Astrološke napovediFeatured

Napoved za november 2015

Obdobje Puščavnika, ki je prinesel fazo zaključevanja in bilance, je končno za vami. Zdaj si lahko res oddahnete, kajti najverjetneje ste mnogi že prav naveličani »čiščenja vseh vrst«, predvsem pa vam je dovolj, da se vedno znova vračate na točko, ki bi jo v življenju najraje zredirali… pa vendar… zdaj ne bo več nič tako kot je bilo. Najverjetneje ste že ob izteku meseca oktobra začutili, da se je že v zadnjem tednu vse v vašem življenju začelo bliskovito premikati. Mesecu novembru bo vladal arhetip obilja in manifestacije, Kolo sreče, ki vas popelje prav zdaj, ob koncu leta, v veliko bolj srečno obdobje.

Pred vami je mesec nePričakovanih priložnosti, nepričakovanih dohodkov, zapuščine in realizacije… zdaj bo čas za doseganje Obilja, ki ste si ga zaslužili v preteklosti.

Pred vami je mesec velikih prebojev, samouresničitev in realizacije. Povrnila se vam bo energija in čutili boste, da se zdaj zaRes lahko premaknete naprej in začnete znova. Čas globoke predanosti bo zdaj tistemu, v kar resnično verjamete. Prav to, vas je pripeljalo k spreminjanju toka vašega življenja v pozitivnejšo in predvsem srečnejšo smer, zato ne ponavljajte preteklih epizod in zgodb… kajti, saj tako ali tako poznate njihov začetek kot konec, kaj ne? Tudi tokrat ne bo prav nič drugače…

Vse, od zgoraj naštetega, vas doleti le pod pogojem, da boste zdaj resnično odprti za nove Priložnosti, kajti…

… edino, kar lahko ustavi Kolo sreče je naVezanost na stare načine vzorcev, obnašanja in vedenja.

Spustite, če še niste in ne oživljajte… ne posla, ne odnosa, niti ne situacije, če se vam ponavlja že celo leto, pa sploh. Odnosi z dinamiko »toplo-hladno«… pa »ste, pa niste«, pa »bi in nebi« … no, Hvaležnost bo zdaj ključ, ki vam bo odklenila vrata k bolj harmoničnemu življenju. Ozrite se okoli sebe in preverite vsak dan, za kaj ste Resnično hvaležni in kaj je za vas zaRes pomembno. Kaj hitro boste opazili, da bodo Prišle nePričakovane priložnosti, ki bodo vezane na Obilje na vseh ravneh. Naj vas namig, »spustite ročno zavoro« spomni, da se premaknete iz točke kjer ste. Zdaj bodite odprti za življenjske priložnosti, ki vam bodo prinesle razcvet in »boljše čase«. Posvečajte se rasti in širjenju v nove smeri in to na vseh področjih.

Vse nagrade, ki jih boste zaslužili v tem času ste si zaslužili z delom v preteklosti. Torej, »tako kot ste sejali, tako boste želi«. Zaupajte si in mislite pozitivno, saj obilje dobrih misli privlači obilje dobre in zares plodne manifestacije.

»Vsak razcvet se začne v zavesti in je odvisen samo od popolne uporabe naše ustvarjalne domišljije«.

Zelo pomembno bo tudi vedenje, da lahko rutina in ustaljene navade obilje spremenijo v pomanjkanje. V številu 10 imate priložnosti – to je lahko 10 dan, teden, mesec-ev,… kot se v tem času lahko pokažejo možnosti za ustvarjanje novih priložnosti in sreče v življenju. Optimizem, vera in zaupanje naj bodo vodila tega meseca; togost, strah in dvom so stvari zakrčenosti in naj ne prevladajo.

Zavedajte se tudi, da karkoli pošljete ven, dobite nazaj trikratno.

Zdaj bo jasna realizacija vaše Namere, a če ta ne bo zaRes čista, iz Srca dana in resnično vaša… potem vam lahko prihajajoče leto, ki se neusmiljeno bliža, prinese kar težak bumerang. Ne vzemite več, kot vam je ponujeno ali dano. Ne lastite si nečesa, kar ni vaše… kajti prav Pogoltnost vas lahko na koncu stane veliko več, kakor mislite sedaj. Če veste, da ima Namen ali Namera enako energijo kot misli, čustva in občutja, potem veste, da ko sprostite to vibracijsko miselno polje, ta žarči ven in se nato vrne ponovno nazaj k vam. To je zakon Trikratne vrnitve, starodavni zakon, ki ga Modri poznajo že veliko let, pa vendar… mnogi ljudje pogosto nočejo prisluhniti Njegovi modrosti, saj jih vodi Ego, ta pa ve prav vse.

Če torej jočete nad krivico in trpite bolečino, razmislite, zakaj so te manifestacije Zakona prišle k vam. Če vam ni všeč prostor kjer bivate… se preSelite, saj niste vendar drevo. Tako kot mislite, tako živite. Tako kot delate, bodo drugi delali vam. To je čarobni zakon. Pa vendar… Ne bojte se te resnice, glejte naNjo kot na vir svobode. V tej karmični Resnici,  v kateri bi se lahko znašli ni krivde, saj se bo Vse, kar oddajate, vrnilo ponovno k vam. Nobenega drugega prostora ni… je samo Tukaj in je Zdaj.

Prav vaša posvetitev v vaš lastni podzemni svet se bo kmalu končala… tema kmalu ne bo nič drugega kot kraj počitka, sprostitve, modrosti in globokega starodavnega znanja. Zakon je Zakon. In vsak zakon je Ljubezen nad Vsem. Sledite mu in zgodil se bo trikratni povratek. Ne delajte in ne delujte iz trenutnega navdiha, obupa ali lažje izbire poti… še vedno ne mislite, da vas bo ena sama stvar, korak ali dejanje rešilo vsega, česar niste razRešili takrat, ko bi to lahko ali morali… Ali res ne veSte resnice? Vaš podzemni svet ni pekel. Vaš temni čas je kotel vaših izkušenj, rasti, razumevanja, znanja. Zdaj, ko imate znanje o Zakonu… Mu boste zdaj sledili in verjeli, da je resničen? Pa ste vi resnični? Vse to, se bo zdaj odražalo skozi situacije in odnose bo posledica in skupek vsega kar ste dali sebi… drugim… čas obilja prihaja… in kako ste delovali, boste videli zdaj, ko bo čas realizacije in boste dobili rezultat.

Dejanja, ki ste jih naredili na podlagi izbire iz Ega, vam bodo prinesla realizacijo poLoma, obŽalovanja in vas vrnile na začetek.

Morda se boste spomnili pametnega nasveta, ki ste ga morda dobili, da se ne igrajte s čustvi drugih… če ste ranili, boSte ranjeni zdaj vi. Če niste bili zvesti Zakonu, v doGovoru in zVezi, potem vas bo dogodek  opomnil, kje ste se ponovno oddaljili od Njene resnice. Ona opominja vas, da imajo vsi procesi naravnega Zakona svoje mesto v vaših življenjih skozi vse vaše življenje. Ona prinaša Pravico in je stvarnica pravice… in ta letos tudi vlada. Morda boste lahko prav zaradi neResnice kmalu občutili karmično razraščanje dejanj… misli…  čustev in besed. Ne bojte se. Spustite. Ne držite se starega… vedite, da bo to, da spustite, končno pripeljalo eno zelo pomembno fazo v vašem življenju h koncu.

Čas bo zdaj tudi za to, da se zresnite in prevzamete nase vse tisto, za kar ste do zdaj krivili druge… pa, to ne pomeni, da morate zdaj kriviti sebe. Namesto tega poskušajte premakniti svoj lastni karmični dolg in razumeti povezave med tem, kar dajete in ustvarjate… če v preteklosti niste, potem ne pričakujte razRešitev in uspeh čez noč. Zdaj bi se lahko pojavljala skozi dogodke, ljudi in situacije globoka vprašanja zakona, pravice in karme. Čas bo, da pogledate svoj lastni namen. Prečistite svoj prostor, delajte in sprejmite svoj del odgovornosti… če pa še vedno soočate s svojim temnimi trenutki, se zato, da boste končno razumeli nauk. Delajte! Premaknite se in se nehajte izgovarjat, da se ne da začeti.

Čas bo, da se spoprijateljite s svojo senco in se ji zahvalite za pouk.

In kaj bo vodilo tega meseca? Odločajte se, delujte z integriteto in držite besedo. Če ste jo prelomili, popravite, če le lahko. Bodite pošteni in jasni in samo tako lahko enako pričakujte od drugih. Ni vam treba igrati igric ali biti prevarani, ker kdo ni ravnal celostno. Vedite, da vam ni treba ukrepati, saj bodo naravni Zakoni prevzeli vajeti Kolesa sreče, Resnica pa se bo izkazala v pravem času. Vaša vloga zdaj je ravnati s častjo, plemenitostjo in resnico ter se držati svoje poti. Ukrepajte v zvezi z zadevo, ki jo je treba popraviti… kajti Pravica bo zmagala.

Kolo sreče predstavlja zbrano energijo ustvarjalnega izražanja, ki bo plod poguma in neustrašnosti, kar pomeni, da je pred vami čas za delovanje iz središča vaše biti!

Za konec pa… Obilje je nekaj najbolj naravnega, saj je Vse kar je, je posledica vaših dejanj, misli in namere. Če vam ga v tem trenutku ali pa že nekaj časa primankuje… potem je zdaj čas, da se vsedete na kolesje Sreče in začnete zNova, po poti spoZnanj. Prelomnica, na kateri ste zdaj zahteva v vašem življenju Akcijo. Odmikanje ali izogibanje ni odgovor. Situacija v kateri ste vas kliče, da greste v akcijo in se soočite s svojimi strahovi. Na ta način vam bo vaša transformacija dala veliko moč in modrost, a le če se boste prePustili.

Občutek strahu, osamljenosti in oklevanje vas bodo ponovno le zapeljali na napačno pot zato…. sledite Njenemu vodstvu, vedite, da bo z vami šla naprej in vam pomagala pri odkrivanju Moči, za katere niste nikoli verjeli, da jih imate. Potegnite močne meje in zahtevajte svoj prostor. Ona lahko pomeni za vas prehod in rituale Sprejetja… uči vas, da se sprejmete. Soočite se s težavami, ne obračajte se več stran. Spoprimite se z nePravičnostjo in sprejmite pravila, ki vas zavezujejo. Odcepite se od služb, v katerih le stagnirate, in iskanj odnosov, ki nudijo le malo življenjske sile. Stopite na drugo… tisto, bolj duhovno pot, in se naučite delati s svojimi močmi in sposobnostjo ustvarjanja globoke spremembe. In če že stopate po njej… potem začnite vse to kar veste, še živeti v praksi.

Sprejmite Obilje, na vseh ravneh, ki prihaja v vaša življenja, z vseh znanih in neznanih virov.

Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !