Išči
Generic filters
shana napoved

Napoved za leto 2016 – Leto preboja

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Pozdravljeni v letu preBoja

Z letom 2016 vstopamo v letni cikel arhetipa Puščavnika, ki je simbol prehoda. V tem letu se bo dobro posvetiti nedokončanim zadevam, rešiti stare in nove zadeve. Mogoče si boste zaželeli umika, tišine in čas za globok razmislek. To leto bo namenjeno urejanju stvari, posvečanju podrobnostim in opuščanju vsega tistega kar ste prerasli.

Pred nami je feniksovo leto, leto bilance, zaključevanja in preporoda.

To leto bo obdobje čistih nedotaknjenih vrednot; to pomeni, da boste mogoče čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v medsebojnih odnosih, sicer boste raje živeli sami ali se odmaknili vase. Zdaj boste čutili močno potrebo po tišini in samoti, da bi lahko premislili o vsem, kar ste začeli v letu 2014. To leto je bilo pod vladavino arhetipa Kočije, leto Saturna in karmično leto. Da osvežimo samo na kratko… leto Kočije je bilo pomembno leto za odnose vseh vrst. Vse, kar se je v vašem življenju dogajalo takrat, bo v tem letu doživelo epilog. Takrat so se pokazale prve spremembe ali prekretnice, vse spremembe, ki pa ste jih vendarle naredili takrat, so vas vodile v rast in razvoj. Mnogi ste se lahko preselili, spremenili delo, odnos… No, če ste se ustavili in spremembe takrat niste naredili, boste v tem letu imeli »lekcije na kvadrat«…

Leto 2014 Leto sprememb, selitev in migracij… naravnih katastrof in nesreč… zdaj bodite pripravljeni na Vse… ko bo nevidno postalo Vidno, nedokazano Dokazano in neresnično Resnično.« Vodilo je bilo: »Spremeni sebe in Svet se bo spremenil.«

Leto 2015 je bilo leto arhetipa Pravice – Jupitrovo leto, leto sreče, obilja in harmonije… leto »baby-booma«, čas retrogradne Venere in čas partnerske karme… leto, ko so se odprle meje, spoznavali smo nove svetove, pokazale so se nove Priložnosti vseh vrst. To je bilo leto, ko ste uravnotežali denarne in pravne zadeve, odražalo pa se je tako na osebnem, gospodarskem kot tudi na političnem področju. Veliko se je govorilo o številkah, izgubah, prevarah, lažeh in vsekakor lahko danes, z gotovostjo povemo, da je v letu Pravice prišlo veliko neResnice na dan.
Leto 2015
»Jupitrovo leto… leto obilja, razkošja in bogastva…
Ko ste se morali v svojem življenju globoko zagledati v svoje Srce in najti Resnico…
Za vse tiste, ki ste zaupali v dobroto, sta sledila sreča in uspeh.
Potrpežljivost, pa je v tem letu bila bogato poplačana…
In tudi vas je Resnica našla… pa ste ji lahko pogledali v oči?«
Vodilo leta je bilo: »Da bi našli Resnico, ste morali zdaj poGledati s srcem.«
shana 1
foto Sanda Ž. Fajfarič
In zdaj? Zdaj smo v letu arhetipa Puščavnika, pod taktirko vladavine Marsa… v letu preBoja, bilance, transformacije in zaključevanja.
Morda boste opazili, da letos ne boste najbolj zgovorni, povečala pa se bo tudi skrb za zdravje, prehrano in higieno. Puščavnik je simbol za Devico, zato bodo v tem letnem ciklu prišle v ospredje karakteristike znamenja Device. To pomeni, da boste zelo delovni, dosledni, kritični, analitični, skrbni in pretirano metodični. Če se vse to ne bo videlo navzven, kot zunanja manifestacija, bo to najverjetneje notranje delo na sebi. Če ne boste stoodstotno prepričani v situacijo, ne boste pristali na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju kjer nimate izkušenj. V tem letu bo tudi dober čas za izražanje z ročnimi umetnostmi. Lahko vas bodo soljudje prosili za navdih ali spodbudo ali pa vas dojemali kot vodnika. Lahko si boste zaželeli le miru in samote.
Nove priložnosti vam bodo ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali vsi tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu. Za vse, ki imate to znamenje v svojem horoskopu poudarjeno, boste imeli velike življenjske preBoje in popoln preporod v življenju.

Vladarji leta 2016…

shana 2
Leto arhetipa Puščavnika, vladar bo planet Mars, v znamenju števila 9 bo… in leto ognjene Opice… prestopno leto… leto preBoja bo…

Leto Marsa – planet borbenosti, moči in akcije

Marsova vladavina bo zamenjala Jupitra, vladarja leta 2015, ki je odprl meje, vzpostavil povezave v tujino in prinesel obilje na vseh nivojih. Mars vstopi v svojo polno moč v mesecu marcu, od spomladanskega enakonočja, 21.3. in bo aktiven vse do 20.3.2017. Mars je moč, s katero dosežete tisto kar hočete, je moč s katero se branite in vzpostavljate svoje meje, je sila, ki vas potiska v življenju naprej. V mitologiji ga srečamo kot boga vojne, napadalnosti, dejavnosti in borbenosti. V grški mitologiji je to Ares, v rimski pa Mars. Ker smo vstopili v leto vladavine Marsa, vedite, da bo leto, ki je pred vami, prineslo veliko preBojev na vseh nivojih, kjer bo »zlepa ali zgrda« preVladal…

Leto bo v duhu vibracije števila 9 – število konca

Vladar arhetipa Puščavnika je število 9. Je število doKončanja, konca in transformacije. V tem številu boste lahko dokončevali ali začenjali nove podvige, naprimer 9-ega v mesecu, 9 dan od določene situacije dobite odgovor; 9 dni, tednov, mesecev ali 9 mesec – september.
Enako, vibrira število 9 z rdečo, Marsovo energijo. Ta predstavlja agresivno akcijo, napredovanje, pogum in konflikt. 9 je število originalnosti, iniciative, kot tudi povsem nasprotnih si lastnosti: ranljivosti in naivnosti. Lastnost števila 9 je direktnost, sila in akcija, saj je tudi število, ki vlada Marsu. V tem letu se boste s stvarmi soočali direktno, neposredno in takoj. Blefiranja bo konec, ne v situacijah ne v odnosih, ne boste mogli več hoditi kot mačka okrog vrele kaše. Mars vam bo dal Moč in vam omogočil, da pridete zlahka, neposredno in direktno do bistva. Letos nikakor ne boste več prenašali počasnetov, izgovorov in čakanja. Marsov temperament nikar ne podcenjujte, saj ta lahko izbruhne v trenutku brez opozorila in lahko se bo dogajalo, da boste pogosto šokirani ostali brez besed. 9 pomeni tudi fizično moč, močno, atletsko postavo in vzdržljivost. To število vlada športnikom, športu in tudi politiki! Začeli se boste premikati… tako ali drugače, sicer vas bodo v to priSilile okoliščine.
Prav šport in politika bosta v tem letu »štrlela« iz sistema.
V drugem tednu meseca februarja, se je obrnil tudi lunin cikel, na katerem bazira kitajska astrologija. To pomeni, da se vladavina lesene Koze zaključuje in se z 8. februarjem začne vladavina ognjene Opice, ki bo vladala vse do 27. januarja 2017.

Kaj nam prinaša vladavina ognjene Opice?

Lesena Koza nam je prinesla Obilje na vseh ravneh… ognjena Opica pa nam prinaša… prožnost, kajti, zdaj zdaj bo dobesedno »vse mogoče«, v dobrem ali slabem… Njena značilnost je, da je močna v svojem mentalnem delovanju, da je vztrajna in prožna, kar pomeni, da boste v tem letu prišli do uspeha samo, če se boste prepustili Priložnostim in bili Aktivni. Vodilo Opice je humor in prožnost, ki jo rešujeta v stresnih situacijah. Te prebrodi tako na hiter in lahkoten način, skozi »zabaven in humoren način«.To, da si boste dovolili biti drugačni, vas bo pripeljalo do Uspeha.Veliko zmožnost, ki jo Opica ima je, da najde nekonvencionalne rešitve pri starih težavah. Prožnost je njena velika vrlina, zato je ta povezana tudi z gibljivostjo na vseh ravneh, kar pomeni, da se bo v življenju potrebno začeti premikati… in to v vseh pogledih; tako fizično poskrbeti za svoje telo in začeti morda s telovadbo, na čustvenem področju urediti kaotična razmerja, narediti kaj za duhovno rast in na splošno biti prožni in gibljivi pri situacijah, ki bodo prihajale v tem letu. To bo leto velikih premikov, preBojev, sprememb in koncev.

Ključ do uspeha v tem letu bo izobraževanje…

To ne pomeni samo formalno izobraževanje, le višji študij in učenje, ampak tudi neformalno izobraževanje, kar zajema vse tisto, kar si želite znati… morda kuhanja, znanje jezikov, ročnih spretnosti… drugih znanj, kot je delo na sebi in duhovna praksa. Z eno besedo to pomeni, »ja, čas je pravi«, vpišite se na tečaje, krožke in obiskujte delavnice. Zanimajte se o vsem, kar vas zanima in privlači… morda postane vaš hobi, vaša nova služba. Čas prebujenja vas zna pripeljati tudi do zavedanja in dejstva, da ste se v biti, v sistemu v katerem smo, naUčili laži, zato bo zdaj čas, da skozi iskanje prisluhnete Resnici, do katere vas pripelje Srce… a šele, ko boste Videli in nehali Gledati.Energija Opice vas vodi prav v to, da se vpišete na kakšen tečaj, da začnete s šolanjem ali počnete karkoli kreativnega, idealen čas bo… tudi za to, da začnete s čim na novo, da morda odprete svoje podjetje, s.p. ali zamenjate svoj položaj v službi. Ne čakajte … premaknite se!
Vodilo pri Opici je… »kar je težko, lahko naredi takoj, kar je nemogoče pa lahko traja malo dlje.«Čeprav je živahno, optimistično in prestopno leto, se lahko na področju financ, politike in nepremičninskega trga zgodi preobrat, ko se bo odločalo, kako in če naprej, pod površjem negotovosti. Vsakdo si seveda želi dobili najboljšo ponudbo in dobiti veliko. Vendar pa, bi poslovne odločitve, letos morale temeljiti na dejstvih in ne na čustvih. Težav in šikaniranja bo na pretek, tako da… nič ne vzemite v tem letu za samoumevno, pa naj gre za politično, finančno, strokovno, domače ali za čustveno vprašanje.Leto Opice prinaša še posebej ugoden čas za nove izume, za sprejemanje tveganja in da ste malce uporniški, kajti letos, bi vam prav vaša agilnost na koncu prinesla zmago. Zdaj je čas za pogum, akcijo in anarhijo. Zdaj resnično vedite, da vas samo predanost lahko pripelje do uspeha in vsega, za kar si prizadevate in verjamete. Na osebni ravni, pa bo to leto, ko boste morali naprej.

Čas velikih sprememb bo, zato naredite preBoj in tvegajte!

Bodite pozorni tudi kako se okolje in ljudje odzivajo na vas, kakšne so njihove reakcije, kajti te vam bodo pokazale smer in pot. Če boste na svoji poti naleteli na ovire… vam te nekaj sporočajo, morda, da se ustavite in preverite ponovno smer.
Ob koncu meseca februarja pa se letos izteče tudi štiri letni cikel, kar pomeni, da smo v »prestopnem letu«.

Prestopno leto pomeni, da ima februar ponovno 29 dni…

Prestopno leto je na vsake štiri leta, saj Zemlja Sonce obkroži v 365 dneh in šestih urah, kar vsaka štiri leta znese za dodaten dan. Tako imamo vsako 4 leto prestopno leto, ko koledarskemu letu dodamo 1 dan. Zakaj? 365d 6h… 6h x 4 leta = 24 ur – prestopno leto.
Pa vendar, če smo natančni… pot Zemlje okoli Sonca traja v resnici 365 dni, 5 ur, 49 minut. Ker bi pri upoštevanju 6 ur v daljšem časovnem obdobju zopet prišlo do neujemanja koledarja z dejanskim stanjem, občasno ni prestopnih let. Prav slednjo ugotovitev je uvedel papež Gregor XIII., ki je v svojem koledarju – gregorijanski koledar, popravil napake prejšnjega koledarja – julijanskega (po Juliju Cezarju). Gregorijanski koledar tako uporabljamo še danes.
Je prestopno leto srečno ali nesrečno leto?
Kakor se vzame… poglejmo kaj pravi tradicija… v irski tradiciji, lahko ženska prav na zadnji februarski dan, 29. februarja, poklekne in zaprosi svojega moškega, če bi se poročil z njo. Ta tradicija sega v 5. stoletje na Irskem, ko se je Sveta Bridget pritožila Svetemu Patricku, da ženske predolgo čakajo na snubitev. Tako je ženskam dal možnost za vprašanje; en dan v prestopnem letu, zadnji dan v najkrajšem mesecu. Legenda v nadaljevanju pravi, da je Brigid nato padla na kolena in predlagala snubitev Patricka kar takrat v tistem trenutku, vendar jo je ta zavrnil, jo poljubil na lice in ji ponudil svileno obleko, da ublaži zavrnitev. Na primer v Grčiji, eden od petih zaročenih parov, ne želi poroke ob prestopnem letu, saj menijo, da bi prineslo nesrečo. Prav tako v Italiji, ko pravi legenda, da so ženske takrat sila ekscentrične, zato številni pregovori svarijo pred načrtovanjem pomembnih življenjskih dogodkov v prestopnem letu. Njihov pregovor pravi: »Anno bisesto, anno funesto«, kar pomeni »prestopno leto, usodno leto«. V Rusiji na primer verjamejo, da je v prestopnem letu, velika verjetnost čudnih vremenskih pojavov in večje tveganje, ki je lahko rezultat tudi smrt. Folklora za kmetijstvo pravi, da fižol in grah, zasajena v prestopnem letu »rasteta v napačno smer«. Škotski kmetje verjamejo, da prestopna leta, niso dobra za pridelke ali živino, zahvaljujoč staremu pregovoru, ki pravi: »V prestopnem letu še ovca ni dobra.«
Ljudje, ki so rojeni 29. februarja, na prestopno leto, lahko svoj pravi rojstni dan praznujejo le enkrat na štiri leta, tako se lahko tudi pošalijo, da se starajo štirikrat počasneje od ostalih ljudi. Že stoletja so astrologi verjeli, da so otroci, rojeni na prestopno leto, 29. februarja, tisti, ki imajo nenavadne talente, so edinstvene osebnosti in imajo celo posebne darove. Kot zanimivost… Pesnik Lord Byron je bil rojen na ta dan, raper Ja Rule in nogometaš Darren Ambrose.

MRKI in čas preBoja v marcu in septembru

Tako kot vsako leto, bo tudi letos faza močnega vpogleda vase, ki je povezana z obdobji mrkov, saj so »sprožilci procesov« znotraj in zunaj nas. Ob pomembnih prehodih, kot sta enakonočje ali solsticij, se odpirajo tako imenovana dimenzijska vrata ali Zvezdni Portali. Takrat so energije na Zemlji še posebno zgoščene in posledično naklonjene, da se lažje in hitreje povežemo s sabo in s svojim duhovnim izvorom znotraj nas. To je čas namenjen delu na sebi, meditaciji in ozaveščanju nepredelanih vsebin… čas, ko uravnavamo kompase.
Spomladansko enakonočje, 21.marec, predstavlja tudi »uraden« začetek leta, ki mu vlada planet Mars. Arhetipsko je Mars bog vojne, akcije in sile… tako se bo v tem času vse kar je v vas, tako dobrega kot slabega, pognalo v tek.
V vas se bo prebujala želja po gledanju na stare teme z novega gledišča.
Marec bo mesec sprejemanja in predaje – konec upiranja… mesec, v katerem vas bodo okoliščine priSilile k dokončanju preteklih zadev, če jih še niste dokončali… vedite pa,… ker smo v letu Puščavnika, se vam lahko zgodi tudi, da se v marcu začne skozi močan preBoj, ki se bo zanetil v vas, razreševati vaša trenutna življenska situacija, ki bo epilog lahko doživela v mesecu septembru. Takrat se zgodi aktivacija na karmični osi tretjič.Vsekakor boste morali biti aktivni, v vas bo vrelo, ne boste mogli biti več tiho, niti ne boste več slepo sledili v situaciji, poslu ali v odnosu, predvsem tam, kjer vas pot ne vodi več v smeri Srca…Ker pa je letos tudi leto preBoja, bo sprožilec vseh notranjih vprašanj in bojev, ki se bodo vili v tem času, prav marčevski mrk. Poglejmo zakaj…
… Mrk je čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in preStrukturiranje.
Sončev mrk popolni 9.3. (Sonce, Luna v Ribi)
Lunin mrk delni 23.3. (Sonce v Ovnu, Luna v Tehtnici)
Sončev mrk delni 1.9. (Sonce, Luna v Devici)
Lunin mrk delni 16.9. (Sonce v Devici, Luna v Ribi)Ker se druga aktivacija na karmični osi dogaja na osi: Devica, realno – Ribi, iluzija, bo čas Resnice v ospredje pripeljal, kaj je resnično Realno v vašem svetu. Vse od lanskega septembra, je ta os že aktivna, od skupnih 18 mesecev, zato bo prav osrednji val aktivacije na osi, prinesel na plan vso Iluzijo in vse tisto prikrito, kar ste skrbno »pometali pod preprogo« v odnosih. Pa še to, aktivacija osi pomeni, da so mrki sprožilci tematike, ki jo dotična os pooseblja in jo v 18 mesečnem obdobju – v času, ko je aktivna – postavi v ospredje. Mrki so namreč njeni sprožilci, sprožilci procesa.

Dilema bo… kaj je v vašem življenju Realno in kaj je Iluzija?

Spomladanski sončev mrk, ki bo 9. marca, bo aktiviral prihodnost in z njo vsa vaša vprašanja v zvezi »kako želite, da bi bilo« in vas soočil s Pričakovanji, s katerimi se boste takrat ukvarjali v svojem življenju. Proces bo zelo aktiven, kajti en del vaših iluzij in »rožnatih« predstav o odnosih in o življenju, se bo neusmiljeno srečal z drugo platjo – z realnostjo, ko boste zmožni spreGledati in se poMiriti s preteklostjo, z neustreznimi vzorci in karmičnimi dolgovi, ki jih še niste poPlačali. Prav 23. marca boste znotraj sebe »trčili«, zgodil se bo preBoj… lunin mrk bo sprožilec, ko se bosta srečala v Trenutku preBujenja »tukaj in zdaj«, Preteklost in Sedanjost, Svetloba in Tema/senca… vnel se bo Boj, globoko znotraj vas bo vrelo vprašanj… na katera ne boste dobili odgovorov… zbujali se bodo strahovi… vedno več bo dvomov o Resnici, kdo sploh ste. Pod drobnogledom bo dilema: vse kar »so vas naučili« in kar »so gola dejstva« tukaj in zdaj, kaj je Res? In zdaj… kaj zdaj? Kaj bo preVladalo, kaj boste izBrali in koliko boste dopuščali, da vas pretekli neustrezni programi družbe še vedno vodijo naprej… spraševali se boste…

»Kaj je Resnica in kaj je Resnično v vašem svetu?«

Divjala bo vojna in… boj za preVlado
V vašem notranjem svetu bo vrelo. Vnela se bo vojna, boj med Svetlobo in Senco, nesoglasja bodo izbila sodu dno in … občutek boste imeli, kot da se boste zdaj zdaj razLeteli. Ozrite se, ustavite se, poglejte okoli sebe… preverite, kje ste, o čem poslušate, kakšne so teme vaših pogovorov, s kakšnimi informacijami vas zasipajo in kaj te zbujajo v vas… so to strah, nezaupanje, obup in jeza? Je vse to zato, ker vas sistem vseeno še vedno sili, da se borite… dan za dnem,… s sabo, v odnosu, v službi, v družbi… ste v konfliktu, v pomankanju, v paniki in spet čakate?Ali se lahko za Trenutek ustavite? In se globoko zagledate, kam Vi kot posameznik greste in kam Mi, kot družba sploh drvimo?Ja, Marsovo leto je… in mrk bo sprožilec spečih vsebin, predvsem vseh tistih, ki niso najbolj realne v vašem življenju. Čas soočenja bo, na vseh nivojih bo vrelo… čas pretresov, potresov in konfliktov bo, čas, ko boste lahko povedali tudi »s pestmi«, če vas ne bodo slišali. Čas bo, ko boste šele skozi upor dosegli željeno. Čas, ko boste morali postaviti meje,… tokrat popolnoma drugače. Dovolj vam bo, morali se boste postaviti zase. Boj, ki ga boste bili, vas bo silil v to, da se preBudite, da izstopite iz Teme in stopite na stran Svetlobe. Da najdete smisel v življenju, da ponovno Verjamete, zaUpate in soDelujete… da sprejmete soČloveka, brez obsodb in kritike. Ja, zdaj vam bo resnično dovolj.
Mrk vedno pride in deluje v paru, ta sovpada z novo luno – kot Sončni in na polno luno – Lunin mrk. Pojavi se v znamenjih, ki sta združeni na isti osi in sta si na zodiakalnem krogu nasprotni. Ne pozabite, da čas mrkov vedno prinese pomembne življenjske spremembe. Kje v življenju boste imeli največje transformacije in življenjske spremembe vi, pa pokažejo hiše v vaši rojstni astrološki karti. To pomeni, da kjer imate znamenji Ribi – ki kaže karmičen princip in lekcijo, se pokaže skozi razreševanje in darmičen princip, kaj morate narediti, kar kaže nasprotno znamenje Device.
shana 3
Prinašalci sprememb… mrki…
V tistih delih sveta, kjer je mrk viden, lahko pričakujemo napetosti in spremembe. Ti deli sveta ali mesta lahko, še kar nekaj mesecev po mrku, pričakujejo obdobje nemirov in različne preobrate na družbenem nivoju. Velja vedeti, da je v času mrkov vedno povečano tudi število ekstremnih vremenskih nevšečnosti, poplav, vulkanskih izbruhov, tsunamijev, potresov, plazov… skratka naravnih katastrof, prometnih nesreč, umorov in padcev meteoritov.
Sončev popolni mrk, 9. marca, bo popolnoma viden v Indoneziji in Tihem oceanu, jugo-vzhodni Aziji, severno-zahodni Avstraliji in Indijskem oceanu. Delna faza mrka, se bo dala opazovati iz Malezije, Filipinov, Tajske, na Pacifiku in Havajih, trajala pa bo 4 minute in 9 sekund. Ne pozabite… V tistih delih sveta, kjer bo mrk popolnoma viden, lahko pričakujemo velike globalne spremembe.
Preden, pa bi lahko razpravljali o morebitnih učinkov na posameznika, si moramo ogledati preprosto astrološke posledice tega mrka. Da pa bi lahko to naredili, moramo ugotoviti, kje je tudi verjetno, da ima mrk tudi največji učinek. Za ta namen moramo ugotoviti, katere države in mesta, spadajo pod vladavino znamenja Rib in kjer poteka v tem znamenju, konjunkcija med Soncem in Luno. Prav tako moramo upoštevati, da bo vidnost mrka močno povečala svoj učinek.
Skozi pregled tradicionalnega izvirnega materiala lahko ugotovimo, da bi največje posledice lahko nosile naslednje lokacije po svetu: zlasti Egipt v Aleksandriji, Italija s poudarkom na Siciliji in Kalabriji, v Španiji Compostela in Sevilli, v Mali Aziji – Turčija in Armenija, v Franciji je poudarek na Normandiji in Rheims, na Portugalskem in Nemčija, s poudarkom na Ratisbonne. To so lokacije, ki bi jih ta Sončev mrk lahko najbolj prizadel.Jupiter je planet, ki vladar tega mrka. V času mrka, se nahaja v znamenju Device, kar je v njegovo škodo. Jupiter je tradicionalni vladar znamenja Ribi. Ker pa je poleg vsega še v retrogradni fazi, ta še dodatno dodaja njegovo raven oslabelosti. Za piko na i, pa je še v konjunkciji s severnim luninim sečiščem. Pričakujemo lahko nenadno spremembo vremena, naravne nesreče, močne nevihte, ekstremne padce zračnega tlaka in morda bi se lahko zgodila kakšna večja poplava ali »bog ne daj« ladijska nesreča.Ta mrk je pod vladavino Jupitra, dogaja se v drugi dekadi znamenja Rib, ki ji ponovno vlada planet Jupiter… znani astrolog W. Lilly pravi, da ta konfiguracija prinaša, ko je Jupiter še v spoju z zvezdo Danebolo sledeče: »… prinaša lahko smrt znanega in odličnega človeka, uničenje in katastrofa obmorskega mesta, ki ga lahko povzroči potres, nekateri veliki cerkveni možje se lahko izkažejo kot vprašljivi, in bi lahko bili poklicani na zagovor…Planet Jupiter je, kot edini vladar tega mrka, v zelo slabem stanju, kar bo nedvomno veliko pozitivnih lastnosti kot so obilje, plodnost, slava, mir, širjenje in vse dobro, zdaj zamenjale njegove nasprotne lastnosti. Jupiter naravno označuje tudi vere, verske konvencije, duhovništvo in prav v cerkvi na splošno, lahko slika težav nastopi prav v času sončnega mrka. Na osebni ravni, bodite previdni tako vi, kot vaši družinski člani, predvsem, če imate svoje osebne planete v teh dveh znamenjih, na 19 stopinji zodiaka v znamenjih, ki delajo opozicijo ali kvadrat. To velja za znamenja Strelec, Dvojčka, Devica, Ribi.V času mrkov se izogibajte daljšim potovanjem, predvsem vedite, da bo vreme zelo spremenljivo, zato previdno po zraku in vodi…Lunin mrk, 23. marca, pa bo delno viden: pretežni del Azije, Avstralije, severne in večino južne Amerike, Pacifik, Atlantik, indijski ocean, Arktika in Antarktika… Ravno v času luninega mrka, pa bo tudi letos tudi Velika noč. Ta je vsako leto, vedno na nedeljo po prvi pomladni polni luni; na ponedeljek po Veliki noči, pa je praznik Vstajenja. Na ta dan se praznuje Jezusovo vstajenje od mrtvih. Na veliki petek so Jezusa Kristusa križali, tretji dan po tem, na nedeljo, pa je vstal od mrtvih. Ker bo prav zadnji vikend v marca izjemno pomemben, prav zaradi simbolike vstajenja in mrka, ki prinese preteklost v sedanjost, boste lahko veliko stvari, prav zdaj spravili v red, odpustili, se preRodili in začeli znova. Simbolika pomladi je zajec, ki simbolično predstavlja rojstvo, nov začetek in plodnost… naj bodo to, tudi vaša vodila, kako naprej v tem letu.Jesenska mrka, pa bosta v septembru, ko bo karmična os Devica-Ribi aktivna zadnjič. September bo mesec močne preobrazbe, kajti vse, kar bo na plan potisnil marčevski mrk, bo septembrski doKončal… tokrat res zavedno. To pomeni, da se z marcem pripravite na fazo, ko se boste mnogi začeli zapredati kot buba v kokon, v septembru, pa boste iz kokona počasi zlezli in se popolnoma prerodili v Novo. V tej fazi med mrki v tem letu, boste lahko dokončali stvari iz leta 2014… in podoživeli krajše epizode iz leta 2007. Ja, faza bube v metulja se bo končala, vaša odisejada bo dobila sklepni epilog. Končano bo. Tokrat za vedno. Postali boste metulj, kar pomeni, da bube ne bo več… in tako tudi nič ne bo več tako, kot je bilo. Stari jaz boste »slekli« in učili se boste na novo, o novem jaz. Del vas bo umrl in ko boste gledali nazaj, v svojo preteklost, v življenje kako je bilo… boste imeli občutek, kot da gledate življenje nekoga drugega in sploh ne svojega. Seveda… vas ni več tam…Vse, kar ste se naučili o sebi,
Vse, kar so vas naučili o svetu…
Vse kar ste mislili, da obstaja in je…
boste ugotovili, da nič o tega ni Resnično in ne drži.
Kje vse po svetu bo septembrski mrk viden in kje bo pustil svoj pečat?
Sončev mrk 1. septembra bo viden na Madagaskarju in centralni Afriki, kar pomeni, da bo Lunina senca prekrila dele Atlantskega in Indijskega oceana. To pomeni, da so v ti deli sveta v aktivnem procesu transformacije. Delno bo vpliv deloval na jug Azije, zahodni del Avstralije, večji del Afrike, Antarktike ter na regiji Saint-Paul in Saint_Pierre v Franciji. Lunin mrk, ki bo 16.9., pa bo viden v Evropi, delih Azije, Avstralije in vzhodni Afriki… no, na teh delih sveta bo precej »vroče«. Trd pristanek bo, ko se boste zbudili iz Iluzije in se osvobodili Mreže… Prebujeni… Dobrodošli v svetu Realnosti…

Prebujeni… dobrodošli… Retrogradni Merkur in Mars

Retrogradni Merkur bo v letu 2016 imel svojo vladavino v zemeljskih znamenjih. Že takoj ob vstopu v Novo leto 2016, se 5. januarja 2016, začne faza retrogradnega Merkurja. V tej fazi se bo zadrževal tri tedne vse do 25. januarja, ko se ponovno postavi v direktno gibanje. Njegova vladavina se sprva začne v Vodnarju, konča pa v zemeljskemu Kozorogu. Druga faza retrogradnega Merkurja bo od 28. aprila do 22. maja v znamenju Bika, tretjič pa bo od 30. avgusta do 22. septembra v znamenju Device. 19. decembra se obrne letos zadnjič in se ponovno obrne v direktno gibanje 8. januarja 2017, ko se začne v Kozorogu in konča v ognjenem Strelcu.Glavna naloga retrogradnega Merkurja v zemeljskemu znamenju je, da vas bo silil k zelo praktičnemu iskanju rešitev. Strogo pa se bo, v tem letu, potrebno držati tudi omejitve časa ali proračuna, kar pomeni, da bo treba narediti v ta del vašega življenja velik vpogled in bilanco. Glavna tema bo denar, saj bi lahko ta igral zelo veliko vlogo razloga, tako pri težavah v katerih bi se morebiti znašli, kot tudi odgovor na njih. Nikakor v tem času ne sledite idejam navdiha, saj bi vas lahko na koncu res veliko stale.
Zdaj bo čas, majhnih, premišljenih in zelo konkretnih korakov.
Kadar je Merkur retrograden, se začne obdobje manjše »zmešnjave«, saj se lahko dogaja vse »neMogoče«. Lahko pričakujete tudi kakšne nenadne intervencije pri vseh inovativnih projektih, težave z omrežji, komunikacijsko infrastrukturo in internetne prekinitve, lahko se bodo stresala tla in bili izbruhi vseh vrst, zaradi okoliščin, ki se bodo pojavile zelo nenadno, nepričakovano in predvsem kot velik šok. Kasneje boste videli, da je vse to maralo biti zato, da se bodo nekatere stvari kasneje pokazale v povsem pravi in novi luči. Ne hitite in ker smo v letu Marsa, predvsem pazljivo v prometu in na potovanjih. Bodite odprti in dosledni, da stvari zaključite… čas bo za notranji vpogled in prekinitev starih načinov razmišljanja.Prav v obdobju retrogradnega Merkurja pogosto prihaja do nasprotovanj in nesporazumov. Prav iz tega razloga je pomembno vedeti, da se dogovori, ki bi bili sklenjeni v času njegove vladavine, se po navadi izkažejo kot nestvarni, nejasni ali pomanjkljivi ter zahtevajo kasneje ponovno ukvarjanje z njimi. Če res ni nujno, ne potujte v tem obdobju, saj se lahko sproži cel kup nepredvidljivih situacij, naravnih nesreč, nenadnih odpovedi, nevšečnosti in zapletov pri dogovorih, zato raje ta čas izkoristite za delo na sebi, duhovno rast in učenje. Idealen čas pa je za inventuro, pospravljanje pisalne mize, omar in revizijo vašega delovanja. V temu obdobju lahko opravite tudi dela, s katerim ste v zaostanku, dokončate nezaključene projekte ali šolanja, čas je za obnavljanje dogovorov in projektov.Celotno obdobje bo bolj namenjeno za prodajo rabljenih stvari, kot pa za nakup novih. Ne podpisujte pogodb in vsekakor se ne dogovarjajte za nove projekte, ker boste na koncu lahko razočarani, ker iz vsega skupaj, razen megle, ne bo nič.Ker so v tem obdobju tudi radi zapleti s komunikacijskimi sredstvi, telefoni in tehnične povezave ne delujejo kot bi morale, ljudje vas »ne razumejo«, zastoji so v prometu, pri naročilih in bančnih transakcijah, v trgovini in posredništvu. Pričakujete lahko težave pri povezavah z računalniki in dostopom do omrežja… sploh pa bi pri intelektualnem delu nasploh lahko dobili občutek, kot da se nič in nikamor ne premakne, ali pa se zadnji trenutek vse postavi na glavo.Retrogradni Merkur bo tu, da vas opozori na kraljestvo vaših Dolžnosti. Soočali se boste z odgovornostjo do sebe in lastnega osebnega kodeksa časti, ta pa bo močno pretresel tudi polje vašega finančnega statusa. Izziv s katerim se lahko soočate letos je, da bi lahko ugotovili, da začnete izgubljati svojo življenjsko energijo, ko delate zaradi dolžnosti do drugih in ne zaradi sebe. Takrat prekinete namreč stik s sabo in uporabljate svoja čutila za opažanje, kaj bi morali storiti v očeh sveta, namesto da bi počeli tisto, kar veste v Srcu, da je prav. Če ste se odpovedali svoji moči, energiji in osebni resnici v prepričanju, da s tem pomagate drugim, vedite, da v resnici le pomagate sebi v obliki statusa ali sprejetja, kar pa vas v tem času lahko privede do jeze in zamere…To bo čas, da preverite svoj lastni kodeks časti. Ali ga na kak način kršite? Ali ga ne upoštevate, ker morebiti postavljate potrebe drugih pred svoje? Čas bo za odkritost s samim seboj.Imejte pogum, da branite dolžnost, ki jo imate do sebe, tako boste človek, ki trdno stoji za svojimi prepričanji.Retrogradna faza Marsa, ki je vladar leta 2016, pomeni, da bo sicer Marsova aktivnost, naSilnost, Moč in borbenost v času od 17. aprila do 29. junija malo upočasnila vaše življenje. Njegov vpliv bo čutiti približno, kot bi se sprva peljali 100 km na uro, ko pa bo prišla faza retrogradnega gibanja, pa vas bo ustavil z ročno zavoro… no, samo, da si približno predstavljate, da bo proces divje vožnje marsikomu prinesel veliko slabosti na plano. Tam bo zato, da impulziven del v vas ustavi, povsod tam, kjer se vam mudi z namenom, da bi vendar le še enkrat pogledali cilje, ki ste si jih zastavili v vašem življenju. Prepričajte se, da ste na pravi poti in ne teče slučajno v krogu. Morate imeti nadzor nad svojimi čuti, čustvi in notranjimi potenciali in jih usmerjajte v pozitivne cilje, ki ste si jih zastavili. Morali se boste uskladi tudi s tistimi okoli vas, ki so vam pomembni, saj boste samo na ta način, lahko poglobili svoje odnose. Največji izziv bodo imeli Ovni, saj se bodo dobesedno lahko soočili s svojimi »karmičnimi dolgovi«, sledijo Strelci, Tehtnice, Škorpijoni, Biki, Raki in Kozorogi.Retrogradno obdobje Marsa izkoristite za načrtovanje in strategijo. To je faza, ko boste morali resno razmisliti, predvsem pa počakati predno se boste odločili, da začnete z novo službo, vlogo tožbe, da bi kupili nov avto, se poslužili kirurških posegov ali celo imeli poroko. Tisti, ki so rojeni z retrogradnim Marsom, črpajo energijo za svoje strasti skozi svojo jezo, ki jo izražajo v tožbah in konfliktih v zvezi z globalnimi vprašanji. Sicer pa… Mars bo v znamenju Strelca, zato bo nestrpnost do tujcev v tem obdobju izbila sodu dno.

Stresni časi za gospodarstvo in ekonomijo

Z letom 2016 vstopamo v 5-letno obdobje močne globalne spremembe. V tem času bo padel sistem, kot ga poznamo do sedaj… spremembe ureditve vodstva, vlade, meja, valute, veliko bo čiščenj vseh vrst, naravnih katastrof in nesreč, ki bodo v biti pripomogle k nujnemu iskanju rešitev kako naprej. Vedno več bo nezadovoljstva, upora in ljudem bo dovolj. Dno bi lahko bilo nekako lahko čutiti v prvi polovici tega leta, predvsem v mesecu aprilu, ko se bo situacija v svetovnem gospodarstvu močno zaostrila, predvsem kar se tiče meja vseh vrst. Prišel bo čas, ko se bo potrebno ustaviti, potreben bo razmislek, postaviti red in prioritete, predvsem pa se osredotočiti na ponovno vzpostavitev reda, blaginje in harmonije.Zdaj bodo na udaru države, ki so obdane z morjem in imajo vire energije, kot so to plin ali nafta… te si bodo morale vzeti res več previdnostnih ukrepov kako naprej. V teh delih sveta bo tudi nevarnost nesreč, eksplozij in naravnih katastrof.S tem letom prihajamo v obdobje manipulacij vseh vrst, ki bodo posledično sprožile cel kup sprememb. Lahko bi se dogajale različne zlorabe naravnih virov, mineralov in kovin, poljščin, virov energije, kot so hidroelektrarne, nafte in plina. Zelo pomembna pri vodenju bo modrost, ki bo kot osnova nujna za strategijo glede obrambe in varnosti narodov. Tudi na področju komunikacijskih sistemov se lahko izkaže, da so v biti le vir masovne manipulacije, sploh uporaba visoke tehnologije, ki je povezana z zvokom, pa bi lahko imela zasluge za potrese, cunamije in vremenske anomalije.Prav v tem letu bo dosegel vrhunec Veliki glavni križ (astrološka znamenja, glavne kvalitete v kvadratu). Ta je povezan s tranziti planetov, ki prehajajo skozi glavna znamenja… veliko ljudi je, ki so in bodo izgubili službo, svoje domove, svoja podjetja in celo smisel v življenju. Veste, da so bili zelo težki časi za mnoge, ki so šli skozi razveze in ločitve, medtem ko so drugi prestali naravne nesreče. Težki časi so. Priča smo bili, kako si močnejši skozi zlorabo položaja stvari vzamejo, medtem, ko glas ljudstva ni več uSlišan… pa vendar, ta bo zdaj glasen, borben in neustavljiv… demonstracije, stavke in nemiri bodo v tem letu stalnica.Sedaj vstopamo, kot sem že omenila, v prehodno 5-letno obdobje, v fazo transformacije, ko se bodo naša Zemlja, naše telo in naše duše lahko obnovile skozi preBoj Sence v Svetlobo, ki nas vodi k novi zavesti, Nove dobe.Verjetno bo trajalo še 5 let, nekje do leta 2020, takrat bodo Jupiter, Saturn in Pluton vsi v Kozorogu, predno bi lahko prišlo do izgradnje resnično zelo resne strukture novega sistema. V tem času, pa bomo imeli možnosti in priložnosti, da bi lahko preoblikovali Naš svet na bolje.Trenutno je Saturn v spremenljivem Strelcu, ki prinaša veter sprememb v družbeno-socialnemu sistemu, ki jih prinašajo tujci. Vse več bo negotovosti in morali se bomo naučiti, kako improvizirati ter kako postati bolj ustvarjalni in inovativni. Venera in Mars bosta v tem letu večkrat poravnana, kar pomeni, da ne bo možnosti za soglasje. Venera mehča aktivni vpliv Marsa in hoče mir. Prilagodljivost bo zdaj ključnega pomena za preživetje. Torej… … če niste srečni kjer ste, se prestavite, saj niste vendar drevo.

Jupiter je v Devici, od avgusta 2015 do septembra 2017

Z Jupitrom v Devici, bosta prosperiteta in materjalno širjenje nekako omejeno. Devica bo rekla… “razmišljaj, planiraj in organiziraj v naprej”. Finance bodo lahko pri mnogih še vedno igrale velik izziv, milijoni bodo brezposelni in prisiljeni poiskati večji pomen v svojem življenju izven okvirov denarja in zemeljskih bogastev. Nov val nas bo nesel v smeri nesebičnosti in duhovnosti. Mnogi voditelji bodo namenili pomoč bolnim in revnim.

… na mladih svet stoji…

Zanimivo bo, da bo ta pregovor začel živeti v dobesednem pomenu. Vedno bolj bodo na svetovni sceni v ospredju mladi talenti in nadarjeni… otroci, vizionarji, ki imajo posebne sposobnosti, talente in izrazit čut do sočloveka, pravice in milosti. Mladi upi se bodo lahko pokazali kot mladi raziskovalci, znanstveniki, umetniki in sila nadarjeni umi, ki bodo dobesedno spremenili svet.Devica je znamenje, ki vlada zdravju. Tako bi se v tem obdobju Jupitrove vladavine, lahko dogodili veliki napredki in preboji na področju naravnega zdravljenja. Lahko se zgodi celo, da se najdejo zdravila za bolezni, ki so z nami že od nekdaj in so veljale za neozdravljive. Pomembno odkritje bo tudi, da ne bomo več potrebovali umetnih stvari, da bi lahko živeli in obstajali. Lahko se celo zgodi, da se podaljša naše življenje zaradi bolj zdravega in uravnoteženega življenja, tudi za več sto let.Nekaj področij, ki bodo verjetno doživele rast in razvoj v času tega Jupitrovega tranzita, ki bo od avgusta 2015 do septembra 2017:• Zdrava prehrana, surova živila, čista hrana, zdravo življenje, zdravo razmišljanje • Energetska medicina, prehrana, več poudarka na preventivno zdravljenje in wellness • Tehnike pomlajevanja, plastična kirurgija in karkoli vključuje »anti-aging«. • Razmah zdravstvenih tehnik, npr.: mikro in nano-kirurgije, neinvazivna kirurgija, robotika, presaditev celic, digitalna oblika zdravljenja • Rak in imunoterapija • Pripravljenost na naravne nesreče in preživetje • 3D tiskanje – npr natisniti hišo v enem dnevu • Razvijalci programske opreme, aplikacije za mobilne naprave, senzorji, prevajanje in jezikovne storitve • Mikro pretvorba mreže – nacionalne mreže do mikro omrežij • Digitalne forenzike: pridobivanje informacij od naprav in omrežij, izsleditve »cyber« kriminalcev • Dostava na dom • Živali, predvsem hišna nega in kibernetski hišni ljubljenčki • Daljša življenjska doba baterije • Nanotehnologija • Robotika za čiščenje • porast čistilne industrije: čiščenje vode, čiščenje energije, čiščenje celic, bakterije, okužbe in naše razumevanje bacilov in okužbe • Vodne naprave, ki hiše, oskrbujejo s svojo lastno pitno vodo pridobljeno iz vode iz zraka. • Jeklene cevi se lahko nadomesti z zračnimi cevmi…

Kaj lahko še pričakujete v tem obdobju?

Razmahnila bi se lahko nova znanja, še več raziskav tujih svetov in njihova integracija v naš svet. Poskušali bomo iskati rešitve za naš planet izven mej tega sveta. S kvadratom Saturna in Neptuna, bomo lahko videli širjenja nalezljivih bolezni. Neptun ne spoštuje meja in v težkem aspektu s Saturnom, bi se lahko dogajali izbruhi virusnih bolezni. Lahko bi prišli celo tako daleč, da bi morali zapreti letališča, ljudje bi se bali zapustiti hiše, da bi šli na delo ali po opravkih… velika lekcija bo, da ostanete osredotočeni in hvaležni, da cenite tisto, kar imate, v svojih življenjih in ne dovolite, da se vas dotaknejo informacije, ki jih bodo širili mediji.Nikakor ne dovolite, da bi te informacije v vas lahko sprožale neracionalne strahove in fobije. Tudi ekstremne vremenske razmere so lahko zelo verjetne: od zelo vroče do zelo hladno, potresi, vulkanski izbruhi, snežni meteži, tornadi in vremenski dogodki, ki so povezani z vodo – kot so suše, požari, cunamiji, poplave, zaradi zdrsov velikih ledenih gor, ki bi padle v morje.V gospodarstvu bodo še večja nihanja – proti koncu leta bi lahko slika bila še vedno slaba…. Pričakujte še več prevar, laži, dolgov, neplačil, zavrnitev in manipulacij.Ne glede na vse okoliščine, ki se bodo dogajale bo trg zelo nestanoviten. Zato ne bo nič narobe, če si pripravite kaj zaloge… hrano, ustekleničeno vodo, suhega blaga, kompletov prve pomoči, zdravil, topla oblačila, rezervne vire napajanja. Seveda, tudi če ni izrednih razmer, ne kličemo jih…. pa vendar, je to dobra ideja, da to storite zdaj.Nujno in pomembno bo tudi, da resnično prevzamete polno odgovornost za svoje zdravje in se čim več o tem poUčite. Študij zdravilstva, o zeliščih, naravni prehrani, pridelovanju hrane in pozitivna naravnanost do življenja, vam bo najboljša popotnica za vaš um, v teh časih tranzicije.
Vaše zdravje bo resnično vaše bogastvo… zdaj v dobesednem pomenu besede.
Jupiter v Devici se navezuje tudi na zdravje naše matere Zemlje. Tudi Ona je šla skozi ogromno bolečin z nami v tem obdobju. Zdaj pa bo priložnost, da bi našli bolj čiste energije, ki ne bi poškodovale naš planet. Devica je zelo iznajdljivo znamenje, ki govori tudi o novih energijah, ki bodo naredile napredek v znanosti, v ospredju, pa bo razmah nanotehnologije. Osredotočite se na povezovanje s podobno mislečimi ljudmi in delujte z močjo molitve. Videli boste, da vas bodo spremljali številni čudeži, kajti bolj kot boste povezani in boste delovali skozi pozitivno namero, boljše in srečnejše bo vaše življenje.
Saturn v Strelcu, od 23. decembra 2014 do 20. december 2017
Saturn vlada strukturi in omejitvam, medtem, ko Strelcu vlada Jupiter, ki pooseblja svobodo in širitev. Ker gre za dve zelo nasprotujoči si energiji, vam skupaj prinašata priložnost, da se končno vaše sanje lahko realizirajo v resničnosti.Ko Saturn vstopi v nov znak, je čas za spremembo fokusa.Saturn v Strelcu bo razŠiril meje, prinesel večjo svobodo na področju vašega dela in vas spremljal v iskanju vašega pravega poklica. Veliko ljudi se bo preselila v tuje okolje, kjer se da poceni živeti in delati na internetu. Jupiter v Devici bo spodbujal življenje z naravo in manj k materjalnemu, saj podpira bolj naraven življenjski slog.Če pogledamo kaj se je dogajalo pred dobrimi tremi leti, ko je bil Saturn v Škorpijonu, se samo spomnite vseh škandalov, goljufij, nepoštenosti in prikrivanja. Takrat se je začela »čistka«, ki se bo zdaj dokončno tudi zaključila. Na osebni ravni, ste se mnogi izmed vas v tem obdobju, od konca leta 2012, srečali z intenzivnimi strahovi, bojaznimi in fobijami, z depresijo, obsesijo, zasvojenostjo in učenjem, kako sprostiti vse te nezdrave odvisnosti.Zdaj, ko je Saturn vstopil v znamenje Strelca, bo čas, da prestrukturira vaš odnos do religije, vere in da se začnete spraševati o resničnem pomenu v vašem življenju. Zdaj lahko pričakujemo še več verskih sporov in zatiranje organizirane religije… no, prav s tem se tudi trenutno srečujemo na globalni ravni. Prav zdaj, pa bo tudi priložnost, da bi religije videle medsebojno povezanost in ne ločenost.
Vse več ljudi bo iskalo globji, duhovni, pomen v življenju.
Zdaj vam ne bo dovolj samo to, da greste na delo, zaslužite denar ali da opravljate celo tako delo, ki ga sovražite. Zdaj se bo začelo iskanje smiselnega dela in ne samo dela, ki bi vam prineslo zgolj finančno nagrado. Na področju izobraževanja se že počasi premika v fazo obsežnega prestrukturiranja. Videli boste, da bi nekatere univerze bile celo prisiljene zapreti svoja vrata, še posebej tiste, ki ne bodo prožne in odprte za spremembe. Drugi bodo morali prestrukturirati svoje dosedanje delo, svoje učne načrte in vsebino tečajev. »On-line« izobraževanje bo šlo skozi velike spremembe. Vedno več novih smeri bodo odprla nova znanstvena dognanja o resnični zgodovinskih dejstvih, ki bodo pot izobraževanja postavile na povsem novo raven.
Zdaj bo tudi čas večjih znanstvenih Prebojev, zlasti na področju medicine in fizike.
Naše razumevanje kvantne fizike bo postalo veliko bolj jasno in novi zakoni fizike bodo našli resničen posluh. Zdaj se premikamo iz 3D proti več dimenzijskemu, tako bo zdaj tudi boljše razumevanje zavesti. Zdaj obstaja velika verjetnost, da bo znanost našla tudi dokaze o višji zavesti v človeškem telesu, kajti mnogi znanstveniki pravijo, da je smrt naš konec, drugi pa pravijo, da je ob smrti duša osvobojena in gre v drugo dimenzijo,… a dokazov o tem, kaj se dogaja ni. V času tega tranzita, bi lahko znanstveniki tudi našli nekaj dokazov, ki bodo povsem spremenila dosedanje poglede na življenje in smrt in skrivnostne tančice med njima. Nekaj dokazov že obstaja, tako da… pustimo se presenetiti.Strelec vlada potovanju, tujini in prevozu… zdaj bi lahko celo videli nove inovativne načine potovanja, na primer, avtomobile, ki delujejo na zrak in nove oblike proste energije, ki postanejo dostopnejše in bi lahko bile velik korak naprej v baterijskih zmogljivosti, ki bi lahko nadomestile vozila s pogonom na elektriko.
Potovanja v druge svetove in dimenzije
Do sedaj je bila to znanstvena fantastika… zdaj pa… bodo potovanja v vesolje postala del vsakodnevne rutine. V načrtu so tudi prve misije na Mars in ne bi bilo presenetljivo celo, če bodo ugotovili dejanski dokaz o obstoju nezemljanov. Lahko bi odkrito spregovorili tudi o dokazih o življenju na drugih planetih, veliko več pa bo tudi novih informacij o naši galaksiji, vesolju in kozmosu, kot jih poznamo do sedaj.
… čas bo za prestrukturiranje vašega življenja, da odPustite stvari, ki vam ne služijo več… da si daste Priložnost in Ustvarite veliko srečnejše življenje.
V zgodnjih fazah tega tranzita bo Saturn tvoril kvadrat z Neptunom v Ribah, kar prinese razbitje starih idealov in iluzij. Priložnosti se bodo pokazale za prestrukturiranje vseh vaših prepričanj. Kaj je res? Kaj je laž? Odkrili boste Moč uma, vaših misli… te bodo zdaj v ospredju, predvsem v povezavi z zdravljenjem in ravnovesjem, ki ga s pomočjo uma dosegamo v telesu. Tudi ta dognanja bodo dobila znanstven, empirični epilog.In še za konec… ja, pripravite se tudi na kakšen borzni »rock and roll«, kajti prav ob koncu tega tranzita v letu 2017, se lahko zgodi zlom borze in ukinitev katere od valut…
Saturn vas bo gnal k delu in prav delo, bo na koncu tudi bogato nagradil!

In za konec… kaj je vodilo v tem letu?

Delo, delo in še enkrat delo… potem pa akcija, plan, prožnost, zmožnost odpuščanja starega in vztrajnost. Čas transformacije bo nujno potreben, da boste lahko v življenju šli naprej, ne vračajte se nazaj, nikjer v življenju in nikamor več ne spadate, preteklost naj ostane v preteklosti… odprite novo knjigo življenja in začnite s pisanjem novega poglavja. Zaključite s starim in dopustite, da se premaknete naprej. Vztrajajte, delujte in bodite aktivni.Na poti pa, sledite zdravi pameti, modrosti in vrednotam, da se »dobro z dobrim vrača«. Vedite, da karkoli pošljete od sebe, se vam pomnoženo vrača. Namen ima energijo, enako kot misli, čustva in občutja. Zato, tako kot mislite, tako boste živeli. Tako kot delate, bodo drugi delali vam. To je univerzalni zakon. Ne bojte se te resnice… glejte naNjo kot na vir Svobode. V tej karmični resnici ni krivde, saj se bo vse, kar oddajate, vrnilo k vam. Nobenega drugega prostora ni… vse je… Eno.Čas je za preBoj… če ne zdaj, kdaj?

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 23. 4. 2021: "Podivjana" energija Marsa

Astrološka napoved 23. 4. 2021: “Podivjana” energija Marsa

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Astrološka napoved 22. 4. 2021

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem