Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Napoved za marec 2017

napoved za marecshana
foto:pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
V marcu vstopamo v nov veliki cikel, ki ga oznanjuje arhetip Cesarja. Ta cikel vam bo vse do konca leta vlival energijo ustvarjalnosti in vodstva. Zdaj boste na prvo mesto postavili sebe. Cesarjev cikel je primeren za gradnjo trdnih temeljev. V tem 10-mesečnem obdobju bo od vas zahteval, da se zaveste svojih voditeljskih sposobnosti posebno v vseh novih podvigih, ki se jih boste lotevali.
To obdobje pogosto odkriva vse tiste vzorce, katere nezavedno ponavljate, vse dokler se jih ne zaveste in odpravite te škodljive navade, ki vas vežejo in omejujejo vaše voditeljske sposobnosti.
Pred vami je mesec, za prevzemanje avtoritete, nikakor se zdaj ne uklonite… nikjer. Postavite se zase. Mogoče boste začutili potrebo po selitvi ali spremembi, lahko celo po potovanju in novih potezah. Odpirali boste stare teme, na nov način. Predvsem pa bodo za izgradnjo novih življenjskih področij prav teme, kot so razčiščevanje odnosa z očetom ali očetovskimi figurami ter vse povezane s prevzemanjem vodilnih položajev. V marcu vam bodo šla dobro od rok pogajanja in mirovniške poteze, nikakor pa ne delajte brezglavo odločitve, ki so povezane z odnosi.Zdaj bo idealno obdobje za razreševanje napetosti z ljudmi, rojenimi v znamenju Ovna, od 21. marca do 21. aprila, ali pa da postavite razmerja s temi ljudmi na nove tire. Lahko se nekateri iz vaše preteklosti vrnejo in bodo želeli odpuščanja. Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali pomembni ljudje, rojeni v znamenju Ovna.
Če ste v lanskem aprilu nekaj začeli, bo zdaj čas, da stvari speljete do konca, kajti ta čas zahteva nove podvige ali prihajajoče nove priložnosti.
Cesarjevo obdobje zahteva premik v smer, ki vas bo privedla do izvora lastne moči in voditeljskih sposobnosti. Zdaj boste lahko dokazali svoje voditeljske sposobnosti, lastno odgovornost in zanesljivost ter odpravili stare neproduktivne vzorce vedenja. Čas bo za gradnjo trdne osebnostne osnove in zlahka boste ugotavljali, kaj počenjate z lahkoto, kaj vam gre težje od rok in zlahka boste prepoznali stare ponavljajoče vzorce, ki vas silijo vedno v iste situacije, le z drugimi igralci. Napočil je čas za nove projekte, za poslovne podvige ali odpiranje novih področij v življenju. Nikakor se ne smete v obdobju Cesarja predati – vzpostaviti morate svojo, lastno avtoriteto.V marcu je najboljše obdobje za celjenje ran in razreševanje odnosov s pomembnimi moškimi, očetom ali avtoritetami. Za moške bo ta čas najbolj ugoden za očetovstvo, oziroma odločitev ali si očetovstva sploh želijo. V tem obdobju dokažite svojo sposobnost sporazumevanja, proizvajanja, pogajanja, dajanja energije in poglabljanja v smisel in izzive svojega življenja. Vse se bo dogajalo zelo silovito in močno.

Zdaj bo veliko govora o vrednotah, kaj cenite in koliko vam kaj pomeni.

Lahko ustanovite podjetje ali začnete kako drugače ustvarjati na lastno pest, lahko boste veliko na poti in kar je najbolj pomembno, prevzeli boste odgovornost za pomembne stvari. Pa vendar… vse boste videli skozi nekoliko bolj rožnata očala, vsaj v odnosih bodite pozorni in se ne odločajte.

Retrogradna Venera bo od 4. marca 2017 na 13° Ovna

V začetku meseca marca, se bo retrogradno gibanje obrnila Venera. Faza retrogradne Venere vam lahko v življenje prinese ponovno srečanje z osebami iz vaše preteklosti. To bodo osebe, s katerimi ste bili v neki tesni čustveni povezavi… ja, pretekli ljubimci, ljubimke, dolgovi in nerešena vprašanja bodo teme, s katerimi bi se lahko v tem mesecu soočali.Venera je planet vrednot, partnerstva, lepote in je znanilka ljubezni. Svojo retrogradno pot bo začela 4.3.2017 na 13° Ovna, v direktno gibanje, pa se vrne sredi aprila, ko bo na 26° Ribi.
Pred vami je čas, ko se boste zaGledali tako ali drugače v svoje partnerske odnose.
Retrogradna Venera bo namreč preizkušala vaše odnose, predvsem če in ali imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Vsi, ki ste v partnerskem odnosu glejte, da se boste v tem času dovolj posvečali svojemu partnerju, da ne bo iskal utehe v objemu tretje osebe, lahko pa se celo zgodi, da se celo vi sami zagledate v nekoga drugega. Venero v Ovnu krasita otroški šarm in brezmejna radovednost. Hitro se navduši, še hitreje naveliča, je rojena spogledljivka in vedno se bo zelo trudila narediti vtis na ljudi, ki so ji všeč. Njen nedolžni šarm in ugajanje je lahko zelo nalezljiv, a roko na srce, se pogosto obnaša kot razvajen otrok, ki želi po vsej sili dobiti tisto, kar si je zamislila. Ker je spontana, energična, nestrpna in strastna pomeni, da življenje zajema s polno žlico in je v svojem delovanju zelo intenzivna.
Mogoče te zanima  Zdravljenje v kvantnem polju
En del vas bi znal zdaj celo iskati dinamiko in vznemirjenje, če ste se začeli ob ljubljeni osebi dolgočasiti, pa vendar boste vse to, zelo verjetno tudi povedali na glas in hoteli na vsak način spremembo… seveda po ovnovsko to pomeni, Takoj! Če želja te ognjene Venere ne bo uslišana, bo hitro našla drug predmet ljubezenskega občudovanja… pa vendar, da boste vedeli, če in ko bi se podali h kakšni novi avanturi, da »tako kot se bo začela, se bo tudi končala…«Za vse, ki ste samski velja opozoriti, da boste v tem mesecu lahko videli svojega izbranca ali izbranko skozi rožnata očala, saj se vam bi lahko zdel-a naravnost »sanjski ali sanjska« in čisto prav-a/i »za vas«… No, ker vsak vpliv mine in tudi ta bo, bi lahko kaj hitro, ko bi Venera svoj 40 dnevni pohod opravila, vaša »sanjska« podoba te osebe, ki jo občudujete in kujete v zvezde, dobila svojo pravo podobo in zelo jasno sliko… da ni tako popolna in sijoča oseba, kot ste sprva mislili oziroma videli.Čas je sicer bolj naklonjen ljubezenskim trikotnikom… tudi vsem tistim, ki ste že zapleteni v trikotnike, lahko pa bi se ponovno zapletli v odnose z ljudmi, s katerimi ste že bili v odnosu, pa vendar… naj vam bo v vednost, da resnično dvakrat premislite ali se boste v tem času pustili zapeljati in ali se boste ponovno spustili v nekaj, kar vas bo sprva zopet zaČaralo, na koncu pa ponovno razOčaralo.Čas bo vsekakor izjemno naklonjen za poglabljanje obstoječih ljubezenskih odnosov in partnerskih vezi. Mnogi bi lahko imeli občutek, da se bo v vaš odnos naselila ljubezen, nežnost in romantika, da si boste s partnerjem bližje kot sicer, zato si resnično vzemite čas in se partnerstvu tudi posvetite. Bodite Resnični… Bodite v srcu… čas neZvestobe in neResnosti je pred vami.
V teh nekaj tednih se lahko celo zgodi, da bi zaključili z razmišljanjem o tem kakšen je vaš odnos. Kar ste v odnosih zastavili v lanskem juniju, se bo zdaj pokrenilo v tek razRešitve.
Pred vrati so spremembe… od vaših vrednot, pa vse do tega, koliko se dajete v odnosu in… če sploh se. Če želite Vse in hkrati ne delite sebe, potem so pred vami dnevi, 40 dnevnega križev pota, ko se boste soočali s svojo »karmo« – starimi vzorci in nepredelanimi vsebinami, s katerimi se boste zdaj soočali. Zdaj boste imeli možnost… Lahko se odnos začne ali pa se tudi konča, saj boste v tem obdobju veliko bolj aktivni. Prav ta aktivnost bo dobila sklepni epilog v sredini aprila, ko bo Venera ponovno v svojem direktnem gibanju aktivirala in postavila pod vprašaj vaš odnos in »hočeš nočeš«… morali se boste soočiti z določenimi dejstvi: Vaše »zlagane« igre konec in da če temelja nimate v odnosu, je čas za spremembo. Igric bo konec, laganja sebi tudi… no, nekaj od teh tem ste predelovali najverjetneje že poleti v letu 2015, zdaj pa se boste lahko ponovno srečavali s preteklimi, že znanimi temami, seveda… na nov, bolj aktiven način. Ko govorim o igrah, govorim o teh dobesedno.
Zdaj boste morali nehati »igrati«, spreGledali vas bodo, saj boste primorani, če boste odnos želeli obdržati, Vanj začeti tudi nekaj vlagati, in dati del sebe… sicer bi lahko izbrali, da boste raje sami… ali se bo za slednje odločil tisti »drugi« na vaši strani.
Zlagani ali »narejeni« odnosi, se bodo razblinili kot milnati mehurčki… poKazal pa se bo vaš pravi obraz v odnosu in igra, če jo igrate… ta bo dobila svoj epilog. Če ste se že nekaj časa spraševali v odnosu »ali je to to«, imeli morda ob tem dvome ali preveč vprašanj glede pristnosti odnosa, potem je zdaj čas, ko boste naredili korak. Igre in teme, ki bodo zdaj v ospredju vašega dogajanja so… nova ljubezen ali stara ljubezen, resnično poželenje ali strast, ljubezen med prijatelji, celo izgubljena ljubezen, ki vas ponovno obišče, odsotnost ljubezni in še vse in vseh petdeset odtenkov različic na temo odnosov. Tudi vaša intima bo dobila popolnoma nove razsežnosti in povsem nov pomen.

Retrogradna Venera in njen psihološki pomen

Venera je retrogradna vsako leto in pol, vendar samo 7% časa v ciklusu, traja pa 42 dni. Vsaka naslednja retrogradnost je za 72° pred stopinjo, na kateri je bila retrogradna prejšnjič, če pa točke retrogradnosti povežemo, dobimo peterokrako zvezdo, ki je simbol ustvarjalnosti, življenjskega sloga in specifičnega erotičnega izraza. Retrogradna Venera deluje »zmehčano« kot, da »spi«, oziroma je obrnjena vase. Doživljanje individuuma postane ezoterično, v tem obdobju se opravi introspekcija, doživljanja medčloveških odnosov v preteklosti in tudi v prejšnjih inkarnacijah. Vrednote in vrednostni sistem se reorganizirata v skladu z dognanji v tem obdobju.
Proces, ki teče v tem času je proces razumevanja karmične poti, ki je vezana na vse erotične in ljubezenske stike in povzetek vsega kar je že znano na tem področju.
Za retrogradno Venero je značilno, da ima tendenco, da zniža nivo zahtev, oziroma prag zahtevnosti, zato lažje vzpostavlja odnose z drugimi ljudmi, kajti hrepenenje po tem, da želi biti ljubljena je zelo močno.
Mogoče te zanima  7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo
Omenila sem že, da je astrološko obdobje retrogradne Venere eden izmed najbolj pomembnih obdobij, kar se tiče ljubezenskega področja. To je faza, ki se nam ponavlja na vsakih 18 mesecev in vsakokrat, ko Venera naredi obrat, so pri vseh ljudeh, skoraj brez izjeme, odnosi glavna tema.Najverjetneje se sprašujete, zakaj?Zato, ker v tem času odigra ključno vlogo v partnerstvu »karma«. Vsakdo izmed vas, bi se lahko zdaj soočal in se srečal skozi odnos, z novim odkritjem ali lekcijo, ki nam jih lahko zadajajo dogodki ali osebe s katerimi se takrat srečujemo in nam prekrižajo pot. Mrka v prejšnjem mesecu, sta aktivirala kar dobršen del energij, ki so pognale v tek nove procese.Lahko se vam zgodi da v tem obdobju spoznate koga na novo, povsem nepričakovano, morda se noro zaljubite… Spet drugi bi lahko ponovno šli skozi proces »popravljanja zlomljenega srca« v ljubezenskem odnosu z nekom, ki vam prej ni uspelo. Ljubimci iz preteklosti se lahko nenadoma pojavijo in pridejo nazaj v vaša življenja. Celo ljudje, za katere si nikoli prej niste mislili, da bi se lahko z njimi povezali, se vam bi nenadoma zdeli bolj privlačni. Skratka…
“Nemogoče lahko postane v tem času mogoče.” Vedite samo eno… da ni vse rožnato in pravljica, čeprav bi se na prvi pogled lahko vse res tako tudi zdelo.
Prav odkrivanje novih povezav skozi odnose vseh vrst, bi lahko zdaj težje absorbirali, še posebej, če jih ne boste iskali. Veliko vprašanj se vam bo porodilo o ljubezni in to povsem nepričakovano. Soočali bi se lahko tudi z odločitvami morda celo o tem, ali so res mogoče druge priložnosti. Ljubezen na preizkušnji in nove ugotovitve bi lahko na plano potisnile nekatere stvari, ki bi vas priSilile, da razišče nov teritorij. Postaviti se boste morali na prvo mesto. Pred vrati bo lahko tudi Skušnjava, v smislu prevare partnerja, da bi videli, če je »tisto tam« res tako bolj pravo, kot se vam bo zdelo sicer. Venera je planet ljubezni, ampak ona je tudi planet poželenja, strasti in spolnosti… sploh pa ognjena Venera, v Ovnu, si bo stvari dobesedno, kar vzela. Predstavlja vaše želje, vaša hotenja in vse to lahko v temu obdobju ustvarja skušnjavo… okusiti prepovedano sadje.

Saj veste… Vi ste Kreator… zato Izberite, kar je prav za vas.

Tudi vaše vrednote bodo pod drobnogledom… vse z razlogom, kajti včasih vas situacije morajo pripeljati do točke, ko spreGledate in Vidite, kaj je resnično vredno in kaj v resnici v biti že pravzaprav imate.

Zdaj boste ponovno ocenjevali sebe, svoj videz in podobo.

Morda boste začeli razmišljati, da morate nekaj narediti s svojim izgledom, videzom ali celo spremeniti stil oblačenja. Veliko se boste ukvarjali s svojo samopodobo. V tej fazi se nikakor ne poslužujte ničesar drastičnega, še najmanj posegajte po kakšni plastični kirurgiji, botoxu ali trajnih lepotnih posegih, kajti veliko boljše bo, če počakate in se tega, če že res morate, se lotite kasneje.Z lepoto se boste v tem mesecu ukvarjali tudi v svojem domu in okolici. Morda boste uvajali nove elemente v svoj dom kot so, nova dekoracija, umetniška dela ali manjša preurejanja doma, ki vam lahko prinesejo popolnoma novo kvaliteto vašega dosedanjega življenja. Vsekakor boste lahko spreminjali, prenovili ali uredili tudi svoje delovno mesto… vse bo gravitiralo in bo povezano z odnosi, seveda, kako pa drugače. Ukvarjali se boste tudi s tem, kako dobro skrbite zase… za svoje zdravje in ali se preveč ukvarjate z drugimi in s tem zanemarjate sebe.
Saj veste… zdaj boste morali postaviti na prvo mesto sebe in začeti znova, na novo.
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 15. 6. 2021

Numerološka napoved 15. 6. 2021

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

7 stvari, ki jih lahko naredite, da bo vaš otrok imel dobro samopodobo

Numerološka napoved 14. 6. 2021

Numerološka napoved 14. 6. 2021

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

3 laži, ki vam preprečujejo, da bi dosegli uspeh

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem