Išči
Generic filters
junij mychi

Napoved za junij 2015

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Z junijem vstopamo v mesečni cikel, ki bo povezan z vidikom arhetipa Svečenika. Zdaj si boste morda želeli razrešiti družinske probleme, ki se vlečejo že dlje časa. Ti vam kažejo, da je nekje tudi meja, ki jo morate postaviti in bo potrebno ukrepati. Lahko se boste odločali tudi o tem ali si družine sploh želite in kakšna naj bi ta družina sploh bila. Čas »gnezdenja« bo povezan tudi s tem, da boste lahko svoj dom začeli preUrejati ali pa se boste kakorkoli drugače ukvarjali s svojim bivališčem. Vse vaše misli in dejanja bodo usmerjene v postavitev doma, korenin in pred vami bodo tedni soočanja… iz kje izhajate in kakšno družinsko dinamiko prinašate iz svoje primarne družine v trenutne svoje odnose in okolje, ki ga imenujete dom.
Zdaj bo na preizkušnji vaša Varnost… se čutite tam, kjer je vaš dom in ste doma, varni?
Junij bo najboljši čas za razReševanje prikritih družinskih problemov s katerimi se že ali pa se še boste soočali, saj vas bo energija meseca podpirala k odpravljanju družinskih Vzorcev in Pogojevanj, ki so vam že zdavnaj odSlužili. Vsekakor boste videli, da če se do sedaj niste premaknili in niste nekaj tudi naredili zase, bodo zdaj okoliščine poskrbele, da vas lahko celo vržejo iz vaše »ustoličene« cone ugodja… kajti v naslednjih dveh mesecih, se boste soočali z vsem in vsemi, kar niste razrešili v odnosih z bližnjimi. V avgustu, boste lahko že priča prvim spremembam, ki bodo realizacija vašega neDela. Izbirate vi, zato začnite pri sebi in bodite odgovorni.Ne čakajte, ampak začnite delovati in postavite temelje v življenju, kajti val energije na katerem srfate zdaj, vas lahko vrže s prestola, na katerem mislite, da ste trdno ustoličeni.Arhetip Svečenika je najboljši simbol za krepitev vere v globoko duhovno delo in vpogled, saj je arhetip, ki olajšuje poučevanje in svetovanje. Zdaj bo čas zelo primeren tudi za vse tiste, ki ste ugotovili, da imate pomankjivosti pri svojem znanju in pri delu, ki ga že opravljate ali si ga želite… no prav to, vas lahko napelje k temu, da bi si zaželeli šolanja ali dodatne izobrazbe. Zdaj boste lahko intenzivno razmišljali, da bi se vpisali na kakšo izobraževanje ali da bi se začeli s čim dodatno ukvarjati in s tem razširili svoje obzorje znanja. Lahko boste celo vi tisti, ki boste izobraževali, poučevali ali kakorkoli svetovali drugim. Lahko pa končno kakšen študij ali šolanje pripeljete h koncu.
Vse do avgusta boste urejali svoje korenine, temelje in dom… saj vam čas retrogradnega Saturna prinaša možnost, da uredite preteklost in ugotovite zakaj se počutite tako nesigurni, ogroženi in nesvobodni.
Prav tako se tudi faza retrogradnega Merkurja nadaljuje vse do 11. junija še vedno, zato se boste v prvi tretjini junija, še vedno ukvarjali s premlevanjem stare družinske dinamike ali s preteklim bližnjim odnosom, ki je v začetku leta,  ponovno izplaval na površje (faza retrogradnega Saturna; več si preberite v Napovedi za maj 2015). Čas vpogleda in predelovanja starih načinov razmišljanja bo še vedno prisoten, predvsem skozi ozaveščanje starih vsebin skozi to, kaj in če ste se naučili iz tega Vi? Vse dokler se planet Merkur ne obrne nazaj v direktno gibanje in prinese ponovno »stvari na svoje mesto«, bi se lahko še vedno počutili, nejasno, kot da ste »brez kompasa« ali da vam ni več nič jasno. Zapleti pri komunikaciji bodo še vedno prisotni, ti pa bodo vzbujali v vas dilemo in strahove, da vas nihče ne razume, da je svet poln nevarnosti in da so situacije, ki so pred vami čisto preveč. En del vas se bi raje umaknili v varnost vašega majhnega življenja, vaših izgovorov in… morda bi se najraje skrili pod odejo, vse za to, da se le ne bi bilo treba Soočati s stvarmi in situacijami, s katerimi se morate soočiti zdaj.Zdaj boste že Videli prve sadove svoje neAktivnosti… in morda vam nekaterih dejstev, ki jih boste ugotovili pri sebi, ne bo preveč lahko sprejeti. Ponovno vam bosta potrkala na vrata… neOdgovornost in neAktivnost!
Ne prelagajte Odgovornosti, Sprejmite jo in se soočite z Njo.
Zdaj bo tudi idealen čas, da greste na miren kraj, v naravo in se posvetite meditaciji, branju kakšne knjige ter se tako bolj povežete s svojim duhovnim jedrom. Še posebno ugoden čas bo za to, prav na začetku meseca. Vedite, da se boste na ta način naUčili zaupati tudi delu svoje duše, ki ste ga pozabili. In v tem zaupnem svetišču »biti s seboj«, se vam lahko povrne ponovno Vera, Moč in Smisel življenja. Vedite le to… nič ni izgubljeno. In Vse, kar je Resnično in vaše, se bo vrnilo.Poslušanje in slišati bosta izziv tega meseca. Ko boste vstopili v Trenutek, boste lahko slišali cel svet… velik izziv mnogim bo prav to…  da ste tiho in mirni. Tako boste lahko prisluhnili šepetu vašega Srca in se povezali s svojimi pravimi, duhovnimi, koreninami. Poslušajte s svojim bitjem… s svojim celim Bitjem, ne le z ušesi. Kaj slišite? Dovolite svojim čutom, da pridejo na dan. Poskrbite za svoje telo, saj vas Svečenikova energija podpira tudi v tem, da naredite nekaj v zvezi s svojo prehrano, se začnete aktivno gibati ali pa se kako drugače spravite fizično v red, da začnete bolj redno spati, si vzamete čas za počitek, regeneracijo in tudi za sprostitev. Pred vami je čas, ki je zelo ugoden za notranjo rast in razvoj. Opazili boste lahko tudi, da boste nagnjeni k meditaciji, raziskovanju sanj,  h kontemplaciji in k bolj »poduhovljenemu življenju«.
»Želeli si boste časa zase, da bi bili sami s seboj…« 
Junij je torej čas učenja in poučevanja o družini, vaših korenin iz katerih izhajate. Glavna tematika bo seveda družinsko obarvana… soočali se boste z vzorci svoje primarne družine iz katere izhajate ter figurami, kot so to: mati, oče, sorodniki… in na drugi strani boste zdaj spraševali o vaši sekundarni družini; to je ta, ki ste si jo ustvarli ali si jo šele ustvarjate. Soočali se boste z vprašanji kot so: Kakšna naj bo? Si resnično tega sploh želim? In kje je moj dom, če ni tu kjer sem… zakaj tega ne čutim? In kaj mi pomeni dom, kakšen naj bi bil?Soočali se boste tudi z dinamiko in s temami o pomembnih ljudeh v vašem življenju, rojenih v znamenju Bika. Morda boste lahko nekatere stare stvari z njimi uredili, lahko boste z njimi odnose začeli ali pa jih doKončno prekinili. Ker bo veliko razmišljanja o šolanju ali posebnem urjenju, bo lahko prav zdaj, v vaše življenje, vstopil pomemben učitelj, oziroma nekdo, od kogar se lahko naučite marsičesa. To je lahko na novo spoznana oseba, ki vam prinese na vašo pot  Lekcije iz katerih se boste učili o sebi in s tem pridobivali na svoji Modrosti. »Učitelj« lahko vstopi v vaše življenje kot zunanja oseba ali celo kot situacija oziroma dogodek, ki vam obrne tok vašega delovanja in dojemanja, kot ste ga poznali do sedaj… zato, bodite Odprti.Življenjsko energijo boste v tem mesecu črpali iz umetnosti in zanimanja za glasbo, prav slednja, vas bo zdaj dobesedno zdravila. Predvsem pa se v tem obdobju lahko pokaže priložnost za preIzkušnjo… starih načinov obnašanja in vzorcev, saj bo zdaj čas vsrkavanja in povezovanja tistega, kar ste začeli v obdobju Cesarja, v mesecu maju. Čas vas zelo podpira, da se udeležite kakšnega koncerta, zabave, kulturne ali umetniške prireditve, teatra, kino predstave… skratka, naredite si lepo.
Čas je za uresničitev ustvarjalnih zamisli, za dejavno zagotavljanje varnosti in stabilnosti.

Poletni solsticij

21. junija bo ponovno pomemben prehod, saj se ponovno odpirajo kozmična vrata. V mesecu juniju, vsako leto na ta dan, vstopamo skozi Rafaelova vrata, ko nastopa čas zdravljenja in regeneracije. Na ta dan je Poletni solsticij, ko nastopi tudi čas poletja. Ker je to izjemen prehod in je enako pomemben kot zimski solsticij, vedite, da je pred vami čas zdravljenja, saj vas bo energija v naslednjih treh mesecih podpirala, da ozdravite Vse, kar ni v skladu z vašim namenom… tako odnose, kot vaše misli, srce, dušo in telo…Ob odprtju tega energetskega portala, se bo spustil nov val energije, energije božanskega ženskega aspekta na Zemljo. To bo ekstremno intenzivna, pa vendarle uravnotežujoča energija, ki bo vključevala finalni pritok energijskih kod in omogočala odpuščanje blokad preteklosti. Poletni solsticij nastopi točno takrat, ko je sončna moč v zenitu. Gre je čas, ko Sonce doseže največji odklon od ekvatorja, oziroma je od njega najbolj oddaljeno. Bog Sonca ima takrat največjo moč. Poletni solsticij je znan kot: Sončni kres, Litha, Midsummer, Feill-Sheathain… ime Solsticij izhaja iz latinščine: sol – Sonce, sistere – stati; kar pomeni, da»sonce takrat stoji«. Dan je takrat najdaljši in noč najkrajša. Od poletnega solsticija dalje Sonce pojema in začne se potovanje proti času žetve.Še en pomemben arhetip bomo srečali v juniju. Boginja poletnega solsticija je Juno, ki je kraljica obstoja, boginja ženskosti, ljubezni in medsebojnih odnosov, doma in okolja. Seveda, prav ta bo dinamiko mesečnega Svečenika še dodatno okrepila, saj boste preverjali ali imate v svojem domu tudi lepoto, harmonijo in vse vrline boginje Juno, ki jih ta skozi svoj arhetispki vidik prinaša. Boginja Juno v današnjem času simbolizira močno žensko, ki zna dajati in sprejemati ljubezen brez strahu in omejitev. Simbolizira tudi partnerstvo, zvestobo, pripadnost, intimnost, medsebojno spoštovanje. Pooseblja pripravljenost, da svoj fizični, emocionalni in duhovni Jaz delimo s svojim partnerjem in vse to od njega tudi enakovredno prejemamo.Naj vas Blagoslov najkrajše noči spremlja skozi čas Sprememb, čas Luči, in čas Teme. Zavedajte se tudi, da kjerkoli se ustavite, vedno nosite s sabo semena Upanja, semena Radosti, semena Ljubezni in semena Sprememb, ki jih lahko zaSejete kadarkoli in kjerkoli… postavite svoje temelje… če ne Tukaj, potem se končno premaknite že Tja.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem