Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Astrološka napoved za januar 2020: Močan val energije

foto:pexels.com
Oglas
Leto 2020 odpira vrata v »Novi« svet, zato boste v svojem življenju postavljali temelje. Kakšen bo vaš »Novi svet«, pa bo seveda odvisno od vaše Izbire. Že takoj ob vstopu v novo leto, bo vladavina arhetipa Svečenika v vaše življenje prinesla močan val energije, da si boste želeli razrešiti družinske probleme ali situacije, ki vas morda pestijo že od lanskega novembra, ko se je zgodila nekakšna pika na »i«… pa vendar, pojdimo še korak dlje do začetka leta 2012. Razmislite kaj se je takrat v vašem življenju dogajajo in ali ste se spogledovali z isto temo ponovno v sredini leta 2014? Se spomnite kakšne preizkušnje ste imeli?S podobno tematiko se boste soočali tudi zdaj in… tudi zdaj se boste lahko odločali med tem ali si družine sploh želite in kakšna naj bi ta družina sploh bila. Kakšna vloga je vaša? In ali imate mesto, ki vam pripada in si ga želite?Svečenik predstavlja temelje v vašem življenju in preverja kako trdni so. Temelj iz katerega izhajamo prav vsi, je seveda dom, ki predstavlja domače in varno zavetje, zato je Svečenik najboljši simbol za krepitev vere v globoko duhovno delo in je arhetip, ki podpira poučevanje in svetovanje.
Mesec januar bo že takoj v začetku leta prinesel energijo za razreševanje prikritih družinskih problemov.
Zdaj boste lahko odpravili družinske vzorce in pogojevanja, ki so vam že zdavnaj odslužili. Mnoge izmed vas bo energija zelo podpirala, saj boste ugotovili, da morate morda nekatera področja v svojem življenju ponovno pregledati. Lahko se zgodi, da ugotovite, da bo treba začeti znova, od začetka.Za vse tiste, ki ste si zaŽeleli šolanja ali dodatne izobrazbe… če ne zdaj, kdaj??? No, nekatere pa bo do te odločitve pripeljala situacija in pretekla neAktivnost. Lahko se boste celo znašli v vlogi vi, ko boste vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali kako drugače svetovali drugim. Močno vprašanje, ki bo zdaj odzvanjalo v vas bo:
“Kaj naj v življenju sploh delam?”
V vas je milijon vprašanj, na mnoge se vam odgovor sploh ne sanja. Veste le, da nekaj se je spremenilo, nekaj je drugače… v vas pa je vse več odprtih vprašanj, kajti tako kot je bilo, ne gre več. Kam naprej, kaj delati, s čim se ukvarjati in kako, na kakšen način? Luštnega je konec… in zdaj? Kaj naj počnem? Po drugi strani, se lahko soočate tudi s tem, da se vam seveda dobesedno rušijo temelji v življenju ali pa se končno vse skupaj v vašem življenju postavlja na Novo. Torej…… kaj resnično Znate in ali to, znate Delati tudi v praksi?Na primer, če ste končali pravo, še ne pomeni, da ste dober pravnik… in če ste pek, še ne pomeni, da pečete najboljši kruh…

Zdaj Vidite Vse drugače, nekaj je drugače… ampak kaj?

Ob zimskem Solsticiju so se odprla Zvezdna vrata, ko je na Zemljo začela pritekati energija kozmične poMoči, vstopili smo v sveti čas, 12 dni Božiča, ki trajajo vse do 12. januarja. Pritok kozmičnih energij in aktivacija matrice je sprožila proces, maske so padle, karma se je zaključila. In vi? Kje ste vi? Odprla so se vrata dveh svetov… od vas je zdaj odvisno, katerega ste izbrali… in kako gledate na Nov svet. V tem letu gre za ozaveščanje in delovanje, za zavedanje iz katerega »sveta« boste delovali, iz sveta matrice Iluzije ali Realnosti… in nič od zMožnosti vaše Izbire ni »bolj pravi« ali »narobe« Svet. Na vas je, Sprejemanje, da tako je… Izbira pa je vaša.Pa še to… faza 12 svetih dni Božiča je zdaj še toliko bolj izjemna, saj se je v fazi odpuščanja zgodil sončev mrk, v fazi kreacije pa se bo lunin… tako, da tisti, ki plan pišete, vedite, da boste doživeli nor preobrat v letu 2020. Kakšna je zdaj vaša realnost, kako Gledate in kaj v resnici Vidite?

Matrix world…

Vi ste drugačni, vaše vrednote so se lahko spremenile, želite si čisto drugih stvari, dela, odnosov, življenja… in morda se soočate tudi s tem, da morate narediti nekaj na sebi, za sebe ali se začeti učiti, kajti neZnanje, bo zdaj za mnoge Pogubno.

Začeti in Delovati na Novo, bo vodilo leta … in…

To bo tema meseca januarja in v nadaljevanju oktobra. Pred vami je obdobje ponovnega rojstva. Pretekli turbolentni meseci ob koncu prejšnjega leta, so lahko mnogim popolnoma spremenili pot usode in življenjske situacije so vas skozi soočanje izzvale in vas prebudile tako v fizičnem, kot tudi v duhovnem smislu. Norost s katero ste se morda soočali pri sebi in drugih je bila samo znak preobražanja in rekalibracije, da niste na pravih tirnicah. Mnogi ste iztirili na krilih lastnega ega, drugi ste se skozi soočanje z njim pri drugih utirili v, za vas, prave tire. Morda se še vedno počutite, da se vračate iz podzemlja spremenjeni in da morate zdaj sami vase ter tako v svoje življenje ponovno umestiti vse, česar ste se naUčili.
Zdaj je tudi čas, da se lotite in dokončate šolo ali začnete znova s študijem.
Vedite… Izjemno težko je postati gospodar dveh svetov. Razmislite, poglejte v svojo preteklost in videli boste, da vedno, ko izkusite življenjske spremembe, se vrnete v svet spremenjeni, a svet… ta je ostal isti. Stari pomeni, ljudje, navade, odnosi ali okolje nimajo več nobene vrednosti in prav zaradi tega se lahko počutite drugačni, neSprejeti.Vi ste drugačni… Sprejmite sebe… Izberite svoj svet. SVOJ, Novi svet! Izberite že končno SEBE!Pred vami bodo meseci, ko boste zaČutili nov val energije, naVdiha in zMožnosti. Čeprav je lahko to obdobje, ki bo za nekatere še vedno zelo težko obdobje, ko trenutni svet več nima smisla, se boste na koncu naUčili občutiti novi smisel življenja… naučili se boste videti smisel v Novih stvareh z Novimi očmi.
Zdaj zMorete narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje.
Ta sprememba, ki se vam dogaja, hoče postavitev temeljev. Dom. Družino. Nov temelj na poslovnem področju. Da poženete korenine. Da veste kam in h komu spadate in kje se regenerirate. Iz vsake spremembe, ki se vam je zgodila vedite, da prinašate v svoje novo življenje Modrost. To zahteva čas, pogum in raziskovanje. Vzemite si ga. Rojeva se vaš novi Jaz, ki mu morate dati Ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu. Zato izkoristite čas Svečenika za notranjo rast in razvoj. Morda si vzemite krajši odmik od vsega, dopust ali dan samo zase… V tem mesecu boste zelo nagnjeni k raziskovanju sanj, meditaciji, h kontemplaciji in k duhovnemu življenju.
Mogoče te zanima  Pravila, kako živeti, smo večinoma prevzeli od drugih
Želeli si boste časa zase, biti sami s seboj.

In kaj nam prinaša Lunin mrk, 10. januarja…

“Bogati bodo postali bogatejši, revni pa še bolj revni.”Lunin mrk, ki bo 10. januarja 2020, bo v znamenju Raka, na 20 stopinji. Viden bo v Afriki, Aziji, Avstraliji in Evropi. Osrednja tema tega mrka bo komunikacija. Ta bo zaradi konjunkcije Sonca in Merkurja ter avtoritarnega Saturna in diktatorskega vpliva Plutona imela pridih hladne, neusmiljene in nasprotujoče sile, ki bo sporočila naredila celo brutalna. Januarski Lunin mrk bo čustveno zelo zahteven, ker bo Luna tako močno aspektirana.

Tiranija in zatiranje

Na osebni ravni bodo misli in besede verjetno postale hladne, preračunane in neusmiljene. Občutki bodo v ozadju, v ospredju pa bodo nasilneži, ki se bodo razkazovali skozi posmeh, žaljenje in hvalisanje. Prav to je vsebina, ki bo ob tem Luninem mrku povečala čustveno občutljivost in živčno napetost. Če ste občutljiva in nekoliko bolj plašna oseba, se morate zaščititi pred nasilneži. Če ste močni, morate zaščititi ranljivejše družinske člane in prijatelje. Osredotočenost bo na razmišljanje in komunikacijo, pa tudi na trgovino in prevoz. Sonce, Saturn in Pluton so moški in avtoritarni planeti, prav zaradi tega bodo čustva, ki jih pooseblja Luna, zelo ranljiva.

Pazite na svoj način komuniciranja…

Na svetovni ravni bodo vlade in celo večnacionalne organizacije zmanjšale svobodo govora in neodvisnost medijev. Javnost, ki jo bo zastopala Luna, bo predmet laži in propagande. Celo svoboda gibanja in svoboda združevanja bosta ogrožena, saj se vladarjem in državi poveča njihov položaj. Človekove pravice bodo izgubljene v imenu nacionalne varnosti.Ta mrk bo favoriziral močne in bogate.Lunin mrk je kot običajna polna Luna, pa vendar je močnejša, ker Sonce, ki stoji nasproti Luninega mrka pripelje vaš dom, družino in intimne odnose pod zelo oster drobnogled. Nasprotujoči si sili, bosta ponovno aktivirali dinamiko karmične osi; kot so delo proti domu ali tisto, kar potrebujete, v primerjavi s tem, kar želite. Prav to bo ustvarjalo notranjo napetost in zunanje pritiske, kar lahko privede do konfliktov in kriz, ki vam lahko zelo izčrpajo energijo.Morate vedeti, da lunarne lastnosti čustev in nagonov dosežejo svoj vrhunec prav ob luninem mrku. Pomembno je, da v tem času uporabite svojo povečano čustveno moč in intuicijo za premagovanje vseh izzivov, s katerimi bi se srečali v odnosu. Podzavestno zavedanje omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose. Zdaj boste lahko jasno videli dinamiko odnosa ali vse tiste negativne občutke, ki povzročajo neskladje.
Lunin mrk predstavlja ponastavitev vaših čustev in odstranjevanje čustvene prtljage preteklih šestih mesecev.

Aspekti lunarnega mrka

Luninemu mrku, ki bo 10. januarja v Raku, nasprotujejo Sonce, Merkur, Saturn in Pluton v Kozorogu. Luna stoji nasproti Sonca in tako ob luninem mrku poudarja polaritete v vašem življenju, kar bo ustvarjalo veliko napetosti. Predstavljajte si torej napetost Lune, ki se bo ustvarila skozi opozicijo stelija tako intenzivnih planetov. Ta planetarna povezava je sicer povezana tudi z uspehom in genialnostjo, če je dobro aspektirana. Toda, v našem primeru se lahko bolj kažejo nasprotovanja, izgube, negotovosti in živčni zlom. Zato previdno.Lunin mrk v opoziciji z Merkurjem povzroča čustveno pristranskost in polarizirano razmišljanje, zaradi česar je težje razumeti in sporočiti svoje občutke. Morda boste imeli težave z razumevanjem vsakodnevnih težav, nesporazumi ali preobčutljivost pa bi lahko privedli do prepirov. Zasvojenost, rasizem in predsodki lahko vplivajo na vaše misli, besede in vedenje. Pomembno je, da pozorno poslušate in razmislite, preden spregovorite, zaradi nagnjenosti k naglemu odzivanju, še posebej, kadar boste razburjeni. Pogovor s terapevtom ali svetovalcem bi vam lahko pomagal razumeti konfliktne občutke.Lunin mrk nasproti Saturna lahko povzroči nihanje in slabo razpoloženje zaradi žalosti, dolgčasa ali osamljenosti. Ker boste o svojih čustvih in počutju težko govorili ali sploh ne boste, lahko to privede do težav v partnerski zvezi. Melanholija, pesimizem in čustvena hladnost bi lahko tudi prispevali, da vam ne bo do druženja. Lahko se boste počutili obremenjene ali krive zaradi odgovornosti do partnerja ali nekoga, veliko starejšega ali mlajšega od vas, kot je otrok ali vnuk, starš ali stari starši.Če ste nagnjeni k depresiji, se boste morali zelo potruditi, da se izognete svojim negativnim občutkom, ki se bi lahko kazali skozi izgubo, razočaranje in obup.

Obup, beg in depresivno razpoloženje bodo spremljevalci procesa…

Lunin mrk nasprot Plutona bo povzročal notranje pretrese in drame v odnosih. Vaši občutki se lahko okrepijo do tako skrajne ravni, da ne boste mogli več nadzorovati lastnih reakcij in vedenja. Morda boste v enem trenutku doživeli dramatične spremembe razpoloženja; od tega da bi se počutili močne in seksi, takoj zatem pa ste lahko povsem negotovi in povsem izžeti. Nekateri občutki, ki bi jih lahko doživljali so tudi brezup, strah, ljubosumje in obsesija. Pazite tudi, ker boste tudi ranljivi sploh, če boste čustveno zmanipulirani in nadzorovani. Nikar tega ne poskušajte ignorirati ali zatreti lastne intenzivne občutke, saj lahko nekdo, na katerega ste čustveno (bili) navezani, deluje tako zelo ekstremno.Poskus, da bi nadzorovali druge, se bo končal le v krivdi in sramu.Trigon luninega mrka z Neptunom ima v primerjavi z opozicijami razmeroma šibek vpliv, pa vendar daje nekaj upanja, ki ga bomo potrebovali. Neptun zagotavlja občutljivost, sočutje, vero in navdih. Na osebni ravni lahko črpate svojo vero in podporo ljubljenih. Na svetovni ravni daje podporo verskim in duhovnim voditeljem, humanitarnim organizacijam in okoljevarstvenim skupinam. Vodenje in prepričanje bi lahko izhajala zdaj iz duhovnih ali verskih prepričanj in praks, kot sta meditacija in molitev. Prav slednji vam bosta v tem času izjemno pomagali, da boste povezani s sabo.
Mogoče te zanima  Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat
Januarska polna luna bo v ozvezdju Dvojčka, kar pomeni, da bodo energije vseeno delovale dvojno: ali na odliko, vsega kar ste v preteklosti naredili dobrega, slavo, čast in uspeh, lahko pa privede in pokaže drugo skrajnost, ki lahko povzroči nasilje, bolezen, zlomljene okončine, živčni zlom, težave in veliko stisko, izgubo bogastva in sramoto. No, če grem še korak dlje… Lahko sledi zapor in popoln zlom.Lunin mrk, ki bo 10. januarja, se združi s sončnim mrkom, ki se je zgodil 26. decembra in tvori fazo mrka, ki traja vse do Luninega mrka, ki bo 5. junija 2020. Decembrski Sončni mrk 2019 je bil v tesnem spoju skupaj z Jupitrom, zato je bil zelo srečen. Pa vendar v kombinaciji s tem, neusmiljenim luninim mrkom kaže, da bodo…… močni utrdili svojo moč, bogati bodo postali bogatejši, revni pa revnejši.V letu 2020 bomo priče velikim kozmičnim poravnavam, ki bodo kazale na velike spremembe in nov način delovanja tako na osebnem kot družbeno-socialnem področju.Natančna konjunkcija Saturn-Pluton se bo zgodila 12. januarja 2020 v Kozorogu.Že tako bo Lunin mrk prinesel močno zaušnico in »plačilni dan«, bo tudi prva poravnava Saturna S Plutonom prinesla svoje. Če pogledamo nazaj v zgodovino, bi ugotovili, da je vez med Saturnom, planetom discipline, reda in strukture in Plutonom, planetom transformacije že v preteklosti močno vplivala na mednarodne odnose, povzročila konflikte, povečala nasilje in številne travmatične dogodke.V letu 2020 se bo učinek povezanosti Saturna in Plutona nadaljeval in svet bo doživel globoko preobrazbo. Saturn in Pluton bosta delovala skupaj v znamenju Kozorogu. Pod njuno vladavino bomo na globalni ravni doživeli uničenje stvari, ki ne delujejo več. To se bo kazalo predvsem na področjih velikih korporacij, vlade, gospodarstva in bančništva. Njuna energija vas v biti pravzaprav nagovarja in vam prinaša možnost, da se povzpnete višje, hkrati pa ohranite ravnovesje. Od vas bo ta energija izzvala, da se širite naprej in še višje. Prihaja čas, ko boste morali razširiti običajne meje, saj je to edini način, da boste tako še rasli.
Srečanje Saturna in Plutona prinaša veliko transformativne energije, ki bo oblikovala teme za prihodnje desetletje. Pluton in Saturn vam bosta pomagala, da se prebudite.
Vsem nam bosta pomagala preoblikovati strukturo našega življenja.Ta energija vam bo dala dobesedno zagon za nov način razmišljanja in nov zrak, da boste lahko v življenju zadihali. Stvari boste morali narediti drugače, spremenili boste svoje vrednote, kot družba, pa se bomo morali obrniti v drugačno smer. Ta uskladitev deluje že nekaj časa. Veliko delov sestavljanke se zlaga, pa vendar se bo svet, kot ga poznamo premaknil na novo raven. Vsem vam bo dana možnost, da se premaknete in dvignete, da osvobodite svoje omejitve in jih ponovno rodite v nekaj novega. Vsi boste dobili novo moč.Dobili boste priložnost, da spremenite način, kakšen odnos ste imeli do denarja in moči.Na to poravnavo se pripravljamo že od lanskega decembra, ko ste bili vodeni na najgloblje ravni vaše duše. Vaša duša je vedela, da to prihaja in želela je biti del te nove energije. Trenutno se zavedajte, da moramo vsi nadaljevati z delom za dvig naše zavesti, da si zagotovimo, da ko se Pluton in Saturn poravnata, lahko iskrice, ki bodo takrat padale, delujejo na najvišji vibraciji, na magičen način.Svojo moč boste črpali v Toplini bližnjih in doma…Zdaj bosta pomembna oba, družina in dom. Ko odrastete, so družina tudi ljudje, ki si jih izberete v svoje življenje, kar lahko vključuje tako sorodnike, prijatelje, partnerje in seveda otroke. Povezava z družino vas opominja, kdo ste, in vas popelje nazaj k vašim koreninam… tako kulturno, kot tudi osebno. To vam daje občutek kontinuitete… biti del nečesa večjega kot ste sami. Ta občutek je dom… prostor, ki si ga ustvarite zase, prostor Varnosti, Miru, Osnove in Topline. Varen kraj, kjer se poMladite, da imate ponovno energijo za delovanje v svetu. Če niste, je zdaj čas, da se povežete s poživljajočo energijo doma in družine. Kjerkoli na svetu ste, povežite se s prostorom znotraj sebe, ki vam omogoča, da ste močni, varni in vam je toplo.

Čas je, da si ustvarite pravi domači prostor.

Če se vam vaš dom zdi umazan in neprijeten, storite, karkoli je treba, da ga očistite… tako fizično, kot energetsko. Ne morete delovati iz čistega prostora znotraj vašega življenja ali sveta, če ne delujete iz čistega prostora znotraj sebe in svojega doma. Če imate trenutno okoli sebe še vedno razdiralne, negativne in neprijetne ljudi, je nujno ustvariti meje in jih očistiti iz svojega neposrednega okolja. So takšni kot so… izberite sebe in ustvarite svoj svet prijaznih ljudi. Čas je, da se povežete s tistimi, ki so vaša prava srčna družina, s tistimi, ki vas ljubijo in spominjajo na to, kdo ste.Tako, januar vam prinaša čas za uresničitev vaših ustvarjalnih zaMisli ter, da končno poskrbite za varnost in stabilnost v svojem življenju. Odpirajo se novi svetovi. Morda vam potovanje v nove kraje, prinese Novo… razširjanje svojih obzorij in pridobivanje novih izkušenj. Ne pozabite tudi, da vas Svečenikova energija podpira tudi pri lansiranju novih kreativnih projektov, tudi lunin mrk bo imel pri tem nekaj dobrega vpliva, da vas podpre, če drugega ne, da razruši kar ni več pristno in za vas.Ne pozabite, vse spremembe, ki jih boste kmalu naredili, bodo svoje sadove obrodile že v marcu 2020, ko boste dokončno postavili piko na i in se lahko celo konkretno preselili, začeli z novim projektom ali nekaj v življenju popolnoma prenovili.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem