Napoved za julij 2017

Napoved za julij 2017

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Kočija, arhetip preteklega cikla, nas je pripeljala v cikel julijske Pravice. Ta arhetip pooseblja boginja Maat, ki bo mnogim prinesla večji mir, harmonijo, urejenost, strukturo in pravičnost.

Julij bo mesec uravnave in urejanja

Arhetip Pravice, je splošno načelo ravnotežja in povezave. Pred vami se odpira obdobje, ko si boste oddahnili in odpočili od silnih sprememb preteklega meseca. Imeli boste možnost, da uravnotežite stvari, na vseh področjih v svojih življenjih, kjer ste doživeli spremembe, pretrese, kaos ali izgube vseh vrst.

Zdaj se boste morali v le globoko zagledati v svoje Srce in najti Resnico.

“Da pa bi našli Resnico, boste morali zdaj poGledati s srcem.”

Načelo ravnotežja, kot sem že omenila, pooseblja vidik boginje Maat, ki je nosilka pravičnosti in kozmičnega reda. Je Raa-jeva hči in Tothova žena. Ne glede na situacijo v življenju, vam jo vedno kaže skozi Njeno prisotnost. Nihče se ji ne more izogniti, ne človek ne Bog, kajti je Resnica. Skozi Njo se soočite na poti, ko se je potrebno zagledati v svoje Srce. Maat pooseblja Resnicoljubnost in Poštenost. In če jo resnično živite, potem jo poznate. Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce.

Resnici boste morali pogledali v oči…

V vas bo močna potreba po harmoniji in skladnosti. Urejali boste svojo poslovno plat in reševali vprašanje statusa.

Oddahnili si boste in odpočili od silnih sprememb preteklega meseca. V vaših življenjih se je lahko veliko spremenilo… izgube in posledično spremembe, pa vam dolgoročno prinašajo novih zmožnosti, da lahko skozi nova poznanstva začnete z novimi poslovnimi sodelovanji. Prav na poslovnem področju si boste lahko v že obstoječem delovanju zaželeli nekakšen svež veter, ki bo zapihal že v septembru. Težili boste k večji skladnosti, redu in ravnovesju. V juliju boste imeli možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene, neurejene in kaotične. Čas bo primeren za urejanje denarnih in pravnih zadev, kar pomeni, da lahko zdaj uredite in oddate vlogo za denarno pomoč, kredit ali posojilo, lahko pa sklenete nova poslovna sodelovanja.

Zdaj se boste več posvečali tudi svojemu zdravju in razvijanju novih stvari na bolj uporabne, praktične načine.

Čas bo, ko si boste zopet želeli poenostaviti življenje…

Prav iskanje neke zlate sredine, vas bo najverjetneje pripeljalo do tega, da se boste mogoče zalotili pri čiščenju garaž, kleti in omar, in to samo zato, da bi se znebili »navlake«, ki vam je še ni uspelo odstraniti. Zdaj vam bodo red, jasnost in ravnotežje vse bolj pomembni. Kaosa, iluzij, razočaranj in varanja samega sebe ne boste mogli več prenašati, prav tako boste to težko prenašali pri drugih. Ponovno boste osvojili pravico, resnico in pristnost.

Ja, zdaj bo uspeh zagotovljen, če boste dokončali z vsem, kar ste začeli.

Vzemite si čas za ponovno povezavo… s sabo, s partnerjem, s prijatelji in s svojim delom. Odmaknite se in se napolnite z energijo sonca. Dihajte in prečistite svoje misli. Najdite ravnovesje v svojem delovanju, ne pozabite tudi na počitek, na zabavo in predvsem… preverite, kaj je na vaši listi prioritet. Prav narava sama in bivanje v njej, bosta postala vaše pomembno sredstvo za zdravljenje, uravnavanje in pomladitev. Kombinacija zelenja, vode in sončne svetlobe, zdaj prinaša v vaše življenje smisel za ravnotežje in zdravilno vpliva na vaše najglobje bistvo narave.

Izkoristite tudi julijske sončne dni za izlete v naravo. Najverjetneje si boste želeli posvetiti več časa življenju na prostem, v naravi in v objemu sončne energije, ki bo ponovno napolnila in ogrela vaše srce.

In namig? Ja, morda se boste malce težje odločali, pa vendar… ne skrbite. Vzemite si čas in dobro pretehtajte možnosti. Tudi, če boste rabili kakšen nasvet ali posvet s strokovnjakom, vam »krona ne bo padla z glave«… kajti, več glav več ve, zato se posvetujte.

Ljudje, ki so rojeni v znamenju Tehtnice, od 22.septembra do 22.oktobra, bodo zdaj kot vaša zunanja ogledala ali pa bodo v vlogi vaših učiteljev oziroma boste celo vi lahko tisti, ki boste ogledalo njim. Julij bo tudi ugoden čas za razreševanje odnosov s Tehtnicami, od njih pa se lahko naučite umetnosti ravnotežja, ki vam lahko povrne zdravje in preprostost bivanja.

Predvsem je pomembno, da uravnotežite in poenostavite stvari in odnose, ki so trenutno neuravnoteženi in kaotični.

Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih zdaj le premišljujete, uspešno pa boste podajali tudi predloge, prošnje za denarno pomoč. Čas vas podpira tudi pri pisanju in pisani besedi, lahko pa boste izvedli tudi uredniške ali raziskovalne projekte.

Torej, v juliju posvetite pozornost predvsem tam, kjer se je v zadnjih mesecih zgodilo največ premikov. Na vas je, da vsem spremembam, ki ste jih naredili v preteklem obdobju, zdaj date težo. Za ohranjanje ravnotežja pa sta pomembna dva vidika oziroma načina kako rešite oviro ali problem. Imejte v svojih mislih, da boste hitro razreševali konflikte z odkritim sporazumevanjem in hitrimi dejanji ter da delujete bolj modro, brez silnega zadrževanja ali prizadevanja. Neravnovesje po navadi povzročamo s pretiranim razčlenjevanjem samega sebe in prekomernim razsipavanjem svoje energije. To sta vidika, s katerima najpogosteje povzročite v sebi zmedo in dvom. Tak način, pa vas meče iz ravnotežja, hkrati vas lahko vodi v izčrpanost, lenobo in razne vzorce odvisnosti čustvene narave.

Na vas bo… končajte z vsem, kar ste začeli. In, če dvomite v pretekle odločitve, ki so bile posledica sprememb, je zdaj čas, da postane vaše življenje ponovno harmonično. Bodite odgovorni in ne pozabite:

Kreator Vašega življenja ste Vi sami, zato…
“… kako dobro ste zasadili seme, vidite sedaj po tem, kaj je vzklilo!”

In če vam ni všeč? Ste plod vsega kar mislite, čutite in kako na kakšen način delujete. Vi držite škarje in platno. Ne zmorete? Ne znate? … Ne veste? No, potem je čas, da pogledate v srce. Tam so vsi odgovori na vprašanja.

Tam je Ona… Resnica

In, če jo resnično živite, potem jo poznate.

Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce. Naše razsvetljenje je v resnici Spoznanje, ki vodi v pomiritev s seboj in s svetom okoli, to pa ustvarja notranji mir in kozmično harmonijo, ki se razširi skozi Ljubezen. Naš proces je samo osveščanje, prepoznavanje in zavedanje sebe, kot del neskončne Poti, po kateri hodimo. In smisel ni cilj ampak pot… pot je Delovanje skozi Integriteto, kajti Vi ste na tej poti samemu sebi vaš Cilj.

Maat pomeni vaš cilj, spojitev zavesti in delovanja, ko prepoznate kako močno so povezani tudi deli razcepljenosti, razdeljenosti in ločenosti v Enosti.

Napoved za julij 2017 7
Maat prav vse to pooseblja, ko vas uči. Svojo pravičnost ravnotežja ponazarja s kozmično resnico, ki je v vas povezana s čistostjo Srca. Čistost Srca pa je povezana z vašo vestjo in etiko. Kjer je Maat – Resnica, Pravica, se vedno znajde tudi bog Thoth, ki je nosilec (notranjega) Miru in Modrosti. Maat in Thoth-a si lahko predstavljate tudi tako, da pravzaprav predstavljata osnovo univerzalne Ljubezni, Modrosti in Razmerij, pravilnih ustvarjalnih odnosov med stvarmi, situacijami in ljudmi.

In kako se boste srečevali s temi modrostmi v svoji praksi?

Pogledati boste morali s svojimi notranjimi očmi, da boste lahko ugledali Resnico. Čas vas bo maksimalno podprl v tem, da si boste globoko v sebi zopet zaželeli poenostaviti življenje. Želeli si boste harmonije v poslovnih razmerjih, partnerstvih, odnosih in v življenju na splošno. Kako dobro pa ste v Harmoniji s sabo, pa bo odvisno od vašega iskanja Resnice.

Pa še nekaj besed o Iskanju, tudi s tem se boste soočali… Ste še vedno v prepričanju da Jo morate najti in ali Jo še vedno iščete? Ste tudi vi sami večni iskalec Ljubezni, Svobode, Pravice, Sreče… še vedno iščete? Ste se vmes ustavili na poti, obupali in se skregali z Bogom, da ta ne obstaja, da ni resnična… potem vedite, da ste na pravi poti, kajti skregali ste se s sabo, s svojim Egom. Ljubezni se ne išče, še posebej ne v drugih, ta je, je bila in vedno bo… v vas. Dokler je ne prepoznate v sebi, jo boste mrzlično iskali zunaj in se spraševali, »a je ta, tista prava«? Drugi okoli vas so tam zato, da vas spomnijo, da jo prepoznate in se spomnite, da je Tam zato, da jo Delite. Nikoli vas ni zapustila in vas ne bo…zapustila vas je ali bo samo za toliko časa, dokler boste vi v Njo podvomili in verjeli, da vas je zapustila, da ne obstaja, da ni Resnična. Takrat boste vedeli, da Vi niste resnični, da vi ne verjamete in da ste vstopili v čas, ko boste morali vstopiti skozi vrata Zavesti v svoje Srce, do sebe, do svoje Resnice, kdo ste kam greste: In vprašanje, ki naj vas zanima zdaj je: »ali ste jo prepoznali« in »ali jo boste tudi delili z drugimi«.

Ljubezen bo tudi tema, ko se boste morali resnično vprašati ali ste ji Vi obrnili hrbet ali je Ona vam? In kje je zdaj vaša Maat? Kje? Zdaj je čas, da se odpravite na potovanje, potovanje vase, zdaj boste morali dati na tehtnico svoje Srce, kako iskreno je vaše Srce in ali bo pero odtehtalo Resničnost, ki je v njem. Zdaj se boste morali soočiti z Resnico, ki jo pozna samo vaše Srce.

Tesno za petami ji bo sledila Svoboda... ko se boste spraševali ali ste svobodni… in kaj svoboda pravzaprav je? Ali je to, da zbežite iz odnosa, prekinete službo, vzamete nahrbtnik in greste na potovanje… je to svoboda? Morda… a je le začasna… ker se spet oglasita Sreča in Resnica… ko preverita kako resnično je vaše srce. Naj vam zaupam skrivnost… tudi takrat, ko boste fizično odšli, boste vi še vedno obstajali, skozi prepričanja, ki vam bodo sledila kamorkoli boste odšli in kjerkoli boste delovali… resnična svoboda je Mir v vašem Umu… in to je resnična Svoboda, ki jo morate doseči zdaj… z Njo se boste spoznavali v tem mesecu, boginja Maat vam bo pri tem pomagala.

In na vse zadnje… Kje se še vedno omejujete sami, s svojim »naučenim« načinom razmišljanja,… ker ste to »prebrali« v neki zelo »duhovni« knjigi ali pa vam jo je zaupal Mojster, ki ga častite na svojem oltarju? Resnični Mojster je tisti, ki se ga boste najverjetneje najkasneje v življenju prepoznali, navadno šele takrat ko boste v življenju vse okoli sebe »uničili« porušili in ko boste bili še zadnjo bitko z Egom, takrat boste prepoznali, da vam je prav ta oseba v življenju pokazala pot do Maat. Zavedanje Resnice sega vedno globlje od tega, kar vidijo vaše fizične oči in daleč preko tega, kar presodi vaš Um. Resnica vedno sega v Srce in videti jo je potrebno skozi Duhovne oči, takrat namreč odložite očala skozi katera gledate, sodite in presojate. Zdaj je čas, da ponovno Vidite, in se s tem se odpoveste vsem vzorcem, mnenj in projekcij drugih ljudi. Vse to temelji na energiji vaše preteklosti, iz vaših izkušenj in strahovih preteklosti, ki jih zdaj ni več. Zdaj je čas, da jih ne oživljate več. Pospravite vse svoje okostnjake nazaj in jih pustite tam, kamor spadajo, v preteklost. Na svojem potovanju naprej, pa vzemite s seboj Thotha. To bo mogoče samo, ko boste resnično sprejeli sebe in svojo Maat in ko boste sprejeli odgovornost za svoja dejanja.

Začetek meseca bo močno nabit z energijo samo osveščanja in tehtanja kako dobro in resnično stojite v svoji Resnici. Vse, kar vam resnično leži na duši povejte, pokažite, naredite… sledite Resnici, ki vam jo bo razodevala vaša pot, na poti do Srca.

Če hočete resnično stopati po duhovni poti, potem se spustite na zemljo in začnite živeti.

Živeti pomeni Predati se. Živeti pomeni zaLjubiti se. Koga ali kaj? Predati se sebi in ljubiti sebe. Spustite se v iz »mislim« in »vem« v »občutim« – v telo in se začnite premikati. Začnite skrbeti zase. Prevzemite odgovornost in bodite fizično aktivni. Ojačajte telesa in poskrbite za fizično aktivnost. Razstrupite se, prečistite svoj jedilnik. Vi ste Kreator svoje prihodnosti. Nehajte pričakovati, da vas bo odrešila nova služba, nov partner nova tehnika ali par čevljev… Razsvetljenje in Vstajenje morate najprej doseči v sebi, sami zase… tukaj in zdaj.

Ker, vse kar je, je Zdaj!

Preteklost in prihodnost… sta iluzija, čista »maya«. Duhovnost ni ideja, še manj modna muha, kot se vedno bolj pogosto v realnosti zdi. Je način življenja, ko vse, kar ste se na svoji poti duha naučili, skozi orodja – tehnike in učenja, zdaj uporabite v svojem vsakodnevnem življenju in v praksi. Je pot, ki povezuje vaše Misli, Srce in vam omogoča delati korake naprej. Šele ko boste stali, sami, v svoji lastni integriteti… potem vam bo univerzum to vrnil nazaj, skozi tisto, kar si srčno želite in to zdaj še vedno iščete. No, ko srečate sebe, potem boSte na konju! Potem ste v Enosti.

Ob otvoritvi Portala 777, se odprejo Saturnova vrata. Na ta dan se bo zlil na Zemljo nov val energije, ki vas bo pognal v smeri željenega.

S stališča svete numerologije nam konfiguracija sekvence 777, pomaga pri pridobivanju magije, ki jo potrebujemo za ustvarjanje našega sanjskega sveta v realnosti. Ta portal nam pomaga, da izkoristimo svojo moč.

Kaj pomeni število 7 v sveti geometriji?

7-ke, kot potrojene, se ukvarjajo z magičnimi silami. Število 7 se ukvarja z ezoteričnimi, znanstvenimi vidiki magije. Predstavlja znanstvene dejavnosti, skrivnosti in osredotočeno iskanje ezoteričnih pomenov. Ukvarja z aktiviranjem domišljije in izkazovanjem rezultatov v našem življenju z uporabo zavedne misli in zavesti. Vladar števila 7 je Saturn, ki predstavlja praktično vizijo z globljim razumevanjem vidikov, o katerih samo sanjamo. Čarobne vibracije števila 7, lahko popolnoma izkoristite v svoj prid.

Potrojene sedmice, kažejo na portal, ki se odpira! Portal je povezan z ozvezdjem Plejad in njenimi energijami, saj število 7, simbolično kaže na zvezde iz ozvezdja Plejad, sedem sester. Te svete energije lahko izkoristite, da se povežete s svojim srčnim bistvom in se potopite v to, kar potrebujete in spremenite vse, kar vam ne služi več. Tako lahko zacelite rane in povečate zavedanje, povezano s vašim dušnim poslanstvom. Portal se odpira v fazi, pred polno Luno, zato bodo energije odpuščanje starega še posebej aktivne. Pripravili se boste na nov cikel življenja.

Duhovni pomen sekvence številke 777

Srečna 7-ka! Čista magija. Čarobnost. Sekvenca pomaga tudi, da odprete svoje srce sprejemanju in dovolite magiji, da vam pomaga pri manifestaciji čudežev, blagoslovov in nagrad v vašem življenju. Njena magičnost pomaga pritegniti ljubezen, globoka razmišljanja, iskalce resnice in skrite modrosti.

Število 7 je povezana tudi s planetom Venero – njena višja oktava je Neptun. Osrednje teme Venere so ljubezen, enost in zakon privlačnosti. Venera vlada vašim čustvenim povezavam, je zakon, prijateljstvo, poslovno partnerstvo, družina in ljubimci. Njene energije vas tudi naučijo, kako pritegniti lepoto, čutnost in harmonijo ter kako pomembno je, da to vpliva na vaše življenje.

Število 77 (14) predstavlja izlitje nove energije. Ta nova energija je lahko v obliki celične aktivacije DNK, novega začetka, sveže perspektive ali novega razmerja. Vse nove energije prinašajo s seboj val sprememb. Prav zato je potrebna potrpežljivost, da ima nova energija, ki se zdaj oblikuje v vašem življenju, dovolj časa, da se prilagodi in uskladi z globokimi premiki, ki ste jih do zdaj doživeli.

Število 777 (21) pa predstavlja čiščenje gostote mentalnih in čustvenih teles. Sekvenca številke 777 je sporočilo, ki smo ga nadvladali nad težavami in iluzijo. 777 napoveduje, da je fizično telo pripravljeno za začetek procesa integracije in vključevanja drugih aspektov duše – inkarnacije v več časovnih nivojih, paralelah, dimenzijah in izvornih sistemih. Spodbuja vas, da očistite svoj prostor, delate meditacije, naravnate svoje namere, se dotaknete zemlje in polnite z energijo Sonca! Hrani vaše čakre, aktivira in nadgrajuje vaše notranje sisteme, odklepa uspavane sposobnosti, saj vam na ta način omogoča, da odklenete svoje telesno vesolje tako, da lahko vidite – slišite – čutite vibracije.

Sekvenca števil 777 je svetlobna harmonija, ki vklopi in/ali nadgrajuje vibracijsko frekvenco in vrti celice. Čim bolj se vrti, več vaše krvi je napolnjeno z električno energijo, ki polni vaše kodne kode DNK, in tako notranje doživljate kvantni premik.

Sekvenca števila 777 je kvantni svetlobni portal, ki se odpira znotraj.

Po tem, ko ste izkusili teme dvojnosti, čustvenih odvisnosti in povezav, prekomerne razdražljivosti, nasilja, neskladja in ločitve, so vse to teme, ki so vas izzvale, ko ste globlje padli v materijo in iluzijo. To ni konec potovanja, ampak pomeni uspešen zaključek na poti spominov.

Številka 777 pravi, da je vaš naslednji korak na poti, da počivate in tako omogočite, da se vsi premiki tudi uspešno integrirajo v vaše življenje.

V svojem življenju boste doživeli pretok brezpogojne ljubezni, lepote in harmonije in začeli se boste resnično zavedati svojih vrednot in vpliva, ki ga imate v svojih čustvenih povezavah z drugimi. Po notranjih kvantnih preskokih, ki jih boSte izkusili tudi vi, kot čudežne, spustite potrebo po nadzoru in manipulaciji. Bodite samozavestni in se imejte radi.

Če raziskujemo to število še globlje, predstavlja povratno luč, vrnitev nazaj v ENO-st. Sedem govori o duhovni vojni in nam služi zato, da nas opomni, da je naše največje duhovno orožje za zlom iluzije, vrnitev v svetlobo. Zavest Luči je visoka vibracija, ki dviga našo perspektivo od nevednosti do resnične duhovne modrosti, sočutja in povezanosti z vsem, ljubeznijo.

LJUBEZEN je ZAKON ENEGA. LJUBEZEN ima dostop do vseh nivojev vesolja. LJUBEZEN je KLJUČ, ki ODKLEPA vaš svet – telo.

Vzemite si čas zase. Odmaknite se in preživite čas v naravi, dotaknite se s stopali zemlje, saj se tako lahko povežete z energijo Izvora – Mamo Zemljo. Integrirajte sekvenco 777 skozi sončno svetlobo, kisikom, meditacijo in vadbo. Vse to so načini, kako lahko integrirate ta harmonični val. Vedite, da, sončna fotonska svetloba hrani celice vašega telesa. Fotonska svetloba nadgradi vašo celično strukturo atomskega ogljika, da se spremeni v silikatno obliko. Celična struktura na osnovi silikata kristalizira v diamantno strukturo. Ta premik, pa vam prinese NOVI JAZ izražanja, ki deluje na višjih ravneh zavedanja.

Dnevi brezčasja… pasji dnevi in nastavitev kompasov

Vsako leto se v sredini meseca julija aktivira prav posebna energija. Obstaja kar nekaj različnih verzij Egipčanskega koledarja, a ta, o katerem bom govorila jaz, izhaja iz konca Starodavne Egipčanske zgodovine. Najstarejši egipčanski koledar je bil verjetno lunaren in je bil posvečen Totu, bogu Lune in časa. Delitev koledarja je določal vpliv tega boga s ptičjo glavo. Vendar pa so Egipčani, zaradi težav usklajevanja lunarnega koledarja s solarnim ciklom, kasneje lunarno leto opustili in prevzeli solarno leto, dolgo 365 dni. Svečeniki, zvezdogledi, so ga pozneje razdelili na dvanajst 30-dnevnih mesecev, zaradi česar so imeli težave s 5-imi odvečnimi dnevi. Te dni so posvetili čaščenju sijanja zvezde stalnice Sotis, nam znane kot Sirius. Njen pojav je postal srčika egipčanskega sistema merjenja časa.

Stara egipčanska legenda pravi, da se je v zvezdo Sotis spremenila boginja Izis. Kot zvezda Sotis je bila vladarica začetku leta in tako se je egipčansko novo leto začelo tedaj, ko se je pojavila na nebu, v času poletnega solsticija tik pred sončnim vzhodom. Legenda še pravi, da v tem času Izis roti Nil, ki ga pooseblja bog Oziris, naj naraste in poplavi zemljo v puščavskem predelu ter ga pognoji s svojim vodovjem. Na ta način so veščine svečenikov zvezdogledov pri »branju« neba omogočile načrtovanje prihodnosti. Ko so ob zori na vzhodnem nebu opazili Sotis, so lahko napovedali poplave mogočne in oživljajoče reke Nil, prav tako kot govori legenda.

Veščine svečenikov zvezdogledov so vplivale tudi na davno egipčansko arhitekturo. Čeprav ni natančno znano, kako so merili in kakšne tehnike so uporabljali, pa preostale ruševine nedvomno pričajo o njihovi povezavi z nebom. Ohranili so se zapiski o davnem egipčanskem obredu, imenovanem »napenjanje vrvi«, ki so ga izvajali pred začetkom gradnje novega hrama. Med svečanostjo je faraon določil položaj hrama, verjetno povezan z ozvezdjem Gostosevcev, ki so ga stari Egipčani imenovali Bikovo stegno. Vsak mesec se je začel na dan, ko je pojemajoči mesečev srp tik pred zoro izginil z neba. Večina dni v mesecu se imenuje po praznikih ali z njimi povezanih svečeniških opravilih, kar dokazuje verski značaj tega koledarja.

Ko sta se okrog leta 3100 pr.n.š. združila Zgornji in Spodnji Egipt, so uvedli nov koledar. Ta je temeljil na solarnem času. Leto je bilo dolgo natanko 365 dni, tvorilo pa ga je 12 mesecev s po 30-imi dnevi in z dodatnimi 5-imi vrinjenimi dnevi. V prid lažjemu trgovanju so mesec razdelili na tri desetdnevna obdobja. Religiozni koledar je za svoje obrede še naprej uporabljal ritem Lune, za njegovo usklajenost s solarnim letom, pa so poljubno vrinili en dan.

Sredi julija so tako dnevi, ki so povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas… Zdaj bo vaša namera zelo pomembna, saj bo od nje odvisno kako dobro boste pognali svoje korenine.

Od 14. do 18. julija bo pomembna vaša naravnanost… saj prihajamo v cikel dni »brezčasja«.

Konec julija začne na nebu s Soncem vzhajati zvezda Sirius, ki je v ozvezdju Velikega psa. Ta velika sijoča zvezda, je ena najsvetlejših zvezd na nebu. Igra močno vlogo, saj je nepogrešljiva za razvoj astronomije. Ime »pasja zvezda« je dobila prav zaradi svoje lege. Vsako leto tako, v sredini julija, vstopimo v izjemno pomembno obdobje »pasjih dni«. To je 5 svetih dni, ki so povezani z namero in kako dobro boste nastavili svoje kompase.

To so dnevi namere, kar pomeni: kako boste zastavili svoje življenje, odnose in pot naprej.

14. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

15. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

16. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

17. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan bo posvečen magiji in manifestaciji.

Vodilo dneva bo iz Shanine knjige Orakelj odGovori, ki pravi:
»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja – Očeta/Matere – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«

18. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

Vzhajajoči Sirius

Ob koncu meseca pa bomo priča še fazi najmogočnejšega premika, ki se zgodi vsako leto. Ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«, tako s 23. julijem, ko nastopi vladavina znamenja Leva, ta oznani fazo realizacije, žetve in uspeha. V tem obdobju se bo marsikaj v vašem življenju izkazalo za »tako kot je«, saj vas zdaj, življenje postavi v center. Če ste uspešno vlagali svojo energijo, lahko zdaj, skozi spremembo, pričakujete velik napredek in razcvet. V nasprotnem primeru se boste soočali z obdobjem, kjer boste obkroženi z eno samo izgubo in dramo.

Zdaj vas energije podpirajo… čas realizacije bo.

Vse, kar se je do konca meseca junija v vašem življenju izkazalo, da se mora spremeniti, vam prinaša na dolgi rok res velik uspeh. Če ste se v tem obdobju preselili, prenovili svoj dom ali spremenili svoj način poslovanja, se lahko veselite… kajti, v juliju se bo novo nastala situacija v vašem življenju že začela postavljati na svoje mesto, v septembru pa lahko že pričakujete svoj prvi premik k željenemu, v oktobru pa sledi uspeh.

V zadnjem tednu meseca julija se začenja faza, ko se vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo. Prav 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno Sonce. Ta ob otvoritvi portala 8-8, v začetku avgusta, prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo. Takrat je tudi zvezda Sirius poravnana s Soncem in tudi vidna.

Čas kreacije bo… zato kreirajte iz srca…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
Deli to s prijateljem