Išči
Generic filters
foto:pexels.com

Napoved za Maj 2019: Mesec pravičnosti in Resnice

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Na kolesju Kočije, ki je vidik spremembe, smo se pripeljali v majsko Pravico. V aprilu so se vam najverjetneje dogajale »usodne spremembe«… tako na poslovnem, kot na privatnem področju… spremembe so bile tako tako rekoč »čez noč«. Tok vašega življenja se je lahko obrnil v popolnoma drugo smer. Lahko ste se preselili ali pa se je odselil kdo od vaših domačih. Pa vendar, spremembe, ki ste jih naredili so bile nujne, da boste postavili temelje v življenju. V maju se bomo spogledovali z arhetipom Pravice, ki ga pooseblja boginja Maat. Tako da, vstopamo v mesec pravičnosti in resnice.
Pred nami je mesec uravnave in urejanja. Zdaj bo vladala Pravica.
Arhetip Pravica ali Uravnava, je splošno načelo ravnotežja in povezave. Morda si boste zdaj za kratek čas malce oddahnili in odpočili od silnih sprememb preteklega meseca. V maju imate možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj v vašem življenju neuravnotežene… in to v dobesednem pomenu. Povsod, na vseh področjih, kjer ste doživeli spremembe, pretrese, kaos ali izgube vseh vrst, boste imeli zdaj priložnosti, da se te ponovno postavijo na prave tire.
Izziv meseca: »V življenju se boste morali globoko zagledati v svoje Srce in najti Resnico.«
Mesec bo kot nalašč za uravnoteženje denarnih in pravnih zadev. To se bo odražalo tako na osebnem, poslovnem, gospodarskem kot tudi na političnem področju. Zdaj bo čas, da vnovič pregledate določene pogodbe, spravite v red finance, uredite bančne zaostanke, se morda lotite pravno-formalnega urejanja dokumentacije, če je to potrebno in če imate razprave na sodiščih ali poravnave, pa vedite, da bo imela svojo zadnjo besedo gospa Pravica.Veliko se bo govorilo o številkah, izgubah, prevarah, lažeh in vsekakor lahko pričakujete, da bo na dan prišlo veliko neResnice. Arhetipska vladarica Pravice je boginja Maat, ki je zaveznica prava, sodišč in pravičnosti. Ona je tista razSodnica, ko na tehtnico pri tehtanju srca, postavi svoje pero Resnice. No, mnogim bo postalo jasno, da če ni bilo v odnosih – tako privatno, kot poslovno, kjer so delovali in v vsem, kar so počeli v preteklosti, vsaj kanček njihovega srca, bi se sedaj vsi ti, lahko znašli pred vrati Hada, podzemlja, s katerim se bodo morali soočati skozi svoje najtemnejše senčne dele sebe. Mnoga podjetja in posamezniki bi se lahko tako znašli na poti Pravice, ko bodo po morali po pravni poti izkazovali kako resnično in »lahko« je njihovo srce.
“Da bi našli Resnico, boste morali zdaj poGledati s srcem.”
Načelo ravnotežja pooseblja vidik boginje Maat, ki je nosilka pravičnosti in kozmičnega reda, je Raa-jeva hči in Tothova žena. Ne glede na situacijo v življenju, vam jo vedno kaže skozi Njeno prisotnost. Nihče se ji ne more izogniti, ne človek ne Bog, kajti je Resnica. Skozi Njo se soočite na poti, ko se je potrebno zagledati v svoje Srce. Maat pooseblja Resnicoljubnost in Poštenost. In če jo resnično živite, potem jo poznate. Njena zgodba pravi, da ob zadnji sodbi Maat umrlemu položi na eno stran tehtnice pero, ki je njen simbol, na drugo stran pa človeško srce. Boginja Maat je pogosto prikazana na slikah, kako ima zavezane oči, ki simbolično kažejo na to, da resnično pridete do svoje notranje resnice, ko se zagledate s svojimi notranjimi očmi in pogledate v svoje Srce.

Tudi vas bo Resnica našla… pa ji boste lahko pogledali v oči?

Odpreti boste morali oči! Pa sploh hočete Videti? Se soočiti? Vedite… Naše razsvetljenje je v resnici Spoznanje, ki vodi v pomiritev s seboj in s svetom okoli, to pa ustvarja notranji mir in kozmično harmonijo, ki se razširi skozi Ljubezen. Naš proces je samo osveščanje, prepoznavanje in zavedanje sebe, kot del neskončne Poti, po kateri hodimo. In smisel ni cilj ampak pot… pot je Delovanje skozi Integriteto, kajti Vi boSte zdaj na tej poti samemu sebi vaš Cilj.
“Maat pomeni vaš cilj, spojitev zavesti in delovanja, ko lahko prepoznate, kako močno so povezani tudi deli razcepljenosti, razdeljenosti in ločenosti v Enosti.”
Prav to pooseblja Maat, ko nas uči. Svojo pravičnost Ravnotežja ponazarja s kozmično Resnico, ki je v vas povezana s čistostjo Srca. Čistost Srca pa je povezana z vašo Vestjo in Etiko. Prav ti dve vrlini bosta energijo meseca vodili. Kjer je Maat – Resnica, Pravica, se vedno znajde tudi bog Thoth, ki je nosilec (notranjega) Miru in Modrosti. Maat in Thoth-a si lahko predstavljate tudi tako, da pravzaprav predstavljata osnovo univerzalne Ljubezni, Modrosti in Razmerij, pravilnih ustvarjalnih odnosov med stvarmi, situacijami in ljudmi.Se sprašujete, kako se boste srečevali s temi modrostmi zdaj v svoji praksi?Pogledati boste morali s svojimi notranjimi očmi, da boste lahko ugledali Resnico. Čas v tem mesecu, vas bo maksimalno podprl v tem, da si boste globoko v sebi zopet zaželeli poenostaviti življenje. Želeli si boste harmonije povsod okoli sebe… v partnerstvih, odnosih in v življenju na splošno.
Kako dobro pa ste v Harmoniji s sabo, pa bo odvisno od vašega iskanja Resnice.
Pa še nekaj besed o Iskanju, tudi s tem se boste soočali… ste še vedno v prepričanju da Jo morate najti in ali Jo še vedno iščete? Ste tudi vi sami večni iskalec Ljubezni, Svobode, Pravice, Sreče… še vedno iščete? Ste se vmes ustavili na poti, obupali in se skregali z Bogom, da ta ne obstaja, da ni resnična… potem vedite da ste na pravi poti, kajti skregali ste se s sabo, s svojim Egom. Ljubezni… Nje se ne išče, še posebej ne v drugih, ta je, je bila in vedno bo… v vas. Dokler je ne prepoznate v sebi, jo boste mrzlično iskali zunaj in se spraševali, »a je ta tista prava«? Drugi okoli vas so tam zato, da vas spomnijo, da jo prepoznate in se spomnite da je tam zato, da jo Delite. Nikoli vas ni zapustila in vas ne bo… zapustila vas je ali bo samo za toliko časa dokler boste vi v Njo podvomili in verjeli, da vas je zapustila, da ne obstaja, da ni Resnična. Takrat boste vedeli, da Vi niste resnični, da vi ne verjamete in da ste vstopili v čas, ko boste morali vstopiti skozi vrata Zavesti v svoje Srce, do sebe, do svoje Resnice, kdo ste in kam greste: In vprašanje, ki naj vas zanima zdaj je: »ali ste jo prepoznali« in »ali jo boste tudi delili z drugimi«… ali ste pač, preprosto odkorakali?Ljubezen bo tema, ko se boste morali resnično vprašati ali ste ji Vi obrnili hrbet ali je Ona vam? In kje je zdaj vaša Maat? Kje? Zdaj je čas da se odpravite na potovanje, na potovanje vase, zdaj boste morali dati na tehtnico svoje Srce, kako iskreno je vaše Srce in ali bo pero odtehtalo Resničnost, ki je v njem. Zdaj se boste morali soočiti z Resnico, ki jo pozna samo vaše Srce.Tesno za petami ji bo sledila Svoboda… ko se boste spraševali ali ste svobodni… in kaj svoboda pravzaprav je… ali je to, da zbežite iz odnosa, prekinete službo, vzamete nahrbtnik in greste na potovanje… je to svoboda? Morda… a je le začasna… ker se spet oglasita Sreča in Resnica… ko preverita, kako resnično je vaše srce. Naj vam zaupam skrivnost… tudi takrat, ko boste fizično odšli, boste vi še vedno obstajali skozi vaša prepričanja, ki vam bodo sledila kamorkoli boste odšli in kjerkoli boste delovali… resnična svoboda je Mir, v vašem Umu… in to je resnična Svoboda, ki jo marate doseči zdaj… z Njo se boste spoznavali v teh nekaj tednih, ki so pred vami na vseh ravneh in boginja Maat vam bo pri tem pomagala. Pomiriti se boste morali s seboj.

OdRešili se boste lahko samo skozi Resnico!

Zdaj je čas, da okrepite nekatere dele sebe, svoje osebnosti in postavite temelj nekaterim vidikom svojega življenja. Pričakujte, da bo raven energije še vedno ostala nizka. Projekti, ki ste jih zastavili se bodo sicer premikali nekako naprej, vendar pa obstajajo možnosti, da se boste pri stvari morali poglobiti v podrobnosti, treba bo ponovno oceniti in jih okrepiti ali pa jih preprosto predelati… lahko pa jih boste v sredini leta celo opustili. To bo lahko zelo frustrirajoče. Najpomembneje bo, da se boste brzdali pri notranji potrebi, da se odzovete na zunanje stvari ali mnenja drugih osebno ali še huje, da se odzovete na kritike še z več kritike.V prvih dneh meseca maja 2019 bo Merkur v Ovnu prinesel zelo aktivno dinamiko razmišljanja in komunikacijo. Postanete lahko bolj spontani in stvari lahko postanejo celo zabavne ali nepredvidljive. Mlaj, prazna Luna v Biku, ki bo 5. maja, vas podpira, da lahko začnete z velikim projektom pri delu ali uredite svoje finance tako, da naredite plan. 6. maja vstopi Merkur v znamenje Bika. O ja, ta Merkur potrebuje dolgo časa za odločitev, ko pa se odloči, kaj želi, postane zelo trmast. Zdaj bo čas, da pokažete več spoštovanja do navad in tradicije. 15. maja vstopi tudi Venera v znamenje Bika. Pod tem tranzitom se počutimo bolj čutno. Venera je v znamenju Bika »doma«, zato boste tudi vi potrebovali več udobja in užitka. Razvijati si boste želeli bolj stabilne, dolgoročne odnose. V ospredje bo prišla intima, dotiki in vprašanja vezana na vrednote doma in varnost skozi finančno stabilnost. No, pav slednja bo največji odmev iskala v poslovnih odnosih. Pogodbe in sodelovanja, kjer ne boste čutili finančne stabilnosti, ki bi vam dolgoročno prinašale občutek varnosti, boste lahko prekinili.Potem, ko se bosta Merkur (6. maja) in Venera (15. maja) pridružila Soncu v Biku, boste veliko bolj praktični in učinkoviti. Venera je planet vrednot in financ – denarnega toka, Merkur pa vlada potovanju, trgovanju in poslovanju… Ko boste vstopila v znamenje Bika, bo realizacija posla, zelo konkretna! O ja… in to dobesedna, bankrot ali nagrada. Ali se poslovanje prekine ali pa začne na novo! 16. maja se iz zračnega Dvojčka prestavi v vodnega Raka še planet akcije, planet Mars. Ta zaseda pozicijo »izven meja«, ki bo zamajal karmično os in pot usode mnogim Rakom in vsem tistim, ki imate to znamenje v svojih rojstnih kartah poudarjeno. Enako turbolenco, bi lahko začutila tudi vodni znamenji: Ribe in Škorpijoni.

18. maj… Sveti čas… praznik Vesak

Budistično novo leto je dan, ki oznanjuje rojstvo Bude.Vsako leto v maju predstavlja praznik Vesak najmočnejšo točko prihoda duhovnih energij na Zemljo. To je najpomembnejši čas v letu. V temu obdobju, so meditacije in delo na sebi izjemnega pomena, saj je v tem času prav posebna povezava med Zemljo in kozmosom za rekalibracijo vibracije. V tem času so prisotne najvišje energije božanske svetlobe.

Polna Luna v Škorpijonu in budistično novo leto

Vesak je sveti dan, ki ga praznujejo budisti. Predstavlja rojstvo, Nirvano – razsvetljenje in Parinirvana – ki predstavlja smrt Gautama Bude in je najsvetejši izmed vseh svetih dni budističnega koledarja. Vesak dan je vsako leto v maju, na 15 dan, četrtega meseca po kitajskem, lunarnem koledarju…Vsako leto ga sicer, praznujemo ob prvi polni Luni, ko je Sonce v znamenju Bika in ko je Luna v znamenju Škorpijona, zato zdaj zavzemite odnos sprejetja, ki vam bo pomagal povrniti svoj občutek notranjega miru.
“Nima smisla skrbeti, saj skrb ne prinese nobene spremembe. Verjemite, da so življenjske sile na vaši, ne na nasprotni strani. Naredite kar največ s tem, kar imate, namesto da si želite še več. Vendar pa sprejetje ne pomeni, da se morate odpovedati svojim sanjam, upom ali prizadevanjem. Vedite le, da imajo stvari višji smisel, in zaupajte, da se bo vse končalo za najvišje dobro vas in vseh vpletenih.”
Gre za čas, ko je tančica med duhovnim in zemeljskim svetom najbolj prosojna.Luna v znamenju Škorpijona predstavlja prehod in čas transformacije. Ta oznanja čas kolektivne transformacije zavesti. V tem času so na Zemlji prisotne izjemno močne energije, zato imejte res fokus na tem, kar si želite ustvariti. Vsako duhovno leto se začne s polno luno v Škorpijonu, ta pa je povezana z otvoritvijo portala na mestu, kjer je Mt. Kailas, v Tibetu, ki je Zemeljska kronska čakra.Buda v sanskrtu in drugih jezikih pomeni razsvetljenega, prebujenega.Princ Sidharta Gautama, naj bi na ta svet prišel z namenom in ta je, da doseže razsvetljenje. Tako se je v noči polne lune meseca vesaka, na njegov 35 rojstni dan, zgodilo… pod drevesom Bodhi v indijskem kraju Bodhgaja, ko je po izročilu Gautama dosegel najvišje: dokončno prebujenje in tako postal Buda – razsvetljeni.Po vsem svetu praznujejo budisti praznik vesak na različne načine. Za praznik vedno okrasijo Budove kipe, na Kitajskem jih umivajo z dišečo vodo, v samostane prinašajo darove in prirejajo ognjemete. Budisti po vsem svetu preživijo praznik v meditaciji. To je praznik Budovega razsvetljenja in nekakšno zagotovilo, da lahko vsakdo doseže razsvetljenje, saj ta dogodek pomeni tudi začetek filozofije, ki uči srednjo pot.

In kakšno razodetje lahko pričakujete ob tej Luni vi?

Zdaj se boste lahko soočali z nerešeno družinsko tematiko vezano za partnerski odnos, ki bo odprla stare teme in seveda tudi rane. Lahko bodo izplavale teme okoli financ, dediščine, skupne lastnine in premoženja, intime in… ja, lahko se boste soočali s temo, ki bi vam na plan prinesla dinamiko nerešenih preteklih vezi in vzorcev, ki jih ponavljate tudi zdaj, skozi trenutno situacijo. Sam izvor leži globje. Ste res povedali resnico? Ta bo za obstoj partnerskega razmerja in vaše družine v prihodnosti izjemno pomembna.Majska polna luna, v znamenju Škorpijona. Ta bo svoj vrhunec dosegla lahko že nekaj dni prej, saj boste v tem obdobju bolj občutljivi, dojemljivi in čuječi, čutili boste, da bo treba stvarem priti do dna… Tema bo povezana z odnosi, harmonijo, skupno lastnino, financami in intimo, v smislu kam, v kateri smeri se boste podali v prihodnosti. Dobro izkoristite te energije za svojo rast in učenje. Odpuščajte s srcem in dajte prostor novemu.Ker si bosta v času polne lune Sonce v Biku in Luna v Škorpijonu stala nasproti ter tako drug drugemu kazala svoj pravi obraz, boste zato lahko močno čustvovali in hitro reagirali na vsak izziv iz okolja. Vsa čustva se bodo manifestirala takoj in to… tukaj in sedaj.V ozračju ste že tako ali tako takoj na samem začetku meseca začutili več pritiska in energije, zato ne pozabite seveda tudi dejstva, da par dni pred ščipom vlada napetost. V tem času so lahko pogoste hude prometne nesreče, ljudje so lahko bolj razdražljivi in žal je to tudi obdobje, ko lahko pričakujete več »črnih misli« in nasilja, zato ohranjajte mirno kri in ne delajte ničesar na silo, kajti tudi planet akcije in fizične moči, Mars ni »utirjen ampak iztirjen«. Predvsem pa, hitite počasi predvsem komunicirajte po pameti.Ne pozabite, da je od 20. aprila tudi planet Mars v poziciji OOB (Out of Bounds) – izven meja ali »svojega orbisa«, zato privežite pasove in dihajte globoko. 15. maja bo iz Dvojčka vstopil v znamenje Raka, zato… pričakujete lahko, da bodo na plano zlezli vsi »pretekli neporavnani finančni grehi« vaše družine ali družinskih članov. Lahko se boste soočali z družinsko dinamiko, ki jo morate opustiti, če se želite premakniti naprej, predvsem pasivno agresivnost in neizmerno kontrolo, ki jo nezavedno izvajate vi ali kdo od vaših bližnjih nad vami ali nad domačimi. Ne pozabite, vladarica meseca je boginja Maat in ta je Pravica… če vas do zdaj ni našla, vas zdaj bo. Izvedeli boste resnico. In… žal, naliti si bo treba čistega vina.

Prišel je čas poravnave… lahko sodišča ali soočenja.

Ko bo 15. maja 2019 prešel Mars v znamenje Raka, bo sprememba razpoloženja več kot očitna. Mars v Raku je domiselni, sanjski pesnik, ki joka, da bi videl sončni zahod, morda celo preveč previden, nežen in občutljiv, da bi se spopadel s tem trdim svetom. Sploh vodna znamenja boste imeli velik izziv; to velja za vse, ki imate svoje Sonce, Luno ali ASC v Raku ali v drugem vodnem znamenju (Ribi, Škorpijon)… saj boste imeli kar pošten pretres v odnosih z družinskimi člani. Za piko na »i«, pa je znamenje Raka – družina in pripadnost, glavna lekcija karmične osi Rak – Kozorog. Nagnjeni boste k razburjenemu, lahko užaljenemu, zastrašujočemu, pasivno-agresivnemu in razdražljivemu načinu komunikacije, popolnoma nezmožni pravega odzivanja. Boste zdaj, ko se ladja potaplja, kar šli? Ne boste ostali in pomagali reševati? Kolikokrat boste še porušili mostove za sabo, predno boste spoznali, da rabite varen in trden pristan?
Veliko vprašanje, s katerim se boste ukvarjali bo: kaj sploh dejansko hočete in ali se zavedate samega sebe.
Mars kaže na princip »on«, pa vendar se ne kaže samo skozi tip moških, s katerimi se srečujete, kaže tudi vaš način odzivanja, ko kdo pritisne na vaš »rdeči gumb«… s katerim sproži vaše nezavedne, potlačene vsebine, ki vas tako prekleto jezijo… zato zelo resno:“V tem času boste imeli veliko srečo, če se boste izognili vpletanju v spopad z vašimi najdražjimi. Družinskih razprav, premetavanje argumentov v odnosih s prijatelji, s katerimi ste na bojni nogi, no teh zdaj ne bo mogoče izključiti! Občutki, ki želijo priti ven, morajo resnično izstopiti, pa vendar… bolj zdravo in manj tvegano bo, če jih ne usmerjate proti nekomu, ki vam je drag, še posebej, če želite, da ta oseba še naprej ostane del vašega življenja.”Ne smete pozabiti, da je vse videti popolnoma drugačno od stališča druge osebe, zato je vaše razmišljanje lahko zelo različno od nekoga drugega. Skratka, nimate »prav« – vendar pa nimate niti »narobe«. In to je ta rakova subtilna, nežna, potrpežljiva modrost, ki na splošno ni takšna, kot bi jo Mars rad slišal!Mars, še posebej, ko je »izven meja«, želi ustrahovati, prevladati, biti vodja in dokončno reševati zadeve; ne posluša in ne razmišlja dobro. Njegova sposobnost za strpnost je minimalna; rad se bojuje.Zdaj boste imeli lahko pred sabo res težavno vprašanje, s katerim bi se ukvarjali; to je vprašanje vaših lojalnosti. Če ste naredili čustveno zavezanost osebi ali izidu, je verjetno, da imate nekaj zadržkov, da se umaknete in ponovno razmislite o svojem stališču. Toda, ko je Mars v Raku in je OOB – »izven meja«, vam preprosto ne bo mogoče prezreti takšnih stvari.Včasih je prav, da se ponovno pogajate, da ponovno in bolj odločno postavite vaš položaj. Da ste pripravljeni, če se ne počutite povsem varno ali zadovoljno, da prekinete situacijo, posel, odnos in odidete. Če so željeni cilji drugačni od dejanskega stanja, je morda čas, da greste naprej.Pomembno je, da veste, da vas bo energija Marsa podpirala, da se vrnete v zadnje pretekle dogodke, ki so se zgodili v vašem življenju, da jih ponovno predelate in dobro pregledate svoje cilje. Spremembe, ki jih boste naredili zdaj, bodo izboljšale vaše delovanje v prihodnosti. Ne vrzite še puške v koruzo, počakajte, vzemite si čas in delajte na sebi. Vedite, da še vedno morate kaliti svoja semena s Potrpežljivostjo, zalivajte jih s Hvaležnostjo in hranite z Ljubeznijo.
Lunarni cikel je val ustvarjanja, ki prinaša izpolnitev, seveda takrat, ko je luna polna.
In še to: Vsaka Polna luna prinaša razodetje in možnosti za zdravljenje telesa, uma in duha. Luna je od koder prihaja Mati, ki kaže Luč duhovnega Sonca, da bi spodbudila podporo, zaščito in prinesla na svet semena ustvarjanja. Polna luna je kot vrč, ki zliva na rano eliksir. Vsa ta energija, pa traja še tri dni po dnevu ob polni luni.
Mir in ravnotežje, globoko dihanje, meditacija, joga, glasba in ples so pomoč za prejemanje blagoslovov iz nebes. Čas vas podpira, da meditirate, molite in pišete priprošnje skozi hvaležnost tukaj in zdaj.
Energije v času veska – svete polne lune v Škorpijonu – vas pri temu izjemno podirajo. Vera je tista, ki pospeši vaše molitve in prošnje, ko prosite in se obračate po pomoč. Molitev je takrat, ko se pogovarjate z nebesi. Meditacija pa je takrat, ko poslušate, kaj vam dajo kot odgovor. Jasna namera je ključna energija, ki vas vodi do željenega rezultata, da ste uslišani. Torej… naj se zgodi vaša volja. Tako naj bo.V tem mesecu boste imeli občutek, da morate začeti urejati nastalo situacijo, predvsem, da morate spraviti v red pravno-formalne zadeve, finance in področja v življenju, ki so pred kratkim utrpele spremembe in jim trenutno vlada kaos. Res je, vse teče hitreje, predvsem pa vedite, da čas teče pospešeno. Zdaj, ko se integracija bliža središču znotraj vaših individualnih in skupinskih doživljanj vedite, da vas odločitve, ki jih sprejeli v marcu in okoliščine v aprilu, lahko prisilile, da so se zgodile povsem nepričakovane spremembe in morda celo selitev. Energije v maju, pa vas v teh nekaj dneh veska nagovarjajo, da se pripravite na nove stvari. Vseeno pa, če imate občutek, da ste nekje iztirili… to je popolnoma v skladu s procesi, kajti je le priprava na mesec junij, ko bo čas popolne transformacije. Do takrat pa… ja, spravite v red trenutni kaos, ki vlada v vašem življenju.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem