano tudi število ekstremnih vremenskih nevšečnosti, vulkanskih izbruhov, tsunamijev, potresov, nesreč in padcev meteroitov.

Temi Luninega mrka: velike priložnosti in spremembe

Januarski Lunin mrk bo v opoziciji Merkurja in v kvadratu z Uranom. To kaže na nepričakovane dogodke in novice, ki lahko povzročijo zaskrbljenost in negotovost glede prihodnosti. Zato bo ohranjanje odprtega uma, miru in potrpežljivosti ključ do ravnanja s to nepredvidljivo energijo. V nasprotnem primeru lahko impulzivne reakcije, hitro nihanje razpoloženja in napačna komunikacija povzročijo paniko in kaos. Delajte majhne korake in bodite prilagodljivi. Zato bo vodilo dinamike lunarnega mrka, tale misel Winstona Churchilla.

“Pesimist vidi težave pri vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vseh težavah.”

Ob luninem mrku, je polna luna močnejša, saj lunin mrk osredotoča pozornost na vaša čustva, intimne odnose, vaš dom in družino. Celoten lunin mrk ima močan vpliv na vaše zasebno življenje. Sonce stoji nasproti Luninim kvalitetam čustev in instinktov, te pa pri luninem mrku dosežejo svoj vrhunec. Ta vam omogoča, da si objektivno in uravnoteženo ogledate svoje tesne odnose. Ker boste v stiku s svojimi lastnimi potrebami in nameni, boste jasno videli tista razmerja, ki povzročajo neuravnoteženost.

Močna energija “krvave Lune” luninega mrka bo prinesla neke vrste “reset” Lune, čustvenega nivoja, saj bo prinesla ponastavitev vaših čustev in čiščenje čustvene prtljage preteklih šestih mesecev. Lunin mrk bo nekako dopolnil teme, ki jih boste deležni na sončev mrk 6. Januarja, vpliv januarske faze mrka, pa bo trajala do popolnega sončnega mrka, ki bo 2. julija 2019.

Tudi Luna bo v aspektu z Uranom povzročila hitro nihanje razpoloženja in impulzivne reakcije, ker bo tvorila kvadrat. Morda se boste počutili nervozni in bi lahko imeli malo potrpljenja za vse, kar potrebuje jasnost ali osredotočenost. Če bo kdo od vas poskušal pritiskal na vas ali vas silil, da naredite nekaj, se boste verjetno uprli. Vaše običajne rutine lahko postanejo dolgočasne in lahko vas moti kaj novega in bleščečega. Morda se boste težko sprostili zaradi vznemirljivega občutka ali predvidevanja nečesa novega, ki bo na vidiku.

Predvsem je pomembno, da uravnotežite in poenostavite poslovno in privatno življenje.

Zaradi nenadnih sprememb, bo ta mrk še posebej slabše vplival na odnose. Nova srečanja lahko zadovoljijo vašo potrebo po vznemirjenju, a povzročijo veliko razburjenja v vašem življenju in negativno vplivajo na vaše ljubljene. Lahko doživite tudi čustvene izbruhe prijateljev ali družine, ki bi potrebovali dodatno potrpežljivost in občutljivost.

Predvsem je pomembno, da uravnotežite in poenostavite poslovno in privatno življenje. Da premerite vse odnose, ki so trenutno neuravnoteženi in kaotični, saj boste želeli doseči jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih zdaj le premišljujete. Ne pozabite, da jih boste v drugi polovici leta lahko prizemljili na zelo konkreten način, skozi realizacijo. Kar boSte zdaj posejali, boste poželi. Ne dvomite v pretekle odločitve, ki so bile posledica nujnih sprememb, da ste danes tam kjer ste.

Ne vračajte se nazaj na stare tire, ne delujte iz starih vzgibov preteklosti. Čas je za novo poglavje. Postavite temelje, nove! Ne sodite, obsojajte in vsekakor ne delujte iz ega! Če ste se v svojih razmerjih znašli v navzkrižju, je morda čas, da ugotovite, zakaj. Postavite si več vprašanj… a nujno se vprašajte… Ali ste resnično srečni kjer delate, ko pogledate v svoje srce? Ali vas delo izpolnjuje? Ali ste samozavestni in se dobro počutite v sebi, ko ste s svojimi domačimi doma? Ali prisluhnete sebi in spoštujete, upoštevate svoje bližnje? Vse te stvari imajo neposreden vpliv na vaše odnose in sposobnost komuniciranja s svetom okoli vas. Prav ta pa bi znala v tem mesecu biti mnogim izziv, saj bi vam vzorci preteklosti lahko natrosili kar nekaj večih preizkušenj, kako se boste v situaciji odzvali. Predvsem se vam lahko dogaja v odnosih z avtoritetami, nadrejenim ali pomembnejšimi moškimi osebami.

Pomembno bo, da delujete brez drame in ne merite Moči iz svojega ega, da se potrjujete v svojem okolju skozi svojo lastno večVrednost.

Mesec januar bo dober čas za pisanje dnevnika, za fokus in aktivno razmišljanje. Prisluhnite ciklom… prav ti vam znajo povedati veliko o vas in vaši zgodovini… prav cikel iz preteklosti vam zdaj prinaša Vse, kar žanjete zdaj… Všeč ali ne všeč, vi ste to skreirali! Izkoristite val mrka, da se postavite tja kjer želite biti, delovati in bivati. Afirmacija, ki vam bo v pomoč: “Jaz sem odgovoren/odgovorna za vse, kar kreiram v svojem življenju.” Kreirajte zavestno.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem