Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Napoved za Junij 2019

foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Čas bo za bilanco v življenju…

Pred vami je življenjska točka preloma. Zaključuje se staro. Z junijem vstopamo v mesečni cikel, ki mu bo vladal arhetip Puščavnika. To je simbol Prehoda in končanja vsega, kar se je v aprilu pokazalo, da bo potrebno prenove ali spremembe. Projekti, ki ste jih začeli v januarju, so v aprilu dosegli prvo preizkušnjo. Takrat ste se najverjetneje znašli na razpotju, kjer ste se spraševali; je to prava smer, nadaljujemo ali bo potrebno narediti spremembe. Če le teh niste naredili, v maju uredili financ in si pripravili plan, potem je zdaj čas, da se stvar popolnoma obrne v drugačno smer… tako, da se vse skupaj zaključi.Zakaj, se sprašujete? Preverite pri sebi, saj je nastala situacija plod vaše neAktivnosti in morda ste stvari preveč »jemali z levo roko«, češ »ah, ni panike bom že, vse pod kontrolo«. To pomeni, da vsekakor že v začetku leta niste postavili dovolj trdnih temeljev, vlagali ves svoj čas in energijo v projekt, niste naredili plana in bili dosledni. Morda ste se pretirano zanašali na poznanstva, prelagali odgovornost na druge ali mislili, da boste skozi flirt dosegli rezultat… Trden pristanek na realnih tleh bi zdaj lahko v vas sprožil val emocij in močan nemir, ki bi ga lahko spremljali napadi tesnobe, nespečnost, premlevanje dogodkov iz preteklosti, občutek žalosti ali celo napadi jeze…
Obdobje, ki je pred vami, vas bo soočilo z vsem, od česar ste v preteklosti zbežali ali pustili nedokončanega.
Morda se celo znajdete v situaciji, ki vam je tako prekleto poznana iz preteklosti. Tečete ponovno isti krog kot v preteklosti, le z drugimi igralci? Ste spet žrtev in krivite za svoj neuspeh druge? Če je temu tako, potem boste morali pogledati v lanski julij, kaj se je v vašem življenju dogajalo takrat…Ponovno skok v preteklost… Kaj mislim s tem, ko pravim, »da se zaključuje Staro«? Se še spomnite januarja letos, kaj se je dogajalo? Vse v vašem življenju se je začelo bliskovito premikati, novi začetki, zaObljube ob novem letu, novi projekti, polni zanosa in energije… pa vendar, v karmičnem letu smo. Vidik Obešenca kaže na to, da se prav v tem letu lahko v vaše življenje vračajo lahko ljudje in situacije iz preteklosti.
Situacije, ki se vam dogajajo, vas opominjajo na pretekle vzorce, rane in bolečine in vse to zato, da jih prepoznate, razrešite in jih odpustite.
Namen je, da naredite nekaj drugače, da se odzovete, razmislite, odločite in prevzamete popolno odgovornost za svoje odločitve in korake v življenju. Da se iz preteklih napak nekaj naučite in iz lekcij povzamete modrost, ki jo prenesete v sedanjo situacijo. Tudi novi začetki na poslovnem področju so vaš izziv in lekcija ali ste test opravili.Če ste vpletli svojo čustveno plat in stvari niste prizemljili skozi zelo jasne dogovore, pogodbe, postavili roke in meje, potem ste najverjetneje v aprilu prišli na razpotje, ko ste zelo jasno videli, da »iz te moke ne bo kruha«.Zgodilo se ni nič, razen praznih obljub ter seveda… izgovorov.Ne prelagajte svojega neuspeha zdaj na druge! Presezite vzorce žrtve in začnite od začetka.
V začetku junija boste prišli v fazo »ne vem« in »nič jasno«
Kaj naj to pomeni? Dobesedno, se boste znašli v fazi »ne vem«. A je to odnos, ki ga želim? Ne vem. Je to ta projekt za katerega si naj še prizadevam? Ne vem… Pa, a ni to to, kar si si od nekdaj želel? Ne vem… No, v tem stilu bo šlo. Vedite samo eno: to je faza, ki se je začela in bo tudi zaključila. Drugi del, ko se bo faza »ne vem« zaključila, bo pa da bi se lahko nad »vse« in nad »vsem, kar bo drugače« navdušili, kot mali otrok, ki pride v trgovino z igračami… Uaauu ja, super ideja. Dejmo tole, ja. Aha, zdaj bomo pa takole… No, ko se vam bo začelo dogajati to, vedite in se spomnite mojih besed… tudi to bo minilo, do takrat pa si vse te »hude ideje in predloge« nekam zapišite. O korakih in njihovi realizaciji boste lahko razmišljali, ko se faza transformacije konča, ob koncu meseca. Tale odstavek je spisan zato, da boste lahko sledili tekstu, ki ga boste prebrali v nadaljevanju…Vse do konca junija, predno bomo vstopili v sezono mrkov, bomo v fazi priprav. Prva večja kozmična poravnava, ki bo pomembna že takoj na začetku meseca bo Nova luna, ki bo 3. junija na 12 stopinji Dvojčka, v T-kvadratu z Jupitrom in Neptunom. To kaže, da bo mesec prežet z občutki upanja in optimizma. Pod vibracijo močnega Saturna in Plutona v Kozorogu, ki se ukvarja z odpravljanjem starega, bo naredil prostor za nekaj boljšega. Sporočilo je, da ste pozorni na vaše misli, saj so predhodnik tistega, kar bo prišlo.

Zdaj bo čas, da sestavite svoje puzzle…

Glavna tema bo komunikacija, ko boste dobili priložnost, da se skozi dejstva in številke, tako poslovno kot privatno prebudite in spregledate svojo resnico, kje v svojem življenju ste. Odločali se boste. Nikoli ni prepozno za začetek. Nikoli ni prepozno gledati na stvari v drugačni luči in se vrniti nazaj, da bi razkrili Novo resnico. Po tej, vas bo ta Luna klicala
Čas vas podpira, da jasno vidite vizijo in jo udejanjite v realnosti. Pomagal vam bo, da pridete do srca in svoje lastne Resnice.
Tako Merkur kot Mars sta zunaj meja (OOB), kar pomeni, da bosta tako komunikacija kot akcija divja in »iztirjena«. Merkur izven meja je nagnjen k temu, da vas zbudi sredi noči s sijajno idejo, tako da vaš um premleva vse možnostmi, ki jih ta prinaša. Mars je izven meja v Raku, zato bo preobčutljiv na žalitve in celo na resnične ali domišljene grožnje proti domu, družini in/ali občutku pripadnosti svoji državi in skupnosti. In kaj to pomeni za vas? Bodite pozorni na posameznike okoli sebe, katerih akcije bi se lahko prenašale z napadom na vaš prostor – pomislite na bes v cestnem prometu ali na nenamerne pripombe, ki jih lahko sami doživljate kot osebne žalitve.
Ločiti boste morali, kaj je vašega in kaj ni…
Tedni, ki sledijo novi luni, vas bodo vodili od nebrzdanega navdušenja, ko bi lahko sprejeli vse, kar ponuja življenje, do druge skrajnosti; zabrisa zavezanosti do prijateljev, dela in družine. Spomnite se, da boste dihali, ko boste šli skozi svoj vihar, to je za vas zdaj bistvenega pomena, še posebej, če je trenutno vaše spanje potisnjeno na dno vašega seznama prednostnih nalog.Junij je pravzaprav točka preloma v tem letu, ko boste morali situacije, odnose in poslovne odločitve, ki niso imele prave podlage preprosto zaključiti.Notranji klic zdaj bo močnejši in nekatere odnose boste morali prekiniti. Vsi, ki ste v aprilu nekaj malega spremenili in ne v celoti… vas zdaj čaka finalni del. Zdaj se bo dogajalo zelo podobno, le da gre tokrat… »čisto zares«. Vse, kar zdaj ni v skladu z vašim Namenom, se ruši. Polje, kjer se bo vse skupaj dogajalo, so vaši… odnosi. Tako poslovni kot privatni – družinska dinamika. Vse kar se bo dogajalo z vašim poslovnim življenjem, bo tesno vplivalo na vaše privatne odnose, družino in partnerstvo. Velja tudi obratno, saj sta to dve področji, ki sta v tem letu povezani z usodo, saj sta to temi aktivirane karmične osi Rak – Kozorog.

Zdaj bo vašo usodo v roke prevzela… karma.

Vsi tisti, ki do zdaj niso na sebi naredili nič in se v fazi Prebujenja vsaj malo niso prebudili in začeli graditi svoj temelj v življenju, bodo zdaj imeli velik test in lekcije, s katerimi se bodo soočali na treh nivojih: zlom financ ali izguba delovnega mesta, prekinitev odnosa ali težave na zdravstvenem področju. Lahko se zgodijo preizkušnje celo na vseh treh področjih. To velja za tiste duše, ki se bodo morale Prebuditi na najbolj zemeljski način… to je žal, skozi Propad. Transformacija, kjer boste kot buba, iz katere se izleže na koncu čudovit metulj, bo imela, na vseh nivojih, samo eno pot… Vstati na poti usode in se končno zazreti vase…
Ste iztirili? Poti nazaj ni… čas bilance in soočenja bo!
Dobrodošli v Trenutku! Ne glejte več nazaj, niti ne pretirano naprej… zazrite se v Zdaj! In… začnite Delovati. Bodite aktivni in začnite delati! Naučite se delovnih navad, ki so vezane na dnevne rituale. Bodite dosledni. Če vidite, da nimate znanja in si zaradi tega ne morete poiskati ustreznega dela ali se vam s tem ponavljajo razočaranja in neuspeh… se vpišite v šolo in se učite, saj znanje je vaša najboljša naložba in vaše edino bogastvo, ki je vaše zaVedno. Nehajte Primerjati in Kritizirati. Nehajte iskati Izgovore in Krivce… Prevzemite Odgovornost za svoje življenje. Vi ste Kreator. Postanite zavestni Opazovalci svojega procesa. Povežite se s sabo, opazujte svoje telo, kaj vam govori… Ostanite v Trenutku in dajte iz življenja stran vse, kar vas omejuje, ovira ali vleče nazaj. Zdaj vas bo okoliščina in situacija v kateri ste v to prisilila.
Če se vam zaprejo ena vrata, se z razlogom, ker se bodo odprla druga…

Vstopali boste v svojo notranjost in odpirali Pandorino skrinjico…

Vaš osrednji del telesa je zdaj na udaru, saj vam kaže, kje v procesu ste. Močno se odpira vaše Srce, ki je križišče kozmičnega – jang toka, ki je tok zdravljenja in zemeljske energije – jin toka, ki je energija povezovanja in stabilnosti.
Mogoče te zanima  Ljudje, s katerimi se družimo vplivajo na našo zavest
Vsi telesni znaki, so samo posledica energetskega neravnovesja, in so »zemljevid«, kje v vašem telesu neravnovesje je: bolečine v ramenih – odložite čustveno prtljago drugih ljudi, v vratu – poglejte z drugega zornega kota, v ledvenem predelu – finančne skrbi, bolečine v prsih in težko dihanje – žalost in tesnoba, odpustite si, jajčniki in ženske težave – odpustite zamere (ciste in tumorji) do moških, prsa – prevare, jeza – vaša notranja ženska se osvobaja, nočete več gledati kar vidite, ledvica – strahovi in težave z avtoriteto, očetom se razrešujejo… bolečine in pritisk v glavi – dihajte in prečistite svoje telo, misli in čustva – pojdite na razstrupljevalno kuro itn.Vse to, se vam dogaja na fizičnem nivoju z namenom, da boste lahko najprej, te vzorce Ozavestili in jih nato tudi razRešili. Čustva, so »odziv« na izvorno energijo uma – misli… zato, so pravzaprav čustva popolna Iluzija. So samo Vaš odziv na situacijo, glede na Vaš zapis, ki je v Vas in ste ga prenesli iz matrice Vaše mame in očeta. Pred vami je čas Ozaveščanja. Bodite fizično aktivni in se Premaknite!Od 20. aprila je bil Mars izven meja, njegova energija je bila močnejša in pretirana, zato ste se počutili hitro jezni ali malo bolj razdražljivi kot po navadi. 12. junija se končno vrne na svoje običajne tire in dal vam bo moč, da se sprostite. Vse, kar je sprožalo vaše »rdeče gumbe«, je bilo z namenom, da ste poglobili svoj pogled in ugotovili, kaj se sproži, da bi lahko te teme enkrat za vselej predelali. Dobro vodilo bo, da se spomnite, kaj se je dogajalo v vašem življenju v dnevih med 20. aprilom in 19. majem, saj je bila to tematika, ki jo je Mars za vas izkopal Pandorino skrinjico.17. junija, imamo polno luno v znamenju Strelca, ki bo uvod, predno vstopimo v sezono julijskega mrka. Ker je to zadnja polna luna pred mrkom, bomo zelo delovni saj bo potrebno, da zaključimo delo prejšnjega cikla eklipse – januarskega mrka. Spomnite se na to, kar se je dogajalo v vašem življenju januarja 2019, saj bodo dogodki iz tega časa verjetno igrali vodilno vlogo pri tem, na čem boste morali ponovno delati ali se soočati. Ne pozabite pa, da je bila tema letošnjega januarskega mrka, novi poslovni začetki. Mrki prinašajo energijo, da vas na poti usode premaknejo naprej in niso namenjeni strahu, temveč so za vas zato, ko vas postavijo tja, kjer morate biti. So kot roka vesolja, ki prihaja navzdol in vam pomaga, da stvari popravite in jih uredite. Pri tej polni luni v Strelcu bomo dobili rahel poriv v pravo smer, zato bodite pozorni, saj vas ta polna luna lepo pripravlja za prihodnje mrke, ki bodo v juliju.21. junija bo Sonce vstopilo v Raka, ki bo oznanil solsticij. Na naši, severni polobli je to uradni začetek poletja, na južni polobli pa je to uradni začetek zime. Astrološko leto je četrtletna pot, koledarsko leto pa je na pol poti in simbolizira spreminjanje letnih časov. Solsticij tudi označuje čas, ko se začnejo dnevi na severu podaljševati, dnevi na jugu pa se začenjajo krajšati.

Prihaja čas zdravljenja na vseh ravneh

Poletni solsticij predstavlja velika Vrata, ki omogočajo prehod in transformacijo. Svetloba predstavlja vaš zunanji svet, vaše uspehe in dosežke, medtem ko Tema predstavlja vaš notranji svet, vaša spoznanja, vaše zdravljenje in razvoj notranjega vedenja.Ob polovici leta je čas za inventuro, čas da se zaveste svojih dosedanjih uspehov in dosežkov, je pa tudi čas, da se povežete s svojo Temo, svojimi strahovi – in to brez Strahu. Vedite, da vsakokrat, ko imate pogum, da se soočite s svojimi strahovi, odprete vrata do zdravljenja prekinjene povezave svojega celotnega jaza.S pomočjo povezave z notranjim svetom se lahko vedno bolj zavedate spreminjajočega se toka časa. Morda bo ob polovici leta dovolj, da se vprašate »Kdo sem?« in »Kam grem?«Ko se Sonce preseli v Raka, smo poklicani, da stopimo v stik s samim seboj in razmišljamo o tem, kako želimo preusmeriti svojo energijo. Ali usmerjamo svojo energijo v stvari, ki nas napolnijo in naredijo, da se počutimo dobro? Ali pa zapravljamo energijo, da se razjezimo in se razgrejemo nad stvarmi, nad katerimi nimamo nadzora?Rak je voden, intuitiven znak zato, ko je Sonce v Raku simbolizira čas za vse nas, da vodimo s svojim srcem in stopimo v stik z močjo in modrostjo, ki lahko izvira iz naših čustev. Naša čustva so lahko navigacija za našo dušo, zato je pomembno, da spoštujemo, kako čutimo, se odzivamo, obdelujemo in sproščamo čustva, ki jih ne želimo ter kako pozdravljamo čustva, ki jih želimo. Z zavračanjem pravice do čutenja in pravice, da izkusimo lahko vsa čustva mavrice, se odrekamo možnosti, da razumemo in pogledamo v modrost in resnico, ki izžareva iz naše duše.
Duše po hrepenela po Resnici in premiku naprej…
Istega dne se tudi planet Neptun obrne v retrogradno gibanje, kar pomeni, da bodo štirje planeti v retrogradnem stanju (Jupiter, Saturn, Pluton). Jupiter prinaša nove priložnosti in širi obilje navznoter, skoti delo na sebi. Saturn vas uči strukture in postavljanja meja, Pluton pa vse skupaj transformira in regenerira. Čeprav ne čutite teh retrogradnosti na vsakodnevni ravni, jih čutite na notranji ravni, saj povzročajo, da se počutite bolj refleksivno. Neptun je planet umetnosti, ustvarjalnosti, magije in duhovnosti. Predstavlja tudi tančico med iluzijo in resničnostjo. Neptunova energija je pravzaprav precej močna skozi ves mesec junij in čeprav bo retrogradna, vam bo pomagala, da pregledate področja v vašem življenju, katere so malo bolj meglene ali zmedene.To je tudi čudovit čas za beleženje in dokumentiranje vaših občutkov ali sanj, saj bodo ti vpogledi verjetno prišli prav priročno, ko boste potovali pod energijo Neptuna. Da bi vam pomagali odkleniti in dostopati do čudovitih daril, ki so na voljo ves mesec, poskusite svojo lastno, pa recimo temu »junijsko meditacijo« – odmik in čas zase, ki vam bo pomagala povezati se z vašo resnico, zaščititi vašo energijo in prinesla harmonijo in ljubezen v vaše bitje.To bo čas za zbiranje informacij, razvrščanja prioritet in ugotovitev, kaj želite še obdržati blizu vaših Src ter kaj je vaša Resnica.
Zdaj bo uspeh zagotovljen le skozi plan, vztrajnost in delo.
En del vas – Ego, se bo skregal z drugim delom vas – z Duhom, kajti ne en, ne drug sam po sebi ne bo uspešen. Uspeh bo, ko boste povezali oba, skozi sodelovanje. Sami boste videli, da veliko tehnik in »duhovnih« oblik samopomoči, ki jih poZnate, ne bo več delovala… to pa zato, ker je čas, da vso pridobljeno »filozofijo« in »tehnike« spravite svoje vsakodnevno aktivno delovanje! Ne samo, da veste in poznate, kaj in kako bi morali, ampak da jih tudi izvajate in uporabljate v svojem vsakodnevnem poslovanju in na splošno v odnosih, v življenju. Pa s tem ne mislim, da sedite v lotosovem cvetu eno uro in meditirate, sedite na kavču in ste »pozitivni«, po odpustke, pa hodite še naprej na skupinske delavnice, meditacije, jeste solato iz Špara, na terapije pa k sosedi, ki vas v garaži potem »energetsko očisti«.Živeti duhovno pomeni primarno, da ste prizemljeni – korenska čakra. Ta je vezana na odgovornost, finance, telo in materijo. Ja, naš Duh se izkuša v materiji, zato je ne odpisujte. Sprejmite materialni svet, saj se v njem vaša Duša uči. Izziv tu je naVezanost nanjo. Tega se morate osvoboditi! Vežite se na znanje, saj to kali v modrost. Na spomine, ti vam dajejo srečo in izpolnjenost in pomembno je, da naučeno tudi živite ter ste zgled svojim najbližjim in okolici. Zdaj bo potrebno stopiti preko okvirov vašega Ega, kaj je »duhovno in kaj ni«…
Mogoče te zanima  Tradicionalna kitajska medicina: kako lahko ženska ohrani zdravje in prepreči bolezen
Morda si boste zaželeli umika, tišine in časa za globok Razmislek. Zdaj bo čas za urejanje stvari, posvečanje podrobnostim in opuščanje vsega tistega kar ste prerasli. Pred vami so tedni globokega Vpogleda vase in Razmisleka o korakih za naprej. Ko boste v Dvomih se spomnite, da se za Trenutek ustavite in globoko vdihnite… in počasi izdihnite, saj boste na ta način Prebudili svojo prvinsko energijo in odpustili vse stare Vzorce. Po vsej verjetnosti bo Čutiti, kot da se vam bo v tem obdobju življenje obrnilo na glavo, a karkoli se dogaja in se še bo, je v vaše najvišje dobro. Gre za rast in zdaj ste na Poti novega življenja.Čas je, da naredite inventuro svojega življenja, da spremenite ali pozdravite vse tiste dele, ki niso v ravnovesju. Zelo pomemben in potreben vidik bo zdaj Pogum, da boste pogledali na svoje življenje z drugega zornega kota. Morda z več sproščenosti in manj grenkobe. Saj veste… »če vam je življenje natreslo limon, si naredite limonado«… in vendar, če se vsega tega lotite s Sočutjem in smislom za Humor… boste v procesu zrasli in se iz takega pregleda, lahko zelo veliko naučili o sebi in drugih. Potrebna bo inventura vsega, kaj ste počeli, kje ste bili, če ste vse opravili, zakaj niste in kam si želite naprej. V tem Trenutku lahko le čakate. Morate! Proces se mora doKončati!
Inventura življenja bo neizbežna… in karma bo terjala svoj davek.

Predajte svoja Pričakovanja in bodite Potrpežljivi.

Pod drobnogled bo potrebno postaviti vaše življenjske Vzorce, Odnose in Situacije, ki ne služijo vašemu razvoju in narediti določene korake, da jih odPustite. Vedite, da se vse te Spremembe, ki ste jih deležni zdaj tako na osebnem nivoju, kot na kolektivnem dogajajo zato, da vam pomagajo pustiti za seboj vse tisto, kar vam ne služi več. Vaš duhovni namen zdaj je, Prebuditi se… povezave s starimi situacijami, Vzorci in odnosi… so zdaj končane. Prisiljeni ste, da ostanete osredotočeni nase, da ste do sebe Nežni, soČutni in Sprejemljivi.Včasih je sprememba videti stresna, a je nujno potrebna, saj vam pomaga očistiti stare stvari iz vašega življenja, z namenom, da naredite prostor za Nove.V juniju bo pomembno število 9, saj je to število arhetipa Puščavnika. V tem številu boste dokončevali ali začenjali nove podvige, na primer 9-ega v mesecu, 9 dan od določene situacije dobite odgovor; 9 dni, tednov, mesecev ali 9 mesec – september bo lahko pomemben mesec, ko se nekaj dokonča ali pa začne… Če boste zdaj postavili »vse prav«, lahko v septembru pričakujete žetev. Energija junija vas podpira pri izražanju… predvsem z ročnimi umetnostmi. Lahko vas bodo soljudje prosili za navdih ali spodbudo ali pa bi vas dojemali kot vodnika.Predvsem, pa lahko zdaj pričakujete, da si boste najverjetneje zaželeli le… Miru in Samote.

Odmik in čas zase bosta zdaj vaša zaveznika.

Puščavnik je tudi simbol za Devico, zato bodo v tem obdobju prišle v ospredje karakteristike Device, vsem rojenim v tem znamenju in vsi, ki imate svoje osebne planete tu, pa sledijo veliki preObrati v življenju. To pomeni, da boste zelo delovni, dosledni, kritični, analitični, skrbni in pretirano metodični… če se to ne bo videlo navzven, kot zunanja manifestacija, bo to najverjetneje notranje delo na sebi. Prav delo na sebi, je zdaj vodilo in moto tega meseca. Zdaj se boste učili planirati, saj boste skozi bilanco svojih preteklih dejanj in življenja ugotovili, da so prav zgoraj navedene vrline razlog, da niste bili pri projektu uspešni in ste ponovno na začetku. In zdaj?
Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo. Torej, delujte!
Če ne boste stoodstotno prepričani v situacijo, raje ne pristanite na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju ali odnosu, kjer nimate Izkušenj. Nove priložnosti bi vam lahko ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v svojem horoskopu, ti bodo poleg rojenih v znamenju Rib, Raka, Kozoroga in Škorpijona še kako v globokem procesu preobrazbe, zato previdno in vzemite si čas za Razmislek. Sploh Raki in Kozorogi boste zdaj imeli največ izzivov, saj vam lahko rezultat bilance ne bo prav nič všeč.Ta mesec bo obdobje čistih nedotaknjenih vrednot, to pomeni, da boste mogoče čutili potrebo po resničnem Pomenu in Vsebini v medsebojnih odnosih. V sebi boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste začeli. Morda ne boste najbolj zgovorni, povečala pa se bo tudi skrb za zdravje, prehrano in higieno. Morda se vam bo tudi zdelo, da bolj ko se trudite, bolj vam stvari polzijo iz rok. V tem Trenutku lahko le čakate in ne delajte brez načrta.
… brez tega ne bo šlo!
Predajte svoja Pričakovanja in bodite Potrpežljivi. S časom boste dobili, kar želite, čeprav morda ne v taki obliki, kot ste pričakovali.V vmesnem času pa ne pozabite, da morate Opazovati ljudi in situacije okoli sebe, kako drugi gledajo na stvari ali kaj mislijo, govorijo ali delajo, saj se boste s tem učili, kako poteka vaš način čustvenega odzivanja. S časom boste razumeli, da so sedanji dogodki pravi blagoslov. Iz tega obdobja vašega življenja, boste vzplavali z novim občutkom Jasnosti, ki vam bo omogočila, da se boste pomaknili v življenju naprej veliko bolj samozavestno in na nov način.

Tudi sedanje čustveno nihanje se bo kmalu umirilo.

Z razkritjem Resnice boste zagotovo povzročili popoln preobrat, a se bodo s časom stvari pomirile, vašo odkritost in pogum pa bodo kasneje tudi cenili. Ne kopajte se več v čustvih krivde, izrazite, kar nosite v svojem Srcu, saj vas vse čaka skriti blagoslov. Kot posledica prihajajočih dogodkov boste vi in drugi občutili olajšanje. Na koncu vas čaka pozitiven rezultat, ki pa se lahko uresniči le skozi vaš Pogum in Ljubezen. Vendar pa, ne zapravljajte energije s poskušanjem logično razumeti stvari, saj vam bo to povzročilo še več motenj in zmede.
Kajti še enkrat…
Morda čutite popoln Kaos ali pa Praznino, kot da ste se izgubili in ne veste kam in kako naprej.Morda pa se vam zdi, da se vam trenutno nič ne dogaja. Vizije, načrti ali sanje vam uhajajo iz dosega, zato ste zmedeni in obupani. A ne pozabite, da višja sila ljubeče vlada vsakemu Trenutku v vašem življenju. Ta sila je Luč vaše duše, ki je polna neskončne Modrosti… ta se prebuja skozi Zavedanje.
Razočaranje, ki ga trenutno občutite, je način vaše Duše, da pomaga ponovno oceniti Vaš načrt.
Vaše sanje so dobre in zaslužite si, da se vam izpolnijo. Vendar, pa bo uresničenje vaših sanj morda zahtevalo spremembo načrta ali način pristopa. Poglejte, če se vaš načrt res ujema z vašimi Vrednotami in s Srcem. Novi pristop bo kmalu viden, saj se bo zdel pravi v vseh pogledih. Zato zdaj ne obupujte. Ohranite odprtega duha in dosegli boste Vse, kar ste kdaj upali.Preživite čudovite sončne junijske dni med odkrivanjem tega kdo ste v resnici in kam greste, kam vas vodi vaša pot. Naj vas Blagoslov najkrajše noči spremlja skozi čase sprememb, čase luči, čase teme. In zavedajte se, da kjerkoli se ustavite, vedno nosite s sabo semena Upanja, semena Radosti, semena Ljubezni in semena Sprememb, ki jih lahko zasejete kadarkoli in kjerkoli. V tem mesecu bodo ta še kako pomembna, saj bodo kazala smer in pot vašemu Novemu življenju…Novi navdihi se pogosto rodijo v sredini brezupa in včasih moramo najprej zapustiti svoje stare načine razmišljanja, da bodo novi mogoči. Pričakujte osvoboditev… sebe… od svojih Pričakovanj.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem