Astrološke napovedi

Napoved za junij 2014

Če ste se v maju soočali s svojim starimi nePredelanimi vzorci, odnosi in temami, bo zdaj čas za bilanco in notranji vpogled v vaše čustvene zadeve… in če ste se v maju srečevali z vidiki ženskega – jin vidika, skozi arhetip matere in se učili Sprejemanja, se boste zdaj, v juniju, učili moškega – jang vidika, skozi arhetip Cesarja.

Morda boste zdaj dobili močan klic in začutili potrebo po selitvi ali spremembi, po potovanju, novih potezah ali odpiranju novih življenjskih področij… a ne pozabite, ponovno bo čas retrogradnega Merkurja.

Veliko boste imeli opravka z »avtoritetami«, skozi katere se bo zrcalila vaša lastna vloga, kako dobro stojite v svoji koži in če resnično veste kam greste.

Čas bo, da nastavite kompase v katero smer želite.

Zdaj bo vaš največji izziv soočiti se z vsebinami in temami, ki so povezane z razčiščevanjem odnosa z očetom ali očetovskimi figurami. Veliko se boste morali soočati tudi s tem, kako neUspešno prevzemate vodilne položaje in kakšen je vaš odnos do teh. Ja, avtoriteta v vseh pogledih vam bo delala zdaj »težave«.

Že februarja letos, ste občutili kar nekaj pretresov in sprememb, ko ste se morali zazreti vase in svoje odnose… čas retrogradnega Merkurja takrat, je vse poglobilo in za mnoge je bilo morda to obdobje večjih osebnih kriz. Bilo je zelo turbolentno in kaotično. Zdaj se bodo stvari morale razplesti. Merkurjevo delovanje je hitro in kratkotrajno. Deluje in vlada na področju komunikacije, vseh vrst… od govora, povezovanja z zunanjim svetom na vse načine… do študija, ekonomije, trgovine, vlada vsakodnevnim potem, torej vsemu, kar je povezano z gibanjem. Močno vpliva na sposobnost izražanja, logiki, razumu, intelektu, zavesti, kako dobro se prilagajate in dogovarjate.

Znamenje, v katerem se Merkur nahaja pokaže, s čim je obarvan vaš način razmišljanja, kakšen je le-ta in katere vsebine motivirajo naše miselne procese… in ker bo zdaj v zanemenju Raka, kaže na to, da bodo vaše misli pod vplivom lastnih globokih občutkov, zaznav in želja. Vaše govorjenje in razmišljanja bodo subjektivno obarvana, saj boste zelo občutljivi, intuitivni in izjemno čustveni, saj bodo vaše emocije nihale iz ene skrajnosti v drugo… no, za piko na »i«, pa bo tukaj še vaš Ego… ki bo »itak mislil, da ima vse prav« in se boril še naprej s tem, da dokaže svojo pomembnost.

Tam, kjer imate znamenje Raka, bo vaše področje, kjer boste čutili največ nelagodnosti… in izzivov, zato rojeni v znamenju Raka ali če imate to znamenje povdarjeno v svojem horoskopu, bodite pripravljeni in lahko pripravite tudi robčke. Tudi Kozorogi boste znali imeti kar nekaj težav, saj se boste soočali z »zapleti«, ki vam jih bodo prinašali drugi ljudi. Kot zrcala vas bodo opominjali kaj morate sprejeti pri sebi… morda to, da se odprete in pokažete svoja čustva? Bodite pazljivi, da boste razRešili, kar ste začeli. No, Ovni, vi boste pa še posebej čutili tale Merkurjev preObrat, saj boste resnično padli na dno… enako velja za Tehtnice.

Lekcije na strani odnosov in komunikacije, vas ne bodo pustile pri miru… morali boste urejati stvari »za nazaj«…

Ko se bo Merkur 7. junija obrnil v takoimenovano retrogradno gibanje, boste občutili pri tem kar nekaj težav. Retrogradno gibanje pomeni, da nekaj časa planet navidezno potuje nazaj – čeprav se planet dejansko ne giblje nazaj, ampak potuje v obliki elipse naprej in nazaj, ker pa je tak premik neobičajen, so astronomi in astrologi poimenovali tak pojav s pojmom »retrogradnost«. No, in to gibanje ponavadi občutite tako, da boste najverjetneje težje komunicirali, lahko boste nezadovoljni se težje izražali na vseh področjih ali bili celo napačno razumljeni, možni bodo zastoji s plačili, ovirani poslovni doGovori – zaradi ovirane komunikacije, predvsem pa sklepanje poslov in podpisovanje novih pogodb, so v temu obdobju zelo riskantne… tudi zamude vam naj ne bodo tuje, pazljivi pa bodite, da ne boste hoteli v temu obdobju »preVeč«.

Vse to kar ste do sedaj prebrali, pa ste najverjetneje že v začetku tedna v juniju že obČutili. V vašem vsakodnevnem delovanju, se je energija povezave, komunikacije in gibanja začela nekako ustavljati. To se vam verjetno dogaja vse od 3. junija dalje, ko je čutiti, kot da se nikamor nič ne premakne. Bolj kot si želite nekaj doseči, bolj se vam bo to odMikalo… ali se celo upočasnilo, kot da vam tisti zadnji del »samo še tole, pa bo« zmanjka. Imeli boste občutek, kot da ste v prostem teku…

Hitrost gibanja Merkurja, se bo v prvih dneh meseca junija začela ustavljati kar bo energetsko čutiti, da je pred vami čas za rekapitulacijo in notranji vpogled.

Njegova vladavina bo v znamenju čustvenega Raka vse do 1. julija. Ker bo Merkur retrograden se boste morda čudili, kako to, da so se nekatere zadeve, ki so izgledale tako obetavne, lahko tako strašansko zapletle ali zavlekle, posebno, ko pomislite na te stvari, odnose ali dogovore vam bo šlo vse skupaj že prav na »živce«. No, vsaj z avtoritetami, nadrejenimi, delodajalci, vodilnimi, kot tudi z osebami, ki vam odslikavajo vidike očeta ali vas kako drugače učijo, da postavite nekaj drugače pri sebi, medtem, ko se učite sprejemanje Odgovornosti do svojega življenja… s temi vidiki sebe boste imeli največ dela. In seveda oče, mož, brat, bivši partner… vloga moških na splošno v življenju pri ženskah, to bo zdaj polje večjih preizkušenj in posledično osebne rasti.

Kako varno se počutite in ali imate partnerja, ki vas izpolnjuje? To bo zdaj vprašanje… s katerim se bodo ukvarjale ženske… Moški pa, »ali ste dosegli to, kar ste si zamislili in ali to tudi živite?

Zdaj bo komunikacija občutljiva, čustvena, instiktivna, potrebovali boste veliko obzirnosti in nežnosti, veliko lepih in nežnih besed, saj vas bo preplavljala potreba po globinskem obČutenju vsega kar se dogaja. Da bi se lahko zbrali ali se učili bo potrebno čustveno ravnotežje, morda se boste pogosto zalotili, da pogosto skrivate svoje dejanske Misli in Občutja. Vaš proces razmišljanja bo zelo subjektiven, močno obarvan s preteklostjo, saj boste »zvlekli«  na dan večino občutkov iz preteklosti… preteklih razOčaranj, ki so zdaj povezani s situacijami s katerimi se soočate. Vedite, da so te odvisne od občutka varnosti ter domačnosti. Ne primerjajte, kako je bilo in kako »bolelo je takrat in kako razočarani ste bili«… trenutna situacija vas morda uči, da spremenite odnos do sebe in svojih čustev… in ja, veliko spominov bo bruhnilo ponovno na plan… Nostalgija pred vrati…

Cesarjevo obdobje zahteva Premik v smer, ki vas bo privedla do Izvora…

lastne Moči in voditeljskih sposobnosti.

Zdaj boste lahko dokazali svoje zmožnosti in voditeljske sposobnosti, lastno Odgovornost in zanesljivost. Kako dobri ste v tem tudi v praksi? V obdobju Cesarja vam bo energija naklonjena za pogajanja in mirovniške poteze… pa to ne navzven, energija vas podpira, da to naredite navznoter, pri sebi. Zdaj bo tudi idealno obdobje za razreševanje napetosti in neSporazumov z ljudmi, rojenimi v znamenju Ovna, ki vlada od 21. marca – 21. aprila,  ali pa, da postavite razmerja s temi ljudmi na nove tire. Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali pomembni ljudje, rojeni v znamenju Ovna.

Če ste morda v mesecu vladavine Ovna, konec marca in v aprilu nekaj začeli, bo zdaj čas, da stvari speljete do konca in postavite temelj, kajti ta čas zahteva nove podvige in podpira prihajajoče nove Priložnosti… ampak,  v smislu dogovorov in rekapitualcije v sebi: »Je to res to, kar hočem jaz?«

Čas bo, da doKončno odpravite stare neproduktivne vzorce vedenja in čustvovanja.

Nehajte se boriti in dokazovati svoj prav, kajti iz te bitke bi lahko kaj kmalu odšli polni ran in bolečine. Je to vredno? Skozi odmik in vpogled vase, vam bo to obdobje dalo Priložnost za izGradnjo trdne osebnostne strukture Jaza in morda se boste lahko zdaj bolj opazovali, ko boste ugotavljali, kaj počenjate z lahkoto in kaj vam gre težje od rok. Zdaj boste tudi lažje prepoznali stare ponavljajoče vzorce, ki vas silijo v vedno v iste situacije, le z drugimi igralci. Napočil je čas za nove projekte, za poslovne podvige ali odpiranje novih področij v življenju… pa vendar je to čas delovanja v smislu planiranja, dogovarjanja, razmišljanja in preverjanja, postavljanje načrta in naravnavanje kompasa, kam in kako naprej. Nikakor se ne smete v obdobju Cesarja predati – vzPostaviti morate svojo lastno avtoriteto v smislu, prevzeti Odgovornost za svoje življenje in situacijo v kateri ste se znašli. Rešujte stvari in situacije skozi pogovor. Vedite, da ste v trenutni zgodbi, zaradi svoji preteklih Odločitev in Izbire poti.

Cesarjevo obdobje je najboljše za celjenje ran in razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi, očetom ali avtoritetami.

Morda se boste soočali skozi poslovne odnose, ki vam bodo odigrali zunanjo avtoriteto, da se zazrete vase in pogledate kako naprej, kaj morate spremeniti pri sebi. Za moške bo ta čas najbolj ugoden za očetovstvo, oziroma za odločitev ali si očetovstva sploh želijo. V tem obdobju dokažite sposobnost spoRazumevanja, proIzvajanja, Pogajanja in Dajte energijo v Vse, kar vas poglablja v smisel in izzive vašega življenja.

Vse se bo dogajalo zelo silovito in močno bo obarvano s čustveno noto.

In kaj se vam lahko še dogaja? Lahko si želite in razmišljate, da bi ustanovili podjetje ali da začnete kako drugače ustvarjati na lastno pest… a previdno, zdaj za to ni pravi čas. Dogovori morajo biti v skladu z vami in tistim, ki ste dogovarjate… preverite tudi ali morda ne želite in Pričakujete preVeč. Čas je, da se postavite zase, a v skladu z vašim Srcem. Ker boste lahko veliko na poti pazljivo, da ne bo preHitro in kar je najbolj pomembno, prevzeli boste odgovornost za pomembne stvari.

V juniju bo čas Polne lune, v petek 13-ega, kar bo še dodatno potenciral energijo emocij, ki se bodo do takrat kuhale v vas… v temu času se lahko nekatere stvari dokončno prekinejo ali na novo postavijo skozi doGovore, lahko pa se bo neka globoka čustvena Vest prebudila in vas začela »najedati«… Petek je Venerino število, število 13 (12+1) pa pomeni ponovni začetek, vendar ne kot novo rojstvo, ampak kot Ponavljanje. Predstavlja tudi neprekinjeno valjenje Sizifovega »kamna« navkreber. Torej, soočali se boste z vsem kar ponavljate in »prekladate iz enega kota v drugega« tudi vse to, kar ste ali še vedno odlašate.

Čas po polni luni vam bo prinesel Spremembo načrtov, in če boste resnično razumeli svojo lekcijo boste dobili Moč in Vladanje… sicer boste sami sebe malo kasneje, na kolesju Kočije, odpeljali v pogubo.

Učili se boste tudi vsega, kar zahteva od vas Pogum, Vztrajnosti, Realnost, Modrost, odRešitev in morda se boste učili Pravičnosti skozi »Odpuščanje«, oproščanje in iskanje Milosti. Vstajenje ženske esence bo na pohudu, kajti ščip bo odprl vrata v teden, ko bo retrogradni Merkur deloval najmočneje… emocije bodo dosegle svoj vrhunec ob poletnem Solsticiju.

Začenja se nova Ralnost Prebujenih. Začenja se nov Svet.

Bodite strpni in ne delajte končnih korakov, ki vas bi lahko kasneje tudi pripeljali do tega, da bi stvari lahko obŽalovali. Zavedajte se, da vsi konflikti ali tako fantastične ponudbe ali priložnosti, morda le niso tako, kot se bodo Vam zdele na prvi pogled… Počakajte in ne hitite brezglavo z odločitvami. Morda si pustite nekaj časa, da se stvari skalijo do konca meseca in se nato proti koncu meseca odločite ali je to res to, kar želite narediti. Kaj, je v Resnici od tega vaše?

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !