Napoved za julij 2014

V juliju vstopamo v »Nov« svet, v katerem boste postavljali temelje. Kakšen pa bo, vaš, Nov svet, je seveda odvisen od vaše Izbire. 

Vladavina arhetipa Svečenika bo prinesla, da si boste morda zaželeli razRešiti družinske probleme, težave ali nekatere situacije, ki vas morda pestijo že od leta začetka leta 2012. Zdaj se boste lahko odločali ali si družine sploh želite in kakšna naj bi ta družina sploh bila. Svečenik predstavlja temelje v vašem življenju in kako trdni so… če resnično so, pa se boste soočali zdaj. Temelj iz katerega izhajamo prav vsi, je seveda dom, ki predstavlja domače in varno zavetje, zato je Svečenik najboljši simbol za krepitev vere v globoko duhovno delo in je arhetip, ki podpira poučevanje in svetovanje.

Julij bo tako najboljši čas za razreševanje prikritih družinskih problemov ali za odpravo družinskih vzorcev in pogojevanj, ki so vam že zdavnaj odslužili. Mnoge izmed vas bo čas  tudi zelo podpiral, ko boste ugotovili, da morate morda neketera področja v vsojem življenju ponovno pregledati in znova začeti od začetka… za vse tiste, ki ste si zaŽeleli šolanja ali dodatne izobrazbe… neketere pa bo do tega pripeljala situacija in pretekla neAktivnost. Lahko se boste celo znašli v vlogi vi, ko boste vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali kako drugače svetovali drugim.

Močno vprašanje, ki bo zdaj odzvanjalo v vas bo »Kaj naj delam?«

Se spomnite kako se je tole Saturnovo leto začelo? Ni bilo najbolj usmiljeno za vse tiste, ki niste prevzeli Odgovornosti zase in za svoje življenje… prav zdaj bi se lahko zgodilo, da se boste znašli v situacijah, ko bi lahko mnoge korake, ki ste jih naredili v preteklih letih zdaj resnično globoko obŽalovali. Z aktivacijo nove karmične osi, Tehtnica – Oven, ki se je aktivirala v aprilu, se mnogi soočate z neOdgovornostjo, ki je niSte preVzeli ali pa se soočate ponovno z lekcijami »ponovi vajo« in »bo treba od začetka«, od tam kjer ste zBežali. Kaj to pomeni, se sprašujete? V začetku julija se je nekaj spremenilo, nekaj je drugače… v vas je vse več vprašanj, kam naprej in kako? Luštnega je konec… in zdaj? Kaj naj počnete in… soočate se lahko tudi s tem, da se vam lahko dobesedno rušijo temelji v življenu, lahko pa se končno vse skupaj postavlja na Novo. Torej… kaj resnično Znate in ali to znate tudi Delati tudi v praksi? Naprimer, če ste končali pravo, še ne pomeni, da ste dober pravnik… in če ste pek, še ne pomeni, da pečete najboljši kruh…

Zdaj Vidite Vse drugače, nekaj je drugače… ampak kaj?

Ob junijskem poletnem Solsticiju in aktivaciji Matrice, sta se odprla dva svetova… od vas je zdaj odvisno, katerga ste izbrali… in kako gledate na Nov svet. Gre za zavedanje iz katerega »sveta« delujete, iz matrice Iluzije ali Realnosti… in nič od zMožnosti vaše Izbire ni »bolj prav« in »narobe« Svet… na vas je, Sprejemanje, da tako je… Izbira pa je… kakšna je zdaj vaša realnost, kako Gledate in kaj v resnici Vidite? Vi ste drugačni, vaše vrednote so se lahko spremenile, želite si čisto drugih stvari, dela, odnosov, življenja…  in morda se soočate tudi s tem, da morate narediti nekaj na sebi, za sebe ali se začeti učiti, kajti neZnanje, bo zdaj za mnoge Pogubno.

Začeti in Delovati na Novo, bo vodilo meseca…

Pred vami je obdobje ponovnega rojstva. Pretekli turbolentni meseci, so lahko mnogim popolnoma spremenili pot usode in življenjske situacije so vas skozi soočanje izzvale in vas prebudile tako v fizičnem, kot tudi v duhovnem smislu. Norost s katero ste se morda soočali pri sebi in drugih je bila samo znak preobražanja in rekalibracije, da niste na pravih tirnicah. Morda se še vedno počutite, da se vračate iz podzemlja spremenjeni in morate zdaj sami vase in v svoje življenje ponovno umestiti vse, česar ste se naUčili.

Zdaj je tudi čas, da se lotite in dokončate šolo ali začnete znova s študijem. Vedite… Izjemno težko je postati gospodar dveh svetov. Razmislite, poglejte v svojo preteklost, in videli boste, da vedno, ko izkusite življenjske spremembe, se vrnete v svet spremenjeni, a svet… ta je ostal isti. Stari pomeni, ljudje, navade, odnosi ali okolje nimajo več nobene vrednosti in prav zaradi tega se lahko počutite drugačni, neSprejeti.

Vi ste drugačni… Sprejmite sebe… Izberite svoj svet. Nov svet.

Pred vami bodo meseci, ko boste zaČutili nov val energije, naVdiha in zMožnosti. Čeprav je lahko to obdobje, ki bo za nekatere še vedno zelo težko obdobje, ko trenutni svet več nima smisla, se boste na koncu naUčili občutiti novi smisel življenja.

… naučili se boste videti smisel v Novih stvareh z Novimi očmi.

Zdaj zMorete narediti ustrezne spremembe, ki bodo odražale vaše novo življenje. Ta sprememba, ki se vam dogaja, hoče postavitev temeljev. Dom. Družino. Nov temelj na poslovnem področju. Da poženete korenine. Da veste kam in h komu spadate in kje se regenerirate. Iz vsake spremembe, ki se vam je zgodila vedite, da prinašate v svoje novo življenje Modrost. To zahteva čas, pogum in raziskovanje. Vzemite si ga. Rojeva se vaš novi Jaz, ki mu morate dati Ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem polnem potencialu. Zato izkoristite čas Svečenika za notranjo rast in razvoj. Morda si vzemite krajši odmik od vsega, dopust ali dan samo zase… V tem mesecu boste  zelo nagnjeni k raziskovanju sanj, meditaciji, h kontemplaciji in k duhovnemu življenju.

Želeli si boste časa zase, biti sami s seboj.

Posebni dnevi za nastavitev vaših kompasov, ki vam bodo v veliko pomoč, bodo v sredini tega meseca… in če boste imeli plan in fokus kaj želite, potem se lahko nadajate, da boste lahko nekaj od tega že v septembru poželi. Vedite, da vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti… ta se bo začela ob otvoritvi Portala 777, ko se odprejo Saturnova vrata. Na ta dan se bo zlil na Zemljo nov val energije, ki vas bo pognala v smeri željenega. Moč bo dosegel v času od 14. do 18. julija zato bodite s svojimi mislimi še kako prisotni in »pri stvari«.

Sredi julija bodo dnevi, ki bodo povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas… saj bo namera odvisna od tega, kako dobro boste pognali svoje korenine.

14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.

Vodilo dneva bo iz knjige Orakelj odGovori:

»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja  – Očeta/Matere  – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«

18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

Torej, to bo čas učenja in poučevanja o družini, vaših korenin iz katerih izhajate. Tematika bodo mama, oče, vaši sorodniki in bližnji v smislu »duhovne družine«. Razmišljali boste lahko tudi o pomembnih ljudeh v vašem življenju, ki so rojenih v znamenju Bika, lahko pa boste z njimi kaj uredili. Veliko bo razmišljanja o šolanju ali posebnem urjenju, mogoče bo lahko zdaj v vaše življenje vstopil pomemben učitelj, oziroma nekdo, od kogar se lahko naučite marsičesa. To učenje bo lahko kot zunanja oseba ali celo kot situacija, dogodek, ki bi vam odprl oči v popolnoma nov svet in vam pripomogel pri postavitvi temeljev.

Svojo moč boste črpali v Toplini bližnjih in doma…

Zdaj bosta pomembna oba, družina in dom. Ko odrastete, so družina tudi ljudje, ki si jih izberete v svoje življenje, kar lahko vključuje tako sorodnike, prijatelje, partnerje in seveda otroke. Povezava z družino vas opominja, kdo ste, in vas popelje nazaj k vašim koreninam… tako kulturno, kot tudi osebno. To vam daje občutek kontinuitete… biti del nečesa večjega kot ste sami. Ta občutek je dom… prostor, ki si ga ustvarite zase, prostor Varnosti, Miru, Osnove in Topline. Varen kraj, kjer se poMladite, da imate ponovno energijo za delovanje v svetu. Če niste, je zdaj čas, da se povežete s poživljajočo energijo doma in družine. Kjerkoli na svetu ste, povežite se s prostorom znotraj sebe, ki vam omogoča, da ste močni, varni in vam je toplo.

Ustvarite si pravi domači prostor… čas je.

Če se vam vaš dom zdi umazan in neprijeten, storite, karkoli je treba, da ga očistite… tako fizično, kot energetsko. Ne morete delovati iz čistega prostora znotraj vašega življenja ali sveta, če ne delujete iz čistega prostora znotraj sebe in svojega doma. Če imate trenutno okoli sebe še vedno razdiralne, negativne in neprijetne ljudi, je nujno ustvariti meje in jih očistiti iz svojega neposrednega okolja. So takšni kot so… izberite sebe in ustvarite svoj svet prijaznih ljudi. Čas je, da se povežete s tistimi, ki so vaša prava srčna družina, s tistimi, ki vas ljubijo in spominjajo na to, kdo ste.

Tako, julij vam prinese čas za uresničitev vaših ustvarjalnih zaMisli ter da poskrbite za varnost in stabilnost v svojem življenju. Odpirajo se novi svetovi. Morda  vam potovanje v nove kraje, prinese Novo… razširjanje svojih obzorij in pridobivanje novih izkušenj. Ne pozabite tudi, da vas Svečenikova energija podpira tudi pri lansiranju novih kreativnih pojektov povezanih z umetnostjo, saj vas čas motivira za širjenje zavedanja skozi umetnost, glasbo in literaturo. Tudi filozofija in zgodovina lahko odpirata nove svetove s tem, ko širite svoje osebno razumevanje življenja.

Če se počutite neMirni, če mislite, da je življenje Več kot le to, da ponuja več naUkov in Izkušenj, pa ne veste, kje bi začeli… začnite tam, kjer ste. Začnite svoje potovanje zdaj! Nešteto svetov obstaja, ki jih lahko raziščete. Čas je, da se odprete, preučite nove zamisli in prečkate meje svoje Resničnosti. Tako veliko stvari je, ki jih lahko raziščete, odkrijete in vidite. Vrata znanja in zaznavanja so vam zdaj odprta, zato globoko vdihnite in se potopite… predvsem pa bo to obdobje v katerem se lahko pokaže Priložnost za preizkušnjo starih načinov obnašanja in vzorcev, čas vsrkavanja in povezovanja vsega tistega, kar ste začeli vmesecu juniju.

Avtor: Shana Flogie

www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: