Išči
Generic filters
Napoved za oktober 2019

Napoved za oktober 2019

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Napoved za oktober 2019 7Napoved za oktober 2019 8Napoved za oktober 2019 8

Jesen nam je zadala še zadnji udarec. Karma je naredila svoje in maske so padle. Če niste prekinili vzorcev preteklosti in spustili svoj prav, ste se lahko ponovno znašli v istih zgodbah, le z drugimi akterji. V burnem iskanju krivca, vas je vaš lastni ego dobesedno obesil. Konec septembra je bil za mnoge popolni »knock out«.

Najverjetneje ste prišli do točke, da ste se predali in sprejeli, da tako ne morete več naprej. Vse vas privija v smeri…

Sprejemanja odgovornosti za svoje življenje in za stanje situacije v kateri ste se znašli.
Oktobru vlada arhetip Smrt in Rojstvo, ki ne označuje vaše dobesedne smrti, ampak nasprotno. V tem mesecu lahko umre vaša stara identiteta in posledično nekatere vrste medsebojnih razmerij. Lahko se odločite, da se ločite, opustite lahko določene ustvarjalne projekte ali oblike dela, ki ste jih začeli poleti, hkrati pa se lahko rodi v vas želja po začenjanju novih razmerij, projektov, kariere in izražanje novih delov lastne osebnosti. Vse kar ste tuhtali in se odločali v mesecu juniju, da bi morali prekiniti ali razRešiti pa vseeno niste naredili koraka, potem ga boste zagotovo naredili zdaj.

Zdaj je »nekaj« drugače… Vi ste se spremenili.

Prenehajte z iskanjem izgovorov! Mesec, ki je pred vami prinaša fazo konca. Ta je nujen člen na poti, saj bo le tako nov začetek mogoč. Zdaj boste največje lekcije imeli na področju naj ožjih odnosov, družine, saj bodo vaši domači od vas zahtevali jasne smernice kako in kam naprej.

Oktober bo v duhu ponovnega rojstva, v smislu popolne preobrazbe. Vse kar vam ni všeč v vašem trenutnem življenju, izhaja iz vas. To velja predvsem za vse tiste posameznike, ki jih grajate okoli sebe… kajti, ti vam kažejo samo eno: da ste ključ do spremembe, ki jo želite, Vi sami! Vi se morate spremeniti in svet okoli vas se bo spremenil; vaša dejanja, vaš način delovanja in komunikacije, preverite najprej pri sebi kaj pričakujete in želite pa sami tega ne delate. Morda imate zdaj občutek, kot da ste bili na potovanju, ki vas je izzvalo in prebudilo, tako v fizičnem kot v duhovnem smislu. Zdaj vam niti ne bo tuj občutek, kot da se vračate iz podzemlja spremenjeni, pomirjeni in predvsem… ker ste brez mask. Ste takšni kot ste.

Pa res veste, kdo ste in kaj hočete? In ali res delate ter delujete v tej smeri? Zdaj izprašajte sebe najprej to!

Energija meseca, vas bo podpirala, da greste vase in v svoje življenje ponovno umestite vse, česar ste se naučili. Čas bo za delo. Za premik naprej. Simbol, Smrt in Rojstvo, lahko predstavlja tudi prekinitev razmerja s Škorpijonom – s komerkoli, ki je rojen med 22. oktobrom in 22. novembrom, mogoče pa boste v škorpijonovem mesecu (ob koncu meseca oktobra) izgubili stik s pomembno osebo ali pa bi lahko doživeli spremembo v nekem, za vas pomembnem razmerju. Zdaj bo vse v duhu velike transformacije.

Bolj kot karkoli drugega, pa ta simbol rasti zahteva, da opustite vse tisto, na kar ste navezani po nepotrebnem.

Zdaj je čas, ko se lahko podate novim doživetjem naproti. Ste pripravljeni? Saj boste zdaj lahko dobesedno pometli s tistim, kar ste predelali in prerasli. Pojavi se lahko nov sistem verovanja, nov pogled na situacijo, nov odnos do stvari, nov svetovni nazor, smrt stare identitete, načina obnašanja ali sistema verovanja, opuščanje bo zdaj za vas kot simbol razvoja v popolnejše bitje. Šli boste skozi »talilni lonec« in se ponovno vrnili v življenje spremenjeni, prenovljeni, odločeni, da želite znova. Vi, ne pa več »stari« vi. Zdaj ste na vrsti, da naredite korak, prenehate dvomiti in vedite, ni se vam treba bati. Vaš strah vas bo le ranil. Vaš pogum med testiranjem vztrajnosti, vam bo pokazal veliko vašega novega potenciala. Odložite svoj strah in vseeno sledite navdihu novega. Lekcije so bile potrebne, saj so vas naučile resnico o okrevanju od žalosti in odvisnosti. Naučila vas je, kako se soočiti s tem, česar se bojite, in kako vseeno iti naprej.

Oktober prinaša kar nekaj izzivov in težkih planetarnih aspektov, ki prinašajo veliko odpuščanja in posledično zadovoljstva.

Če boste na te planetarne izzive gledali kot na kozmično intervencijo zato, da se lahko v življenju premaknete še višje, potem bo vse lažje. Vedite, da ste močnejši kot mislite. V sebi imate veliko modrosti in Vesolje to ve, zato zdaj je čas, da se povzpnete še nivo višje. Duše prinašalcev svetlobe vedo, da se stara energetska matrica raztaplja in da je faza prebujenja na vrhuncu, zato je tak kaos v sistemu. Ste pripravljeni? Vedite, da je vse dogovor od prej, ko so se duše odločile, da bodo v tem ključnem času bile na planetu Zemlji, da bi lahko opravile to delo, zato vem… mnogim ni lahko. Odpustiti je treba prtljago preteklosti in se dvigniti v svetlobo.

Leto 2020 je pred vrati…

Neusmiljeno se približuje leto 2020. To bo leto velikih življenjskih sprememb, na nivoju miselnosti – ne samo na osebni ravni, ampak tudi na globalni ravni in prav v mesecu oktobru bomo začeli čutiti vznemirjenje te energije, ki bo oznanila konec starega in začetek novega.

Prvi in najpomembnejši premik se zgodi 2. oktobra, ko se planet transformacije in regeneracije, Pluton v Kozorogu, obrne v direktno gibanje, saj je bil od 24. aprila 2019 v retrogradnem stanju. To je ključni trenutek, saj se tudi planet strukture, reda in discipline, Saturn zdaj premika v znamenju Kozoroga. Oba planeta korakata drug proti drugemu in to brez ovir ali prekinitev na poti. Vse do konca januarja 2020 se ne bosta srečala, toda prav Pluton, ko se obrne v svoje direktno gibanje, bo začel te velike transformacijske premike.

Naj vam dam namig o tem, kako lahko ta poravnava Saturn-Pluton vpliva na vaše življenje; pomislite, kaj se je dogajalo z vami letos okoli aprila 2019?!??

Ste bili poklicani, da v svojem življenju kaj spremenite ali transformirate? Ste bili skozi okoliščine izzvani, da se na nek način ponovno rodite? Ali ste doživeli »smrt« ali neke vrste olajšanje?

V tem trenutku zdaj, majhen namig o tem, kaj lahko prinese ta velika poravnava Saturn-Pluton in čeprav vam ne bo dala celotne slike, vam lahko da nekaj pomena o tem, kaj lahko pride na vašo pot, s čim se boste soočali, kaj vam je usojeno in na čem boste morali delati.

Naslednji dan, 3. oktobra, tudi planet povezovanja in komunikacije Merkur, stopi v vodno znamenje Škorpijona. Vse do 11. oktobra, pa bo začel svojo pot upočasnjevati, saj se ob koncu meseca, na noč čarovnic, 31. oktobra pripravlja na retrogradno fazo. To je zadnja Merkurjeva retrogradna faza v tem letu in zdaj prihaja ob res kozmično zanimivih trenutkih. V oktobru vas energija resnično spodbuja k rasti vaše duše. Prav končni retrogradni Merkurjev obrat vam ponuja nekaj prostora za vse izzive in lekcije, katere vam bo pomagal predelati kot zadnjo lekcijo tega leta.

Ker je oktober tudi mesec Tehtnice, je ena glavnih tem na kateri boste delali, vaša razmerja. Sem spadajo vaši odnosi z drugimi in svetom okoli vas, odnos do telesa, uma, duše ter denarja. 13. oktobra pa bodo te lekcije dosegle vrhunec skozi polno Luno, ki bo v Ovnu ob 23 uri in 8 minut.

V tem času vas bo energija podprla, da razmišljate o tem, kaj je treba narediti, kakšno pot ubrati za naprej ali kakšne nove strategije je treba uvesti, ko boste gledali na svoje odnose.

Oktobrska polna luna prinaša priložnost iz krize

Če ste bili preveč ostri, se vam lahko zdi, da se zmehčate in začutite, da morate prositi za odpuščanje. Če ste bili preveč mehki in ste se borili, da bi se postavili zase, se boste morda počutili pozvane, da zavzamete svoje stališče in postavite določene meje.

Oktobrska polna Luna vas lahko tudi spodbudi, da pogledate, kje v svojih odnosih dajete preveč ali premalo. Če ste bili sami obravnavani nepošteno ali če ravnate vi z drugimi nepošteno, bo ta polna luna osvetlila situacijo in vas spodbudila k iskanju nove poti za vas in vaše odnose. Omogočila bo, da skrbite za svoje potrebe, hkrati pa ste odprti, sočutni in razumevajoči do drugih. Če imate vzpostavljeno ravnovesje, so lahko vaše povezave zdrave in bolj koristne.

Energija te polne Lune bo težka, njen vpliv pa bo čutiti še nekaj dni, pa vendar boste sčasoma našli olajšanje in boste lahko ujeli sapo ter uživali v nagradah vašega trdega dela.

Polna luna, ki bo v nedeljo, 13. oktobra 2019, na 20 ° Ovna, prinaša intenzivna in zahtevna čustva saj bo v kvadratu s Plutonom, ker pa bo v trigonu z bolj srečnim Jupitrom, pa bo navkljub vsemu, tudi pozitiven regenerativni aspekt. Oktobrska polna luna lahko sproži osebno krizo ali krizo v odnosih, hkrati pa nudi, kot sem že omenila, tudi priložnosti za preobrazbo, rast in iskanje sreče. Za vse, ki ste v odnosu in greste skozi grobe čase, je še posebej dober znak.

Ta polna luna spodbuja ljubezen in spravo, tako da… upanje umre zadnje.

Veliko starih programov se bo moralo zaključiti…

Pomen polne lune ima velik vpliv na naša življenja. To pomeni, da v naslednjih dveh tednih te faze Lune, Sonce stoji nasproti Lune in se ostro osredotoča na vaš dom, družino in intimne odnose. Ker bo oktober že tako ali tako prežet z družinsko dinamiko bo ob polni Luni ekonom lonec doma zavrel. Nasprotujoče si sile, kot so delo nasproti domu ali tisto, kar potrebujete, v primerjavi s tem, kar želite, lahko ustvarjajo notranjo napetost in zunanje pritiske. To lahko privede do konfliktov in kriz, ki vam lahko izčrpajo energijo in ustvarijo disharmonijo. Ne pozabite, da bo Luna v nemirnem Ovnu, ki ga vodi planet sile in akcije, Mars. Lunarne lastnosti čustev in nagonov, pa dosežejo svoj vrhunec ob polni luni. Zato uporabite svojo povečano čustveno moč in intuicijo za premagovanje vseh izzivov v odnosu. Zavedanje omogoča nepristranski in uravnotežen pogled na vaše osebne odnose, zato boste jasno videli kakršno koli dinamiko odnosa ali negativne občutke, ki povzročajo neskladje.
Pluton v kvadratu s polno Luno lahko povzroči kompulzivno in destruktivno vedenje, saj bodo izpostavljeni globoko zakopani občutki. Te lahko vključujejo rasizem, strahove in fobije, zasvojenost in spolne težave. Tako intenzivna čustva in reakcije je težko nadzorovati in ta lahko vodijo v osebno krizo. Tudi čustveni boji za preMoč lahko postanejo precej neusmiljeni in povzročijo krizo v odnosih. Zbudijo se lahko ljubosumje, manipuliranje, spopadanje s krivdo, nasilje, spolne zlorabe ali nasilje v družini. Lahko se razkrijejo družinske skrivnosti, s katerimi se lahko spopadate, ali pa se lahko v javnosti razkrijejo vaše lastne skrivnosti ali navade, ki se jih sramujete.
Trigon polne Lune z Jupitrom prinaša optimizem in odprtost. Omogoča lažje ozaveščanje o svojih intenzivnih čustev, ki jih lahko lažje delite z ljubljenimi. Vsako krizo odnosov, ki jo povzroči Pluton v kvadratu s polno Luno, lahko spremenite v priložnost za preobrazbo in razvoj. Slabe navade ali vedenje, pa se lahko zdaj ozavestite s pozitivno preobrazbo čustev. Intimni odnosi bodo imeli korist, če boste bolj odprti in pošteni. Medsebojno spoštovanje in razumevanje lahko privede do zelo uspešnih osebnih in poslovnih partnerstev. Možna so tudi nova in vplivna prijateljstva. Srečna prekinitev odnosa, pa lahko privede do priložnosti za povečanje materialnega bogastva in osebne sreče.

Jupiter v polsektilu s Plutonom daje in poziva k pozitivnim spremembam, reformi in preoblikovanju. Povečana moč in vpliv olajšata duhovno in osebnostno rast, pospeši lahko ustvarjanje bogastva in poklicni napredek. Subtilne, a močne sile bodo delovale v zakulisju, da bi vas dvignile na višjo raven. Uspeh je mogoč le, če v celoti izkoristite priložnosti, ki se bodo odpirale pred vami. Oseba, ki ima vpliv in moč lahko močno vpliva na to, v katero smer bo šlo vaše življenje zdaj.

22. oktobra se Sonce preseli iz zračne Tehtnice v vodno znamenje Škorpijona in nekaj dni kasneje, 28. oktobra imamo ob 4 uri zjutraj in 39 minut mlaj, Novo luno v Škorpijonu. Mlada luna v Škorpijonu je tudi nekoliko bolj zahtevna, pa vendar imejte v mislih, da je to vaš mesec, da se premaknete po lestvici navzgor! Škorpijon je znak, ki je povezan s smrtjo in ponovnim rojstvom, in energija temne, prazne Lune vas bo spodbudila, da se ponovno rodite in odpustite tiste dele sebe, ki jih ne potrebujete več. Mlada luna bo intenzivna, saj energija Škorpijona prinaša energetsko močan čas, ki je namenjen za obredno delo in vam daje duhovno moč za preobrazbo.
Pomagala vam bo, da boste lahko dvignili svojo vibracijo na drug nivo.

Mlaj in zdravljenje šoka

Mlaj, ki bo v ponedeljek, 28. oktobra 2019, na 4 ° Škorpijona bo v opoziciji z Uranom. Prav zaradi tega bo oktobrska nova luna šokantna, nepredvidljiva in zmotna. Naredila bo ljudi nemirne, impulzivne in … o, ja celo nore. Uran se pridruži zvezdi, ki povečuje spontanost tega planeta. Predvideva nesreče, požar, vojno in potrese. Zato v vednost, da ste v tem času zelo previdni, potrpežljivi in prilagodljivi. Prilagodite se nenadnim spremembam in če se zmotite, se opravičite. Nič nenavadnega pa ne bodo tudi nepričakovana srečanja.

Ne pozabite, nova luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega novega 28-dnevnega cikla. Sončev spoj z Luno daje poživljajoč naval energije in pobude. Torej, kakorkoli že, to je odličen čas za nov začetek, preusmeritev ali začetek novega projekta. Med iskanjem novih in iznajdljivih načinov za napredek lahko pregledate tudi svoje stare navade, vedenja in prepričanja.

Mlada luna bo v opoziciji z Uranom ustvarjala spontane, zmotne in kaotične spremembe. Ta zelo nabita električna energija lahko povzroči tesnobo, nestrpnost, naglost, impulzivnost in uporništvo. Nenadni pretresi in nepričakovana srečanja vas lahko pustijo na robu čustvenega zloma. Vaša dejanja in reakcije lahko privedejo tudi do tveganega ali nenavadnega vedenja, napak ali nesreč. Tudi, če se dobro spopadate s spremembami in navdušenjem, lahko nekdo, ki vam je blizu, postane nezanesljiv, provokativen ali celo nor. Neka nova oseba lahko vstopi v vaše življenje, povzroči škodo, nato pa vas zapusti prav tako hitro, kot je v vaše življenje tudi prišla. Zato, pazljivo.

Ta prazna luna bi lahko bila še posebej zahtevna za odnose.

Kaj se lahko še dogaja?

Povečana bo potreba po osebni svobodi in neodvisnosti. To bi lahko ustvarilo razdaljo med partnerjema in celo ločitev. Sebičnost in egoizem bosta prednjačila in tako upravičila planetarni povezavi med Luno in Uranom, nepredvidljive korake ali reakcije. Najboljši način za spopadanje s tem nepredvidljivim vplivom je fleksibilnost in pripravljenost, da se prilagodite spremenjenim razmeram. Čeprav bi se lahko sprva razburili in se boste najverjetneje uprli spremembam pa vedite, da vam bo prav tak nepredvidljiv premik, če boste odprti seveda, dal boljšo izbiro za naprej. Tako da, boste vedeli, »kaj je to, nekaj je v zraku«…

Lahko se boste počutili, kot tempirana bomba…

Na družbeno socialni ravni bi politik lahko verjetno sprejeli nepričakovane odločitve, ki bi lahko privedle do agresivnih odzivov, uporov in šokov na borzi. Odzvati se bodo morali tudi na nenadne, nepredvidene dogodke. O ja, ljudem vre in v tem obdobju bi lahko kje tudi zelo zavrelo. Pričakujte, da bo ta nova Luna zanetila ogenj tudi drugje, kjer so vroče točke po vsem svetu.

Zdaj boste v procesu globoke transformacije. Ko se boste soočili z nepoznanim, boste našli novo upanje, še preden si boste sploh upali sanjati o tem.

Zdaj je pomembno tudi, da veste: Ne čakajte! Bodite aktivni. Tisti trenutek, ko boste stopili v akcijo, boste spremenjeni. Bo situacija, odnos drugačna – spremenjena. Več, ko raziskujete svoje sposobnosti za pogum, bolj boste osupli nad svojimi sposobnostmi, kako se je nekako skoraj čudežno, naravno transformirati. Na mentalnem nivoju to veste, razumete, a vaše telo okleva ob odgovornosti, ki jo bo ta transformacija prinesla. Zaupajte temu pogumu in ukrepajte. Zdaj boste lahko začeli postopek premikanja na novo raven v svojem življenju. Vedite pa še nekaj, da vaš strah skriva večjo dilemo; to je, da niste vaš pravi Jaz in da »ga« sploh ne poznate.

Srečati boste morali svojega starega sebe in spoznati novega sebe, kar… ne bo lahko.

Prav ta stopnja vam bo razkrila vaša duhovna prepričanja, prinesla integriteto, vas emocionalno odprla in postali boste bogatejši in srečnejši v vseh pogledih. S tem preizkusom poguma boste razbili iluzorno prepreko, ki leži med vami in vašo pravo ljubeznijo do sebe. Iz tega preizkusa zdaj, se boste naučili ljubiti to neodvisno integriteto znotraj vas, opomogli si boste od pogojevanja in se pojavili resnično vi sami, prelepi in pripravljeni na nove podvige.

Že naslednji mesec prinaša energijo, ki vas bo, vi to želeli ali ne želeli fokusirala na dom in družino. Odločali ste boste kakšno, če sploh, družino si želite in pognali trdne korenine.

Zdaj se lahko pojavijo vprašanja, ker boste raziskovali nove opcije v življenju. Najbolj odmevna vprašanja v vas pa bodo: »Se preSeliti na drug kraj? Naj iščem globoko spremembo v svojem odnosu? Potrebno bo, da se odločim se o situaciji, ki že dolgo ni več zadovoljiva…« Pa vendar, spremeniti skozi »oditi, prekiniti, se preseliti«… vas vprašam: ali spet bežite?!!! Ste prevzeli svoj del odgovornosti in ste aktivni? Rešujte kjer ste, sicer vedite, da svoj kovček nepredelanih vsebin, s katerimi se ne želite soočiti, nesete s sabo, kamorkoli in kjerkoli, s komerkoli boste, bodo te vsebine budno bdele nad vami.

Zato še enkrat: zgoraj omenjena so vprašanja, ki se pojavijo na razpotju življenja: ob smrti starega sebe in rojstvu novega, ob začetku ustvarjalnosti v vaši novi obliki. Vedite da, je to misel in da je ta, kot nova oblika prišla iz stare. Ne, nikakor ne mislite, da morate zavreči to, kar ste bili, saj brez tega, kar ste bili, brez vseh tistih izkušenj ne bi bili to, kar ste danes. Na vas je, da spremenite kar morate.

Zdaj uporabite svoj strah kot priložnost, kot talilni lonec, za transformacijo.

Vedite, da je človeški duh neizmerno lep in ustvarjalen, kot vam bo pokazala vaša nov pot v prihodnje.

Zdaj je vaš čas, da postanete, o čemer ste prej le sanjali.

V teh nekaj tednih bi se lahko počutili, kot da vas bo strl najmanjši dotik, da je svet poln nevarnosti in da so situacije pred vami čisto preveč za vas. Raje bi se umaknili v varnost vašega majhnega življenja, vašega doma, srca… celo pod odejo, samo da se le ne bi bilo treba soočati s stvarmi, s katerimi se morate zdaj soočiti. Vseeno, stojte pokončno in delujte, delajte, komunicirajte, delujte drugače, kot ste delovali do sedaj. Morda bi lahko občutili izbruhe neOdločenosti, neMoči, del vas se lahko počuti nePripravljene, da zaVzamete svet, del pa… še vedno sabotira v kotu… pa vendar, navkljub vsemu, občutite, kako raste vaš pogum!

Vi ste vaša sprememba! Vi ste ključ! Spremenite se…

Konec oktobra je vedno čaroben čas, saj postane ob prehodu na mesec november tančica med tem in drugimi kraljestvi izjemno tanka. Na noč čarovnic, 31. oktobra, se bo obrnil v retrogradno gibanje tudi planet Merkur, zato se boste lahko tudi sami poglabljali globlje kraljestvo duha z veliko večjo lahkoto. Merkur bo ob svojem tretjem obratu prinesel nagrado, saj boste priča pri prepoznavanju prave vrednosti in kaznovanju vseh tistih, ki so v zadnjih 27 letih poskušali izkoristiti druge. Ko se Merkur vrne nazaj v svoje direktno gibanje, 20. novembra 2019, v znamenje Škorpijona, bo to najboljši čas za konkretizacijo projektov, za izvedbo sprememb, ki jih želite in tiste stvari, s katerimi ste se srečevali v drugem delu julija, saj se bi te začele razjasnjevati. Imeli boste več energije, kot da bi želeli obnoviti izgubljeni čas, saj bo pravi čas za nov zagon. Devicam in Dvojčkom pa lahko to obdobje prinese odgovore in realnejšo sliko, tako pri poslovanju kot v odnosih.

Prav tako boste lahko prisluhnili svoji intuiciji in od duhovnega sveta prejemali sporočila in navdih. Če imate ljubljene na drugi strani, je to tudi čas, da proslavite in počastite njihovo prisotnost v vašem življenju ter da v srcu veste, da se boste še enkrat srečali. Lahko jim na ta dan napišete tudi pismo ali se z njimi pogovorite ter jim tako sporočite, da razmišljate o njih.

Čeprav bo oktober nekoliko bolj zahteven mesec, pa vedite, da prinaša tudi svoja darila.

Ob koncu tega meseca se boste počutili močnejše, bolj boste zakoreninjeni v svoji biti in najbolj pomembno: bolj samozavestni boste glede svoje poti naprej.

Nasvet meseca:

Kot vse stvari, so tudi kozmični vplivi le začasni. Ne glede na to, kaj pride, lahko ohranite občutek stalnega ritma in povezanosti z duhovno prakso, kot so vsakodnevne meditacije, pisanje dnevnikov, hvaležnost in podobno. Meditacija vam lahko v tem mesecu pomaga dvigniti duha, zmanjšati tesnobo in povrniti samozavest, da se boste lahko skozi mesec premikali z lahkoto. Če boste meditirali, uporabite sproščujoče tehnike dihanja, ki jim bo nato sledila mantra – priprošnja. Mantre lahko glasno ali tiho izgovorite sami, pomagale pa vam bodo dvigniti vašo vibracijo in zmanjšati kakršno koli tesnobo in napetost.

Spomnite se predvsem na sproščanje, meditacijo in tehnike dihanje, če se boste počutili stresno, tesnobno ali napeto, če in ko boste preživljali zahteven čas, ko bi se počutili zmedeno glede svoje življenjske smeri, ko bi čutili nizko energijo ali bili izčrpani, ko si boste morali povrniti samozavest, ko boste morali sprejemati odločitve glede trenutnih dogodkov v svojem življenju in ko boste potrebovali povečanje pozitivne energije.

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem