Astrološke napovediFeatured

Napoved za november 2016

V novembru se pripravite, kajti pred vami bo mesec Strasti. Arhetip, ki bo vladal bo vidik zmage, uspeha in kreativnosti… Moč in Sijaj. Zdaj boste udomačevali in obvladovali stare zveri v vašem notranjem svetu. Strasti se bodo Prebujale… v vas bo brbotalo od idej in v trebuhu boste lahko čutili metuljčke… in to se vam lahko dogaja na vseh področjih vašega življenja. Prihaja čas, ko se boste soočali s svojim vidikom Moči… v smislu:

… kje ste svojo moč predali in kje, na katerem področju, Boste, zdaj lahko, v svojem življenju poželi slavo.

V prihajajočem mesecu bo čas, da obnovite svoje strasti do vseh notranjih in zunanjih stvari v vašem življenju. Vsa razmerja, poslovne odločitve in pretekle spremembe, vas bodo pripeljale do točke, ko boste dovolili, da vas življenje ponovno zapelje, saj boste čutili, da ste premagali strahove povezane s preteklostjo. Slednje brzdajte in jim ne posvečajte svoje pozornosti niti za ceno izzivov, ki vam jih na pot pripeljejo življenjske okoliščine in ljudje. Prav strahovi bi se zdaj lahko zbujali skozi oblike raznih presežkov, zasvojenosti in užitkov, ki bi vam v biti jemale vašo energijo in vas potiskale v nemoč cone ugodja.

Vedite, da imate Moč Izbire… zato zdaj, izberite.

Zdaj se posvetite ustvarjalnosti in kreativnosti, kajti prihajajoči tedni bodo kot nalašč za ustvarjanje na področju umetnosti, za lansiranje vaše nove podobe – tako vaše lastne zunanje podobe skozi stil, poslovni status ali da lansirate svoj novi brand, produkt ali projekt na katerem ste delali … Zdaj je čas posvečen vašim lastnim kreacijam… skratka, umetnosti vseh vrst, ki so povezane z javnim nastopanjem, bodo zdaj v vašem življenju še kako dobrodošle, da jih pokažete svetu in se skozi njih izrazite. V svoji naravi boste lahko odkrili neomejene zaloge Moči, hkrati pa boste še bolj razvijali svoje notranje bistvo. Problem bo nastal le, če še vedno ne veste kaj je Vaše bistvo v življenju… in kam seveda greste. Kolo sreče v oktobru vas je potisnil naprej in če se niste vsedli dovolj visoko, bi zdaj lahko to malce obžalovali.

Zase vzemite le najboljše. Zaslužite. Postavite si ceno, da ste vredni.

Zdaj bodo ljudje, ki so rojeni v znamenju Leva, ogledalo vaših sposobnosti za vso ustvarjalno izražanje, lahko pa boste z njimi poravnali tudi stare zaplete. Zato, se pripravite kajti… pred vami je … res dramatično in pompozno obdobje… Smo v letu Marsa, ta vas še vedno sili v preBoje vseh vrst, zato izkoristite in se zdaj tudi izpostavite.

Čas je, da postavite sebe na prvo mesto in v prvo vrsto!

Zadnji mrk v septembru je bil sprožilec na osi Devica – Ribi, ko se je še zadnjič aktiviral zadnji del. V ospredju so zdaj faze razreševanja situacij in odnosov iz leta 2014, te pa imajo svoje korenine v letu 2007, a epilog zdaj vam bo prinesel nagrade. A le pod pogojem, da ste resnično delovali iz srca. Pred vami je tako, vse do spomladi, še zadnji del prečiščevanja odnosov, vse pa vas sili, da se na vsak način soočite s svojo nemočjo,… in prav v septembru se je za mnoge zgodil usoden preobrat, ko se je vaša pot lahko poponoma spremenila ali pa ste dobili tisti »aha preblisk«. Usodno pomeni sprememba »za vas prav«, ki je v skladu z vašim duhovnim razvojem, zato, če ste temelje resnično dobro postavili, je zdaj čas za nagrade. Požanjite jih. Ta mesec bo povezan z energijo arhetipa Moči in Sijaja… in prav ta energija nas bo spremljala celo naslednje leto, saj bo ta arhetip vladar leta. Zato se zdaj resnično poglobite v vse. Kar boste izpostavili in vsemu, kar boste resnično iz srca posvečali svojo energijo, bo obrodilo sadove na dolgi rok, vsekakor pa bo realizacija v prihodnjem letu. Poudarek je na »srčnem«, delovanju iz srca, kar pomeni, da v vseh stvareh, ki jih počenete iz srca, v vseh odnosih, kjer ste sto procentno in prisotni s srcem, v vseh projektih, kot tudi osebnih in poslovnih odnosih… na vseh prej navedenih področjih, lahko zdaj pričakujete izstrelitev med zvezde… a ne pozabite…

Zdaj bo štela samo srčna komponenta. Koliko ste resnično prisotni s srcem v odnosih, pri delu in v trenutnih situacijah?

Zdaj stopite v svojo Moč…
Se spomnite napovedi za oktober? »Prihajate v fazo, ko boste začeli Novo fazo svojega življenja, vladavina arhetipa Kolesa sreče vas bo potisnila naprej… nekatere celo čez rob »cone udobja«. Aktivirani boste na vseh ravneh… in premik bo neizbežen.« No, zdaj pa bo veljalo tole…

“Premik v načinu razmišljanja, odzivanja in delovanja bo zdaj nujno potreben. Predvsem bodite v miru in izkoristite te energije za premik in izražanje svoje lastne kreativnosti. Morda se bodo stari projekti zdaj lahko dokončno speljali, lahko boste popolnoma spremenili svoje delo ali se odselili, zamenjali svoje staro življenje z novim… ali pa boste zdaj imeli čas za svojih »5 minut slave«, ki ste si jo zaslužili s svojim preteklim delom.”

Moč in Sijaj predstavljata tudi univerzalni mit, ki ga poznamo, kot mitološko zgodbo Lepotica in Zver. Prav s to zgodbo se boste ves čas ukvarjali in skozi zavestno skozi Opazovanje prepoznavali, kaj pomeni to za vaš osebni in duhovni razvoj. Lepotica predstavlja lepoto, ki je v vaših darovih, talentih in vseh sredstvih, ki jih na poti uporabljate, saj le ti lahko pomirijo notranje Zveri in demone, kot so vaši strahovi. Ne pozabite, Vi izbirate… zdaj izberite najBoljše kar lahko zase. Beseda sijaj pa je zelo povezana z besedo Moč. Zato naredite nekaj, kar bo zdaj izjemnega pomena: Vzemite svojo moč nazaj.

Če niste močni, ne morete sijati in izžarevati svoje prave energije.

Portal 11-11, ki se odpre vsako leto, 11. novembra

V novembru smo vsako leto, priča pomembnemu prehodu… odpiranju energetskega portala 11:11… to je Čas, ko se sidra energija na Novo. Sekvenca 11:11 je namreč digitalna koda časa. Naša fizična realnost je zavestni program, ki je ustvarjen z digitalnimi kodami… številke in številčne kode, pa definirajo naš obstoj. Tudi človeška DNK, naš genetski spomin, je kodiran in se sproži z digitalnimi kodami ob točno posebno določenem času in frekvencah. Te kode prebujajo vaš Mental, da se spreminja, s tem pa se dogaja evolucija zavesti. Zato je tudi pomembno, da vsakokrat, ko to sekvenco vidite, veste, da vas ta opominja, da pazite, kaj imate v svojih Mislih, saj se to Kreira… Ta dan je izjemen dan za postavitev Temeljev in nastavitev kompasa, kam naprej. Prav Svetlobni Portali vam omogočajo prehod na nov nivo. Preko te povezave, pa se zvišuje tudi vibracija Zemlje, … in vse kar se dogaja zdaj na Zemlji… čiščenje, odpuščanje… poplave, potresi…. se posledično dogaja v vas… čiščenje starih neustreznih čustvenih programov, odLočitve, ki vam prinašajo nove poti… in tako kot se nivo zavesti v vas dviguje, spreminja,… se spreminjajo tudi fizična telesa in energetski hologram – vaša DNK.

V temu obdobju je aktivirano vaše svetlobno telo, saj se premikate in pripravljate na vstop v Novo obdobje svojega življenja…

Bodite odprti, počivajte, pazite na svoje telo in Bodite zavestno Prisotni v Tukaj in Zdaj…. s Hvaležnostjo, karkoli se vam dogaja ima svoj namen.

Portal 11-11…

Sprožilec spomina – sekvenca 11:11 – »potovanje v Enost«
Morda se tudi vam skrivnostno pojavljajo števila 11:11, tako kot milijonom ljudi povsod po svetu. Pogosto, kot sem že omenila, se pojavljajo na digitalnih urah in prav videnja 11:11, se dogajajo med časom razširjene zavesti. Na tiste, ki jih vidijo, imajo velik učinek, saj se vsakokorat, ko vidite število 11:11, vaše banke celičnega spomina aktivirajo. Globoko znotraj vas se dogaja premik, kot namig, na spominjanje nečesa, kar je davno pozabljeno. Sekvenca 11:11 je v biti močna potrditev, da ste na pravi poti, vsklajeni z Višjo Resničnostjo. Ponavljajoča se videnja 11:11 se dogajajo mnogim, lahko tudi vam, zato bodite resnično takrat pozorni, kaj razmišlajte in kje, na kaj polagate svojo pozornost.

Ko vidite 11:11, je to vaš klic po prebuditvi. Med vami in Višjo Resničnostjo se takrat odpre direktna povezava.

11:11 je vstopna točka za Višjo Resničnost, da lahko ta vstopi v sedanji trenutku.
Ko se to zgodi, je čas, da se ustavite in POGLEDATE ŠIRŠE. Dogaja se namreč prenos. Poglejte v leto 2011, kaj ste kreirali takrat, kajti zdaj bo rekalibracija vsebine iz takratnega obdobja…
Spremembe so nujno potrebne, svet se spreminja in vsi mi z njim. V novembru 2011, na 11-ega, je sekvenca aktivirala posebne energije za osebno in gobalno transformacijo. Številke so že od nekdaj kot ključi za razumevanje univerzalne skrivnosti. Že iz časa velikega grškega mistika in matematika Pitagore, pa vse do Einsteina in njegovih modernih znanstvenikov, je zavedanje, da nosijo števila, skozi svoje sekvence, magijo.
Numerologija definira število 1 kot samostojno in če stoji sama, predstavlja moški, aktivni princip, vodstvo in moč individualnosti. Število 11, če ga seštejemo, predstavlja 2, ki kaže na partnerstvo, sodelovanje in ženski princip. Prav pojavnost sekvence 11, kaže na edinstvenost števil znotraj, ki s svojimi osnovnimi energetskimi gradniki, kažejo na posamezne aktivnosti posameznika, ko skozi dvojino ustvarjajo močno partnerstvo.
Če pregledamo pomen kode, ki jo skriva datum 11.11.2011… dobimo 11+11+11=6, ki simbolizira družino in dom. V resnici, je končna sekvenca, ko pogledamo mesec (1+1) + dan (1+1) + leto (2+0+1+1), seštevek število 8, ki je močna sekvenca, saj predstavlja neskončnost in manifestacijo. V kombinaciji nakazuje, da je bil takrat to dobesedno »popoln čas« za kreiranje sveta, ki bi bil zavezan k harmoniji.
Torej, kako ste sKreirali vi in kaj ste naredili takrat na področju družine in doma… vse to, lahko zdaj »popravite«. Ta dan vam odpira vrata, da lahko naredite spremembe, tako na osebnem kot tudi kolektivnem nivoju. Vedite, da je močno povezano, kako ste boste vi… vsi mi, če hočete, odločali kako in kam se bo naša kolektivna energija premikala. Kakšen je vaš fokus za spremembo, ki jo želite ustvariti globoko v svojem srcu?
Lahko vstopite v Višjo Resničnost in potujete globlje v Nevidno.

Ne pozabite, sekvence so kode. Človeška DNK je genetski spomin, ki se aktivira, ob sprožitvi kod sekvenc. Te zbudijo mental, da se lahko spremeni.

Lahko vstopite v Višjo Resničnost in potujete globlje v Nevidno. Lahko se zgodi, da se takrat vsedete, kolikor dolgo čutute in želite, z namero, da prejmete vizijo ter prosite za pomoč na kakšnem specifičnem področju svojega življenja. Lahko pa enostavno samo Čutite Nevidno, kako se vključuje v sedanji trenutek. Razodetja, ki jih boste prejeli, ne bodo prišla v obliki mentalnih konceptov, temveč kot povišano stanje vašega bivanja, v katerem boste Videli Vse, z novimi očmi. Obdajalo vas bo globlje razumevanje tega, kar je realnost v resnici.

Ko se pojavi koda 11:11, je vedno dobrodejen znak, saj kaže na dejanje božanskega Posredovanja.

Božanska intervencija. Ta vam sporoča, da je čas, da dobro pogledate okrog sebe in Vidite, kaj je resnično in kaj iluzija. To je čas, ko predirate kopreno Iluzije, ki vas drži privezane v neresničen svet. Vsak izmed nas je izbran, ker in ko je pripravljen na to, da stopi v Višjo Resničnost. Z namero, da odpre pot drugim v nov način življenja, v Višjo Ljubezen. Da se dvigujete iz dvojnosti v Enost.

11:11 je most med dvojnostjo in Enostjo. Je vaša pot v Nepoznano… Je koda Prebujenja…

Bodite drzni in ne čakajte. Prebudili ste se in zdaj? Zdaj si dovolite, da vas življenje zapelje. Dovolite si sijati, uživati in užiti strasti, ki vam jih bo zdaj življenje pripeljalo na pot. Morda se zdaj zaljubite, spoznate koga za vas življenjsko pomembnega, se zaročite, lansirate nov projekt, odprete svoje podjetje ali začnete delati na svojo lastno pest… odprete svoje podjetje… lahko obstoječi partnerski odnos ponovno ogreje strast in pride tako do večjih sprememb na boljše. Morda zaključite stare projekte ali pa jih zdaj končno dobro vnovčite… lahko se lotite nečesa čisto na novo… kakor koli, v novembru bo pomembno, da ste strastni, neustrašni, drzni in ustvarjalno naravnani, na vseh področjih v življenju. In, če boste zdaj deležni nagrade za svoje delo, potem se resnično »posončite v svoji slavi«, kakor koli jo pač vidite. Zaslužili ste jo… saj žanjete sadove svojega uspešnega dela iz preteklosti.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !