Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Napoved za november 2017 – V novembru bodo padale maske

napoved shana
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Zdaj se pretvarjati ne boste več mogli, tega pa ne boste mogli dopuščati niti pri drugih. Vsak trenutek, vam bo zdaj še kako pomemben, predvsem, da boste pristni in naravni v vsem kar počnete. Igre ega so vas utrudile in zdaj imate dovolj. V tem mesecu se vas bodo lahko spomnili tudi ljudje iz preteklosti. Lahko pa se boste znašli v situaciji, ki bi se vam ponovile iz meseca februarja. No, prav te, bi vam znale ponovno pričarati grenak priokus na obrazu. Na vaša vrata lahko ponovno potrkajo ljudje iz preteklosti ali situacije, vam bodo kot ogledala, pokazali vzorce, ki ste jih ali jih še niste prelomili ali se jih znebili. Pred vami je mesec vladavine arhetipa Obešenca.

Zdaj vas ego lahko dobesedno obesi, če ne boste prekinili vzorce preteklosti in spustili svoj prav.

Pred vami je najboljše obdobje za dejavno prekinjanje uničujočih navad, ki vas vežejo ali omejujejo v rasti ali razvoju. Kot sem že omenila, lahko vsebine meseca februarja ponovno izplavajo na površje. Ponovno bi se lahko znašli v istih situacijah. Takrat vas je vodil ego, ko ste se odločali, kako v življenju naprej in zdaj je čas popravnega izpita. Boste zdaj, svoj prav, spustili?V tem mesecu boste lahko izkoristili globlje sprejemanje in sočutje do lastnega jaza in opustili omejujoče potrebe lastnega ega. Predali se boste lahko globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti. Zdaj bo pod drobnogledom vaša narava, koliko v svoji biti živite to, v kar verjamete in zagovarjate.

Zdaj boste predani prekinjanju ponavljajočih se vzorcev. Prebudila se bo želja po gledanju na stare teme z novega gledišča.

Utrujeni ste igrati nekaj, kar niste več… vloge ste naveličani in siti. Morda vas prav ta sili, da zadržujete status, ki ga niste več zmožni držati v svojih vajetih. Po drugi strani pa si, roko na srce, niti tega ne želite več. Dovolj imate igranja. Pred vami je mesec sprejemanja in predaje… konec bo upiranja. Mesec november bo za mnoge izmed vas poln lekcij, saj vas lahko okoliščine priSilijo k dokončanju preteklih zadev, če jih niste dokončali v mesecu Puščavnika, v avgustu. Če ste jih, lahko zdaj, v mesecu Obešenca pričakujete nagrado.Obešenec je močan simbol prehoda, saj kaže na naveličanost starih vzorcev, prebujala pa se bo volja, do njihovega prekinjanja in razrešitev karmičnih zadev. Lahko bi se znašli ponovno v situacijah, zgodbah ali razmerjih, ki bi vas spominjali na iste situacije, iz vaše preteklosti. Po eni strani, bi lahko imeli občutek, kot da se ponovno vrtite v istem filmu, le z drugimi igralci. Dovolj vam bo. Utrujeni ste in siti ponovnega soočanja. V sebi boste čutili odpor in ambivalentnost, en del bi spustil, drugi bi se še kar boril naprej. Edino, kar vam lahko omili trenutno situacijo je, da sami snamete masko in ste, kar ste. Čas bo, da si nalijete čistega vina, da nehate igrati in poveste po pravici, kaj čutite, kaj mislite in kaj si želite. Pomembno je, da sprejmete trenutno življenjsko situacijo, tako kot je, da je ne olepšujete, da se ne slepite in se delate, da je vse v najlepšem redu, če ni. Prav resnica vas bo osvobodila. Dala vam bo moči, da se pokažete brez maske, taki kot zares ste. Obešenec je arhetip, ki vam pomaga razkriti kdo ste onstran svojega ega. Če ega ne boste spustili, se boste počutili, kot da vas je vaš lastni ego, dobesedno obesil. Vaš lastni prav, vas bo linčal.

Čas teče zdaj zelo drugače…. vse bliskovito pospešuje… najverjetneje na enem nivoju vstopate v Novo življenje… zato ostanite v Trenutku, bodite Prisotni v Tukaj in Zdaj!

Vsako leto smo 11. novembra priča pomembnemu prehodu… odpiranju energetskega portala 11:11. Takrat je Čas, ko se sidra energija na Novo. Sekvenca 11:11 je namreč digitalna koda časa. Naša fizična realnost je zavestni program, ki je ustvarjen z digitalnimi kodami… številke in številčne kode, pa definirajo naš obstoj. Tudi človeška DNK, naš genetski spomin, je kodiran in se sproži z digitalnimi kodami ob točno posebno določenem času in frekvencah. Te kode prebujajo vaš Mental, da se spreminja, s tem pa se dogaja evolucija zavesti. Tukaj velja omeniti, zakaj je tudi pomembno, da vsakokrat, ko to sekvenco vidite, da se zaVeste, da vas ta opominja, da pazite, kaj imate v svojih Mislih, saj se to Kreira…To bo izjemen dan za postavitev Temeljev in nastavitev kompasa, kam naprej. Prav Svetlobni Portali vam omogočajo prehod na nov nivo, preko te povezave, pa se zvišuje tudi vibracija Zemlje, … in vse kar se dogaja na Zemlji zdaj … čiščenje, odpuščanje… družbeno-sociali pretresi, spremembe …. Vse to, se posledično dogaja v vas… čiščenje starih neustreznih čustvenih programov, odLočitve, ki vam prinašajo nove poti… in tako kot se nivo zavesti v vas dviguje, spreminja,… se spreminjajo tudi fizična telesa in energetski hologram – vaša DNK. V temu obdobju bo aktivirano vaše svetlobno telo, saj se premikate in pripravljate na vstop v Novo obdobje svojega življenja….

Zdaj Bodite… odprti, počivajte, pazite na svoje telo in Bodite zavestno Prisotni v Tukaj in Zdaj…. s Hvaležnostjo, karkoli se vam dogaja pa vedite, ima svoj namen.

In poglejmo še kaj pravi starodavno slovensko izročilo Martinovega: 11. november, je priljubljen ljudski praznik, saj se takrat zaključi jesensko delo na polju. Praznik je tesno povezan z vinom: “Pršu je, pršu sveti Martin, on ga je krstil, jest ga bom pil.”Ljudski rek pravi, da je martinovo »jesenski pust«. Vendar pa imata tako vino kot tudi pust malo opraviti s sv. Martinom. Verjetno je, da je sv. Martin stopil na mesto kakšnega keltskega božanstva. V novembru so namreč naši predniki praznovali praznik v zahvalo za letino in dobro pašo. Ker v tem času dozori tudi vino, so ga kasneje začeli povezovati s sv. Martinom. Legenda pravi, da naj bi tudi sv. Martin (tako kot Jezus) spremenil vodo v vino. Na slovenskem je zato navada, da za martinovo krstijo vino: Prej je bil mošt, od tega trenutka pa je vino. Tudi gos ima svoj pomen in simboliko… saj je ta povezana z legendo, ki govori o tem, da se je Martin skril med gosi, ko so ga iskali, da bi mu sporočili, da je izvoljen za škofa… in ker naj bi ga prav gosi s svojim »gaganjem« izdale, bi zato morale na dan njegove smrti tudi one umreti… no, vsekakor lahko to simboliko nadomestite s čim »manj živim«, ob mlincih, rdečim zeljem, kostanju, jabolkih, buči in kozarčkom rujnega. Vseeno, dober tek in na zdravje, pa ne pozabite na svoje dobre Namere.

V tem mesecu, se boste mogoče rešili iz škodljivih odnosov ali razmerij.

Če ste bili v februarju soočeni z odnosi, ki bi jih morali zaključiti in jih niste, ter ste navkljub vsemu, da bi dokazali svoj prav vztrajali po svoje, vam je najverjetneje usoda v avgustu zadala težko življenjsko lekcijo. Močna bolečina vezana na izgubo, pa vam je lahko povsem spremenila vaše življenje in pogled na svet. Enako je bilo lahko s poslovnimi odločitvami. Če ste vseeno vztrajali po svoje in rinili z glavo skozi zid, ste se v avgustu soočili z lekcijo, ki vas ni stala smo ponosa, ampak tudi kar nekaj denarja. Tudi s tem se že lahko soočate, samo priznate si še ne. Na vas je, da zdaj naredite, kar je prav. Sprejmite toliko, kolikor zmorete trenutno in se nehajte pretvarjati, da lahko, če trenutno to ni možno. Zdaj si resnično vzemite čas za razmislek in pretehtajte vse morebitne izhode, kaj lahko naredite. Bodite modri, delujte šele, ko boste povsem umirjeni, upoštevajte pa pretekle lekcije, ki so vam vseeno dale izkušnjo, da lahko zdaj naredite tako, kot je prav.

Ne ugajajte za vsako ceno, poskrbite in uredite življenje najprej pri sebi, da boste lahko pomagali drugim.

Karma in darma sta skrajnosti ene poti; saj kaže od kod prihajate in kam greste. Ti dve vas boste v tem mesecu spremljali na vsakem koraku. Karma vas opominja na pretekle »neUstrezne« izbire, vzorce, ki vam ne služijo več in lekcije. Darma, vam kaže smer, kam se premikajte skladno z osvojenimi lekcijami preteklosti. Pot darme je vaša pot, ki si jo je duša izbrala, kaj je vaše poslanstvo tukaj in zdaj.Morda se, prav v tem trenutku, v vašem življenju, dogaja zelo globoka osebna sprememba. Ta ni kar tako… Predati morate nekaj, kar je povezano z vašo identiteto in smislom sebe v svetu. Zamislite se… bodite iskreni vsaj do sebe. Lahko se to nanaša na določen sistem prepričanj, položaj, službo, odnos, obliko žalovanja ali splošni vzorec mišljenja. Kar koli je, vam je do zdaj sicer služilo, a nadaljnji proces zahteva, da to opustite.

Če se počutite razočarani nad življenjem ali svetom okoli sebe, verjetno usmerjate svojo pozornost k napačnemu viru.

To, kar je potrebno spremembe, ste vi. Vaš način odzivanja. Vaše življenje je le odraz vaših najglobljih strahov in prepričanj. V tem trenutku je vaš strah usmerjen v izgubo smisla sebe. Del, ki se ga bojite izgubiti, temelji na utvarah in je ukoreninjen v občutku samo pomembnosti, identitete in egoistične želje po udobju. Vedite, da pravega bistva o sebi, se ne izgubi skozi odstranitev teh egoističnih pritiklin, ampak oživi takrat, ko jih ni več.

Zdaj je čas, da izpustite svoje strahove, iluzije in egoistično povezanost, da boste lahko vstopili v svoje lastno bistvo… v svoje pravo življenje.

In še to… Morda se vam zdi, da ste trenutno nekakšna žrtev, za višji cilj, ki je pred vami. Na globlji ravni pa veste, da je to nujno in da je treba »nekaj« žrtvovati. Lahko je to udobje, lažna varnost, ponos ali potreba po takojšnji zadovoljitvi, ki se lahko kaže v obliki denarja, pozornosti ali potrditve. Zahteve in želje ega je treba žrtvovati za višji cilj in višji dobiček. Morda se boste za nekaj časa znašli v neudobnem položaju, da boste dosegli ta višji cilj, a bogastvo življenja bo v vaši resnici. In življenje bo potem v popolnosti, močno odtehtalo vsakršno neugodje, ki ga čutite zdaj.In za konec, se vprašajte še: V kaj verjamete? Ali ogrožate svoja prepričanja, da ste lahko na varnem in vam je udobno? Ko prispevate k nečem večjem od vas samih, ali pričakujete nagrado ali je dejanje samo po sebi, dovolj? Ali ste pripravljeni ohraniti svojo celovitost za kakršno koli ceno? Čemu se morate odpovedati tokrat? Zaradi česa ste obtičali? Ali ste pripravljeni živeti svoj višji potencial?Vse to, so vprašanja, o katerih morate zdaj razmišljati. Če ste trenutno sredi odločanja, pomislite, kako bodo vaše odločitve vplivale na druge. Se dolgočasite, ste obtičali, ste morda preveč zadovoljni ali pa ste izgubili smisel za višji pomen življenja? No, potem je morda čas, da naredite nekaj pomembnih odločitev pri sebi. Čas je za žrtvovanje, za višje dobro. Res je, da je po navadi to najbolj neudobna, a izpolnjujoča pot.
Odložite masko. Bodite ranljivi. Pokažite svoj pravi obraz. Maska vam otežuje, da bi videli resnico. Ne pozabite, da boste neugodje občutili le v času prehoda.
Ne vztrajajte več, če vidite, da vas lastna trma ne vodi nikamor. Spustite svoj ego. Vidik Obešenca predstavlja vdajo in premik onstran sebičnih potreb, da bi lahko zaupali globlji notranji duhovni modrosti, ki si želi biti izražena. Prisluhnite svojem srcu in začnite znova, tokrat, brez maske.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem