Išči
Generic filters
mychi
foto:wallpaperswide.com

Napoved za julij 2015

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
V mesecu juliju se bomo srečali z arhetipom Ljubimca, ki je simbol razmerij. Vsekakor vam je že zadnji teden junijskih dni prinesel nekaj magičnega v ozračje, ko ste se začeli spraševati o tem… »ali ljubim, sem ljubljen-a in kakšen odnos si želim?« Zdaj bo pomembno, da sledite najGlobljemu klicu, ki se bo preBudil v vas. Ne zanikajte se… saj v sebi dobro veste, kaj je prav in kaj želite… prav tako kot je pomembno, da se je najprej potrebno odLočiti. Zdaj gre v vašem življenju najverjetneje za najVečjo odLočitev, ki vas bo na koncu, že v jesenskem času, tudi poPeljala k vašemu željenemu cilju.Polna Luna, ki je takoj ob vstopu v julij zasijala na nebu, je zdaj obsijana z benefikoma Jupitrom in Venero, ki skupaj tvorita konjunkcijo. Ta nadvse dinamični duo, bi znal v vaša življenja prinesti Priložnosti, Povezanost, nekaj Ljubezni, Hvaležnost in morda celo nekaj Sreče za tisti del vašega življenja, kjer se nahaja znamenje Leva v vaših rojstnih kartah (hiša kjer vam vlada znamenje Leva, je področje kjer boste ta vpliv najbolj občutili). Ker se to dogaja že prav v začetku meseca, 1. julija, na dan kot je polna Luna, bo seveda to Moč, še posebej čutiti. Polna Luna okrepi namreč Vse, kar se dogaja. Zato, izkoristite ta dan za praznovanje in hvaležnost vsega, kar vas osrečuje in vam prinaša veselje. Dajte namero za svoj odnos… Vedite, da lahko skozi pozitivno namero skreirate  partnerstvo, kot si ga želite.No in ker je že zadnji teden v juniju, pred polno Luno, prinesel v vaše čustveno življenje nek neMir bo zdaj ta še posebej obČuten. Morda vas je nekdo tako razBuril s preteklimi spomini, da ste rabili kar nekaj časa zase, da ste ponovno uredili svoje Misli… no, zdaj lahko naravnate še svoj »čustveni kompas«. Energija vas podpira. Predvsem ne Pričakujte in si ne Ustvarjajte v glavi preVelikih zgodb, saj se trenutna spravlja k svojemu doKončnemu dialogu.
Ne obžalujte ničesar, ampak pojdite naprej, za Srcem. Ustaviti in Spustiti boste morali vi.
Ozrite se v nebo… in Videli boste… gledate triado na nebu, ki jo tvorijo Jupiter, Venera in LunaKot sem že omenila, se tudi na nebu zdaj vidita bolj kot kadarkoli prej, najsvetlejša planeta… planet Jupiter in Venera, ki bosta z našo Luno tvorila nekakšen trikotnik na nebesnem svodu, saj bodo vsi vidni s prostim očesom… tema bo Ljubezen, ljubezen in še enkrat… Ona… soočenje z Njo. Največja kulminacija te triade je bila prav zadnji dan v juniju, zato upam, da ste bili resnično do sebe in svojega čustvenega življenja Iskreni. Ne morete več zBežati… niti od sebe niti od Nje, saj vam bi znale prihajajoče dni prinesti na površje kar nekaj neRešenih zgodb, ki jih na čustveni ravni niste najbolje zaključili… preverjali ste in boste tudi, kako trdna so vaša čustva in temelji v zvezah kjer ste.Nič ne bo »naključno«, tudi to ne, da boste v sebi začutili da sijete, da se nekaj v vas premika in vas žene, da dosežete vse tisto po čemer hrepenite. Sezite s svojo roko v dlan, ki vam je ponujena in ne ponavljajte preteklih lekcij… zaželite si, resnično iz Srca, kajti morda vam Zvezda tam gor, prinese izPolnitev vaše tihe Želje. Verjemite in uSlišani boste, naj se Vaš čas že enkrat začne…
»Ustavite se … in poGlejte kje ste.«
Obdobje, ki je pred vami vam prinaša to, da se boste začeli ukvarjati s svojimi Vrednotami. Vladarica vrednot vseh vrst je Venera, ki je prav, kot smo že omenili, prav ob koncu junija dosegla svojo največjo moč, predno bo proti koncu tega meseca, v  juliju, zavzela še retrogradno gibanje. Venera, ki je v znamenju Leva, je zdaj v harmoničnem aspektu z Uranom, ki je v Ovnu, zato ste lahko občutili naVal energije… ta, pa bi se lahko razpotegnila v nesKončost. Igrivi boste, morda se boste nekoliko lažje izražali in pokazali tudi svoj čutni, seksi del sebe, predvsem pa boste dali na tehtnico zdaj vse, kar imate radi in kar vam resnično nekaj pomeni. Preverjali pa boste tudi… kako in če sploh ljubite. Preplavljalo vas bo Navdušenje. Osebni in kreativni dosežki bi se lahko pokazali v vaših ustvarjalnih prizadevanjih in smisel vsega bo, oživitev želje vašega srca.Pred vami se odpira čas romantičnih razmerij, ko boste imeli odločitev na pretek. Prav Uran v Ovnu, bo zdaj dodal tisti žarek, ki bo sprožil val osebne revolucije, ta pa bi mnoge izmed vas lahko privedla do večjih družbenih premikov, ki bi vas lahko nagovorile, da boste morali spremeniti svoj način življenja ali se celi preseliti. Ne pozabite, da se Venera upočasnjuje in da postane retrogradna konec julija, to pa seveda pomeni čas pregleda, kako ste se ukvarjali s svojim odnosem…  čas žetve bo, kajti… ja, pred vami se odpira čas, ki bo vrgel celotno pozornost za partnerske odnose. Preverjali boste svoje temelje, kje ste in veliko vas bo soočenih z odLočitvami, ki ste jih sprejemali v začetku tega leta.

Pred vami prihaja čas Velikih Križišč… 

V tem mesecu boste namreč čutili močno potrebo po prevrednotenju vseh razmerij. Pod drobnogled boste dali vse… prijateljske, poslovne, družinske in ljubezenske odnose; skratka vsa razmerja v katera ste na kakršenkoli način zapleteni. To bo čas, ko boste vrednotili razmerja po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite ali ne. Zdaj boste nekatera razmerja želeli poglobiti, tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko prekinili. Vse do konca julija je retrograden še vedno planet Saturn, ki vam bo lekcije ki jih niste predelali seveda prinašal… in tema? Odnosi seveda…
Lahko se boste odločali za poroko, lahko za ločitev ali pa celo za selitev… a preberite še enkrat: odločali se boste, konkretne korake boste delali v avgustu.
Ker sta Ljubimca simbol Dvojčkov, bo v tem mesecu dilema »odLočitve«, saj bo glavna tema tehtanje med dvema možnostima, dvema stališčema, dvema smerema, potema ali dvema osebama. Zdaj boste pretehtavali, katera izbira bi bila boljša ali kako spojiti v vašem življenju dve možnosti, ki sta si mogoče na videz popolnoma nasprotni v večjo celoto, pa naj je to v poslovnem ali osebnem smislu. Zdaj boste resnično zelo jasno spoznali, kaj potrebujete na čustvenem področju, česa si želite ter kaj je tisto česar ne potrebujete več in česar si ne želite.Pred vami bi se zdaj znalo pokazati veliko Razpotje, ki bo že v avgustu prineslo prve večje Premike v vašem življenju, v mesecu oktobru pa sledi popolen preObrat, ko bo Usoda lahko doKončno spremenila vaše življenje.Simbol Ljubimcev označuje pomembno točko v obdobju spremembe, ki ga trenutno živite in kaže obdobje sprejemanja odločitev o pomembnih odnosih, posebno tistih, ki bi jih radi poglobili in razširili ali tistih, od katerih se morate oddaljiti ali jih začasno prekiniti. Kaže tudi na odločitve, katere ste zastavili že v obdobju Dvojčkov od 21. maja do 21. junija, predvsem pa bodo pomembne čustvene odločitve, zaradi vpletenosti določenih ljudi, katere boste lahko realizirali zdaj in so za vas zelo pomembne. Ljubimca simbolizirata tudi željo po sodelovanju z enim človekom ali s skupino ljudi, za kar ste naravno nadarjeni. V tem mesecu se boste ukvarjali predvsem z izbiro načina, kako združiti dve ali več situacij v celoto ali kako sprejeti dokončen izbor med dvema možnostima.

Od 14. do 18. julija bo ponovno pomembna vaša naravnanost… saj prihajamo v cikel dnevov »brezčasja«

Vsako leto, se med 26. julijem in 12. avgustom,  usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji, ta se, ko se združi z našim Soncem še poveča, na koncu pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. Ta val vsebuje Nove svetlobne Kode za razvoj Zemlje za naslednje leto/cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.V tej fazi se letos, 25.7.2015, v retrogradno gibanje obrne še planet Venera, ki bo svojo vladavino sprva zasedala v znamenju Leva, ob obratu se premakne v Devico in se v avgustu znova premakne nazaj v znamenje Leva. Venera je boginja Ljubezni in vrednot ter je vladarica partnerskih odnosov. Njena retrogradna pozicija bo preTestirala vaše odnose. Zato bo prav ob koncu meseca julija čas vpogleda v Vaš odnos še kako pomemben. Soočali se boste s svojo vlogo v partnerskem odnosu. Lahko bi se celo ukvarjali z vprašanjem ali se resnično dovolj posvečajte partnerju, da ta ne bo iskal utehe v objemu tretje osebe, lahko pa bi nekatere nejasnosti odnosa, končno tudi izplavale na površje. Vsi, ki ste samski, bi žal lahko v tem obdobju videli svojega izbranca ali izbranko skozi rožnata očala, za kar bi se izkazalo,  da potem, ko bo vpliv mimo, ne bo več tako zelo »sanjski«, kot ste sprva menili. Ta čas bo naklonjen ljubezenskim trikotnikom in zapletanju z ljudmi, s katerimi ste že bili v odnosu, zato resnično dvakrat premislite, ali se boste v tem času pustili zapeljati… in ali je »to res to«? Čas bo ugoden tudi za poglabljanje obstoječih ljubezenskih in partnerskih vezi.
Vaše Ljubezni bodo na preizkušnji in samo Tista, res prava Ljubezen, ki je močna, bo to obdobje preživela. 
Zdaj si vzemite več časa za svojega obstoječega partnerja. Prav v zadnjem tednu meseca julija, bo ponovno, tako kot v lanskem letu, čutiti še zadnjo fazo vpliva dinamike karmične osi; Tehtnica – Oven… Vaše partnerstvo in odnosi vseh vrst, bodo več kot pod drobnogledom. Dilema, ki vas bo spremljala na vsakem koraku pa bo: Ali boste želi… ali boste proPadli… Občutek bi lahko celo imeli, da bo v zraku prisotna neke vrste »Norost«… zato, sporočilo, naj vam sledi kot vodilo v tem obdobju…»Obsedeno stanje? V vas in okoli vas… razčiščevali se bodo še zadnji koščki vaše preteklosti… vsega, kar vas veže na vaš odnos, s katerim se ukvarjate že od začetka leta in to, tako ali drugače. Postavljanje mej in temeljev, se bo počasi zaključilo… nekateri ste že prišli do nekih svojih zaKljučkov… sprejeli ste odLočitve, spremembe pa vas čakajo čez nekaj dni, ko vstopimo v avgust. Novice zadnjih dni so vas lahko nekako lahko pretresle, lahko se še vedno »pobirate« od šokov, izgub in sprememb, ki ste jih utrpeli v začetku meseca… lahko pa… se pravzaprav veselite, kajti globoko v sebi veste, da se: »dobro z dobrim vrača…« in da ima na globji ravni vse nek svoj smisel, čeprav vam Trenutno mogoče še vedno ni prav nič jasno. Če ste bili Vztrajni, Brezgrajni do sebe in drugih skozi dejanja, Sočutni in Milostni, potem vedite, da nagrada sledi. Vsi Ovni in Tehtnice in vsi, ki imate močno povdarjeno to znamenje v svojih rojstnih kartah… vi boSte še vedno najbolj na udaru… vse kar Niste razČistili vas čaka zdaj… nič vam ne bo prizanesenega… hočete ali nočete… čas bo za Soočenje z Resnico… in če vam je življenje ali pa ste si ravnokar kar sami nalili kozarec »čistega vinca«… potem se zaGlejte… morda boste tudi Videli… »vino e veritas«. Kdaj, če ne zdaj? Vstopite v Trenutek Brezčasnosti Njega skozi Njo. Saj veste … Ali je nebo enako kot zemlja, po kateri hodite? Ne, ni … Pa poglejte njun harmonični odnos … Na enak način je tudi nerealno Pričakovati, da je lahko uspešna Božanska zveza samo s tistim, ki je isti kot vi. Vaše Prebujenje je v biti Zavedanje, da lahko samo Vi Ustvarite drug v drugemu Dom… Družino… skozi Varnost, Sprejemanje in Spoštovanje. Odnos… je to kar pravzaprav manjka? Drug v drugem boste poiskali najboljše, a najprej Sprejmite Vse, kar je v vas samih!« Naj bo nov teden… skok k novim zmagam skozi sprejemanje sprejemanje Spremembe, ki so na poti vaše Usode…«
Pasji dnevi
V sredini julija, vsako leto vstopamo v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«, ki so povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas. V tem obdobju bo čas namere, kako boste zastavili svoje odnose.14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.Vodilo dneva iz Shanine knjige Orakelj odGovori bo: »Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja  – Očeta/Matere  – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.« 18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«In ob koncu… Vedite, da je znotraj vas Vse, kar potrebujete, da pritegnete poPolno Ljubezen in popolno zaUpanje. Vedite, da se fizična in duhovna strast lahko podžgeta. Prošnja je samo začetek. Vaše iskanje duše dvojčice je končano, saj je zdaj z vami Resnica in ko verjamete v svojo pravo naravo, k sebi pritegujete tistega, ki vas bo oboževal. Bodite tihi in mirni in verjemite. Čutno ugodje, fizična ekstaza in blaženost so vaši. Verjemite vase in se posvetite partnerstvu. Preživite prijetne počitnice in naj vas sonček greje, kjerkoli boste.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem