Napoved za marec 2014

Z marcem prihajate v fazo, ko boSte začeli Novo fazo svojega življenja, vladavina arhetipa Kolesa sreče vas bo potisnila naprej… neketere celo čez rob »cone udobja«. Aktivirani boste na vseh ravneh… in premik bo neizbežen.

Vsi, ki planirate na novo ustanoviti podjetje ali nov začetek poslovanja, nov odnos ali začeti planirati novo življenje, potem je marec kot nalašč za vas. Bolj pravi čas skoraj, da ne bi mogel biti. Morda ste že ob izteku zadnjih dni februarja zaČutili, da se je vse začelo bliskovito Premikati. Ta mesec bo mesec velikih Prebojev, samouresničitev in globoke predanosti, saj se bo ob spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo, srečnejšo smer spremenil tudi vaš pogled na vse… kaj je bilo in kar še prihaja. Trenutno se globoko v vas še vedno prepleta staro, a del vas že obČuti čudež in vzNemir-jenje… začetek je mogoč zdaj, ta pa se kaže v Resničnosti tega ciklusa, ki vam prinaša novih Izzivov.

Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri, na vseh področjih. Ne zapravljajte časa s pojasnjevanjem…

Ponovno je čas preBujenja z Namero, da se Spomnite, kajti zdaj… zdaj stvari postajajo jasnejše, kar ni vedno lahko, je pa osvobajajoče, se strinjate? Kar ste imeli za Resnico, se je spremenilo… razumite le, da to kar je resnično Prebujenje Je, da Vidite stvari in odnose take kot so, to predstavlja vaše zavedanje vaše lastne Resnice. Ne pozabite, da je čas za premik naprej in ne nazaj. Pustite staro in ne oživljajte več kar je umrlo že davno. Zdaj, ko se vračate iz preteklosti… morda spremenjeni, se morate še enkrat zazreti sami vase in v svoje življenje ponovno umestiti skozi prakso Vse, česar ste se naUčili. Če čutite morda da je »težko«, da »ste sami«, je to zato, ker se vračate v Nov svet spremenjeni… a svet, kot svet, pa je ostal isti. ZaMenjali so se vaši pogledi in vrednote. Stari pomeni nimajo več nobene vrednosti in zato se počutite drugačni, ne sprejeti…

Zdaj bo čas nepričakovanih Priložnosti, nepričakovanih dohodkov, zapuščine in doseganja obilja v vseh pomenih in pogledih. To bo plačilo za vse, kar ste si zaslužili v preteklosti, a le pod pogojem, da boste zdaj odprti za nove priložnosti.  Edino, kar lahko zdaj ustavi Kolo sreče je naVezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja. Čeprav je to lahko za nekatere okoli vas zelo težko obdobje, ko trenutni svet sploh nima več smisla, se boste na koncu naučili obČutiti nov smisel življenja… ta pa bo, da

...Vidite smisel v novih stvareh, z novimi očmi ter naredite ustrezne spremembe, ki bodo odražale Vas in vaše Novo življenje…

Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času, ste si zaslužili z delom v preteklosti. Torej, »tako kot ste sejali, tako boste želi«. Čas je za nove začetke, nove projekte, otvoritve novih poti, sodelovanj in selitve. Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje manifestacije. Edine omejitve, ki jih imate zdaj, so v vašem Umu. Odločite se, kako jih boste sprostili, tvegajte in vstanite v svoji Moči.

V temu mesecu je še zadnjikrat preizkušnja na osi duhovno – materjalno. Vsi Biki in Škorpijoni… vašega pouka bo kmalu konec, kar pomeni, da se lahko kaj kmalu soočite bodisi z uspehom ali neuspehom, v smislu, kako dobro boSte naredili teste in se utirili na poti vaše Usode. Če ste zaSpali… potem boste žal soočeni s starim na nov način, kar vam ne bo ravno po volji… z drugimi besedami, se boste znašli ponovno na odru z drugimi igralci a igra, ta ostaja nespremenjena. Ponavljali boste staro življenje samo, drugje z drugimi igralci. Ste žrtev ali še vedno rešujete? Pametujete, kako bi morali in vse veste? Ste resnično kreativci ali ste plenilci idej drugih? No, če ste Resnično ujeli svoj val usode, potem se boste zdaj lahko premaknili na novo, v svoje Novo življenje. Če ste ostali na starih tirih… boste kaj kmalu ugotovili, da vam navidezen »blišč, sreča in popularnost« v novem, ne bo kaj pride koristila, kajti tudi še tako »lepo in kvazi uglajeno princesko« čaka enkrat soočenje z realnostjo, da je potrebno v življenju tudi kaj narediti, dati od sebe tudi Sebe in se naUčiti. Če vam tega ni uspelo, potem se z naslednjim premikom karmičnih osi v aprilu, kaj kmalu soočite s svojo največjo nadlogo… z gospodom Hubrisom, ki ga vodi vaš prečastiti Ego. O ja… čas, ki prihaja, bo za aktivno delovanje in sodelovanje… nič več ne bo… drugi delajo jaz gledam in samo Sem. Več o tem vam zaupa Avatar, ki se nam neusmiljeno približuje. Ta vam v mesecu aprilu ob luninem mrku, ko se aktivira os Tehtnica – Oven odpre vrata v Nov svet.

In na kaj bodite zdaj še posebej posebej pozorni? Da se zavedate, da se…

»Vsak razcvet začne v zavesti in je odvisen samo od poPolne uporabe vaše ustvarjalne domišljije«.

Koliko ste v resnici zares Vi sami kreativni in kako visoko si upate poseči na poti uspeha… da pri tem ne izgubite tal z Realnostjo? Če ste jo prav zdaj izgubili, potem bo pot kar dolga in nekoliko strma, saj boste šlo ponovno od začetka. Ne pozabite, da vas vse »staro«, kot so rutina in ustaljene navade lahko ponovno odpeljejo korak nazaj in  obilje spremenijo v Pomanjkanje. Zdaj imate v številu 10 priložnosti, to je 10 dan, 10-i teden, čez 10 mesec-ev  od zdaj če se lotevate sprememb ali 10 mesec, oktobra bo rezultat viden in bodo možnosti za

ustvarjanje novih priložnosti in nove sreče v življenju.

Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca; Togost, Strah in Dvom so stvari zaKrčenosti in naj ne prevladajo.

Zdaj je čas… zgradite si nekaj zase in za bodoče generacije. Če ne zdaj, kdaj? Razmislite o dediščini, ki jo želite zapustiti svojim naslednikom in… kaj zaPuščate temu planetu?
Obkrožajte se z ljudmi, ki delijo vaše vrednote in vpoglede in se naučite več o tem, kako lahko poDelite še več sebe, znanja in vedenja. Vedite, da ste večji kot tisti, ki so vas ranili, in ni vam več treba živeti v strahu. Ne podcenjujte svojih moči in začnite spet graditi. Premik bo vsekakor nujno potreben. Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod poguma in neustrašnosti, kar pomeni delovanje v središče svoje biti! Ne bodite presenečeni, če vam začnejo Priložnosti trkati na vrata… nepričakovana sporočila, darila ali povabila. Sprejmite in uživajte v tem obdobju in si dovolite, da vas vodi vaš notranji glas.

Začenjajo se lepi, novi časi, zato praznujte in uživajte. Novo potovanje vas pričakuje! Ne pozabite na spoštovanje, ponižnost in hvaležnost, ko uživate nove priložnosti.

Vodilo v temu mesecu je… razprite krila in si Dovolite, da zRastete v Svojem polnem potencialu in zaSijete iz Srca…

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: